Gunaydin kizlar cumaniz mubarek olsun.ya butun gece acildeydik artik 5 gibi geldik pasamin cisini yapmasini bekledik daha yeni yapti gerci mide bos ne yapsin.cocuk butun gun ne yediyse cikardi mamayi yiyo 1 dk sonra burnundan gelene kadar cikariyo sanirim suan dun aksam saat 9 an beri 50 cc mama yla duruyo sabah 5 de vermistim bi onu cikarmadi.tahlil sonucunu bekliyoruz ona gore serum takariz dedi doktor dua edinde oglusum biran once iyilessinaltiustu grip demeyin valla 1 haftadir oda bende hayattan bezdik bebislerinize dikkat edin.
Donusum ben 250 tefriciyeyi okudum habetin olsun.
Gunaydin kizlar cumaniz mubarek olsun.ya butun gece acildeydik artik 5 gibi geldik pasamin cisini yapmasini bekledik daha yeni yapti gerci mide bos ne yapsin.cocuk butun gun ne yediyse cikardi mamayi yiyo 1 dk sonra burnundan gelene kadar cikariyo sanirim suan dun aksam saat 9 an beri 50 cc mama yla duruyo sabah 5 de vermistim bi onu cikarmadi.tahlil sonucunu bekliyoruz ona gore serum takariz dedi doktor dua edinde oglusum biran once iyilessinaltiustu grip demeyin valla 1 haftadir oda bende hayattan bezdik bebislerinize dikkat edin.
Donusum ben 250 tefriciyeyi okudum habetin olsun.
valla canım ben bu eğitime başalamadan önce çok düşünüdm ya hep ya hiç dedim emzik ya da başka hiç bişey vermeme kararı verdim. tam anlamıyla kendi kendine uyumayı öğrenirse bi uyku arkadaşı düşünüyorum bu aralar dikkati çok dağınık zaten.
15 gündür emzik yok bakalım şimdilik fena diil ama ara ara hala emzik istediğini düşünüyorum...
çok mu kaddarım ben yaaaa:26::26::26::26:
iyi aksamlar biz doktordan geldik bugun kizimin agzinda yine pamukcuk olusmus ya da olmaya baslamis desem daha iyi olcak( yine krem verdi kulanacaz :)) kilosunu flnda ben tartim yine gizli gizli az daha yakalanniyorduk iyimi ay napim ya tartmiyorlar bende mecbur kendim hallediyorum 8,350 grm olmus gecen ay 7.780 grm di iyi almis dimi:44::44: boyunu yine bilmiyorum malesef ona bakamadim asil randevumuz 1 aydaydi salak hemsire yanlis vermis öbur aya yeniledik bizden bukadar
selam kızlar nasılsınız ne var ne yokve 1000. msjım
Kostum geldim yatak odasina kizimin yaninanapmissiniz diye bakiyim dedim, benim koca icerde bayilmis bi holuyoki anlatamam ev inliyo ay cok useniyom kalkip kaldirmaya uff ya
farkında mısınız artık geçmişi okumak gibi bir derdimiz yok Hiç muhabbet olmuyor ya
birisi yazdı eşinin doğum günü yakınmış benimkinin de 15 kasım napsak ki??
birak uyusunmu orda yoksa seni uyutmayacak bu konu cok dertliyim benimkide cok kötü horluyor o horluyor baslayinca seinen Oglum uyuyamiyor ve miziklamaya basliyor bi tarafta horul horul uyuyan Kocka bi tarafta biziklayan sipa cildiracam saniyorum Adams dürtüyorum anliyor dönüyor diger tarafta cocugu aliyorum emziriyorum Ondanda uyutuyordum tam yaptim uyuyacak Adam basliyor yine horlamaya arkasindan cocuk miziklamaya kisir döngü taki Adam pes edip oturma odasina gidesiye Aslinda o bekliyorum Ben pes edip gideyim die ama biz iki kisiyiz o bi kisi hemde horlayan o Ben niye gidecem biz uyaninca o tekrar yatak odasina kosup misil misil uyuyor yani uzun Lafin kisasi birak uyusunmu yayil sende yataga
valla canım ben bu eğitime başalamadan önce çok düşünüdm ya hep ya hiç dedim emzik ya da başka hiç bişey vermeme kararı verdim. tam anlamıyla kendi kendine uyumayı öğrenirse bi uyku arkadaşı düşünüyorum bu aralar dikkati çok dağınık zaten.
15 gündür emzik yok bakalım şimdilik fena diil ama ara ara hala emzik istediğini düşünüyorum...
çok mu kaddarım ben yaaaa:26::26::26::26:
Hayırlı olsun canım
Kızlar mayıs annelerine bi bakim dedim burda hareket olmayınca açar açmaz elevitte domuz jelatini olduğunu ve firmanın da kabul ettiğini gördüm bilginiz ola
eevet ya bunlar hep aynı, evlilikten önce bi başkalar sonra bi değişiyorlaiyiyken herkes iyi olur. marifet kötüyken iyi olabilmekte. ki sen ona şu an kötülük bile yapmadın. bu kadarcık şeyde afra tarfa yapan kvalide iyi değildir. hiç sallama boşver.
bi an kendi kayınvalidemi gördüm sanki ya. evlenmeden önce annemden çok severdim onu. gezerdik, omzunda ağlardım. evlendik sudan sebeplere burun kıvırmalar surat asmalar. oğluna acındırmalar vs. iyi niyetli olmadığını anlayınca verdim odunu verdim odunu
ee artık işleri sıklaştırın şekerimG
yapmama gerek kalmadı canım salı geldi misafirim...
Aynen valla bizde de benzer yalniz ben gitmesini teklif ediyorum gitmiyor.Daha onceden yatagi terk ettiginde dunyasini dar ettim simdi korkudan bi yere gidemiyo aslinda gitse ses etmicem yalvariyorum yine gitmiyo anacim.Kiyamadim Asya ya mama hazirlamaya giderken kaldirdim simdi yanimda suan stabil durumda horlamiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?