2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
bir kısım insanın 12.haftaya kadar sürüyor ama genelde 8+ ...lerde kesiliyor canım bulantılar, başka arkadaşların da olmuştu diye hatırlıyorum, ne güzel şanslısın işte benim 10. hafta ve hala kesilmedi hayırlısıyla bitse şu bulantılar çok sevineceğim

bir kısım insanın 12.haftaya kadar sürüyor ama genelde 8+ ...lerde kesiliyor canım bulantılar, başka arkadaşların da olmuştu diye hatırlıyorum, ne güzel şanslısın işte benim 10. hafta ve hala kesilmedi hayırlısıyla bitse şu bulantılar çok sevineceğim

slm cnm ben bazen kuruntu yapıorum herhalde bnm hiç geçmicem diorum çok fena zorluyor beni ben yemeden içmeden kesildim şmdiden zor bi hamilelik geöiriyorum yediğimi anında çıkarıyorum midemde kalmıo bişey zorlasamda gtmio çıkıo 2 lokma yesemde bbek gelişmicek die korkuyorum her gece dua ediyorum allahım yardımcı ol die et tavuk kıyma bişey yiyemiorum herşeyden tiksindim :18: geçer dimi bu bulantı ve kusmalar biri bana gaz versin nolur

Tabii ki geçer meraklanma.. Zaten az kaldı senin.
Bebeğin senden beslenmeye başladıgında mucizevi olarak bulantıların da gececek;
Rabbim düzeni buna göre kurmuş.
Sadece folik asitini ihmal etme ve bol su içmeye çalış..
Bebeğin besleniyordur, zaten kontrollerdeki gelişmesindne anlarsın bunu..

cnm bende şimdi banyodan çıktım sürdüm bana hiç koku gelmedi. vıcık vıcık yağ gibide değil bildiğin krem masaj yapa yapa yediriyosun üstüne çamaşırını giydinmi de leke falan yapmıyor. bu aldığım kalça göbek basen göğüs hepsinde kullanılabiliyor ama eczacı sonradan göğüs için daha etkili olanından veririz şimdi bencede erken benimkiler çok büyümedi çünkü.

kızlar göğüslerimin ucu resmen kahverengi oldu bunlar hep böyle mi kalcak yoksa geçiyo mu ya yok mu memesi çürüyen benim gibi

aynı çürüme bendede var canım hehe
hatta baya irileşti ve ucunda çıkıntılar bile oluştu, sanırım süt bezeleriyle alakalı bişey

Bebişlerimiz ne zaman bizim yediklerimizden beslenmeye başlayacak arzu_mu? Bir fikrin var mı?

ayy inş kendimi öyle teselli etmeye çalışıyorum bnde folik asitimi düzenli alıyorm sağol cnm valla içimi ferahlattın

Aaaaa!!! İzin vermeyin canım allah allahhhh,ne fena sigara içmesi yanında. O da bir kadın.Seni en çok onun anlaması lazım.Kaıyamam minicik bebeğe yaa...o tutunup büyümeye çalışıyor,babaanne annesini zehire maruz bırakıyor.Ay kusuruma bakma çok söylendim,çok kızdım ama arkadaşım .

Bebişlerimiz ne zaman bizim yediklerimizden beslenmeye başlayacak arzu_mu? Bir fikrin var mı?

3 ay olunca sanırım kordon oluşmuş oluyor bebek o zaman yediklerimizi alıyor plesanta yardımıyla tahmini bulantılarda o zaman geçio sanırım tabi tecrübelilere sormak gerek :)

söylen cnm söylenmede haklısın ben kaçabildiğim kadar kaçmaya çalışıyorum zaten dumandan ama düşüncesizliği zaten adamı deli ediyor. az kaldı bigün patlıcam ama ne gün Allah bilir.

inş kesilir bu bulantılar cnm..bende emin olamıyorum düne kadar çok kötüydüm,bugün birden düzeldi...her an yine bulanacak diye tırsıyorum..bakalım geçtimi yoksa git-gel mi bulantılar görecez:44:

Mehsel'cim; ben de normal dogum istiyordum ama doktorum sezaryana ikna etti. Dogumdan 4 saat sonra ayaga kaldirdilar. 24 saat sonra kucagimda bebegim, gelen ziyaretcileri karsilamak, agirlamak icin yan odaya gectim, misafirlerimi ayakta agirladim, bir daha da yatmadim. Cok kolaydi. Epiduralli yaptirdim ama.

inş kesilir bu bulantılar cnm..bende emin olamıyorum düne kadar çok kötüydüm,bugün birden düzeldi...her an yine bulanacak diye tırsıyorum..bakalım geçtimi yoksa git-gel mi bulantılar görecez:44:

sıpa şmdidenn neler edio dimi :) ben bezdirdi bulantlar hayattan valla agresif oldum ömrümde o kdr wcye gitmemişimdir

malesef ultrason zararli oldugu icin degil sigortalar odemedigi icin sik sik girilmiyor ultrasona. ben amerikada yasiyorum. ultrason ve muayene ayri hesaplaniyor burda. girmek istersen parasini oduyorsun giriyorsun kimse zararli demiyor. 2 haftada bir girilebiliyor ama tabiiki cok pahali.

Koç burcu tanıdığım da var ikizler de. O yüzden sevemiyorum ikizleri. O benim bebeğim her burçtan kabulum tabi ki, bakalım belki de çok farklı deneyimler yaşatır bana.

benim babam koç burcu tanıdığııım en bencil insandır. sorumsuzdur, gamsızdır... okulda da koç burcu bi bayan varr off evlerden ırak sorumsuz benciiil tembeeeel. yani belki tesadüftür ama ben koç burcu olur bebişim diye korkuyordum.
eşim ise ikizler burcu alışmak zordu. çok kavgalar ettik ama huyunu öğrenince mükemmel bi eş oldu. genel olarak ikizler burcunun özelliklerini birebir taşır canım kocişim. çevresine karşı duyarlı sorumluluk sahibi neşeli şakacı yaratıcı çok iyi bir gözlem yeteneği var ve sanatsal yönleri çok gelişmiş çok ta becerikli daha ne olsuun bebişimde ona benzicek diye çoook mutluyum çoook

sıpa şmdidenn neler edio dimi :) ben bezdirdi bulantlar hayattan valla agresif oldum ömrümde o kdr wcye gitmemişimdir

canım bende bi kitap var bulantılar için tuzlu avakadolu ayran tavsiye etmiş. denemedim ama avakado salata sosunda muhteşem oluyooo ayranada uyar bence :44: dene istersen...

nasılsınız kızlar?umarım herkes iyidir:)
bugün biraz kendimi yordum şuan biraz ağrım var.umarım bişey olmaz:18:

canım bende bi kitap var bulantılar için tuzlu avakadolu ayran tavsiye etmiş. denemedim ama avakado salata sosunda muhteşem oluyooo ayranada uyar bence :44: dene istersen...

valla demokrasilerde çare tükenmez denicez artık böyle gitmio sağol tatlım tavsiyen için denicem :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…