arkadaşlar
uyku eğitimi ile ilgili sizi yanlış yönlendirmek istemem neticede her bebeğin huyu suyu karakteri şartları alışkanlıkları farklı.
haliyle uyguladığımız yöntemlere benzer tepkiler vermeyebilirler
aşağıda ki linkleri vaktiniz olusa bi okuyun derim.
uyku eğitimi verebilmek için önce sizin tamamen hazir ve donanımlı olmanız şart.
ısrarla kitabı okumanızı öneriyorum
Bebefil'in Tracy Hogg Notları
BEBEK MERKEZİ: OKUNMASI GEREKENLER 1 - TRACY HOGG
sizce bebğinizin karakteri hangisi?
klasik hafta sonu durgunluğu ve yorgunluğu canımbu aralar topikte bi durgunluk mu var bana mı öyle geliyor
Geri Dönüşüm- Niran
size cok sey yazasim var ama cok da uykum var dua edin sizz
bu yaziyi bile tek gözüm kapali yazıyorum
sevgilerimle....
Öyle içim daralıyor ki size anlatamam. Bugün ilk defa boşanmayı düşündüm. Hala düşünüyorum acaba ptesi gidip dilekçeyi versem mi diye. Kocamla beraberliğimizin 9. Senesi olacak ama anladım ki ben onu aslında sandığım kadar iyi tanımıyorum. Bir ana kuzusuyla berabermişim ben. Şimdi taa en başından beri kv nin yaptıklarından bahsedemicem o enerjim yok şu an ama az çok buraya yazdığım kadarını bilirsiniz. Hamileyken ve loğusayken yaptıklarından sonra artık mesafeli davranmaya karar vermiştim zira defalarca ağlatmıştır beni. Kocam da bunu bilir ve şimdiye kadar anasına gıkını çıkarmamıştır. Şu son mevlüt olayından beri konuşmuyoruz ve nedeni de benim artık kv ye mesafeli davranmam. Bakın konuşmamam küsmem falan değil, sadece eskisi gibi değil de mesafeliyim diye bütün tantana. Şu ana kadarki en uzun küslüğümüzü yaşıyoruz ve nedeni bu. Inanamıyorum. Beni defalarca ağlatmasına rağmen gidip annesine tek kelime etmeyen adam bu yüzden karısına iki haftadır surat yapıyor. Haklı olmama rağmen dayanamayıp gidip sarıldığım halde hem de. O kadar şaşkın o kadar üzgün o kadar kırgınım ki anlatamam. Beni sevdiğinden adım gibi emin olduğum onu sevdiğimden adım gibi emin olduğum halde bunları yaşadığımıza inanamıyorum.
talia neden öyle düşündün canım
biz seni okumaktan büyük keyif alıyoruz
bölmeyelim sen konuş biz dinleriz
seyzen sana bişey sormak istiyorum
benim oğlum daha hiç ağlamadan ve yatır-kaldır yapmadan uyumadı
bu yöntemde 2 hafta deneniyor zannedersem
sanki oğlum hep ağlayarak uyuyacak gibi geliyor bana
benim korktuğum şey sanki bu yöntem oğlumun uyuma şekli olacak gibi
bi de esraya söylemişsin ya elleri ve dizleri ile itmeyi ben bugün yaşadım. ama inat ettiği için mi yoksa emmek isteğiyle göğsüme doğru eğildiği için mi tam bilmiyorum
ilgin olansa oğlum emzik istemiyor
bide emziğin tersini emiyor ısrarla unuttu emzik nasıl emilir:26:
Öyle içim daralıyor ki size anlatamam. Bugün ilk defa boşanmayı düşündüm. Hala düşünüyorum acaba ptesi gidip dilekçeyi versem mi diye. Kocamla beraberliğimizin 9. Senesi olacak ama anladım ki ben onu aslında sandığım kadar iyi tanımıyorum. Bir ana kuzusuyla berabermişim ben. Şimdi taa en başından beri kv nin yaptıklarından bahsedemicem o enerjim yok şu an ama az çok buraya yazdığım kadarını bilirsiniz. Hamileyken ve loğusayken yaptıklarından sonra artık mesafeli davranmaya karar vermiştim zira defalarca ağlatmıştır beni. Kocam da bunu bilir ve şimdiye kadar anasına gıkını çıkarmamıştır. Şu son mevlüt olayından beri konuşmuyoruz ve nedeni de benim artık kv ye mesafeli davranmam. Bakın konuşmamam küsmem falan değil, sadece eskisi gibi değil de mesafeliyim diye bütün tantana. Şu ana kadarki en uzun küslüğümüzü yaşıyoruz ve nedeni bu. Inanamıyorum. Beni defalarca ağlatmasına rağmen gidip annesine tek kelime etmeyen adam bu yüzden karısına iki haftadır surat yapıyor. Haklı olmama rağmen dayanamayıp gidip sarıldığım halde hem de. O kadar şaşkın o kadar üzgün o kadar kırgınım ki anlatamam. Beni sevdiğinden adım gibi emin olduğum onu sevdiğimden adım gibi emin olduğum halde bunları yaşadığımıza inanamıyorum.
anaaaam dünürüme yakalandıımDamadima eziyet ediyo , emzik iyi birsey degil ama zamani gelince biraktirilirsa bence cok korkunc birseyde degil.Valla ben yapamam hic birakabilecek isik gormuyorum Asya da belki birakir ama cok aglar bende dayanamam o yuzden bu ise hic bulasmicam.Ama biraktiysa ve aglamiyorsa en guzeli emmemesi tabiside
Kostum geldim yatak odasina kizimin yaninanapmissiniz diye bakiyim dedim, benim koca icerde bayilmis bi holuyoki anlatamam ev inliyo ay cok useniyom kalkip kaldirmaya uff ya
kim kız o kemler merak ettim şimdievet bence de. bazı kemlerin gözü değdi
yaaa bu adamlar neden hep tv karşısında uyukluyooo:44:
gerçekten böyle mi düşünüyorsuunIvit bence oylesin:92:
ben kitap okumuyorum da saçma sapan uyduruk masallar anlatıyorum. efe de ağzı açık ayran budalası gibi yüzüme bakıyoo bi süre donup kalıyoo:18::18::18: ayy travmamı geçirtiyorum yoksa çocuğumaaa:26:Ben ne yapsam bilmiyorum ama çok sürpriz enerjim de yok gibi:106::106::106:
Yarın bi dolşıcam mağazaları hediye alabilriim aslında sürpriz parti yapmak istiyorum ama bakalım nasıl olcak??
temmuz anneleri bebeklerine kitap okuyormuş içinizde bebeğine kitap okyan var mı?
Bi de hep aklıma geliyor sormayı unutuyorum acaabbba bu bebeğin adının emir olmasıyla zeyynonun bir alakası var mı???
ben kitap okumuyorum da saçma sapan uyduruk masallar anlatıyorum. efe de ağzı açık ayran budalası gibi yüzüme bakıyoo bi süre donup kalıyoo:18::18::18: ayy travmamı geçirtiyorum yoksa çocuğumaaa:26:
Evlendigimizin ilk yili paso gelip uyuyakaliyordu sanki dersin 60 yasinda sonra bi gun kumandaya sarilip uyuyakalmis fotosunu cekip facebooka koydum tv karsisinda uyuyakalan erkek modeli diye altina yazdim.Benim koca sallamadi kv denin zoruna gitti kizim koymo birdaha falan diyo.Eh be tak etti canima ama yrni gelindim bende hakliyim demi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?