canım yakın olsak iyi olurdu ama ta kayseriden gönderinceye kadar astarı yüzünden pahalı olur .. bide herobaby kullanmadım hiç hep aptamil veriyorum bi kere bebelac vermiştim yemişti ama yermi yemezmi bilmiyorum..
sen kayseri deilde tokattamıydın yoksa nerdeydin hakkat yaaaa
Cnm Gölcük'te donanma Mahallesinde oturuyo k.validemler yoksa sendemi golcuktesi.cuma akşam a kadar burdayım eger bulusabilirsek Gölcük te buluşalımay çok güldüm kız Allah seni iyi etsin
ben de kocama yakınıp duruyorum şöyle kilo aldım böyle vermem lazım kıyafetlerime giremiyorum diye
o da zayıflayınca girersin demek yerine gel sana bir şeyler alalım diyor artık
gölcük te nerede oturuyorsun canım sen?
ne hoş olmuşbu arada oğlum meşhur oldu kızlarr gazeteye çıktık =)))))
posta gazetesine mail atmıştım resmini dün yayınlamışlar .. sizlerde yapabilirsiniz..
bi hatıra olarak kalır.. ileride hoşuna gider bebişlerimizin..
Eki Görüntüle 805765
tatlım çook geçmiş olsun bi an önce iyileşie kuzumSize de geçmiş olsun canım.. Ben de evin içinde elimde ateş ölçerle geziyorum ağzımda da burun aspiratörü :)
Anacığım ben evde değilim 3 haftadır annemdeyim burada net var da ne oluyor ya kardeşim giriyor bana kalmıyor ya Deniz Sadi hasta ya da öyle sevimli oluyor ki bırakıp gelemiyorum :)
Eşim bağlattıracaktı eve döndüğümde sanırım kullanılabilir olur..
ay ne güzel olur canım ama ben çocukluyum gelmem biraz zor sen geliverbende seni erzincana beklerim canım yolun düşerse burası gayet iyi daha soğumadı hava akşamları biraz serin oluyor sadece Erzurum buraya göre daha soğuk oluyor kasım ayında gelmiştik kar vardı şaşırmıştım
canım çook geçmiş olsunGüneyadın herkeseeee:79::79:
dün gece oğlum çok ateşlendi. Hastaneydi tahlillerdi mahvoldum. Gece boyunca uyuyamadı, enfeksiyon kapmış. sürekli ateş takibindeydim. en son 38.5 ları gördük çok korktum :18::18:
Bir kaç gün bensiz sohbet edeceksiniz ne yapalım idare edin aranızda
canım kızlar cvp yazmış ama yinede yaziiim alıntıma yazık olmasın silme olacak kenardaki çubuktaKızlar acil bişi sormam gerek, aptamilin içinden sarı ölçü kabı çıkıyor ya bir ölçek silme mi yoksa ölçünün üstünde yarısına yakın yerde bir çizgi var oraya kadar mı????
Gunaydinn kankalarr
hayir o degilde hayatima girdiginizden beri yakin arkadaslarimla gorusmez oldum
Onlar geliyor genelde hep onlar anlatıyor.ben genellikle başıma gelenleri burda sizle konuşmuş oldugum icin onlarla tekrar konusmaya useniyorumm
Lover cok gecmis olsun. . Dun gece emirde ateslendi ilkkez.. onun için gelemeydim topige.. aşı lardan dolayi oldu sanirim
sacimin guzel olup olmadigini sormussunuz
bakalim 15 gun sonra belli olacak
geridönüşüm benim sayfami 2.400 lerdeydi en son kişi ziyaret etmis
ben kk de ilk z_kar adiyla yazmaya baslamistim. Hatta bizim topiktede badlarda bu isimle yaziyordum
sonra bir yakınımiz kk de oldukca aktifmis. . Kk deki z_kar senmisin diye sordu
tabi ben inkar ettim hemen
Uzun bi sure yazmadim. Sonra malum zeyyyno yu alip hic z_kar olmamış gibi yeniden tanistim herkesle
kiz o kadar cok nick denedim kii yok hepsi kullanılıyor
bende mecburen hic yaratici olmayan zeyyyno yu aldimm
ben 3 gün sergideydim sen olduğunda yine yüklerim ama bende seni görmedimkiiiiiiiiiCnm yazını okudum ama anca cvp yazabiliyorum.. oğluna okul hayatın da basarilar sanada kolayliklar diliyorum cnm
melinnaz resimleri kaldirdin mii göremedim yaaa
lover niran hiçbirinizi goremedim yaa hemen kaldirmissiniz
ay evet canım çoğu zaman senin yüzünden oku oku bitmiyo geçmişe
ivet ivet bizmisiz ya ne gevezeyizz
en cokta ben sohbete dahil olunca daha cok doluyor sayfa sanki banami öyle gelyior:26:
ne hoş olmuş
hülyacım heryere kolun uzanıyo haa
tatlım çook geçmiş olsun bi an önce iyileşie kuzum
ay ne güzel olur canım ama ben çocukluyum gelmem biraz zor sen geliver
evet buralar oldukça soğudu
siz işten dolayımı ordasınız
canım çook geçmiş olsun
kuzucuk iyileşsinde seni buralarda görmesekte olur
canım kızlar cvp yazmış ama yinede yaziiim alıntıma yazık olmasın silme olacak kenardaki çubukta
ay bu arada sizede geçmiş olsun canım
ben 3 gün sergideydim sen olduğunda yine yüklerim ama bende seni görmedimkiiiiiiiii
ay evet canım çoğu zaman senin yüzünden oku oku bitmiyo geçmiş
ay bu sıpalara noluyo bilmiyorum valla.. dayak istiyo bunlar...
canım ya 30-40 dk bir emmmesi iyi değil bence hem midesi ve gazı için hemde süt birikmez garibim boşa çeker durur karnı da hiçbir zaman tam doymaz bana kalırsa. topikteki bütün bebekler şu an kıtlıktan çıkmış gibi elini parmağını hatta yumruğunu emiyor hatta benim oğlan omzumu kendi badisini ne bulursa emiyor.. aç olduğundan değil dişleri kaşındığından kemikleri geliştiğinden damaklarını rahatlatmak için emiyorlar sen bu ihtiyacı açlık zannediyor olabilir misin acaba? bir denesen emzik veya eline bir bez vermeyi biraz onu emsin eğer onu emerken ağlamıyorsa aç olduğunu hiç sanmam çünkü aç oldukları zaman durmuyor bu veletler..
yaaaa evet benim çocuk büyüdü tabi yakında okula da başlar onu okula yollar gelirim ben
evet zeynocukk bizde seni görmedik sen yükle bizde yükleyelim resimleri dimi ama
Hulyacim ameliyat oldum ben cok iyi geçmedi agrilarim cok fazla kötüyüm kizimi kucagima alamıyorum rahat yuruyemiyorum rahat kalkamiyorum zormus hemde çok zor sezeryan cok kolay gecmisti benim hic bisey anlamadigim icin bana zor geliyor bukadar acı normal mi
kıslarrr yakında he3pimiz ek gıdalara geçeceğiz bu konuda faydalı bir site buldum soru işareti olacak bir çok konuya cevap var sitede gurme bebek diye aratırsanız çıkıyor sizlerin bu tip takip ettiğiniz siteler varmı?
teşekkürler canımBen silme bir olcu diye biliyorum
çok değil canım hatta gece uykusu geç biraz daha erken yatması gerekkızlar benim oğlumla ilgili soracğım bişey var..biliyorum bi çoğunuz kızacaksınız belki ama
benim oğlum son on gündür sabaha kadar deliksiz uyuyor ..
gece 11 gibi uyuyor sabah 6 yada 6buçukta uyanıp mamasını yiyor
bi saat kadar uyanık kalıp 9a kadar yine uyuyor ..gün içinde uykuları 15 dakikayı geçmiyor tabii..
belki diyceksiniz biz uyanmaktan bıktık sen şikayet ediyosun..
ama bütün bebekler uyanırken benmki uyanmıyosa bi sorun değilmidir bu..
doktora danışmalımıyım acaba..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?