2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Benim ilk bebeğim. İkizler burcunu sevmiyorum ben, özellikle erkeklerini. İkizler olması hiç içime sinmiyor. Nisanda doğsa süper olurdu ama çok küçük olacak o zaman da.

olsun canım hayırlısı böyleymiş demekki..bende yengeç burçlarını hiç sevmezdim ama kızım yengeç..çok duygusal..bende yay burcu sabırsız idare ediyoruz işte evladın olunca herşey çekiliyor inan

herkes ne kadar dertliymiş kaynanadan yana
demekki bütün kaynanalr aynı hep ogullarını üzgün sanıyolar

valla öyleler sengelenim bizimkiler böyle gideriz kurulty toplarlar gelinler görümceye yollanır oğullarını dinlerler haspam kendi şekerim bir şey olsa helva olurdu matruşka

Benimki üzgünsün, zayıfsın muhabbeti yapamıyor. Çünkü kilo aldı adam. Kolesterolü çıktı yağ bağlamaktan. "bekarken böyle sorunların yoktu oğlum, ne oldu sana" diyor. Tosun gibi bakıyorum işte, rahatından, keyfinden diyecek yok. Kendi de görüyor aslında.

ben de bugün yaptırdım :) 19. haftamda tetanoz aşısı için çağırdılar.. testlerini keşke hastanede yaptırmasaydın, hepsini burda yapıyoruz dediler, bir dahakine aklında olsun dediler..
benimkisi de benzeri.. nezaman eşimi yada beni arasa "sesin niye kötü geliyo" der.
kavga ettik diye mi umuyo napıyo, en son dayanamayıp "hep aynı şeyi soruyosun anne, senin telefonunda bi sorun var galiba, sesim normal benim" dedim.. hiççç takma, sakin ol, mutlu ol daha çok çatlasınn

Benim ilk bebeğim. İkizler burcunu sevmiyorum ben, özellikle erkeklerini. İkizler olması hiç içime sinmiyor. Nisanda doğsa süper olurdu ama çok küçük olacak o zaman da.
ben de koç burcunu hiç sevmem, (nisanda doğsun istemezdim) hiç ikizler tanıdığım olmadığı için çocuğumda keşfedicem galiba :)

ay ne güldüm yaa hepsi ayrı bi kafadan desenize. benimde ödüm patlıyor geliceği zaman bizimkide bizim eve takmış şuraya şunu yaptırıcam buraya bunu yaptırıcam diyip duruyo. benim fikrimi bile sormak yok yani. bide yanımda sigara içmiyomu bide biri bişey dedimi yok valla ben içerim ben hamileyken bile içtim aman çok iyi yaptın sanki eşime dedim valla cnm yanımda içtiğini görürsen uyar yoksa bidaha gitmem hiçbiyere

yok benimki oğlunun psikolojisini falan da düşünmüyo oğlunun asker cezası geldiğinde madem yapmış çeksin cezasını yapmasaymış dedi oturdu kenara bekar olsa neyse evli senin oğlun dmi 1 ay hapis yatcak yok yere bide annelik duygusuda yok benimkinin pek ahada böylr kendisi

aynıı benim eşim de böyle. 83 kiloydu evlenirken, 2 yılda 96 kilo oldu adam.
Allahtan boyu var, aslında azcık kilo versin de istiyorum ama kayın valideme gidince ağzının kenarıyla "kilo almışsın oğlum" diyince bi keyifleniyorum
eşim de "Nektar bana çok iyi bakıyo, yemekleri harika" demiyo mu, benden mutlusu yokkk

Sağlık ocağını çok beğenmedim ben. Testlerine de güvenemem sanırım. Bana da dedi doktor, tahlilleri burdan isteriz sen sadece ultrasona gidersin die ama aklıma yatmadı.

Koç burcu tanıdığım da var ikizler de. O yüzden sevemiyorum ikizleri. O benim bebeğim her burçtan kabulum tabi ki, bakalım belki de çok farklı deneyimler yaşatır bana.

Düşüncesizlik işte bunların ki benimde nasıl midem bulanıyo biliyo da elinde sigarayla eve geliyo kapıyı açınca görüyorum hemen yarılıyorum sigaranı at öyle gir lütfen diyorum eli mahkum atıyo

aaa ayıpsın .bikeresinde kaynanam , komşular falan oturuyoruz kaynanam da fal baktırıyor. komşu anlatıyor işte 3 vakte kadar 5 vakte kadar diye.sonra dedi ki fincanda birde esmer bir erkek gördüm boynunu eğmiş kara kara düşünüyor sanki bir derdi var dedi falcı.kaynanam da hemen atladı ah o oğlumdur o zaten hep mutsuz yanlış kararlar alıyo sonra da böyle mutsuz oluyo demez mi
ben sinirden öldüm resmen ama bişey diyemiyorum ki .kocamı neşeli gördüğü zaman da çocuk bunalımdan kafayı yedi diyo

benim eşimde kilo aldı ama kaynanama göre benden dolayı değil o küçükkende böyleymişte özüne dönmüş:)

Nasıl bir cümledir bu ya kavga çıkarır

valla öyleler sengelenim bizimkiler böyle gideriz kurulty toplarlar gelinler görümceye yollanır oğullarını dinlerler haspam kendi şekerim bir şey olsa helva olurdu matruşka
çok güldüm vala kız kurultay toplanıyo he
ahh bu kaynanalar yok mmu hepsini toplayıp kaynar kazana atmalı
benim kaynanamda hep öle oglum hiç düşünceli olmazdı şimdi çok üzgün gözüküyo yok çok kilo aldı bekarken daha iyiydi falan filan
yok anacım nerde sorsan bi anne o ölür biter ama bak hiç düşünüyo mu benimki de küçük oglunu evlendircek bize bir iğne dahi katkısı olmadıgı halde ogglunun borcu oldugunu bilidiği halde kaynımın düğününü evini tadilatını eşyalarını herşeyini biz yapcakmışız öle diyo valla öleler canım

aaa, sakın yanında sigara içmesine izin verme ne ka düşüncesizmiş yaa

bizim burdaki sağlık ocağı baya büyük, sevdim ben.. ama testlerimi hastanede yaptırmaya devame dicem ben de, aşılar için gidmeyi düşünüyorum ama :)

resmen laf sokuşturmuşş keşke şakayla karışık cevap verseydin sen de.. "hayırdır anne, ne derdi var X'in, benim bilmediğim bir şey mi var" gibi
benim eşimde kilo aldı ama kaynanama göre benden dolayı değil o küçükkende böyleymişte özüne dönmüş:)
ay Allahım yaa hepsi bi alemm

Son düzenleme:
Düşüncesizlik işte bunların ki benimde nasıl midem bulanıyo biliyo da elinde sigarayla eve geliyo kapıyı açınca görüyorum hemen yarılıyorum sigaranı at öyle gir lütfen diyorum eli mahkum atıyo

hadi yaa kaynana mı diyosun ölee :) ben diyemiyorumki yaa ama böle devam ederse dicem artık. bigün bayram için dolma sarıyoruz eltisi falanda var dedi bana niye içirtiyosun sigara yanında bende dedim kendi torununu düşünmüyosa daha ben ne diyebilirimki ama tık yok yinede sallamıyo geliyo sanki inadıma yanımda içiyo :99::99::113::113:

aaaa o ne laf öle yaa terbiyesizlik ah canım ya kendi annelerimiz üstümüüze titrerken bunlardan neler işitiyoruz

Of oooofff neleri var varya ben onu parçalarım benim kayınvalidem aynısındn banada almak zorunda bırakacağım için evine iğne alamıyo adamın dünyasını tepetaklak getiriveririm ben evlendiğimden beri yapmadığı kalmadı ama bende altta kalmadım çok şey yaşadık ama şimdi kimse izinsiz inemez kuyuma yolarım kendi annemede diyorum yarın öbürgün sende gelin alcaksın bak gör adil ol sen diyorum yoksa annemede kızarım

Ben olsam hiç çekinmeden "anne yanımda içme, bebek için zararlı biliyorsun" derim. Zaten evde sigara içirmem. Biz içmiyoruz. Balkona çıkar gelen misafir de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…