tatlıım doğum hikayeni okudum ne güzel anlatmışsın Rabbim sana eşine ve bizim güçlü kuzumuz Deniz Sadi'ye çooooooooooooooooooooooook uzun mutlu sağlıklı bir ömür nasip etsin
ben hala yazmadım hikayemi güya kızıma hatıra olsun diye anı defteri tutacaktım ona bile yazamadım ay ne üşengeçim:82:
ne hoş olmuş
hülyacım heryere kolun uzanıyo haa
evet bende alıcam ama nasıl bişey alsam?
biberona mı alıştı sence? aman ya bu bizim sıpalara noluyosa bir sürü bebek var hem biberonu alıyo hem memeyi.. inat et canım kazanırsın inşallah sonunda ama çok zor tabi onu ağlatmak ben ayakta emziriyorum bir süre sonra çaktırmadan oturuyorum.. :)
canım hiç kötü hissetme nerden bilicen acemi anneyiz biz.. ama sen her ay kontrole götür bence ihmal etme sağlık ocağındaki doktorlara çok güvenmiyorum ben...
zeynoo canım cok teşekkür ederiz..Darısı oglusuna olsun..
Bu yavrularda büyüyecek okullu olacak, zaman cabuk geçiyor
Oglum 3, 5yasindandir krese , anaokuluna gidiyordu.ama bu baskaymis; pek heyecanlandirdi bizi
Sanki unv.ye başladı
Bu arada senin nick olayı iyi olmus, yeni hesap almis olman
Bende değiştirmiştim kullanici adimi.eskisini de cok seviyordum ama
Merakli eski calisanlarimizdan biri, izinsiz benim pc den siteyi açmış; haliyle hesabım aktif olmuş(kullanıcı adi gorunmustur tabi).dolayisiyla desifre olmamak icin değiştirdim
Ama aratinca msj alintilarinda hala eski kullanici adi görünüyor.yinede onun ben olduğum belli gibi:)
Birde tanıdık deyince aklima geldi..bi tanıdığımi(hatta dolaylı yollardan akrabam)bende burda yani kk da keşfettim, bayagi aktif kendisi
Yazdiklarindan tanidim.hatta bana arkadaslik yollamisti, kabul etmiştim, durumu cakinca bir iki gun sonra sildim:)
Halada kıllandım amaa:) takip ediliyormuyum diye arkama dönüp bakasim var yani
Ee biz seni yeni imajinla gormeyecekmiyiz cicimm
Benim oglum da iki gundur bir ya da birbucuk saatte bir emiyor. Hasta diye ben de bol bol emziriyorum. Ama sinir olmaya basladim. Sutum de bayagi artti dedigin gibiBuyume ataklari yasiyor olabilir. Bu donemlerde normalden cok cok fazla emmek istiyorlarmis. Benim oglum da oyle su an. Sutum yetmiyor mu diye bi korkuya kapilma o emdikce sut uretimi artarmis:)
Bu aylarda boyle uyumasi normal. Gunduz de uyusa iyi olur. Ben artik 7- 7,30 gibi yatiriyorum. Uyaninca uykusunda emziriyorum tekrar yatiriyorum. Gunduz de uykusu gelince hemen yatiriyorum. Boyle cok iyiymis vallakızlar benim oğlumla ilgili soracğım bişey var..biliyorum bi çoğunuz kızacaksınız belki ama
benim oğlum son on gündür sabaha kadar deliksiz uyuyor ..
gece 11 gibi uyuyor sabah 6 yada 6buçukta uyanıp mamasını yiyor
bi saat kadar uyanık kalıp 9a kadar yine uyuyor ..gün içinde uykuları 15 dakikayı geçmiyor tabii..
belki diyceksiniz biz uyanmaktan bıktık sen şikayet ediyosun..
ama bütün bebekler uyanırken benmki uyanmıyosa bi sorun değilmidir bu..
doktora danışmalımıyım acaba..
Ben bugun 8,30 da hazirlanmaya basladim 10'da ancak cikabildim. Tam cikicam aglayip emmek istedi. Sonra gaz cikardim. Ustune kustu uzerini degistirdim. Pusete koyunca da agladi. Zaten kapali olunca giyinmek de zahmetli. Esarp bagla, ust bas, pardesu derken zaman uzayip gidiyorgeçmiş olsun canım. bızımkı de bayılıyor erken kalkmaya. uyu uyan yapıyor hep. bir türlü 12.30 dan önce uyumayı beceremiyorum niyeyse. aynalarda kendimi hiç beğenmiyorum. sen işe başlayınca toparlanırsın ya biz ev hanımları napalım? zamanla rahatlık ağır basıyor işte salıyoruz kendimizi... geçenlerde tam hazırlandım giyindim başımı bağladım çocuğu kucağıma aldım cart curt sesler başladı hooop soyun bakalım çünkü bir kaç günde bir yaptığından beline kadar çıkıyor. direk yıkamak durumunda kalıyorum. yıka giydir kendin giyin derken evden çıkmadan yoruldum :))
Ben de okudum bunu. Zaten ilac vermiyorum gerekmedikce.Artik hic vermem
merhaba kızlar
sling kullananlar ben almayı düşünüyorum acaba kaçıncı aya kadar kullanılabilir. geç mi kaldım kısa bir süre kullanılıyorsa almasam mı diyorum.
bir hafta sonra uçakla tek başıma yolculuk yapacağım
hands free olmam gerekkucağımda çocuk varken birçok şeyi yapamayabilirim onun için ihtiyaç olacağını düşündüm. bi de yaşadığım yerde markete bile arabayla dışarı çıkmak zor oluyor. slinge atar gezerim diye düşündüm.
kullananlar marka verebilir mi?
bi konu daha var uçağın iniş ve kalkışlarında emzirmem gerekiyor ama tek başıma zor olacak. tatilden dönüşte eşim vardı o şekilde kolay olmuştu. uçakta koltuklar daracık. emzirirken eşim biraz çekilmişti de rahat etmiştim. şimdi yanıma erkek verirlerse emzirmem neredeyse imkansız olur. kadın da olsa rahat emziremem. mama alsam sıcak suyu almam uçak kalktıktan sonra olur. bana bi akıl verin ne yapayım
sağol canım doktora ulaştık mamanın dokunmuş olabileceğini söyledi..mamayı kesin içebildiği kadar su verin. Suyu kusması bitince de emzirin dedi-bi 6,7 saat sürebilirmiş bu durum. Suyu verdik şimdi uyuyor
kızlar bu aptamil conformil çok fena gaz yaptı, bi de çocuk durmadan kusuyordr.u aradım ulasamadım ne yapsam ki hastaneye mi götürsek? kusma yapar mı mama?:18::18::18:çocuğun bakışları değişti keyfi kaçtı yaa
Nihayet ben de geç de olsa doğum hikayemi yazdım..
Ben teknoloji özürlüyümde nereye yazıyorsunuz bende okuyım belki bende yazarım :26:
Tamam cnm bak 3 günüm kaldı buluşabilirsek mutlu olurum gelemezsende canın Sağolsun gerçi ben Gölcügů de cok iyi bilmiyorum ama sorasora bulurum sanırım ha birde k.valide ve görümce faktörü var başım da şimdi onlara ne diyip de evden cikicam yani işime karışamazlarda işte onlara garip gelecek bu durum :-D amman salladım onları gittiCanım annemler gölcük te benim için sıkıntı olmaz gelmek bakalım kocam hafta içi bir gün izin alacak arabayla getirir beni kızımla çok isterim görüşmeyi :))
ben de onu soracaktımBen gittigidiyordan eziosling aldim 45 tl. 18 kg a kadar kullanilabiliyor. Ben cok memnunum
emzirme önlüğüm varemzirme önlüğü tavsiye ederim sana benim bu yaz kurtarıcım oldu uçakta rahat rahat emzirdim ama tedbir olarak evden çıkarken süt sağdım biraz sıcak olacak şekilde ısıttım biberonu alüminyum folyoya sarıp yanıma aldım dönüşte de termosa sıcak su ve mama aldım sıkıntı olmadı uçakta
ben de onu soracaktım
ağrı yapıyor mu bir süre sonra
emzirme önlüğüm var
uçakta sıvı almıyorlar bildiğim kadarıyla
yani belli bir cc ye kadar alıyorlar
süt sağamam makinem yok
termosum da yok alsam mı acaba:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?