Sanırım ben de Mayıs ta doğurucam ama gitmem baska topiğe felan doğurana kadar burdayım sonra da burdayım.
Ben sorumluluk kabul etmem KK takvimi haziran diyor bebiş erken gelirse yerim sabittir
bir de ben den kayınvalide notu:
Geçenlerde onlarda oturuyoruz, zaten hamilelik yüzünden ağlak durumdayım bana dedi ki:
Çok dua ettim kapalı bir gelinim olsun diye ama nasip değilmiş, doğruya doğru içimdeki hala bu dedi
İlk bi şoka girdim bana diyor olamaz diye düşündüm ama tek gelin benim
Sonra dedim ki;
Annecim sen Allaha öyle bir dua etmişsin ki o bence senin neye ihtiyacın olduğunu bilerek beni karsına cıkarmıs.
İçindeki nuru görmüş sana hayırlı gelin göndermiş.
Ben de cok dua ettim Allahım iyisini karsıma cıkar diye bak seni benim karsıma cıkardı dedim
El cevap: Orası öyle
Kızlar mayıs topiğine bakıyorum arada birisine 9. haftada erkeğe benziyor demiş doktor..diğeride 11+4 te öğrenmiş..siz hiç sordunuzmu doktora..Çoğusu öğrenmiş oradakilerin..
Sanırım ben de Mayıs ta doğurucam ama gitmem baska topiğe felan doğurana kadar burdayım sonra da burdayım.
Ben sorumluluk kabul etmem KK takvimi haziran diyor bebiş erken gelirse yerim sabittir
ayy angel kuzum neler yapmışlar öyle
bulmuşlar senn gibi gelini başka bişeyi arıyorlar
ay kızlar yazdıklarınızı okuyunca şok oldum
aman tahtaya vurayım bize nazar değmesin
benmki bişeyime karışmaz
bana hizmet bile ettirmiyo ayaklarını uzat yat diyo
aynen cnm bebişimi her türlü kötülüklerden korucam inşallah.torununu görmek isterse o zaman benim kurallarıma uyucak yok öle ben yaparım ederimler :)doğru söylüyosun o da zor işte öyle olsa benimde söyleyeceklerim sınırlı olurdu ama napcaksın ya sabır artıkaynen çocuğun söz konusu olduğu zaman zaten tutamazsın kendini
az bi zaman olsa da insan ne kadar alınıyo öle değil mi ben çok üzülüyodum
Canım burda haziran 7-8 e kadar doğuracak görünen çoğu kişi -bende dahil- mayıs sonunda alacak bebişlerini kucaklarına büyük ihtimalle Allah kısmet ederse. Ama ben de bu topikten başka yere gitmem.
Canım burda haziran 7-8 e kadar doğuracak görünen çoğu kişi -bende dahil- mayıs sonunda alacak bebişlerini kucaklarına büyük ihtimalle Allah kısmet ederse. Ama ben de bu topikten başka yere gitmem.
aaaaaaaa
nıe olekı o ben anlamadım gununden once mı oluomus kı dogum
selam kızlar,bebişlerinize iyi bakıyormusunuz bakiim :) ya benim minikkuşum bugün annesini hiç üzmedi..hiç bulantım olmadı bugün,bulantının olması beta hcg hormonun artmasıyla ilgiliymiş..şimdide niye bulantım olmadı diye korkmaya başladım..yaff ne hale geldik bu bıcırıkların yüzünden.iyice paranoyak oldum uuufff... :18:
selam kızlar,bebişlerinize iyi bakıyormusunuz bakiim :) ya benim minikkuşum bugün annesini hiç üzmedi..hiç bulantım olmadı bugün,bulantının olması beta hcg hormonun artmasıyla ilgiliymiş..şimdide niye bulantım olmadı diye korkmaya başladım..yaff ne hale geldik bu bıcırıkların yüzünden.iyice paranoyak oldum uuufff... :18:
Çok emin değilim ama sanırım artık hcg değerlerimiz düşüşte.Belli bir haftadan sona artık düşüyor değerler.
Eltimin ikili testi yapıldığında kanda hcg de bakılmıştı (sanırım herkesin bakılacak). 47 çıkmıştı.
benım hıc bulantım olmadı.ben ne yapayııımmm?bana kalırsa bhcgyle alakası yok herkesın artıyordur 3,aya kadar sonra dusmeye baslıyormus.sanırım bunyeyle alakalı.
burdaki hesap tam 40 hafta hesabı. Genelde 1 hafta kadar oynuyor sanırım.
e bız zaten 40.haftada yapmıomuyz dogumu anlamadım kuzu ya sersem oldum ııce kusura bakma
benim arkadaşlardan biri dedi başla diye amma bebe yağının fln kokusuna dayanamıyorum çok ağır geliyor acaba mustelanın kokusu nasıl, daha hafif olsa bari...nasıl canım kokusu ağır mı?bu arada kızlar ben az önce mustelanın çatlak kremini aldım başlıcam kullanmaya bakalım inşallah faydasını görürüm. ablamda mustela kullanmıştı hiç çatlamadı ama o diyo bizim yapımızdan dolayı çatlamıyoruz biz kremlede ilgisi yoktur belki dedi.
yaa orası da doğru sanırım bünyeyle alakalı bişey bu bulantı..ama 1 haftadır beni benden aldı bücürük şey :) her gün alışmıştım bulantıya,bugün normale dönünce bi tuhaf oldum,kendimce tedirgin olmaya başladım..deli kafa annee beninş sağlıklıdır yavrukuşlarımız...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?