Herkes mac mı izliyor yaf:44:
Kul kedisi misali saat 12 ye gelince gelirler sanırım
evet şimdi biraz bende araştırdım..normal görünüyor..
mamaylada alakası var sanırım..neyse uyusunda büyüsün paşam
efede çok terliyor .. malum buralar sıcak hala .. ama kışa düşünüyorum tulum..
üzerini çok açıyor.. uykusunun arasında poposunu kaldırıp indirip itekliyor üstündekini..
bazen bende bağlıyorum o arabeske .. emziren bi anne gördümmü başımı çeviriyorum hemen
allah korusun nazarım falan değer diye.. napıyım çok imreniyorum..
kolaylığı da var evet ama kolaylığından ziyade emzirmek bambaşka bişey yaa..
bebeğinle arandaki o sıcak temas o bütünleşmek falan offf yaaasütü olanlara bol bol versin rabbim..
merhaba arkadaşlar ya benim bebegim ile ilgili sormam gereken bi kac sey var bana yardımcı olursanız çok sevinirim sorabilecegim kimsede yok bebegime ayın 10 da rota virüs aşısı yaptırdım bugün ayın 17 oldu normalde bebegim mama ile besleniyor ve dogdugundan bugüne kadar yani üc aydır 3 günde bir kakasını yapıyordu hatta 4 günü buldugu bile oluyordu ama kakası ona sıkıntı olmuyordu sıkıntı oldugunda fitil veriyordum zaten ama rota virüs aşısından sonra bebegim kakasını hergün yapmaya başladı üzülsemmi sevinsemmi anlamadım çünkü çok sıvı geliyor günde 2 yada 3 defa yapıyor gecenlerde doktora götürdük doktor bana tahlile gerek yok kaka biraz sıvı o kadar dedi muhtemelen aşının yan etkisidir dedi ama yinede aklında bişey kalmaması için tahlil yaptırabilirsin dediler bugün yaptırdım sonuçlar negatif acık sarı ve geliyo kakası ve sanki sancısı varmış gibi mırıldanıp duruyo anlayamadım bebegimin derdini ne yapmalıyım
İyi geceler herkese...Bebeğini mama ile besleyenlere bir sorum var aylık masrafı ne kadar oluyor?
merhaba arkadaşlar ya benim bebegim ile ilgili sormam gereken bi kac sey var bana yardımcı olursanız çok sevinirim sorabilecegim kimsede yok bebegime ayın 10 da rota virüs aşısı yaptırdım bugün ayın 17 oldu normalde bebegim mama ile besleniyor ve dogdugundan bugüne kadar yani üc aydır 3 günde bir kakasını yapıyordu hatta 4 günü buldugu bile oluyordu ama kakası ona sıkıntı olmuyordu sıkıntı oldugunda fitil veriyordum zaten ama rota virüs aşısından sonra bebegim kakasını hergün yapmaya başladı üzülsemmi sevinsemmi anlamadım çünkü çok sıvı geliyor günde 2 yada 3 defa yapıyor gecenlerde doktora götürdük doktor bana tahlile gerek yok kaka biraz sıvı o kadar dedi muhtemelen aşının yan etkisidir dedi ama yinede aklında bişey kalmaması için tahlil yaptırabilirsin dediler bugün yaptırdım sonuçlar negatif acık sarı ve geliyo kakası ve sanki sancısı varmış gibi mırıldanıp duruyo anlayamadım bebegimin derdini ne yapmalıyım
bi konu daha var uçağın iniş ve kalkışlarında emzirmem gerekiyor ama tek başıma zor olacak. tatilden dönüşte eşim vardı o şekilde kolay olmuştu. uçakta koltuklar daracık. emzirirken eşim biraz çekilmişti de rahat etmiştim. şimdi yanıma erkek verirlerse emzirmem neredeyse imkansız olur. kadın da olsa rahat emziremem. mama alsam sıcak suyu almam uçak kalktıktan sonra olur. bana bi akıl verin ne yapayım
yaaa geçmişi takip etmeye çalıştım ama aklımda hiç bişii kalmadı affedin:26:
daha doğrusu kafamı toparlayammıyorum bir kaç gündür. sanırım büüyme atağı geçiriyoruz ve gece uykumuz kalmadı pek
uykusuzluktan dikkatimi toplayamıyorum haliyle.
en iyiysi ben bugün temiz bi sayfa açayım geçmişe sünger çekeyimhadi hepimiz yapalım bunu hıı ne dersiniz
Tamam cnm bak 3 günüm kaldı buluşabilirsek mutlu olurum gelemezsende canın Sağolsun gerçi ben Gölcügů de cok iyi bilmiyorum ama sorasora bulurum sanırım ha birde k.valide ve görümce faktörü var başım da şimdi onlara ne diyip de evden cikicam yani işime karışamazlarda işte onlara garip gelecek bu durum :-D amman salladım onları gitti
Günaydın nerdesiniz hadi gelinpdnk nasilsin canim moralin duzeldi mi biraz daha
Geridonusumkutusu kendime citir gelin bulucam eylul annelerinden demissin ya hala gülüyorum
Zeyno valla bende herseyi burda konuşuyorum bi kankam var nerdeyse gunde bi iki konusurdum hep artık isyan ediyo aramiyorum diye
bilmem anlatabildim mi?
ben bile anlamadım ne anlatmak istediğimi
Günaydın kızlar:119::119::119::119::119::119::119::122::122::122::122::122::122::124::124::124::124::124::124::103::103::101::101::101::101::101::101:
Günaydınnnn kızlaroğluşumun resimlerini ekledim isteyenler bakabilir
Cnm albüm görünmüyor ama:26:Günaydınnnn kızlaroğluşumun resimlerini ekledim isteyenler bakabilir
Cok geçmiş olsun canım
Sürekli kesintisiz aglayinca perisan olmuştur tabi yavrun..
Ins tahlil sonucunuzda güzel çıkar ve tez zamanda normal düzenine döner
Demek ek gıdaya geçiyorsunuz.. oo beyimizz nimetlerin tadına varacakk desene
Hadi kolay gelsinn..yarasin yavrunaa annesii
Geceleri artik neredeyse saat basi kakkiyoruz noluyo anlamadim doymuyor desem uymaz ki doymasa benimki aglar yardimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?