2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Bugün koca zedeyiz anladım(pdnk canım seni çok iyi anlıyorum üzülme hiç birşey senden ve bebeğinden daha kıymetli değil ama koca kafalı dangaloz kocalar da hayatımızın olmazsa olmazları ani kararlar verme sonra daha çok üzülürsün kocanı sevdiğini söylüyorsun hem zaten ayrılarak kayınvalidenin ekmeğine yağ sürmüş olursun ona istediğini verirsin sakin birşekilde beklemede kal hiç birşey olmamış gibi davran baktın olmuyor al karşına konuş.bende benim koca kafalı kocayla tartıştım küstüm(((
çokta tınnn çokta fifiii....10.yıldan sonra küsersen küs moduna girersin oooohhh çok rahat böyle:)))))

Bebek Yapım Bakım Onarım: Uyku Eğitimi Zararlı Mıdır?
bu linke bakarsan sen pamuk annesin :)

Geri Dönüşüm- Niran

size cok sey yazasim var ama cok da uykum var dua edin sizz

bu yaziyi bile tek gözüm kapali yazıyorum

sevgilerimle....

Geri Dönüşüm- Niran

size cok sey yazasim var ama cok da uykum var dua edin sizz

bu yaziyi bile tek gözüm kapali yazıyorum

sevgilerimle....

:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:

canım çok zor bir durum senin yerinde olsam eşimi bir şekilde kazanıp annesinin nasıl biri olduğunu görmesini sağlardım
siz artık bir bütünsünüz sen elif ve eşin bunu unutma ve buna göre hareket et yani boşanmayı aklından çıkart ve eşini kendine döndür emin ol böylesi daha güzel.
erkekler annelerine düşkünler bu öncelikle unutulmaması gereken şey
peki ne kadar düşkünler?? Eşinden vazgeçecek kadar mı yok hiç zannetmiyorum. Azcık mesafe koy ama bu mesafeyi koyarken davranışların amaan olmadı boşanırız yetti artık senin anne sevgin tarzındda olmasın.
Ben seni seviyorum sen de beni seviyorsun
sen bensiz eksik kalırsın
ve kötü olmamızı annen de istemez şeklinde düşün ve böyle davran canım
ay karmaşık oldu ama boşanma davası açmak için gelenlere önce bu şekilde denemesi söylenir sonra hallolur zaten büyük ihtimalle..
Kv deler azcık değişiveriyor özellikle bebekten sonra bunun iki nedeni olabilir
1. Oğlan iyice elden gitti onlar artık bir aile tam anlamıyla bir aile ve öncelikleri değişti diye evhamlanıp karşı atağa geçiyorlar
2. Gelin artık çoluk çocuk sahibi oldu oğluma mecbur artık ayrılık falan da düşünemez diye düşünüp bu dürtüyle gelinin üstüne geldikçe geliyor alttan almıyorlar

bizimki de bi ara öle emiyordu emziği
tatlım kitabı oku belki bi yerlerde bi hata yapıyorsundur. şimdi bişey diyemiycem. aslında onlarda uyumak istiyorlar ama nasıl olur bilmiyorlar. biz onlara bazı yanlış alışkanlıklar edindirdiğimiz için biraz kafaları karışık

Of valla erkek milleti boyle ama beterin beteri var ben elalem yuzunden ne suratlar yasadim ilk yillarim zehir oldu.En azindan anasi yuzunden yapiyo herseyin ilaci umursamamak ben bunu ogrendim bide cok guveniyomus gibi yapip hic guvenmiceksin.Sen ve bebegin en kiymetli o da sana iyiyse iyi olursun olmazsa umursama ancak oyle kudurur ama kotude davranmican hicbirsey olmamis gibi yapican

anaaaam dünürüme yakalandıım
ay eziyet edermiyim hiç yaaa miniğim o benim onun iyiliği için ysmc annesi bence de emzik iyi bişşii bebeğin doğal olarak emme refleksi var ona hitap ettiği sürece sorun yok ama bizde prop olmuştu canım düşürüp düşürüp uyanıyor çığlık çığlığa ağlıyordu.
ama bu akşam banyosunu yaptı uslu uslu uyudu damadın uyurkende anneciim(ahh o günleride göster yarabbim) ysmc anneme söyle Asya yı öpsün benim yerime dedi çok selam söyledi elerinizden öper

dünürüm söz nişan bir arada mı olcek ne zaman yapalım ona göre hazırlık yapiyiim

Kostum geldim yatak odasina kizimin yaninanapmissiniz diye bakiyim dedim, benim koca icerde bayilmis bi holuyoki anlatamam ev inliyo ay cok useniyom kalkip kaldirmaya uff ya

yaaa bu adamlar neden hep tv karşısında uyukluyooo:44:

yaaa bu adamlar neden hep tv karşısında uyukluyooo:44:

Evlendigimizin ilk yili paso gelip uyuyakaliyordu sanki dersin 60 yasinda sonra bi gun kumandaya sarilip uyuyakalmis fotosunu cekip facebooka koydum tv karsisinda uyuyakalan erkek modeli diye altina yazdim.Benim koca sallamadi kv denin zoruna gitti kizim koymo birdaha falan diyo.Eh be tak etti canima ama yrni gelindim bende hakliyim demi

Ivit bence oylesin :92:
gerçekten böyle mi düşünüyorsuun
eşim hamileyken demişti zaten "sen kuralcı olacaksın ben laylaylom yapıcam çocukta bu durumu çözüp bizi parmağında oynatacak" diye.
ewt ben biraz kuralcıyım:26:

ben kitap okumuyorum da saçma sapan uyduruk masallar anlatıyorum. efe de ağzı açık ayran budalası gibi yüzüme bakıyoo bi süre donup kalıyoo:18::18::18: ayy travmamı geçirtiyorum yoksa çocuğumaaa:26:

ben kitap okumuyorum da saçma sapan uyduruk masallar anlatıyorum. efe de ağzı açık ayran budalası gibi yüzüme bakıyoo bi süre donup kalıyoo:18::18::18: ayy travmamı geçirtiyorum yoksa çocuğumaaa:26:

Roma hukukunda sui generis diye bi kavram vardı yani nevi şahsına münhasır
Senin yöntemler de öyle valla yorumlama hakkı göremedim kendimde iyi mi yapıyorsun kötü mü diye çünkü sen oğlunu iyi bir şekilde yetiştirmeye çalışıyorsun yani travma geçirtiyorsan da onun gelişimini olumlu etkileyecek bi travmadır diye düşünüyor insan

Ben de masal anlatıyordum ama kitap okusam daha iyi olcak gibi hatta romanları alıp önümde tutup uyduruk masal anlatıyordum ama saçma geldi sonradan yarın gidip resimli güzel bir kitap alcam okumaya çalışcam

tatlım eşin çok uzatmış bu meseleyi gerçekten ama ona güzel bir dille ne hissettiğini tam olarak anlatmayı dene istersen. senin duygularını önemsememsi söz konusu değil bence seni nasıl kırdığının ve üzdüğünün farkında bile diil. sen onun kulaklarını çek bence

çok iyi yapışsın canım
yaa dünürüm biz 5 gün arayla evlenmişiz şimdi farkettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…