2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Herkes mac mı izliyor yaf:44:
Kul kedisi misali saat 12 ye gelince gelirler sanırım

bu laf banaydi galiba ben tmm 12 de geldim bugun cuk oturdu senin lafin bana yani simdi ben kül kedisimi olyorum

ama simdi yatip uyuyacam gecmise bir göz attim ama okumayi gözum yemiyor yarin bakarim artik bu arada ben mac izlemedim benimki izledi pc ye el koydu o yuzden gelemeidm bende birde kizin uyumamisti ay bugun hic durmadi derdi neyse anladim gitti (

Canim bu arada sen nasilsin bebis nasil oglusun okula baslamis hayilri olsun insallah okuyuio guzel yerlere gelir

minikkusss gelmisssss bu arada hosgeldin canim cok özöedik senii deniz sadi nasil yazilanlari tmm okumadik yarin bakcam
uykusuzluk gberiyourm ama nasil bir aliskanlik olmussa girmeden yapamadim bu saate bile

Hulya Erdem; yanlış hatırlıyorsam pardon ama bebeğine anason veriyordun galiba??? Anason düzenli kullanımda vücuda ve beyne uyuşukluk verir, o yüzden çok tavsiye edilmez. Her ne kadar artık bebeklerimiz uzun uyku uyuyabilecekleri yaşa gelmiş olsalar da bu sebeple de uzun uyuyor olanilir. Tekrar edeyim, eğer yanlış hatırlıyorsam kusura bakma. Ama sensin diye haırlıyorum anason kullanan.

benim dr.rotadan 2 gün sonra isal olabilr demişti, ama olamdı, bebekten bebeğe değişir dedi canım ,ara bir dr.unu sor istersen

İyi geceler herkese...Bebeğini mama ile besleyenlere bir sorum var aylık masrafı ne kadar oluyor?

canım ben bebgımı mamayla meslıyorum malesef sutum yetmıyo ılk 2ay anne sutu aldı ama sonra ıse basladım sutum ıyıce azaldı sımdı ıse bıttı nerdeyse neyse bız haftada 1 buyuk kutu bıtırıyoruz nerdeyse yanı ayda 4 kutu desek 170 lira falan oluyo mama masrafı en fazla bıde mamadan mamaya degısıyo ben aptamıl kullanıyorum dıgerlerını bılemıcem

canım bende ayın 13 unde rota yaptırdım aynı senın dedıgın gıbı kakası bıraz cıcvıklastı ve her gun yapıyo ama bu korkulacak bıse degıl hergun kaka yapması bebek ıcınde ıyı rahatlar sonucta onemlı olan gun ıcerısınde 4 yada 5 kere yapmasıymıs ozaman tehlıkelıymıs yanı korkma bıse olmaz allahın ıznıyle asıyla alakalı gecer

bende kızımla tek basıma uctum ama mama suyuna ve dıger hıc bıseye ıtıraz etmedıler bebegın sonucta kaynamıs su sen yınede tedbır amaclı yanına suyunu al mamanı al bıse demıyolar ben emzırmıstım tulbent kapattım zor oldu bıraz ama kulakları basınctan etlıkenmesın dıye mecburdum allahtan yanımda cok tatlı bı bayan vardı hep yardım ettı bana sagolsun

Günaydın nerdesiniz hadi gelin pdnk nasilsin canim moralin duzeldi mi biraz daha
Geridonusumkutusu kendime citir gelin bulucam eylul annelerinden demissin ya hala gülüyorum

Zeyno valla bende herseyi burda konuşuyorum bi kankam var nerdeyse gunde bi iki konusurdum hep artık isyan ediyo aramiyorum diye

bilmem anlatabildim mi?

ben bile anlamadım ne anlatmak istediğimi

yaaa geçmişi takip etmeye çalıştım ama aklımda hiç bişii kalmadı affedin:26:
daha doğrusu kafamı toparlayammıyorum bir kaç gündür. sanırım büüyme atağı geçiriyoruz ve gece uykumuz kalmadı pek
uykusuzluktan dikkatimi toplayamıyorum haliyle.
en iyiysi ben bugün temiz bi sayfa açayım geçmişe sünger çekeyim hadi hepimiz yapalım bunu hıı ne dersiniz

Günaydın kızlar:119::119::119::119::119::119::119::122::122::122::122::122::122::124::124::124::124::124::124::103::103::101::101::101::101::101::101:

Taliaaa kulkedisi olamamissin canım
Sen 1.30 da gelmissin:)))
Iyi dileklerin icin tesekkur ederim. .ins o güzel günleri cumleten görürüz
Bizlerde iyiyiz, kosturmaca işte. Bu tempoya alisirim umarım. Biraz yorucu geçiyor:26:
Sizler nasılsıniz, nasıl geçiyor günleriniz?
Demek pc ye el konuldudiye gelemedin.bende o saatte gelebildimn şanssızlık iste; kimse yoktu

Geceleri artik neredeyse saat basi kakkiyoruz noluyo anlamadim doymuyor desem uymaz ki doymasa benimki aglar yardimmmm

Bende de ayni durum var iki gündür dogru duzgun uyumuyoruz

Zeynoo amin canım. . Ins görürüz evlatlarimizin o guzel günlerini cümleten
50-60 larda burda olmakk:44:malzeme bayagi bol olur o zaman bakgelin- damat adaylarinin ve dünürlerin dedikodusu , haftalik popüler film-dizi yorumlari falan, ust-karsi komşu ve emekli eşlerden yakınma seanslari kv ler biter, geriye gorumce- elti muhabberleri kalır
Bayagi renkli gecer günler baksana

Bu arada saçlarının işi tam olarak bitmemiş cnm, ben bittiğini düşünmüştüm
Ee bitince görüşürüz o zaman

okuldan arkadaş burdan evlenmiş görüşmek istiyor dersin o zaman garip gelmez herşeyide bilmek zorunda değiller ya canım

ihmal etme yinede kankanı üzülüyordur yazık :)

bilmem anlatabildim mi?

ben bile anlamadım ne anlatmak istediğimi

Günaydın kızlar:119::119::119::119::119::119::119::122::122::122::122::122::122::124::124::124::124::124::124::103::103::101::101::101::101::101::101:

Günaydınnnn kızlar oğluşumun resimlerini ekledim isteyenler bakabilir

günaydınlar kızlar...

Cok geçmiş olsun canım
Sürekli kesintisiz aglayinca perisan olmuştur tabi yavrun..
Ins tahlil sonucunuzda güzel çıkar ve tez zamanda normal düzenine döner

Demek ek gıdaya geçiyorsunuz.. oo beyimizz nimetlerin tadına varacakk desene
Hadi kolay gelsinn..yarasin yavrunaa annesii

Çok sağol canım.
Gece kıpırdamadan uyudu, pert olmuş tüm gün.

Çok şükür bugün keyifli.

Dün kendi doktorumuz yoktu, hastanenin diğer en iyi doktoruna gittik. 2 gününüz kalmış 4 ayın bitmesine, başlayabilirsin artık dedi. Ben önce sebzeyle başlamanı öneririm. MEyveyle başlarsan sebzeyi yemeyebilir sonrasında dedi.

Tadımlık başla 3 küçük kaşık dedi. Bugün patates havuç pirinç denicez bakalım. Kendi doktorumuza sormadım ama.:44:

3 gün meyve 3 gün sebze verebilirsin dedi. :44:

Geceleri artik neredeyse saat basi kakkiyoruz noluyo anlamadim doymuyor desem uymaz ki doymasa benimki aglar yardimmmm

Ayni sorun bende de var 3 gündür uyku haram bana 4-5 saatte uyanan cocuk her 1-2 saatte uyanir oldu, sütümmü az diye sagilmis sütlerimden 150 ml verdim doyup son 20 ml icmedi buna ragmen 1,5 saat sonra yine uyanip emmek istedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…