2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

yozgattayım tatlım ptt acentamız var bizim ordan biliyorum 10tlyi geçmez gramajı az olduğğu için

slm kızlar 1 ay sonra işe başlayacağım ve oğlumun açlığa hiç tahammülü yok kv ye kolaylık olsun oğlum uykudan uyanınca falan aç olursa çok ağlıyor diye biberon ısıtıcı alacağım. kullanan var mı ne marka? memnun musunuz?

Cnm Gölcük'te donanma Mahallesinde oturuyo k.validemler yoksa sendemi golcuktesi.cuma akşam a kadar burdayım eger bulusabilirsek Gölcük te buluşalım

Canım annemler gölcük te benim için sıkıntı olmaz gelmek bakalım kocam hafta içi bir gün izin alacak arabayla getirir beni kızımla çok isterim görüşmeyi :))

oyyy kızlar herkesciklere merhabalar
buraya gelmeyeli ne kadar uzun zaman olmuşş sohbetinize maşallah diyorum
umarım herkes ve bebişleri iyidir
ben çok yorgunum kızlar ya bizim ki gündüzleri neredeyse hiç uyumuyor
taş çatlasa yarım saat ve uyku aralıkları çok fazla 2-3 saate bir uyuyor zaten

kilo alımı bu ay çok az olmuş neredeyse 400 gr niye böyle oldu ki
eskiden ayda 1 alıyordu uyumadığı için mi acaba
aslında görüntüsü zayıf değil ama 5.600 gr boyu da 64 cm

sütüm de var ama bizimki emmek istemiyor çoğu zaman
ya da bir kaç dk emip bırakıyor
böyle olunca da süt azaldı sanırım
sizinkiler nasıl

ne hoş olmuş
hülyacım heryere kolun uzanıyo haa

tatlım çook geçmiş olsun bi an önce iyileşie kuzum

ay ne güzel olur canım ama ben çocukluyum gelmem biraz zor sen geliver
evet buralar oldukça soğudu
siz işten dolayımı ordasınız
canım çook geçmiş olsun
kuzucuk iyileşsinde seni buralarda görmesekte olur
Kızlar acil bişi sormam gerek, aptamilin içinden sarı ölçü kabı çıkıyor ya bir ölçek silme mi yoksa ölçünün üstünde yarısına yakın yerde bir çizgi var oraya kadar mı????
canım kızlar cvp yazmış ama yinede yaziiim alıntıma yazık olmasın silme olacak kenardaki çubukta

ay bu arada sizede geçmiş olsun canım

Cnm yazını okudum ama anca cvp yazabiliyorum.. oğluna okul hayatın da basarilar sanada kolayliklar diliyorum cnm

melinnaz resimleri kaldirdin mii göremedim yaaa
lover niran hiçbirinizi goremedim yaa hemen kaldirmissiniz
ben 3 gün sergideydim sen olduğunda yine yüklerim ama bende seni görmedimkiiiiiiiii

e

ivet ivet bizmisiz ya ne gevezeyizz
en cokta ben sohbete dahil olunca daha cok doluyor sayfa sanki banami öyle gelyior:26:

ay evet canım çoğu zaman senin yüzünden oku oku bitmiyo geçmiş

Önümüzdeki hf işe başlıyorum iki haftadır bakıcıyla beraberiz. Tüm uyku düzenimiz altüst oldu. Ben yokken sanırım kucakta sallayıp uyutmaya alıştırmış yatağa yatınca hemen kucak istiyor kucakta uykuya dalınca yatıyor ancak. Bende bunu istemiyorum çünkü zaten bel fıtığı var bende kilo alınca nasıl taşıyacağım bilmem. Bide bakıcının koynunda onun kokusuyla uyumasını hiç istemiyorum kibar bir dille soledim ama ben yokken napıcağı belli olmaz. Sizde aynı sıkıntıları yaşıyormusunuz merak ettim

yaaaa evet benim çocuk büyüdü tabi yakında okula da başlar onu okula yollar gelirim ben
evet zeynocukk bizde seni görmedik sen yükle bizde yükleyelim resimleri dimi ama

denedim canım denemem mi yok hiç bir şeyi almıyor emzirmeden susmuyorda gece de mesela şapır şapır yumruğunu emiyor en son artık mıkırdanmaya başlıyor veriyorum emdikten sonra yumruğunu emmeyi bırakıyor hem benim oğlan emmek istemeyince asla emmiyor diliyle ittiriyor istemediği zaman anlardım bilmiyorum bakalım kilo takibinde belli olur herhalde umarım

Hulyacim ameliyat oldum ben cok iyi geçmedi agrilarim cok fazla kötüyüm kizimi kucagima alamıyorum rahat yuruyemiyorum rahat kalkamiyorum zormus hemde çok zor sezeryan cok kolay gecmisti benim hic bisey anlamadigim icin bana zor geliyor bukadar acı normal mi

çok geçmiş olsun umarım kısa sürede iyileşirsin acil şifalar.....

kıslarrr yakında he3pimiz ek gıdalara geçeceğiz bu konuda faydalı bir site buldum soru işareti olacak bir çok konuya cevap var sitede gurme bebek diye aratırsanız çıkıyor sizlerin bu tip takip ettiğiniz siteler varmı?

bende o siteden araştırdım canım bide uzman tvyi dinliyorum

Ben silme bir olcu diye biliyorum
teşekkürler canım

çok değil canım hatta gece uykusu geç biraz daha erken yatması gerek

urasım en geç akşam 8de gece uykusuna geçiş yapıyor
bide 8dede uyusa 11de de uyusa sabah 7de muhakkak uyanıyor saatini hiç aksatmıyor
gündüz uykusuda günü gününü tutmuyor bazen sürekli uyuyor unutuyorum sıpayı
bazende bütün gün kucakta...

BU ARADA 4 AYLIK AŞISINDA KAÇ TANE AŞI YAPIOYOLARRR:26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…