2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
ayy angel kuzum neler yapmışlar öyle
bulmuşlar senn gibi gelini başka bişeyi arıyorlar
ay kızlar yazdıklarınızı okuyunca şok oldum
aman tahtaya vurayım bize nazar değmesin
benmki bişeyime karışmaz
bana hizmet bile ettirmiyo ayaklarını uzat yat diyo

enimkilerde kapalı istiyorlardı ilk başta bayağı tartıştık zaten diğer 3 gelin kapalı bende baş kapatmakla iman olmaz dedim tam anlamıyla olcak sizin için değil Allah rızası için içimden geldiği zaman kapanırım dedim

Kızlar mayıs topiğine bakıyorum arada birisine 9. haftada erkeğe benziyor demiş doktor..diğeride 11+4 te öğrenmiş..siz hiç sordunuzmu doktora..Çoğusu öğrenmiş oradakilerin..

banada doktor 10 hafta 1 gunluktum en son 3 gun once gıttım ultrasonda 10 hafta 3 gun gozukuyordum erkege benzıyor dedı.bende aaa bız kız beklıyorduk doktor erkege benzıyor erkek demdım henuz dedı :) sanırım 11 haftadan sonra tahmın yapılabılıyormus benım doktor sanırım salladı ama bende mıde bulantısı olmadıgından suphelerım o yondeydı.sanırım dogru slladı :) hayırlısı saglı sıhatlı olsunlarda onemlı olan bu ılk basta..

Sanırım ben de Mayıs ta doğurucam ama gitmem baska topiğe felan doğurana kadar burdayım sonra da burdayım.
Ben sorumluluk kabul etmem KK takvimi haziran diyor bebiş erken gelirse yerim sabittir

Canım burda haziran 7-8 e kadar doğuracak görünen çoğu kişi -bende dahil- mayıs sonunda alacak bebişlerini kucaklarına büyük ihtimalle Allah kısmet ederse. Ama ben de bu topikten başka yere gitmem.

Son düzenleme:

Sorma kuzucum ya böyle işte daha ne sahneler var bizde anlatsam valla canım inan onun zor zamanında herşeyini yapıyorum küçük oğlu yada kayınpederim üzdüğü yada ters bişey dediğinde savunuyorum ama anlamazki o benim insanlığım işte bende kendime hiç engel olamam biraz kinci olsaydım belki herkes hatasını anlardı ama kin yok işte bişeye ihtiyacı olduğu zaman tutamıyorum kendimi çok lazım gibi Şanslısın valla arkadaşım ne güzel işte kıymetini bil insan böyle anlarda arıyo ilgilerini ama nerdeeeee Neyse güzellikler ben kaçıyorum kocişle dolaşmaya çıkcaz temiz hava lazım öpüyorum hepinize yarın sabah görüşürüz inşallah

doğru söylüyosun o da zor işte öyle olsa benimde söyleyeceklerim sınırlı olurdu ama napcaksın ya sabır artık aynen çocuğun söz konusu olduğu zaman zaten tutamazsın kendini
aynen cnm bebişimi her türlü kötülüklerden korucam inşallah.torununu görmek isterse o zaman benim kurallarıma uyucak yok öle ben yaparım ederimler :)

az bi zaman olsa da insan ne kadar alınıyo öle değil mi ben çok üzülüyodum

ben alınmadım aslında cnm dalga geçiyolardı ama her evlenenin hemen çocuk yapması gerekmediğini göstermek istedim Allah gelinlerine yardımcı olsun ne diyim :)

selam kızlar,bebişlerinize iyi bakıyormusunuz bakiim :) ya benim minikkuşum bugün annesini hiç üzmedi..hiç bulantım olmadı bugün,bulantının olması beta hcg hormonun artmasıyla ilgiliymiş..şimdide niye bulantım olmadı diye korkmaya başladım..yaff ne hale geldik bu bıcırıkların yüzünden.iyice paranoyak oldum uuufff... :18:

Canım burda haziran 7-8 e kadar doğuracak görünen çoğu kişi -bende dahil- mayıs sonunda alacak bebişlerini kucaklarına büyük ihtimalle Allah kısmet ederse. Ama ben de bu topikten başka yere gitmem.

aaaaaaaa
nıe olekı o ben anlamadım gununden once mı oluomus kı dogum

sanırım bende mayısta dogum yapacagım ama normalde hesaplayıcılar hazıran bası dıyor.ama ben sızın paylasımlarınızı en bastan berı okuyorum ama bugun aranıza katıldım.bende bılmıyorum mayıs topigini.

Çok emin değilim ama sanırım artık hcg değerlerimiz düşüşte. Belli bir haftadan sona artık düşüyor değerler.
Eltimin ikili testi yapıldığında kanda hcg de bakılmıştı (sanırım herkesin bakılacak). 47 çıkmıştı.

benım hıc bulantım olmadı.ben ne yapayııımmm?bana kalırsa bhcgyle alakası yok herkesın artıyordur 3,aya kadar sonra dusmeye baslıyormus.sanırım bunyeyle alakalı.

benım hıc bulantım olmadı.ben ne yapayııımmm?bana kalırsa bhcgyle alakası yok herkesın artıyordur 3,aya kadar sonra dusmeye baslıyormus.sanırım bunyeyle alakalı.

yaa orası da doğru sanırım bünyeyle alakalı bişey bu bulantı..ama 1 haftadır beni benden aldı bücürük şey :) her gün alışmıştım bulantıya,bugün normale dönünce bi tuhaf oldum,kendimce tedirgin olmaya başladım..deli kafa annee ben inş sağlıklıdır yavrukuşlarımız...

e bız zaten 40.haftada yapmıomuyz dogumu anlamadım kuzu ya sersem oldum ııce kusura bakma

Herkes 40 haftayı doldurmuyor. Özellikle sezeryanla doğum yapacakların bu tarihten 1 hafta 10 gün oynuyor genelde. 38. haftada yaptı benim çoğu tanıdığım doğumlarını.

Ki bunları otomatik hesaplayan sitelerde de yazar 15 gün yanılma payı vardır diye.

Son düzenleme:
ayy kızlar ne çok kaynatmışsınız oku oku bitiremedim valla
benim arkadaşlardan biri dedi başla diye amma bebe yağının fln kokusuna dayanamıyorum çok ağır geliyor acaba mustelanın kokusu nasıl, daha hafif olsa bari...nasıl canım kokusu ağır mı?

herkesın farklı gercekten arkadasım serum taktırıp gelıyordu mıde bulantısından bende ılk baslarda mıde bulantısı olmaya baslayınca esımın basını agrıtıyordum bulantım yok 5 hafta gectı yok altıncı haftada az kokulardan rahatsızlık yıne yok.aman olması bı yonden kotu.sanırım panık annelerız herseyı kafamıza takıyoruz esımde kızıyor cocugu sterese sokuyosun herseye kafanı bu kadar yorma dıye.ah gelsınlerde bıze sorsunlar.kontrollerımıze gıttıgımız surece sorun yok aslında kontrollerde bebegın gelısımı ıyıyse takmamak gerek ama.yınede kontrolu de elden bırakmamak gerek yengemın 1,5 aylıkken bebek olmus hıc gıtmedıler doktora bır test yaptı hamıleyım o kadar.2,5 aylıkken kanama geldı oysa bır ay olmus bebek olelı.stres yapma kontrollerıne gıttıgın surece sorun yok.kı bu topıkte herkes bılınclı anne adayı.umarım saglıkla kucagımıza alıcaz bebeklerımızı.

Kuzular üdoktora gittik..
Kolları bacakları oynayıp duran bir bebiş gördük ekranda.
28 mm olmuş. 10+2 dedi doktor ama ben 9+4 deyim.
Belki yanlış ölçmüştür, bilemedim.
Ama o kıpır kıpır melekle aynı bedende olmak, ne güzel, ne mutlu..
İnşallah sağlıkla kavuşalım hep birlikte kuzularımıza..

Bu arada annelikle ilgili Yonca Tokbaş ın bu yazısını cok begendim, mutlaka okuyun bence, güzel öğütleri var annelere....

ocuklar iin endielenmek... - Yonca TOKBA - Hrriyet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…