bir kısım insanın 12.haftaya kadar sürüyor ama genelde 8+ ...lerde kesiliyor canım bulantılar, başka arkadaşların da olmuştu diye hatırlıyorum, ne güzel şanslısın işteyaa orası da doğru sanırım bünyeyle alakalı bişey bu bulantı..ama 1 haftadır beni benden aldı bücürük şey :) her gün alışmıştım bulantıya,bugün normale dönünce bi tuhaf oldum,kendimce tedirgin olmaya başladım..deli kafa annee beninş sağlıklıdır yavrukuşlarımız...
bir kısım insanın 12.haftaya kadar sürüyor ama genelde 8+ ...lerde kesiliyor canım bulantılar, başka arkadaşların da olmuştu diye hatırlıyorum, ne güzel şanslısın işteyaa orası da doğru sanırım bünyeyle alakalı bişey bu bulantı..ama 1 haftadır beni benden aldı bücürük şey :) her gün alışmıştım bulantıya,bugün normale dönünce bi tuhaf oldum,kendimce tedirgin olmaya başladım..deli kafa annee beninş sağlıklıdır yavrukuşlarımız...
bir kısım insanın 12.haftaya kadar sürüyor ama genelde 8+ ...lerde kesiliyor canım bulantılar, başka arkadaşların da olmuştu diye hatırlıyorum, ne güzel şanslısın iştebenim 10. hafta ve hala kesilmedi hayırlısıyla bitse şu bulantılar çok sevineceğim
slm cnm ben bazen kuruntu yapıorum herhalde bnm hiç geçmicem diorumçok fena zorluyor beni ben yemeden içmeden kesildim şmdiden zor bi hamilelik geöiriyorum yediğimi anında çıkarıyorum midemde kalmıo bişey zorlasamda gtmio çıkıo 2 lokma yesemde bbek gelişmicek die korkuyorum her gece dua ediyorum allahım yardımcı ol die et tavuk kıyma bişey yiyemiorum herşeyden tiksindim :18: geçer dimi bu bulantı ve kusmalar biri bana gaz versin nolur
ayy kızlar ne çok kaynatmışsınızoku oku bitiremedim valla
benim arkadaşlardan biri dedi başla diye amma bebe yağının fln kokusuna dayanamıyorum çok ağır geliyor acaba mustelanın kokusu nasıl, daha hafif olsa bari...nasıl canım kokusu ağır mı?
kızlar göğüslerimin ucu resmen kahverengi oldu bunlar hep böyle mi kalcak yoksa geçiyo mu ya yok mu memesi çürüyen benim gibi
Tabii ki geçer meraklanma.. Zaten az kaldı senin.
Bebeğin senden beslenmeye başladıgında mucizevi olarak bulantıların da gececek;
Rabbim düzeni buna göre kurmuş.
Sadece folik asitini ihmal etme ve bol su içmeye çalış..
Bebeğin besleniyordur, zaten kontrollerdeki gelişmesindne anlarsın bunu..
Tabii ki geçer meraklanma.. Zaten az kaldı senin.
Bebeğin senden beslenmeye başladıgında mucizevi olarak bulantıların da gececek;
Rabbim düzeni buna göre kurmuş.
Sadece folik asitini ihmal etme ve bol su içmeye çalış..
Bebeğin besleniyordur, zaten kontrollerdeki gelişmesindne anlarsın bunu..
ay ne güldüm yaa hepsi ayrı bi kafadan desenize. benimde ödüm patlıyor geliceği zaman bizimkide bizim eve takmış şuraya şunu yaptırıcam buraya bunu yaptırıcam diyip duruyo. benim fikrimi bile sormak yok yani. bide yanımda sigara içmiyomu bide biri bişey dedimi yok valla ben içerim ben hamileyken bile içtim aman çok iyi yaptın sanki eşime dedim valla cnm yanımda içtiğini görürsen uyar yoksa bidaha gitmem hiçbiyere
Bebişlerimiz ne zaman bizim yediklerimizden beslenmeye başlayacak arzu_mu? Bir fikrin var mı?
Aaaaa!!! İzin vermeyin canım allah allahhhh,ne fena sigara içmesi yanında. O da bir kadın.Seni en çok onun anlaması lazım.Kaıyamam minicik bebeğe yaa...o tutunup büyümeye çalışıyor,babaanne annesini zehire maruz bırakıyor.Ay kusuruma bakma çok söylendim,çok kızdım ama arkadaşım .
Bebişlerimiz ne zaman bizim yediklerimizden beslenmeye başlayacak arzu_mu? Bir fikrin var mı?
bir kısım insanın 12.haftaya kadar sürüyor ama genelde 8+ ...lerde kesiliyor canım bulantılar, başka arkadaşların da olmuştu diye hatırlıyorum, ne güzel şanslısın iştebenim 10. hafta ve hala kesilmedi hayırlısıyla bitse şu bulantılar çok sevineceğim
canm biraz temkinli gitmeye çalış çatlakların çok fazla olur yoksa çünkü hızlı alıyosun kiloları.meyveye ağırlık vermeye çalış, bu hızla giderse 35 i bulur çünkü son üç ayda kilo artışı 2 ye katlanıyormuş.
hamile kalmadan önce normal doğum en sağlıklısı ben hamile kalsam normal yaparım diyodum ama şimdi korkmaya başladım kendimi telkin etmeye çalışıyorum çünkü doğumu normal yaparsam kistlerim vücuttan atlacakmş.bide öyle ele dikiş gelmiyo cnm normal doğumda.artık eriyen, vücuda karışan ip kullanıyorlar ve vücudun en hzlı iyleşen yeri genital bölge sezeryan çok geç iyleşiyomuş bide doğumdan sonra sıkıntlı oluyomuş.normalde o an acı çekiyosun sonra geçiyo ama sezeryan hem çok geç iyileşiyo hem dikiş izi kötü gözüküyo ve bazen yıllar geçse bile kesik yeri sızlayanlar duydum.:26:
inş kesilir bu bulantılar cnm..bende emin olamıyorum düne kadar çok kötüydüm,bugün birden düzeldi...her an yine bulanacak diye tırsıyorum..bakalım geçtimi yoksa git-gel mi bulantılar görecez:44:
sürekli ultrason bebeğe zarar verebiliyormuş canım 15 gün iyi daha öncede yazmıştım yurt dışındaki hamileliklerde 40 hafta boyunca sadece 3 defa ultrasona giriyormuş hamileler...yoksa bende aynı durumdayım bi bahane olsada ultrasona girsem diye bakıyorum...
Koç burcu tanıdığım da var ikizler de. O yüzden sevemiyorum ikizleri. O benim bebeğim her burçtan kabulum tabi ki, bakalım belki de çok farklı deneyimler yaşatır bana.
sıpa şmdidenn neler edio dimi :) ben bezdirdi bulantlar hayattan valla agresif oldum ömrümde o kdr wcye gitmemişimdir
canım bende bi kitap var bulantılar için tuzlu avakadolu ayran tavsiye etmiş. denemedim ama avakado salata sosunda muhteşem oluyooo ayranada uyar bence :44: dene istersen...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?