2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
zeynoo canım cok teşekkür ederiz..Darısı oglusuna olsun..
Bu yavrularda büyüyecek okullu olacak, zaman cabuk geçiyor
Oglum 3, 5yasindandir krese , anaokuluna gidiyordu.ama bu baskaymis; pek heyecanlandirdi bizi
Sanki unv.ye başladı

Bu arada senin nick olayı iyi olmus, yeni hesap almis olman
Bende değiştirmiştim kullanici adimi.eskisini de cok seviyordum ama
Merakli eski calisanlarimizdan biri, izinsiz benim pc den siteyi açmış; haliyle hesabım aktif olmuş(kullanıcı adi gorunmustur tabi).dolayisiyla desifre olmamak icin değiştirdim
Ama aratinca msj alintilarinda hala eski kullanici adi görünüyor.yinede onun ben olduğum belli gibi:)

Birde tanıdık deyince aklima geldi..bi tanıdığımi(hatta dolaylı yollardan akrabam)bende burda yani kk da keşfettim, bayagi aktif kendisi
Yazdiklarindan tanidim.hatta bana arkadaslik yollamisti, kabul etmiştim, durumu cakinca bir iki gun sonra sildim:)
Halada kıllandım amaa:) takip ediliyormuyum diye arkama dönüp bakasim var yani

Ee biz seni yeni imajinla gormeyecekmiyiz cicimm

Son düzenleyen: Moderatör:
merhaba arkadaşlar ya benim bebegim ile ilgili sormam gereken bi kac sey var bana yardımcı olursanız çok sevinirim sorabilecegim kimsede yok bebegime ayın 10 da rota virüs aşısı yaptırdım bugün ayın 17 oldu normalde bebegim mama ile besleniyor ve dogdugundan bugüne kadar yani üc aydır 3 günde bir kakasını yapıyordu hatta 4 günü buldugu bile oluyordu ama kakası ona sıkıntı olmuyordu sıkıntı oldugunda fitil veriyordum zaten ama rota virüs aşısından sonra bebegim kakasını hergün yapmaya başladı üzülsemmi sevinsemmi anlamadım çünkü çok sıvı geliyor günde 2 yada 3 defa yapıyor gecenlerde doktora götürdük doktor bana tahlile gerek yok kaka biraz sıvı o kadar dedi muhtemelen aşının yan etkisidir dedi ama yinede aklında bişey kalmaması için tahlil yaptırabilirsin dediler bugün yaptırdım sonuçlar negatif acık sarı ve geliyo kakası ve sanki sancısı varmış gibi mırıldanıp duruyo anlayamadım bebegimin derdini ne yapmalıyım

Teşekkür ederiz tetesi :) Gerçekten de topik bebeği gibi geliyor bana da :))
O zor zamanlarda dua edenler arayıp soranlar mesaj atanlar sonuçları benimle birlikte heyecanla takip edenler hatim edenler
Ben buradan aldığım destekle başa çıkabildim galiba çünkü başka bu kadar yoğun kimseyle paylaşmamıştım sıkıntılarımı..
Deniz Sadi ise o günlere inat şimdi güler yüzlü bir çocuk oldu şükrediyorum..
Ben de bebeğimin ilkleri gibi bir kitap almıştım içi resimli olanlardan ona yazacaktım ama o yoğunlukta beceremeyeceğimi anlayınca iade ettim :)
Aklı yettiğinde buradaki paylaşımlarımız hala kalmış ise arşivde şifremi veririm neler yaşadığımı başından itibaren buradan öğrenir :)

maçı izliyodumda sinirden bıraktım .. koskaca gs nin yaptığına bak sen ..
ay ben izlemeyi bıraktımda bi tane gol attılar.. hiç izlemesemmiydi acaba ???

ne hoş olmuş
hülyacım heryere kolun uzanıyo haa

elim kolum uzundur benim..:82: bende daha ne cevherler varda göstermiyorum..
çatlamayın diye

Bende biraktim izlemeyi, madara olduk vala:78:
Bak hala geliyoo, rekora gidiyoz

Hülya totem mi yapionn:))

Herkes mac mı izliyor yaf:44:
Kul kedisi misali saat 12 ye gelince gelirler sanırım

dün ve bugün biberon vermedim.bugün baya bir emdi beni.o inat ben inat ama kazanıcam inşallah:)

Cnm benim ins univ.e basladigini da goruruz hep birlikteee
gercekten hepbirliktee bizim yaslar oluyormuş 50_60 hala burda cene caliyormusuzz

evet insan tanıdık birine yakalandigi zaman sinir oluyor gercekten
gerçi baya zaman oldu takmiyorum artik.. aman goren gorsun bana ne yaaaa

imaj olmadi ki daha actilar saclarimi tam 3 saat sirf o surduu
kaba boyasini yaptilar sarilar 15 gun sonra atilacak

Son düzenleme:
Buyume ataklari yasiyor olabilir. Bu donemlerde normalden cok cok fazla emmek istiyorlarmis. Benim oglum da oyle su an. Sutum yetmiyor mu diye bi korkuya kapilma o emdikce sut uretimi artarmis:)
Benim oglum da iki gundur bir ya da birbucuk saatte bir emiyor. Hasta diye ben de bol bol emziriyorum. Ama sinir olmaya basladim. Sutum de bayagi artti dedigin gibi

Bu aylarda boyle uyumasi normal. Gunduz de uyusa iyi olur. Ben artik 7- 7,30 gibi yatiriyorum. Uyaninca uykusunda emziriyorum tekrar yatiriyorum. Gunduz de uykusu gelince hemen yatiriyorum. Boyle cok iyiymis valla

Ben bugun 8,30 da hazirlanmaya basladim 10'da ancak cikabildim. Tam cikicam aglayip emmek istedi. Sonra gaz cikardim. Ustune kustu uzerini degistirdim. Pusete koyunca da agladi. Zaten kapali olunca giyinmek de zahmetli. Esarp bagla, ust bas, pardesu derken zaman uzayip gidiyor

Ben de okudum bunu. Zaten ilac vermiyorum gerekmedikce.Artik hic vermem

Ben gittigidiyordan eziosling aldim 45 tl. 18 kg a kadar kullanilabiliyor. Ben cok memnunum

emzirme önlüğü tavsiye ederim sana benim bu yaz kurtarıcım oldu uçakta rahat rahat emzirdim ama tedbir olarak evden çıkarken süt sağdım biraz sıcak olacak şekilde ısıttım biberonu alüminyum folyoya sarıp yanıma aldım dönüşte de termosa sıcak su ve mama aldım sıkıntı olmadı uçakta

sağol canım doktora ulaştık mamanın dokunmuş olabileceğini söyledi..mamayı kesin içebildiği kadar su verin. Suyu kusması bitince de emzirin dedi-bi 6,7 saat sürebilirmiş bu durum. Suyu verdik şimdi uyuyor

Sana bu satırları yorucu bir ağlama krizi sonrası yazıyorum ya aptamili 3. Verişim bugün,şu saat ve denizim kıvrım kıvrım kıvrandı bir türlü çıkaramadı gazını, kaka da yapamadı:44: hemen sma verdim içine gaz ilacı koydum rahatladı, sızdı kaldı. Deneme tahtası yaptım çocuğu ama napim başka yolu yok smayıda zor içiyor. Küçücük bedenlerin çektiğine bak keşke bizeolsa onlara olmasa... Çok geçmiş olsun canım Allah beterinden korusun...

Conformili bende bir süre kullandım, gaz yapmadı ama ishal oldu oğlum. :44: Kesmek zorunda kaldı . Sma da gaz sorunumuz azaldı ama kakası çok katı kıvamda çıkmaya başladı. Şimdi sadece gece bir kez conformil veriyorum diğer öğünler sma. Kakasının kıvamı normale döndü ama yeşil.

Bunun da normal olduğunu öğrendim. Sma nın üzerinde demir takviyeli yazıyor. Demir kakanım rengini yeşile döndürürmüş, normalmiş.

Bu arada oğlum 2 gün sonra 4 ayını bitiriyor ve 4 aydır fazlasıyla uslu bir bebek. Ne olduysa cuma gününden beri huysuz ama çyle böyle değil.

Apartmandaler Yiğit Ali hiç ağlamaz mı sesi hiç gelmiyor derken bugün gün boyunca nerdeyse hiç durmadan ağladı. Akşam kapıcımız neyi var oğlumun sabahtan beri apartmanda sesi yankılanıyor dedi.

Cuma günü 39 a vuran ateşle hastaneye gitmiştik. Kanda çok hafif enfeksiyon çıkmıştı. İdrar tahlilimiz temizdi fakat bugün kültür sonucunu aldık.

Çeşitli bakteri kolonileri görülmüştür.
Kontaminasyon düşünülmüştür, hastanın klinik durumu ile birlikte değerlenrilmesi uygundur yazıyor.

Doktorumuzla görüştük. Ciddi bir şey olduğunu düşünmüyorum eğer enfeksiyon olsaydı bakteri ismiyle çıkardı sonuçlar. Kontanasyon düşünüldü demek idrara kültür alınırken bir şey bulaşmış anlamına gelir dedi. Fakat 100.000 koloni olduğu için pipi iyice steril edilerek kültir tekrarlansın dedi.

Bu akşam tekrar idrar örneği alındı iyice pipi temizlemerek. Sonuçlar 3 güne çıkacak bakalım.

Umarım tertemiz çıkar. Bugün oğlumu gerçekten tanıyamadım çünkü. Perişan oldu evladım ağlamaktan.

Bu arada sebze ve meyveye yarın itibariyle başlıyoruz.

Canım annemler gölcük te benim için sıkıntı olmaz gelmek bakalım kocam hafta içi bir gün izin alacak arabayla getirir beni kızımla çok isterim görüşmeyi :))
Tamam cnm bak 3 günüm kaldı buluşabilirsek mutlu olurum gelemezsende canın Sağolsun gerçi ben Gölcügů de cok iyi bilmiyorum ama sorasora bulurum sanırım ha birde k.valide ve görümce faktörü var başım da şimdi onlara ne diyip de evden cikicam yani işime karışamazlarda işte onlara garip gelecek bu durum :-D amman salladım onları gitti

Ben gittigidiyordan eziosling aldim 45 tl. 18 kg a kadar kullanilabiliyor. Ben cok memnunum
ben de onu soracaktım
ağrı yapıyor mu bir süre sonra
emzirme önlüğüm var
uçakta sıvı almıyorlar bildiğim kadarıyla
yani belli bir cc ye kadar alıyorlar
süt sağamam makinem yok
termosum da yok alsam mı acaba:26:

benim termosum bundan gidişte de dönüşte de bebeğin sırt çantasındaydı içinde sıcak su vardı xray den geçti sormadılar bile biberondaki sütlere de bişey demediler kabine kadar girdik bende giderken yalnız gittim bebek arabasıyla kolay oldu uçağın kapısına kadar arabayla gittim kapıda pusetin üstünü çıkartıp kabine aldım altını da görevliye teslim ettim inerken de hemen veriyorlar puseti sıkıntı olmadı sende öyle yapabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…