2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

çok geçmiş olsun canım bu arada o tanıdığın takılmıyordur umarım artık buralara :)

bebekler 40 derece ateşe kadar dayanıklılarmış canım havale 41 ve üstü olduğu zaman olurmuş benim eşim çok paniktir bu konularda bursa bi hastanenin başhekimi amcası ondan bu bilgiyi alıp bikaç profada sorup onaylatınca rahatladı içi
çok geçmiş olsun

cuma akşamı eşimin arkadaşları bebek görmeye geleceklermiş offfff çok işim varrrrr ne yapsam ki ben şimdi onlara varmı pratik tarifleriniz hanımlar:44::44:

tercih edermisin bilmem ama
paçavra böğreği var aynı su böreği gibi oluyor
bi kilo yufakdan 2 tanesini ayrıyorsun bi kiloya yakın üste kalan yufkayı parçalayıp atıyorsun lor bi kabartma tozu iki kaşık yoğurt atıp karıştırıyorsun önceden ayrdığın yufkanın birini tepsiye yayıyorsun harzıladığın harcı döküyorsun diğer yufkayıda üstüne sürüp yumurtalıp pişiriyorsun afiyetle yiyorsun :)

2 oğlumun ikisinede aşıya gitmeden önce verdim hem ağrısı az oluyor çocukların huysuzlanmıyorlar hem ateş için ii geliyor ama bu tamamen tercih meselesi hemşirelerimiz istemiyordu dr izin veriyordu

kızlar elimde ülker hero baby nin maması var tek kullanımlık şeklinde baya var
tanıdık bi çocuk dr.vermişti ben ihtiyaç duymadım isteyen varsa özelden bana ulaşsın. gönderirim....

canım benim bebek büyüdü ama bi yakın arkadaşımın bebişi var 2 aylık annesütünede bırakmış durumları çokta iyi değil ihtiyacı olan birini bulamazsan haber verirsin ben alabilirim

kızlar bu aptamil conformil çok fena gaz yaptı, bi de çocuk durmadan kusuyor dr.u aradım ulasamadım ne yapsam ki hastaneye mi götürsek? kusma yapar mı mama?:18::18::18:çocuğun bakışları değişti keyfi kaçtı yaa

Bende doğduğundan beri aptamil1 veriyordum 2 hafta önce SMA kullanmaya başladık.Çünkü çok gaz ve kabızlık yapıyordu.SMA iyi hoşta kakası yemyeşil ve koyu ayrıca bebeğim son 1 haftadır içmemek için her şeyi yapıyor.Evde az aptamil kalmıştı bugün deniyim dedim ne tepki verecek...ikinci verişimde bayaa kustu ayrıca yarım saat gazdan kıvrandı şimdi bayıldı uyuyor.belki denk gelmiştir,önceden hiç kusma yapmamıştı ama bol gaz ve kabızlık yapmıştı aptamil...çok kusmasından korkarım ben, bilemedim :44:

canm nasıl kestiniz oglunun saçını bende kestirmek istiyorum ama kuaföre güvenemiyorum
herkezin kafasına degen makine içime sinmiyo
evde de saç esme makinesi var becerebilirmiyiz acaba

evde babası makine ile traş etti. ben kucağımda tuttum. hiç ağlamadı maşallah paşam :)

kızlar bu ara benm oglumda cok kusuyo
mama vermıyorum ben belkide bu dönemleriyle alakalıdır

geçmiş olsun canım. bızımkı de bayılıyor erken kalkmaya. uyu uyan yapıyor hep. bir türlü 12.30 dan önce uyumayı beceremiyorum niyeyse. aynalarda kendimi hiç beğenmiyorum. sen işe başlayınca toparlanırsın ya biz ev hanımları napalım? zamanla rahatlık ağır basıyor işte salıyoruz kendimizi... geçenlerde tam hazırlandım giyindim başımı bağladım çocuğu kucağıma aldım cart curt sesler başladı hooop soyun bakalım çünkü bir kaç günde bir yaptığından beline kadar çıkıyor. direk yıkamak durumunda kalıyorum. yıka giydir kendin giyin derken evden çıkmadan yoruldum :))

sağol canım doktora ulaştık mamanın dokunmuş olabileceğini söyledi..mamayı kesin içebildiği kadar su verin. Suyu kusması bitince de emzirin dedi-bi 6,7 saat sürebilirmiş bu durum. Suyu verdik şimdi uyuyor

gurme bebeği uzun zamandır takip ediyorum ben percentil hesaplarını hep oradan yapıyorum,çok güzel bir site..uykusuz anneler kulübünü de seviyorum ben

canım ya en güzel kilo alımı gerçektende ama sen sütüm yok fikrine kapılma sakın hemen.. o fikre bende kapılıyorum zaman zaman olan sütde azalıyor.. inşallah düzelir 2 saatte bir emse yeter zaten..

çok geçmiş olsun canım inşallah çabucak atlatırsın.

sağol canım doktora ulaştık mamanın dokunmuş olabileceğini söyledi..mamayı kesin içebildiği kadar su verin. Suyu kusması bitince de emzirin dedi-bi 6,7 saat sürebilirmiş bu durum. Suyu verdik şimdi uyuyor

geçmiş olsun hayatım. ilk defa mı mama vermiştin?

merhaba kızlar
sling kullananlar ben almayı düşünüyorum acaba kaçıncı aya kadar kullanılabilir. geç mi kaldım kısa bir süre kullanılıyorsa almasam mı diyorum.
bir hafta sonra uçakla tek başıma yolculuk yapacağım
hands free olmam gerek kucağımda çocuk varken birçok şeyi yapamayabilirim onun için ihtiyaç olacağını düşündüm. bi de yaşadığım yerde markete bile arabayla dışarı çıkmak zor oluyor. slinge atar gezerim diye düşündüm.
kullananlar marka verebilir mi?

bi konu daha var uçağın iniş ve kalkışlarında emzirmem gerekiyor ama tek başıma zor olacak. tatilden dönüşte eşim vardı o şekilde kolay olmuştu. uçakta koltuklar daracık. emzirirken eşim biraz çekilmişti de rahat etmiştim. şimdi yanıma erkek verirlerse emzirmem neredeyse imkansız olur. kadın da olsa rahat emziremem. mama alsam sıcak suyu almam uçak kalktıktan sonra olur. bana bi akıl verin ne yapayım

Ben SLINGO HUG aldim yenidogandan 15-16 kiloya kadar kullanilabiliyor. Kesinlikle bel agrisi yapmiyor ve coook guvenli oldugunu kullanirken hissedebiliyorum. oglum da cok sevdi merakli merakli etrafina bakiyor icindeyken:) tavsiye ederim

Ben SLINGO HUG aldim yenidogandan 15-16 kiloya kadar kullanilabiliyor. Kesinlikle bel agrisi yapmiyor ve coook guvenli oldugunu kullanirken hissedebiliyorum. oglum da cok sevdi merakli merakli etrafina bakiyor icindeyken:) tavsiye ederim
sağol cevabın için
kaça ve nereden aldığını da öğrenebilir miyim

Nihayet ben de geç de olsa doğum hikayemi yazdım..

tatlıım doğum hikayeni okudum ne güzel anlatmışsın Rabbim sana eşine ve bizim güçlü kuzumuz Deniz Sadi'ye çooooooooooooooooooooooook uzun mutlu sağlıklı bir ömür nasip etsin

ben hala yazmadım hikayemi güya kızıma hatıra olsun diye anı defteri tutacaktım ona bile yazamadım ay ne üşengeçim:82:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…