2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
agu şuanda mamayı almıyor. elini ağzına sokup ağlıyor :26: hemde ne ağlama. bu ne ki

agu şuanda mamayı almıyor. elini ağzına sokup ağlıyor :26: hemde ne ağlama. bu ne ki

Canım tam aklıma geldi sana bişey yazcaktım sen bunu yazmışsın tevafuk oldu
bziim burda bi arkadaş var kv sigil şanlıurfalı bizim oğlan onun yanında emmedi birkaç kez
ılık zeytinyağını aldı oğlanın göğsüyle boynu arasına sürdü dedi burda şişlik var farketmedin mi bebeklerde olurmuş onun oğluna da emmeme olayı olmuş gidince kv sigil yapmışlar öyle geçmiş bizimkinde de işe yaramıştı şimdi yine sorunlu bi daha yaptırcam
sen de bi dene istersen bi adı vardı bu olayın ama unuttum şanlıurfada çok yaygınmış bebeklere bi dönem olabiliyormuş böyle yapınca geçiyormuş ben ilk defa duymuştum

iyi aksamlar biz doktordan geldik bugun kizimin agzinda yine pamukcuk olusmus ya da olmaya baslamis desem daha iyi olcak ( yine krem verdi kulanacaz :)) kilosunu flnda ben tartim yine gizli gizli az daha yakalanniyorduk iyimi ay napim ya tartmiyorlar bende mecbur kendim hallediyorum 8,350 grm olmus gecen ay 7.780 grm di iyi almis dimi:44::44: boyunu yine bilmiyorum malesef ona bakamadim asil randevumuz 1 aydaydi salak hemsire yanlis vermis öbur aya yeniledik bizden bukadar

ay unutmusum ya birde kizim doktoru görunce aglamaya basladiicok korktu yaa saniirim daha önceki yapilan asilardan dolayi doktordan pek hoslanmamis

birde doktordan 12.30 gibi ciktik uyudu kizim bir ara uyanir gibi oldu memesini verdim geri uyudu saat 4e kadar uyudu eger gunduz uyumuyorsa bebisler doktora göturun cok ise yariyorsaka saka disari cikarin diyecektim
ebnde rahat rahat gezdim alis veris yaptim ay disari cikmaya eriniyorum cikincada gelemiyorum eve

hyt tşkler. denicem. bi taraftan çocukla uğraşıom tam yazamadım

çok uzun sürdü sizin bu hastalık yaw. eskişehir den geldiğinizden beri var sanırım. orda mı oldu acabaaa
geçmiş olsun hattageçsin artık inşallah canım
evet canım ya esk den beri var bende burda kaptım ama biraz daha iyiyiz bence uzun sürmesinin bi nedeni de bizim gıcık dr un yalnış tedavisi

yaşasın cumaaaa oohhhh mis oğluşu uyutuyorum yaparım kahvemi oooooooohhhhh hadi gelin beraber içelim

yaşasın cumaaaa oohhhh mis oğluşu uyutuyorum yaparım kahvemi oooooooohhhhh hadi gelin beraber içelim

sana ohh ama bana üff. yarın iş var. süt sağıp duş alıp yatmam lazım. ders planıda yapmam lazım aslında :26: bu saatte kahve içmeye korkmuyormusun. sütünden geçip çocuğa uykusuzluk yapmasın

bu aralar topikte bi durgunluk mu var bana mı öyle geliyor

Ya bizimki de pamukcuk denemedigim ilac kalmadi ole cok yok ama neden gecmiyor(( doktor normal uzun surer diyo ama ben fena taktim kafayi... bugun mervenin dedigini yaptim:)))sende cozum bulursan bana soyle olurmu canim.....

emzik var mı seyzen sizde? bide uyku arakdaşı?

valla canım ben bu eğitime başalamadan önce çok düşünüdm ya hep ya hiç dedim emzik ya da başka hiç bişey vermeme kararı verdim. tam anlamıyla kendi kendine uyumayı öğrenirse bi uyku arkadaşı düşünüyorum bu aralar dikkati çok dağınık zaten.
15 gündür emzik yok bakalım şimdilik fena diil ama ara ara hala emzik istediğini düşünüyorum...
çok mu kaddarım ben yaaaa:26::26::26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…