- 6 Haziran 2013
- 155
- 17
- 98
Gunaydinn kankalarr
hayir o degilde hayatima girdiginizden beri yakin arkadaslarimla gorusmez oldum
Onlar geliyor genelde hep onlar anlatıyor.ben genellikle başıma gelenleri burda sizle konuşmuş oldugum icin onlarla tekrar konusmaya useniyorumm
Lover cok gecmis olsun. . Dun gece emirde ateslendi ilkkez.. onun için gelemeydim topige.. aşı lardan dolayi oldu sanirim
sacimin guzel olup olmadigini sormussunuz
bakalim 15 gun sonra belli olacak
geridönüşüm benim sayfami 2.400 lerdeydi en son kişi ziyaret etmis
ben kk de ilk z_kar adiyla yazmaya baslamistim. Hatta bizim topiktede badlarda bu isimle yaziyordum
sonra bir yakınımiz kk de oldukca aktifmis. . Kk deki z_kar senmisin diye sordu
tabi ben inkar ettim hemen
Uzun bi sure yazmadim. Sonra malum zeyyyno yu alip hic z_kar olmamış gibi yeniden tanistim herkesle
kiz o kadar cok nick denedim kii yok hepsi kullanılıyor
bende mecburen hic yaratici olmayan zeyyyno yu aldimm
çok geçmiş olsun canım bu arada o tanıdığın takılmıyordur umarım artık buralara :)
Güneyadın herkeseeee:79::79:
dün gece oğlum çok ateşlendi. Hastaneydi tahlillerdi mahvoldum. Gece boyunca uyuyamadı, enfeksiyon kapmış. sürekli ateş takibindeydim. en son 38.5 ları gördük çok korktum :18::18:
Bir kaç gün bensiz sohbet edeceksiniz ne yapalım idare edin aranızda
bebekler 40 derece ateşe kadar dayanıklılarmış canım havale 41 ve üstü olduğu zaman olurmuş benim eşim çok paniktir bu konularda bursa bi hastanenin başhekimi amcası ondan bu bilgiyi alıp bikaç profada sorup onaylatınca rahatladı içi
çok geçmiş olsun
cuma akşamı eşimin arkadaşları bebek görmeye geleceklermiş offfff çok işim varrrrr ne yapsam ki ben şimdi onlara varmı pratik tarifleriniz hanımlar:44::44:
tercih edermisin bilmem ama
paçavra böğreği var aynı su böreği gibi oluyor
bi kilo yufakdan 2 tanesini ayrıyorsun bi kiloya yakın üste kalan yufkayı parçalayıp atıyorsun lor bi kabartma tozu iki kaşık yoğurt atıp karıştırıyorsun önceden ayrdığın yufkanın birini tepsiye yayıyorsun harzıladığın harcı döküyorsun diğer yufkayıda üstüne sürüp yumurtalıp pişiriyorsun afiyetle yiyorsun :)
Cnm simdiye kdr o kadar asi oldu ilkkez ateslendi cok degildi ama ben uyurken gece cikar falan diye allah korusun ben uyutmadan 1 cay kaşığı calpol verdim.. sabah uyandiginda da yoktu atesi ama az once baktim tekrar hafif vardi.. calpol vermedim bukez ama simdi surekli kontrol ediyorum
aşıya gitmeden önce hic vermedim ben ztn cikinca calpol hemen dusuruyor gerek var mi ki gitmeden vermeye :44:
2 oğlumun ikisinede aşıya gitmeden önce verdim hem ağrısı az oluyor çocukların huysuzlanmıyorlar hem ateş için ii geliyor ama bu tamamen tercih meselesi hemşirelerimiz istemiyordu dr izin veriyordu
kızlar elimde ülker hero baby nin maması var tek kullanımlık şeklinde baya var
tanıdık bi çocuk dr.vermişti ben ihtiyaç duymadım isteyen varsa özelden bana ulaşsın. gönderirim....
canım benim bebek büyüdü ama bi yakın arkadaşımın bebişi var 2 aylık annesütünede bırakmış durumları çokta iyi değil ihtiyacı olan birini bulamazsan haber verirsin ben alabilirim