2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
kızlar bunaldım ya. eşimin şarjı az onla konuşamadım fazla. kayınvalide çamaşırları katlıyor falan ama salona koyuyor. ben koy dedim. yatak odama girmesinden hoşlanmam girmez de zaten.

neyse salonda çamaşırlar biriktii de birikti. bende titiz pasaklılardanım. kedni dolabımın içini düzeltip iyice toz almadan yerleştirmiyorum güya. yarın çalışıyorum. pazar günü sanırım annemler gelecek.

oğlumu doyurup kayınvalideye vercektim ama bi türlü yemiyor. mız mız. öyle olunca da gönlüm rahat veremiyorum içeri. napsam yaa. bunaldım hee.. birde yukarda bahsetmiştim aptal gibiyim şu an

eşim hallederiz ben yaparım dedi ama doğru düzgün yapamaz ki o. temizlik işini yapamıyor iyi.

Allah kolaylık versin. bende diş çıkarma zamanlarından korkuyorum ya :18::18::18: 1 değil 2 değil bi sürü diş var

Kislar hemen cevap yazin liften Oglum 3,5 Saattir uyuyor uyandirayimmi uyusunmu Aslinda oh yaydim totosu oturuyorum da Bide gece uyumassa o var

Ben oğlum 2 aylık olduğundan itibaren adet görmeye başladım. Ama henüz bir düzene oturmadı. Normalde 3 gün geri gelridi her ay. Şimdi bir 3 gün bir 6 gün en son 8 gün erken gelerek beni şaşırttı kendileri.

Tek güzelliği doğum öncesi yerlerde sürünürdüm ağrıdan her adet dönemi. Şimdi bir gıdım ağrım olmuyor. Sezeryan olmak zorunda olduğum halde çektiğim 6-7 saat doğum sancısı sanırım işe yaradı.

bide eşim hafta sonu planın var mı dedi. cumartesi çalıştığımı hatırlattım. pazar nereye gitcen dedim. sanane dedi kızdım bende.

bi yere gitmicem kendin gibi düşünüosun dedi. pazar gününü kendime ayırcam dedi maç izleyecekmiş. dinlencekmiş. bende hemen küstüm tabi. benim hiç bi günüm yok. ya iş ya çocukla evde tam performans .

neyse öyle kızdım ettim ama günahını almışım galiba. pazar için bana süprizi varmış. ama o gün annemler gelcek. tamam sonra o zaman dedi ama meraktan çatlıyorum. haftasonu ihtiyaçlarımı da almak istiyordum aslında. annemlere de gelme diyemem. temizlik falan da yapmadım haftaya gelseler keşke ama diyemem ki

Dün burada numune istemişti pndk tı sanrım yanlış olabilirm
neyse ben bunları gördüm önce Türkiyedeki firmalardan istedim annemlerin adresini verdim
o kadar yere yazdım sadece hero b. Gönderiyoruz demiş millupa artık bıraktık bu işleri demiş falan filan
neyse sonra bu bedava alışveriş olayı beni bir sardı girdim ingiliz firmalara neler neler var oyuncak falan yolluyorlar mamalar bezler kremler şampuanlar kitaplar valla ne varsa başvurdum
hepsi de free diyordu ama inşallah kapıda kargo istemezler:18::18:
Eğer başvurduklarımın hepsi gönderirse önümüzdeki günlerde hergün kuruyenin biri gelir biri gider hayırlısı bakalım

Zeynoo mama sandalyen çok güzel ben de almak istiyorum ama kararsızım 2.el de alabilirm çünkü bebek arabası için ayaklık almaya niyatliyim bi de yağmurluk ikisi en iyi ihtimalle 250tl yapıyor belki onları da 2.el alırım belki de hiçbirini almam off bilmiyorum ya

Benim doğumdan sonra 3 ay kanamam devat etti 48.günde spiral taktırmıştım onun da etkisi oldu sanırım
Uzun sürdü diye doktora gittim ama sorun yok olabilr dedi şimdi de 2 aydır gelen giden yok anlamadım hamile değilimdir heralde dimi:26::26:

Ay canim benim ben simdi senin durumundayim.adet olmadim vaktimden2gun gecdi.neyseki sen oldun.sen test yapdinmi peki.ben bugun test yapdin negativ cikti dogrumudur acaba.sag elin benim basima.ne garipdimi daha bir yil bundan once gebe kaliyim rengl olmayim diyordum.simdi istemiyorumsen kac gun sora adet gordun?

Cnm dr bir faydasi yok diye jel onermedi. 15 gun boyunca guz hic uyumadi hep miz mizdi normalde degildir geceleri uzun uyurdu iki saat bir aglayarak uyaniyordu boyle iki hafta surdu cikinca eski haline dondu gunduzleri uykusuz gelip uyumadigi icin aglardi doktor bunlar normal dedi sonraki disler daha hafif gecirir dedi bide bizimkinde olmadi ama ishal , kusma ve ates yaparmis haberin olsun..

Kuzunuz cok Güzel ins Emirde begenir Mama sandelyenizde güzelmis kullanin

Hic Pisman degilim yine olsa yine yaparim hee

doussy gördüm seni nihayet çok güzelmişsin maşallah

hayat-retbull

kıslar çok thanks menks ettimmm
çok daha güzellerii sizin olsunnn retbull he yaaa sormaaaa lanet olsun içimdeki alışveriş sevgisineee

hayat-retbull

kıslar çok thanks menks ettimmm
çok daha güzellerii sizin olsunnn retbull he yaaa sormaaaa lanet olsun içimdeki alışveriş sevgisineee

biri zeynoyu durdursun güle güle kullansın emir sandalyesini

Geridonusum cok sukur iyi yani acisi yokta yarin sabah pipisinin uzerinde bandasi cikarilcak biraz zor oluyormus sanirim. Bide bisey sorcaktim banyoyu nezaman yaptirdin?

Zeyno mama sandalyeni gule gule kullan cok guzelmis.

sanırım 5. gün yaptırın dedi dr ama ben 1 hafta sonra yaptırdım. bişi olmuyor ama en çok banyosundan korkmuştum.

Benim daha kirkim cikmasina son 1-2 gun kala basladi eski duzene donuvermistim ama 2 ay once hastaneye yattim 5 gun filan antibiyotik tedavisi gorunce 1 hafta erken gelmisti ondan sonraki de erken geldi yine oyle ama bu sefer gecikti Test yapmamistim ama ramak kalmisti artik bi de gecenlerde ruyamda tekrar hamile oldugumu gormustum ustune de bu olunca eyvahh dedimm
Normalde 4-5 gibi olmam gerekiyodu ama bugune sarkti iste. Darisi senin basina
Ya benim de cok agrim olurdu ben direk sezeryan oldum ama azalmis artik yine soyle biraz agridi karnim bacaklarim ama eskiden ilacsiz geciremezdim ilk gunuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…