2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
farkında mısınız artık geçmişi okumak gibi bir derdimiz yok Hiç muhabbet olmuyor ya
birisi yazdı eşinin doğum günü yakınmış benimkinin de 15 kasım napsak ki??

Halen surprizler yapiliyor mu helal olsun valla, bizimki evlenmeden once romeo evlendikten sonra oduna donusunce ilk yilimizda butun surpriz limitimi harcadim baktim bi anlam ifade etmiyo bende saldim.Simdi arada o yapmaya basladi ama bizimkine yapinca yaranmiyorsun ters tepiyo.
Birtek en son dayanamadim bizimki james bond hastasidir aston martin araba kiraliyim 1 gunlugune dedim ve sadece diyebildim sonra vitrinden bakan kucuk emrah gibi oldum,gittim yine klasik kiyafet aldim.

Ben ne yapsam bilmiyorum ama çok sürpriz enerjim de yok gibi:106::106::106:
Yarın bi dolşıcam mağazaları hediye alabilriim aslında sürpriz parti yapmak istiyorum ama bakalım nasıl olcak??

temmuz anneleri bebeklerine kitap okuyormuş içinizde bebeğine kitap okyan var mı?

Bi de hep aklıma geliyor sormayı unutuyorum acaabbba bu bebeğin adının emir olmasıyla zeyynonun bir alakası var mı???

Son düzenleme:
ben kitap okumayı denedim ama pek sallamadı yokmuşum gibi yaptı

altını değiştir yıka pakla doyur. bide kitap mı ?? bi zahmet kendi okusun

o emir bebek çok eskiden beri var ama zeynoo illimunatiden. yoksa alalade bi kız birden bire iki topiğin sahibi olabilir mi?

yaa oğlumun poposu çok büyük. özellikle yüzüstü yattığında koca bi popo ortaya çıkıyo :)

bide ne kadar büyüdü ya. kucağıma sığmıyor arrtık

Bizimkide sallamadi kitabi simdi yeni yeni sarki soyuyorum onu bile konusuyorum saniyo karsilik veriyo, cok fena ensemden sacimi yakaliyo brn cigligi bastikca o da basiyo.Ama kitapa tepki vermedi, erken diip vazcaydim

spring dönüşüm
kızlar tişkürler
altını değiştir yıka pakla doyur. bide kitap mı ?? bi zahmet kendi okusun

o emir bebek çok eskiden beri var ama zeynoo illimunatiden. yoksa alalade bi kız birden bire iki topiğin sahibi olabilir mi?

kız hakkatten ha illuminatiden olabilir
öle durup dururken biri yükseliyorsa kesin onlardandır
ne bilir ne tanırdık biz bu kızı
bi baktık birden her yerde
beynimizi yıkıyor beynimizi

tabii kızııım . o emir bebek sarı kafasıylada alttan alta işliyor işte

arkadaşlar
uyku eğitimi ile ilgili sizi yanlış yönlendirmek istemem neticede her bebeğin huyu suyu karakteri şartları alışkanlıkları farklı.
haliyle uyguladığımız yöntemlere benzer tepkiler vermeyebilirler
aşağıda ki linkleri vaktiniz olusa bi okuyun derim.
uyku eğitimi verebilmek için önce sizin tamamen hazir ve donanımlı olmanız şart.
ısrarla kitabı okumanızı öneriyorum
Bebefil'in Tracy Hogg Notları
BEBEK MERKEZİ: OKUNMASI GEREKENLER 1 - TRACY HOGG
sizce bebğinizin karakteri hangisi?

Son düzenleme:
benim kızda yabaniii
yabancıları görünce
bakıp bakıp içli içli ağlıyor
bugünde yabaniliği üstündeydi
millet gidince kahkahalar gülücükler attı zilli

bide ben başımı örtüp lens takınca tanımıyor banada ağlıyor
mümkün değil annesi olduğuma inandıramıyorum

kitap okumuyoruz ama şarkı söylüyoruz sohbet ediyoruz

Öyle içim daralıyor ki size anlatamam. Bugün ilk defa boşanmayı düşündüm. Hala düşünüyorum acaba ptesi gidip dilekçeyi versem mi diye. Kocamla beraberliğimizin 9. Senesi olacak ama anladım ki ben onu aslında sandığım kadar iyi tanımıyorum. Bir ana kuzusuyla berabermişim ben. Şimdi taa en başından beri kv nin yaptıklarından bahsedemicem o enerjim yok şu an ama az çok buraya yazdığım kadarını bilirsiniz. Hamileyken ve loğusayken yaptıklarından sonra artık mesafeli davranmaya karar vermiştim zira defalarca ağlatmıştır beni. Kocam da bunu bilir ve şimdiye kadar anasına gıkını çıkarmamıştır. Şu son mevlüt olayından beri konuşmuyoruz ve nedeni de benim artık kv ye mesafeli davranmam. Bakın konuşmamam küsmem falan değil, sadece eskisi gibi değil de mesafeliyim diye bütün tantana. Şu ana kadarki en uzun küslüğümüzü yaşıyoruz ve nedeni bu. Inanamıyorum. Beni defalarca ağlatmasına rağmen gidip annesine tek kelime etmeyen adam bu yüzden karısına iki haftadır surat yapıyor. Haklı olmama rağmen dayanamayıp gidip sarıldığım halde hem de. O kadar şaşkın o kadar üzgün o kadar kırgınım ki anlatamam. Beni sevdiğinden adım gibi emin olduğum onu sevdiğimden adım gibi emin olduğum halde bunları yaşadığımıza inanamıyorum.

neler hissettiğini anlayabiliyorum. aynı şeyleri çok hissettim çünkü.

canım ya bazen erkekler ana kuzusu oluyo işte kıyamıyolar annelerine ama seni anlıyorum sadece daha sakin düşün ne de olsa artık bi ebiş var

sen tahmin ederdin genelde bunu nasıl anlayamadın kızz.. demekki senin koca bu sefer tam donanımlı davranmış
ama dediğin gibi süprizi oldugunu söölemekten de kaçınmamış..
ya bi bahne uydur annenlere dersim var önemli bi toplantı falan fıstık bişeeler uydur işte..
bu tarz şeyler ilişkiyi sıcak tutuyo bilirsin işte bu daha önemli sanki..
hele bizim durumumuz için..
bebeklerden sonra çok dağıldık.. iyi gelir sana eşinle vakit geçirmek ..
annenleri yine görürsün..
ve istersen bi şekilde iptal edebilirsin..

bende 3 aydan sona taktırdım ..
ve ana sağlıkla tamda şunu söölediler 100de 98 koruyomuş..
kız o 100de 2 senle ben olmayak

canm ben okufum 500 taneyide

canım sana yazdığım msjları almıyor musun ?

bu aralar topikte bi durgunluk mu var bana mı öyle geliyor
ben tam adapte olamıyom bu aralar ya ondandır
talia gibim alıntı yapıyom işte bakta gör

ben yaptım testi.. kitaba uygun bi bebekmiş .. ama vakit kaybı gibi geldi..
çünkü bilmediğim hiçbişey söölemedi bu test bana ..
bu arada benimki çabuk alıştı bu uyku eğitimine ..
yatağa yatırıyorum 5 dakika sürmüyo
hatta bazen hiç direnmiyor
öncedende geceleri bööle uyutuyodum şimdi gündüzleride alıştı
hakkaten ne datlu oğluşum var yaaa maşşallah dilimi ısırayım

Öyle içim daralıyor ki size anlatamam.
yapma tatlım yaa..
9 sene idare ettinse demekki sevgi gerçekten var ..
onların bunu bozmasına müsade etme..
hem şimdi elif var
bide onu düşün .. babasındn ayrı sen bi yerde o bi yerde kolaymı bunu yaşamak ..
illaki düzelir aranız.. evet çok zor bi durum ama boşanmakta çare değilki..
sonuçta boşansan bile o adam elifin babası o kadın babannesi olmaya devam edicek ..
ve sen yine onlarla yüz göz olmaya devam ediceksin..
diğer türlüsünü düşün hiç onlara göstermediğini bu seferde kızın büyüyünce bi babaya babaneye ihtiyacı olacak
ve belkide seni asla anlamıycak ...
ya ben en kötüsünü söledim ama süreç bu işte
şimdi dilekçe meselesini unut ve kocana seni ne kadar üzdüğünü ve ilişkiniz için daha önce neler yaptığını anlat
tatlı dille konuş .. ve tabii ajitasyonu da eksik etme
konuşmak iyi gelecektir bak .. doğru zamanı kolla ve bu konuşmayı yap ..
hatta onun böyle davranmasının sütünü etkilediğini kızının en çok etkilendiğini falan söle işte..
sen daha iyi bilirsin..

hülya annemlere gelmeyin diyemezdim. torunlsrını özlüyorlar. hem bende onları özlüyorum. sadece evi toparlayamadım stres oldum falan diyecektim ki gerek kalmadan annnem acaba haftaya mı gelsek dedi. falan falanca sebepten. bende olur benimde işlerim vardı dedim halloldu kendiliğinden

aslında aynı şey biliyomusun .. istersen yaparsın dedim ..
gerçekten çokkk isteyince bazı şeyler kendiliğinden oluyor işte
secret mode on
benim içinde bişeyler istermisin iyi günündesin sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…