iyi aksamlarr okadar alinti yaptim ama hic cevap yazmak gelmiyor icimden yaa alintilara bakarak siz ne demek istedigimi anlasaniz olmazmi:44:
bir krem yazdi bakalim deniyecem insallah ise yarar :)) karbonatli suyla temizlemek ise yariyor diye biliyorum :44: bizimde daha önce olmustu ama krem gecirmisti hemen simdi bu neden oldu diyecem ama haliyle dis yuzunden eline ne gecerse hemen agzina atiyor cözum bulursam yazarim sanada sizede cok gecmis olsun canim
evet dimii bencede bencedeeee yok artik alinti malintii benim yorumlarimdan mahrum birakacam bundan sonra
trip atiyormusum gibi duruyorum simdi ama atmayida hak ediyorum bence suan
bende sizin bana yazdiklarini okumak istiyorum belkim dimi hihh
ben bu aralar cok yazmadigim icin dir bence araligin 8 de benimde esimin dogum gunu bende birseyler yapmak istiyorum bu defa :44:adama hic dogum gununde supriz yapmadim cunku araligin 9 da kizimin dogum gunu hep ona calistik arka arkaya olmasinin dezavantajida bu oluyor malesef
herhalde bende 1 yas gunuyle birlikte mevlütünu okuturum :44::44::44 ff ya sekerimiz fln herseymiz hazir sadece önume öncu olcak birisi lazim bana ama malesef yokk yokk turkiyede de kimse yardimci olmadi bu konuda
burda bri annem var o da hic ustune ugramiyor sanirim bizim mevlüt kalcak keske dogdugunda hemen yapsaydim ya ama ozamanda sekerimz yoktu neyse artik nasip kismet diyecem ben
kuzum sen daha sunu anlamadinmiii anneler ne yaparsa yapsin ne derse desin asla ve asla ogullari ona sirtini dönmez kendi kizar eder syöler ama karisi bile olsa asla birsey dedirtmezz canim ( sen diyorsun demiyorum yanlis anlama ) yani syöle annen sunu yapti bana bunu dedi bana böyle dedi desen bile o an cok kizar ama annesinin yanina gidip gelince herseyi unutur döner sana kizar
o yuzden ne kadar sevmezsen sevme ne dakar nefret edersen et sen onu icinde sakla disari belli etme esine caktirma yani annesini seviyormusun gibi davran sen iyilik et herzaman onlara karsi bak esin ozaman seni nasil anlar esin ne kadar guvenilir olursa olsun herseyi onada belirtme okadar güvenme. Annemim bir lafi var cok defa der bunu babna g. deligi ikitaneyse birisni kocana gösterme der dusun yani bunun ne kadar olanaksiz oldugunu
ne birazi ya bas baya öyle olduu
eee yani ölee oldu biras
canim bizimki tmm pamukcuk degil agzinin icinden kizarikliklar var dedi birde dudak kenarlarinda olmaya baslamisYa bizimki de pamukcuk denemedigim ilac kalmadi ole cok yok ama neden gecmiyor(( doktor normal uzun surer diyo ama ben fena taktim kafayi... bugun mervenin dedigini yaptim:)))sende cozum bulursan bana soyle olurmu canim.....
Yanliz degilsin kuzum
Bende cugu zaman Öle hissediyorum ama sen senin kadar herkese cvp da yazmadigim icin hak ediyorum(Telefon Dan girdigimiz icin eriniyorum) sana yazmayanlar ayip ediyor
evet dimii bencede bencedeeee
trip atiyormusum gibi duruyorum simdi ama atmayida hak ediyorum bence suan
nekadaaaaa ekmek okadaaaaaaaaa köfteee yok öyle belesee okumaktalia neden öyle düşündün canım
biz seni okumaktan büyük keyif alıyoruz
bölmeyelim sen konuş biz dinleriz
saol canim deniyecegim mutlakaa onuda insallah ise yararrEmziriyorsan her emzirme sonrasi mutlaka ilik su ile meme ucunu yika, yikadiktan sonra 3 yada 5 gun sende meme ucuna o kremden sur sonra sadece ilik su ile yikamaya devam et.bebisin pamukcugu gecsede ilik su ile yikamaya devam et aslinda sen daha iyi bilirsin ama oyle yapinca geciyo baska turlu istedigin kadar ilac krem sur tekrarliyormus.
farkında mısınız artık geçmişi okumak gibi bir derdimiz yok Hiç muhabbet olmuyor ya
birisi yazdı eşinin doğum günü yakınmış benimkinin de 15 kasım napsak ki??
hadi seninde gözun ayrin raahatlamisindir sen de :))) bir ben kaldim sanirim yasonunda mevlütümüzü yapabildik
millet yüzünden ertelene ertelene bi hal olduk
öldük valla ayaklarımız sızlıyor
akşama kadar hiç bişi yemeden misafirleri ağırladım
hiçbirşeyde anlamadım
aman geçti ya
pazarda yine 20 kişilikmisafirim var oyyy
burda bri annem var o da hic ustune ugramiyor sanirim bizim mevlüt kalcak keske dogdugunda hemen yapsaydim ya ama ozamanda sekerimz yoktu
Öyle içim daralıyor ki size anlatamam. Bugün ilk defa boşanmayı düşündüm. Hala düşünüyorum acaba ptesi gidip dilekçeyi versem mi diye. Kocamla beraberliğimizin 9. Senesi olacak ama anladım ki ben onu aslında sandığım kadar iyi tanımıyorum. Bir ana kuzusuyla berabermişim ben. Şimdi taa en başından beri kv nin yaptıklarından bahsedemicem o enerjim yok şu an ama az çok buraya yazdığım kadarını bilirsiniz. Hamileyken ve loğusayken yaptıklarından sonra artık mesafeli davranmaya karar vermiştim zira defalarca ağlatmıştır beni. Kocam da bunu bilir ve şimdiye kadar anasına gıkını çıkarmamıştır. Şu son mevlüt olayından beri konuşmuyoruz ve nedeni de benim artık kv ye mesafeli davranmam. Bakın konuşmamam küsmem falan değil, sadece eskisi gibi değil de mesafeliyim diye bütün tantana. Şu ana kadarki en uzun küslüğümüzü yaşıyoruz ve nedeni bu. Inanamıyorum. Beni defalarca ağlatmasına rağmen gidip annesine tek kelime etmeyen adam bu yüzden karısına iki haftadır surat yapıyor. Haklı olmama rağmen dayanamayıp gidip sarıldığım halde hem de. O kadar şaşkın o kadar üzgün o kadar kırgınım ki anlatamam. Beni sevdiğinden adım gibi emin olduğum onu sevdiğimden adım gibi emin olduğum halde bunları yaşadığımıza inanamıyorum.
kuzum sen daha sunu anlamadinmiii anneler ne yaparsa yapsin ne derse desin asla ve asla ogullari ona sirtini dönmez kendi kizar eder syöler ama karisi bile olsa asla birsey dedirtmezz canim ( sen diyorsun demiyorum yanlis anlama ) yani syöle annen sunu yapti bana bunu dedi bana böyle dedi desen bile o an cok kizar ama annesinin yanina gidip gelince herseyi unutur döner sana kizar
o yuzden ne kadar sevmezsen sevme ne dakar nefret edersen et sen onu icinde sakla disari belli etme esine caktirma yani annesini seviyormusun gibi davran sen iyilik et herzaman onlara karsi bak esin ozaman seni nasil anlar
Son düzenleme: