5. ay kontrolüne gittiğimizde diş etleri kabarmış diş çıkarmaya hazırlanıyor demişti doktorumuz. Rotavirüs aşımız için 10 gün sonra yine gittiğimizde çok şişmiş artık geldi geliyor diş dedi.
Oğlumun gündüz uykuları da gece uykuları da o kadar düzenliydiki. Şimdi kabus gibi her şey. Uykusu geliyor ağlıyor artık uykudan gözleri kızarıyor ama tam dalıyor yanaklarını sıkıştırmaya başlıyor elleriyle. Kıyameti kopararak uyanıyor. Hırsını alamıyor saçlarını kulaklarını çekiştiriyor. Eline geçeni ısırıp ısırıp ağlıyor.
En geç 8 de oturduğu yerde uyuyan çocuk dün gece 12 ye kadar ağladı uyuyabilmek için. Jel sürdüm calpol verdim ama mümkün değil sakinleşmedi. En son 12 ye 10 kala bildiğiniz sızdı.
Yapabileceğim başka bir şey var mı aklımı kaçırmak üzereyim.
Ben geldiimm nasilsiniz kizlarr?
Gecen yazmistim adet olmadim hamilemiyim yoksa diye cok korktum ama bugun oldum cok sukurrr, biraz gecikti odumu kopardii
Bu arada elma suyu, puresi vermeye basladim tadimlik ay cok tatli oluyolar boyle kasikla bisey yerken
Kislar hemen cevap yazinliften Oglum 3,5 Saattir uyuyor uyandirayimmi uyusunmu Aslinda oh yaydim totosu oturuyorum da Bide gece uyumassa o var
Ben oğlum 2 aylık olduğundan itibaren adet görmeye başladım. Ama henüz bir düzene oturmadı. Normalde 3 gün geri gelridi her ay. Şimdi bir 3 gün bir 6 gün en son 8 gün erken gelerek beni şaşırttı kendileri.
Tek güzelliği doğum öncesi yerlerde sürünürdüm ağrıdan her adet dönemi. Şimdi bir gıdım ağrım olmuyor. Sezeryan olmak zorunda olduğum halde çektiğim 6-7 saat doğum sancısı sanırım işe yaradı.
Ben geldiimm nasilsiniz kizlarr?
Gecen yazmistim adet olmadim hamilemiyim yoksa diye cok korktum ama bugun oldum cok sukurrr, biraz gecikti odumu kopardii
Bu arada elma suyu, puresi vermeye basladim tadimlik ay cok tatli oluyolar boyle kasikla bisey yerken
5. ay kontrolüne gittiğimizde diş etleri kabarmış diş çıkarmaya hazırlanıyor demişti doktorumuz. Rotavirüs aşımız için 10 gün sonra yine gittiğimizde çok şişmiş artık geldi geliyor diş dedi.
Oğlumun gündüz uykuları da gece uykuları da o kadar düzenliydiki. Şimdi kabus gibi her şey. Uykusu geliyor ağlıyor artık uykudan gözleri kızarıyor ama tam dalıyor yanaklarını sıkıştırmaya başlıyor elleriyle. Kıyameti kopararak uyanıyor. Hırsını alamıyor saçlarını kulaklarını çekiştiriyor. Eline geçeni ısırıp ısırıp ağlıyor.
En geç 8 de oturduğu yerde uyuyan çocuk dün gece 12 ye kadar ağladı uyuyabilmek için. Jel sürdüm calpol verdim ama mümkün değil sakinleşmedi. En son 12 ye 10 kala bildiğiniz sızdı.
Yapabileceğim başka bir şey var mı aklımı kaçırmak üzereyim.
hayat-retbull
kıslar çok thanks menks ettimmm
çok daha güzellerii sizin olsunnnretbull he yaaa sormaaaa lanet olsun içimdeki alışveriş sevgisineee
istanbulizmir oğlun nasıl oldu
biri zeynoyu durdursungüle güle kullansın emir sandalyesini
Geridonusum cok sukur iyi yani acisi yokta yarin sabah pipisinin uzerinde bandasi cikarilcak biraz zor oluyormus sanirim. Bide bisey sorcaktim banyoyu nezaman yaptirdin?
Zeyno mama sandalyeni gule gule kullan cok guzelmis.
Ben oğlum 2 aylık olduğundan itibaren adet görmeye başladım. Ama henüz bir düzene oturmadı. Normalde 3 gün geri gelridi her ay. Şimdi bir 3 gün bir 6 gün en son 8 gün erken gelerek beni şaşırttı kendileri.
Tek güzelliği doğum öncesi yerlerde sürünürdüm ağrıdan her adet dönemi. Şimdi bir gıdım ağrım olmuyor. Sezeryan olmak zorunda olduğum halde çektiğim 6-7 saat doğum sancısı sanırım işe yaradı.
Ay canim benim ben simdi senin durumundayim.adet olmadim vaktimden2gun gecdi.neyseki sen oldun.sen test yapdinmi peki.ben bugun test yapdin negativ cikti dogrumudur acaba.sag elin benim basima.ne garipdimi daha bir yil bundan once gebe kaliyim rengl olmayim diyordum.simdi istemiyorumsen kac gun sora adet gordun?
sanırım 5. gün yaptırın dedi dr ama ben 1 hafta sonra yaptırdım. bişi olmuyor ama en çok banyosundan korkmuştum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?