2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
niyet: AHAHA'nın oğlunun ameliyata gerek kalmadan bir an önce iyileşmesi.

ahaha................................1000.........................okudu
geridonusumkutusu..............255...........................okudu
asesulfam............................250...........................okudu
tokoyay..............................250............................okudu
eda1299..............................250...........................okudu
hkn.....................................150............................okudu
melinnaz..............................100
mikailesra..............................100.........................okudu
zeyyno.................................180...........................okudu
benimszr..............................100............................okudu
seyzen.................................250............................okudu
merve..................................250
talia ....................................100............................okudu
niran....................................250
ahsen...................................250
hülyaerdem...........................250
power...................................245...........................okudu
denoz...................................114
hayat....................................100

DAĞITILAN .............4444
tefriciyelerimizin hepsi dağıtışmıştır :)

Son düzenleyen: Moderatör:

ben en basindan beri neredeyse hic sallamadim simdide sallayip alistirmakistemiyorum ya kanguru yada arabasin da uyumak istiyor benim ki genel de keske benimki de bukadar kolay uyusa canim ya, annen icin de eger sürekli o bakicaksa birak nasil istiyorsa gündüzleri öyle uyutsun

canim söyle 2,5-3 saatte bir uyutmak icin yatagina gidiyoruz tabi her defasin da önce altini degistiriyorum biraz onunla konusup emzirdikten sonra rahatlatici bir müzik aciyorum (müziksiz denedigim de oldu) düzen böyle, aksam dedigim gibi dogdugundan beri hep ayni bir düzen icin de oldugu icin sanirim en gec yarim saatte daliyor uykuya ama gündüzleri iskence gibi. kucagima alinca genel de etrafa bakarak agliyor veya hemen basini omzuma koyup gözlerini kapatiyor yorgunluktan ama yataga birakinca yine agliyor iste
beni hic öyle elleriyle falan itme durumu olmadi suana kadar genel de babasin da olunca dedigin gibi ona yapiyor

canim benim ben zaten aci cekerek aglamasini istemiyorum onun icin bukadar cok yatir kaldir yapip basin da bekledigimi söyledim suan da agliyor tabi aglamiyor degil
bir düzeni olmayinca da aksama kadar yorgun huysuz oluyor uykusuzluktan bende sasirdim ne yapsam inan, bak ögle 2 saat uyutamadim biraz disari cikardim dolasip getirdim yatagina biraktim 2 dk da gözünü kapatti :26:

zeynoom canim tüm doktorlar kitaplar 3. aydan sonra hazir uyku egitimi icin diyor ne bileyim istee az degil 6 gündür ugrasiyorum simdi pes etsem daha fazla kafasi karisir diye korkuyorum benimkini daha önce de söylemistim gündüz uykusunu kanguru da olmazsa gecmiyordu en son tavsiyenle arabasin da uyutur oldum bu defa da geceleri yatagini yadirgamaya baslamisti ne yapsam pesmi etsem bir iki gün dahami denesem bilemiyorum

zeynoo ya ve pdnk e katılıyorm canm ya
belki ara vermek daha kötü etkilicek ama demek ki hazır değil senin oğlan daha ya

basıma gelecekleri bildigim için gündüz bu işe hiç girişmedim hele birbde yanlızsan çok zor çünkp gecelerde düzelmiyo haliyle akışına bıraktım sanırım zor bir süreç malesef

valla kizlar ben cok kararli basladim ama suan sabrim tükenmis durum da her bebek bir degil gercekten

valla canım bizim kızın uykuları çok düzensizdi tam rayına oturmuştu ondada diş çıkarma faslına girdik bide bizim 2 tane çıktı belirti falan yoktu sadece eli sürekli ağzındaydı. en erken uyuduğu saat 11 dün 1e 20 vardı uyuduğunda. gündüz desen hiç uykumuz yoktu Allahtan 2 gündür 3-4 saat uyuyo. mızmızlığı hep üstünde elindekileri ağzına alamayınca iyice deliriyo . dr bize jel vermemişti ama ben yinede aldım bizimki tadını sevdi ben sürerken parmağımı yalıyo calpolüde huzursuzluğu olunca verirsin dedi ama hep huzursuz alışcaz artık atlatana kadar.

Kislar hemen cevap yazin liften Oglum 3,5 Saattir uyuyor uyandirayimmi uyusunmu Aslinda oh yaydim totosu oturuyorum da Bide gece uyumassa o var

valla az önce bizimkide 3,5 saat uyudu ben dayanamadım gittim yanına baktım hareketleniyo uyandırdım zaten akşam geç yatıyo uyumazsa diye kaldırdım :)))

numune isteyen benim canım valla 2-3 gün içinde gönderdiler bana kargo ücreti almadılar.valla ingilizler iyiymiş kargo ücretide almazlarsa süper :)) bu arada kız sen antalyanın neresindensin ?

nerde beleş oraya yerleş felsefesiyle hero baby ye bende üye oldumm

mail atmışlar numuneleriniz en kısa gönderilecektir dieee

gelsin bakalımm götürelim hapur hupurrr :125::125:

bana milupadan da gelmemişti. buna da arkadaşım üye yaptı beni. mail atmışlar ek gıda zamanında değilsiniz diye bende uğraşmıyorum artık. yerim onların numunelerini

bana milupadan da gelmemişti. buna da arkadaşım üye yaptı beni. mail atmışlar ek gıda zamanında değilsiniz diye bende uğraşmıyorum artık. yerim onların numunelerini

kıs sormaa gidiyorum piyasada kazıklanıp kazıklanıp geliyorummm

sonrada böle küçük şeylerle kaara geçtim sanıyorummm benim ki züğürt tesellisiii

Canim ya Allah kolaylik versin Bende sizden esinlenerek bi deneme yaptim oglumu aksam uykusu icin odamiza gittik iste bütün uyku rutinlerini yaptim Baya sakinledi nerdeyse kendi kendine uyuyacak tamam tamam olacak bu is dedim uyku iyce basti emerek uyumak istiyor Kaldir yatir zamaniama tam 40 dk ugrastim Yok kiyamadim daha fazla aglamasina cünki aliyorum susuyor biraktigim an yine agliyor Bende yapamayacam cok zor dayanmak sabr isi Canim sen az ugrasmadin bukadar ugrasmisken Biraz dahami sabretsen :44:

Son düzenleme:
kıs sormaa gidiyorum piyasada kazıklanıp kazıklanıp geliyorummm

sonrada böle küçük şeylerle kaara geçtim sanıyorummm benim ki züğürt tesellisiii

ayy banada oluyor o ya. o kadar ince eleyip sık dokuyorum. sonra en basit bişide kazıklanıyorum içime oturuyor ya bana nedense gelmiyor işte. gelse isterim. hem denemiş oluyosun çocuk onu seviyor mu sevmiyor mu diye. ama bana yollamıyor uyuslar..

Kızlar übana bır sebze corbası tarifi verırmısunuz kızıma yedırebılecgım
Meyve suyu ve yogurtdan bıktı cocuk

ben genelde yoğurt ve meyve veriyorum arada çorba olarak patates,havuç,irmik pişince sonra yağ döküyorum öğle veriyordum bugün ilk defa farklı çorba yaptım kızım severek yedi bal kabağı,patates,maydanoz,brokoli,irmik pişirdim sonra yağ döktüm verdim

valla az önce bizimkide 3,5 saat uyudu ben dayanamadım gittim yanına baktım hareketleniyo uyandırdım zaten akşam geç yatıyo uyumazsa diye kaldırdım :)))

Benimkide kendisi uyandi 4saat uyudu bakalim aksama napariz

Ama cok keyifli ya uykuyu aldiya ayaklariyla oynuyo ciglik atiyo boloncuk yapiyo isircam heryerini haberi Yok

ohh yarasın emire kilocukları alsında dr amcası görsün. kız ben dün sizden etkilendim kızıma sebze çorbası yaptım. içine yarım kabak,orta boy havuç,1 çay kaşığı pirinç koydum piştikten sonrada az zeytinyağı ekledim burda çoğu bebek sevmemiştiya tadını bizimki götürdü versem daha yicekti

ooh ne güzel yarasın minnoşaaa
benimkini tatlandırmazsam yemiyor babası kılıklııı sebze düşmanııı

bu arada topigi satışa çıkardım bir allahın kuluu talip olmadıııı
o kadar sermaye yatırdım buraya hiç degerlenmemişşş tarla mııı uleynn burasııııı

Canım ben iki numaraya geçtim sende geçebilirsin bence 6.ayın içindeler
saol canim gectik bile aldim 2 numara bugun olmasada yarin baslarik kesin :))

canimya aldim ben bgun 2 numara yarin bizde baslariz dedigin dogru olabilir ikisini katmak daha mantikli olabilirdi hic aklima gelmedi ya oneyse artik ölcegi azaltiriz zamanla cogaltarak veririz bizde insallah hazimsizlik yapmaz ya zaten kizim cok SIK kaka yapiyor belki birza normalestirirama agri sanci cekmez insallah

aaa senin kv de kendi kendien karar verebilyor mu cok sasirdim ya pardon tabiki kendi kendine karar verebilyiordur da emirin mamasini fln degistirme konusunda diyecektim biraz tuhaf sordum peki emriin hazimi fln nasil cabuk alismismi:44:
mama sandalyenizde uyku oyuncaginizda cok guzel canim güle güle kullann gecen eklemistin mama sandalyesinin resimlerini benim begendigimi almsiincokta iyi etmisinn afiyetle yesin mamislerii insallah

bu arada topigi satışa çıkardım bir allahın kuluu talip olmadıııı
o kadar sermaye yatırdım buraya hiç degerlenmemişşş tarla mııı uleynn burasııııı

kızz zeynoo, niye satılığa çıkardın topiği bakalım? Sensiz olmaz burası valla... bak bende artık haziran annelerine takılmıyorum bile buraya takılıyorum... yapma ama böylee... üzme bizi bakimm...

Kızlar ayın 12'sinde bebişimin aşısı var.. bizim bebiş 6 aylık oluyor 5 gün sonra... 6 aylık aşısı yaptıran varmı? en son iki aşısı çok zordu... çok canı acıdı yavrumun... korkuyorum yine öyle mi olur ki? çok mu canı acır yine... şimdiden telaşını yaşıyorum...

Yine kızlar... bu ayın 29'nda eşimin doğum günü var... ona nasıl bir sürpriz yapabilirim... önerileriniz var mı? bir keresinde hem hediye almıştım hemde romantik bir masa hazırlamıştım... geçen yıl da sadece hediye almıştım... Bu yıl açıkçası romantik bir masa hazırlamam zor bebiş yüzünden... peki başka ne yapabilirim... yine sadece hediye alırsam ne alayım? inanın tıkandım kaldım.. yardım edin bana...

esra canim sana gecen günde yazmistim zorlamadan alistir diye cok zorluyorsun ya sen bu oglusu( camim isine karismak gibi olmasin ama cok cok israr etmeden alistirmaya calis istemiyorsa birak o an uyumasin daha sonra denersin tekrar dan :) kizz hem sen ne cabuk unuttun senin oglusun aliskanliklarindan kolay kolay vazgecmedigini senin karnindayken inatla ve israrla dönmediya birak cocugu allahini seversen istedigi vakit uyusun simdilik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…