2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Ben olsam hiç çekinmeden "anne yanımda içme, bebek için zararlı biliyorsun" derim. Zaten evde sigara içirmem. Biz içmiyoruz. Balkona çıkar gelen misafir de.

eşimde öle artık hiç içmiyo evde çok canı isterse balkona çıkıyo ki ben ona bile kızıyorum gelince sigara kokuyo diye :) canım desem ne faydaki o gün açık açık dedi ben içerim valla ben hamileyken bile içiyodum diyo. misafirler anlayışlı cnm hepsi çıkıyo balkona bitek kaynanama laf geçmiyo ama işte şansıma eşim hiç yanımda olmuyo eşim yanımdayken içerse zaten eşim söler içme diye.

Aaaa ben diyorum gerçi benimkiler laf söylencek insanlar değillerdi ama bende bir kayınpeder var kaynanamdanda beter hiç şansım yok yani ama bende az değilimdir Allahın izniyle hakkından geldim hepsinin ama halada uğraşıyorum yani kurtuluşum yok. Benim evim düzülürken daha tembihledim kayınpederime benim evimde sigara içilmesini istemiyorum dedi 3 ay gelmedi gelmezse gelmesin sonra geldi mutfkta içebilirsin dedim orda içiyo şimdi geldiği zaman tabi artık kimse ordada içemiyo herkes balkonaaa

Ben olsam hiç çekinmeden "anne yanımda içme, bebek için zararlı biliyorsun" derim. Zaten evde sigara içirmem. Biz içmiyoruz. Balkona çıkar gelen misafir de.

kızlar o neki benim kayanam bebeğimin tadaviyle olduğunu düşünüyor ya olabilir ona birşey demiiyorum ama benim hep kısır olduğumu düşündü normal oldu diyorum inanmıyor

canım valla sen en iisini yapıyosun hakkından geliyon bende o da yok benim kaynanam sadece altın konusunda sana ne yaptıysam ona da onu yaparım diyo ama bütün masrafları da üstümüze yıkmaya çalışıyo ama ben yaptırırmıyımm hiç eşime diyorum sakın diye zaten o da kızıyo daha neler var benimkinde bi bilsen daha 3 aylık evliyken bana çocugunuz olmuyosa doktora gidin dedi böle kaldım

benim kayınpederim maşallah melek ya o sigara falan içmez ve kaynanamında içtiğini bilmiyor bilse ohooo hele bide benim yanımda içtiğini bilse neler yapar heralde. canım ne istese alıyo getiriyor çok düşkün bana en çok onu seviyorum zaten :) geçen arabayla birini almaya gidicektim sırf sigara içebilmek için kayınpederim bilmiyo ya oda geldi arabada fosur fosur sigara içti inanabiliyomusunuz

Başka türlü haklarından gelemem onların canım ya bizim iki aile arasında kültür farkı var bide yani asla kınamak maksadıyla söylemiyorum ama benim ailem daha modern hoşgörülü ve düşüncelidir. ama eşimin ailesi hala köy sevdasında şive, sofra adabı,davranışlar hep köy havasında ve kabalar ayrıca bende nabza göre şerbet misali geçiniyorum ama yine senin kayınvaliden demiş o lafı ben daha 1 ayım dolmamıştı yeni evlendik kayınpederim ne dese beğenirsin " bizim gelin kısır" inat değil mi 2 yıl çocuk yapmadım ki planımda buydu ben eşimle evliliğe yeni adapte oldum daha o zaman yapsaydım kendimede eşimede çocuğada haksızlık etmiş olurdum. hiçbiri umrumda değiller ben kendime bakarım kendi aileme kendi geleceğime

kızlar o neki benim kayanam bebeğimin tadaviyle olduğunu düşünüyor ya olabilir ona birşey demiiyorum ama benim hep kısır olduğumu düşündü normal oldu diyorum inanmıyor

ne insanlar var yaa banada halaları şakayla karışık beceremiyosanız gelin öğretiyim diyodu daha evliliğimizin 2. ayında böle diyolardı yani sanki hemen çocuk yapmak zorundaymışız gibi. biz kendimiz istedikte yaptık 3. ay onlar da sanmıştırki anca 3. ayda oldu

ne güzel en azından kayınpederden yana şanslısın ben olsam söylerim sigara içtiğini hatta hiç çekinmem kaynanamın yanında söylerim ki söylüyorumda şimdi hamileyim diye kayınpederim daha alakalı benimle ama doğurunca geçer söyle eşine yanımda içmesin diyorum sen lafını söylemen gereken yerde söyle seni zehirlemeye hakkı yok

kayınpedere bak sen töbe töbe ya daha 1 ayda nerden anlamış acaba allah akıl fikir versin bu insanlara ya sankiş onun haddine
o fark bizde de var canım ama idare ediyoruz

siz kendini istemişsiniz canım da uzun süre çocugu olmayanlar napsın valla ben evlndiğimden beri istiyodum 5 aylık evlliyim ama 3. ayda kendimi iyice kötü hissetmeye başlamıştım adet olunca aglıyodum insanı psikollojik olarak ne kadar üzüyolar bide yıllarca olmasa dillerinden kurtulamazmışız herlade neyseki rabbim aratmadı kimseye de aratmasın

angelcim seninle aynı durumu bende yaşaıyorum bizim iki aile arasında kültür farkı aynı kardeşimn düğünene geldiler patavatsızlığıyla bizim adet şöyle bizim adet böyle bende dedimki sizin adetleri bizim düğünde göremrdik

ben gurbetteyim şuan cnm ailem yanımda yok. öyle bişey dersem bide burda düşman edinirim resmen cehenneme çevirir heralde hayatımı hiç riske atmıyım ben :) şimdilik içerken yanından gidiyorum ama çocuğumda olduktan sonra çocuğumun yanında içtiğini falan farkedersem hayatta bırakmam çocuğumu o zaman kesinlikle koyarım tavrımı

öle sölediklerinde biz deneme aşamasındaydık yoksa o kadar gıcık olmuştumki eşime dedim bu ay hamile kalmazsam yapmayalım uzun süre sırf onlara inat dedim ama o fırsatımız olmadı hamile kalmış oldum artık ama içimde kaldı yani onların dedikleri

kayınpedere bak sen töbe töbe ya daha 1 ayda nerden anlamış acaba allah akıl fikir versin bu insanlara ya sankiş onun haddine
o fark bizde de var canım ama idare ediyoruz

yaaa daha neler neler hemde 1 sene boyuncca söyledi bu lafı bende nerden biliyosun belki senin oğlun kısır dedim ama bezdirdi canım düştüğüm seviyeye bir bak ama Allah yardımcımız olsun hepimizin bir derdi var işte :26:

doğru söylüyosun o da zor işte öyle olsa benimde söyleyeceklerim sınırlı olurdu ama napcaksın ya sabır artık aynen çocuğun söz konusu olduğu zaman zaten tutamazsın kendini

Sanırım ben de Mayıs ta doğurucam ama gitmem baska topiğe felan doğurana kadar burdayım sonra da burdayım.
Ben sorumluluk kabul etmem KK takvimi haziran diyor bebiş erken gelirse yerim sabittir

Son düzenleme:
bende 25 yaşımdayım kız dağılırmı dersin :26:
ben bunu hiç düşünmemiştim
kimmiş o miss daktır ?

Korkmayalım aslında arkadaşlar :))) ben de korkuyordum ama www.dogunakademisi.com u bir inceleyin,biraz rahatlattı beni bu site.Doktorum diyor ki,doğum sancısı anını hiç değilse yaşamak çok önemliymiş çünkü,o sancı ile hormonlar hamileliğin bitip,doğumun başladığı sinyalini alıyormuş ve bu çok önemliymiş kadın için.Hayırlısı,gönlüm normal doğum istiyor açıkçası benim.

bu arada kızlar ben az önce mustelanın çatlak kremini aldım başlıcam kullanmaya bakalım inşallah faydasını görürüm. ablamda mustela kullanmıştı hiç çatlamadı ama o diyo bizim yapımızdan dolayı çatlamıyoruz biz kremlede ilgisi yoktur belki dedi.

az bi zaman olsa da insan ne kadar alınıyo öle değil mi ben çok üzülüyodum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…