2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
iyi aksamlarr okadar alinti yaptim ama hic cevap yazmak gelmiyor icimden yaa alintilara bakarak siz ne demek istedigimi anlasaniz olmazmi:44:

eee yani ölee oldu biras
ne birazi ya bas baya öyle olduu
Ya bizimki de pamukcuk denemedigim ilac kalmadi ole cok yok ama neden gecmiyor(( doktor normal uzun surer diyo ama ben fena taktim kafayi... bugun mervenin dedigini yaptim:)))sende cozum bulursan bana soyle olurmu canim.....
canim bizimki tmm pamukcuk degil agzinin icinden kizarikliklar var dedi birde dudak kenarlarinda olmaya baslamis bir krem yazdi bakalim deniyecem insallah ise yarar :)) karbonatli suyla temizlemek ise yariyor diye biliyorum :44: bizimde daha önce olmustu ama krem gecirmisti hemen simdi bu neden oldu diyecem ama haliyle dis yuzunden eline ne gecerse hemen agzina atiyor cözum bulursam yazarim sanada sizede cok gecmis olsun canim

Yanliz degilsin kuzum

Bende cugu zaman Öle hissediyorum ama sen senin kadar herkese cvp da yazmadigim icin hak ediyorum(Telefon Dan girdigimiz icin eriniyorum) sana yazmayanlar ayip ediyor

evet dimii bencede bencedeeee yok artik alinti malintii benim yorumlarimdan mahrum birakacam bundan sonra
trip atiyormusum gibi duruyorum simdi ama atmayida hak ediyorum bence suan
talia neden öyle düşündün canım
biz seni okumaktan büyük keyif alıyoruz
bölmeyelim sen konuş biz dinleriz
nekadaaaaa ekmek okadaaaaaaaaa köfteee yok öyle belesee okumak bende sizin bana yazdiklarini okumak istiyorum belkim dimi hihh
saol canim deniyecegim mutlakaa onuda insallah ise yararr

farkında mısınız artık geçmişi okumak gibi bir derdimiz yok Hiç muhabbet olmuyor ya
birisi yazdı eşinin doğum günü yakınmış benimkinin de 15 kasım napsak ki??
ben bu aralar cok yazmadigim icin dir bence araligin 8 de benimde esimin dogum gunu bende birseyler yapmak istiyorum bu defa :44:adama hic dogum gununde supriz yapmadim cunku araligin 9 da kizimin dogum gunu hep ona calistikarka arkaya olmasinin dezavantajida bu oluyor malesef

hadi seninde gözun ayrin raahatlamisindir sen de :))) bir ben kaldim sanirim ya herhalde bende 1 yas gunuyle birlikte mevlütünu okuturum:44::44::44ff ya sekerimiz fln herseymiz hazir sadece önume öncu olcak birisi lazim bana ama malesef yokk yokk turkiyede de kimse yardimci olmadi bu konuda
burda bri annem var o da hic ustune ugramiyor sanirim bizim mevlüt kalcak keske dogdugunda hemen yapsaydim ya ama ozamanda sekerimz yoktuneyse artik nasip kismet diyecem ben

kuzum sen daha sunu anlamadinmiii anneler ne yaparsa yapsin ne derse desin asla ve asla ogullari ona sirtini dönmez kendi kizar eder syöler ama karisi bile olsa asla birsey dedirtmezz canim ( sen diyorsun demiyorum yanlis anlama ) yani syöle annen sunu yapti bana bunu dedi bana böyle dedi desen bile o an cok kizar ama annesinin yanina gidip gelince herseyi unutur döner sana kizar
o yuzden ne kadar sevmezsen sevme ne dakar nefret edersen et sen onu icinde sakla disari belli etme esine caktirma yani annesini seviyormusun gibi davran sen iyilik et herzaman onlara karsi bak esin ozaman seni nasil anlar esin ne kadar guvenilir olursa olsun herseyi onada belirtme okadar güvenme. Annemim bir lafi var cok defa der bunu babna g. deligi ikitaneyse birisni kocana gösterme der dusun yani bunun ne kadar olanaksiz oldugunu

Son düzenleme:
aslında işin espirisi canım
çok ilgili benimki merakla dinliyor bazen hıı heee diye sesler çıkarıyor tebessüm ediyor. ben masal anlatmanın ve kitap okumanın faydalı olduğunu düşünüyorum. bizim kitaplıkta efenin özel bölümü var zateen babası daha doğmadan hazırlamıştıı. çok güzel kitapları var oğlumun

canım mevlüdü yapmışsın e hadi geçmiş olsun
kızının fotosunu eklesene ne giydirdin

durumunuza çok üzüldüm boşanma kelimesi bu kadar kolay dile düşmemesi gerekiyor ne güzel 9 yıl geçmiş nice güzel seneleriniz olsun inşallah ama senide anlıyorum zor bir süreçten geçiyorsun hayat200719 arkadaş çok güzel yol göstermiş aynen katılıyorum ilave olarak psikiyatri yede gitmeni tavsiye ederim

benim doğum sonrası çok kötü günlerim oldu eşimle ve k.v. ilgili 2. seantan sonra eşimde gelecek belki sende de faydası olur diye yazmak istedim

inşallah tez vakitte atlatırsınız

bende 2 fln önce aldiydim kitaplar kizima hemen ilk hevesle okudum bizimkiler bana bakip guluyorlardi ne anlar daha bebek o diye ben de siz bebekkende ben sizede okuyordum dedigimde cok sasirmislardi bebekya anlaz saniyorlardi ama acikcasi bayadir alipta okuma firsatim olmadi oldugu zamanda aklima gelmedi dedigin bende öyle konusup birseyler anlatiyorum sadece:44: bende artik duzenli okumaya baslasam iyi olur aksamlari uyumasinada cok yardimci oluyor kitap

nerdesin canım
nasıl oldun ?
çok zor bir süreç biliyorum ve seni çok iyi anlıyorum canım
ama karar senin ben sadece sana yaptıklarımı ve yaşadıklarımı anlatarak yardımcı olabilirim çözüm sende.
istersen gündüz sık sık uyuması için zorlama
iki kere uyusun yeter
7 gibi de gece uykusuna yatırırsın
1 saat uğraş baktın uyumyoo al kucağına beslenme saatine kadar sakince sarılıp oturun. şarkı falan söyle...
öyle 2-2,5 saat uğraşma kendini de yavrunu da yorma
yavaş yavaş düzene giriyor bazı şeyler üzme kendini
robot diil ki bu yavrucaklar düğmesine bas açılsın kapansın (ama öyle olsa ne iyi olurdu diye düşünen sarı kafa)

Son düzenleme:
size de geçmiş olsun canım yaaa
bi kjurtulamadı dilaycık şu pamukçuktan
ama gelişimi güzel maaşallah

size de geçmiş olsun canım yaaa
bi kjurtulamadı dilaycık şu pamukçuktan
ama gelişimi güzel maaşallah

saol canim cok tsk ederizz :))) kurtulmustu ama bu agiz yarasi nerden cikti ya simdi anlaamdim gittii ( neyse insallah iyilesir bu da gecer insallah :)) tsk ederiz teyzesii güzel dimi gercekten doktor kendisi tartmadigi icin soramiyorum nasil diye burdaki doktorlarda iyice kistlamaya gittiler eskiden her gitmede tartarlardi mutlaka simdi onu bile yapmiyorlar neyse cok uzattim iyi geceelr canim sana allah rahatlik versin grs insallah yarin :))

CANLAR HEPİNİZE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM İYİ Kİ VARSINIZ
neler hissettiğini anlayabiliyorum. aynı şeyleri çok hissettim çünkü.
ben ilk defa böyle hissediyorum
çok zormuş gerçekten
canım ya bazen erkekler ana kuzusu oluyo işte kıyamıyolar annelerine ama seni anlıyorum sadece daha sakin düşün ne de olsa artık bi ebiş var
aynen öyle canım bebek olunca iki kere fazladan düşünüyor insan
tek olsam kafamı dinlicem der çıkar giderdim belki de beklemezdim bu kadar
laftan anlasa konuşmayı denicem hayatım da olmuyor
ben şimdiye kadar onun için sabrettim sustum ailesinin yaptıklarına
surat yapmadım trip atmadım küsmedim
o da bunu gayet iyi biliyor
buna rağmen bu şekilde davranmasını kabullenemiyorum
geçen hafta bir şey olmamış gibi davrandım ama aynen devam etti tavrına
ben de artık tavır aldım kendi bilir
ailesinin nasıl insanlar olduğunu zaman zaman görüyor ama kendi kafasında bir şekilde aklıyor onları
benle konuşuyor anlaşıyoruz bana hak veriyor
sonra bir olay daha olunca hoop başa dönüyoruz
sıkıldım bu kısır döngüden
koca dediğin karısına sahip çıkacak
böyle ana kuzusu olmaya devam ederse iyi şeyler olmayacak eminim
ben çok zor soğurum bir insandan çok uzun zaman sabrederim
ama bir soğursam da ağzıyla kuş tutsa hikaye...
inşallah beni o raddeye getirmez
kv konusunda ise geridönüşümün olayına benziyor
evlenene kadar son derece iyiydi aramız kv ile
kendisi çok sorunlu bir tiptir
ben çok ilgilendim onunla yanında oldum hep
ne zaman ki evlendik kadında ota çöpe küsmeler surat sallamalar tripler
ne oluyoruz dedim ama yine sabrettim
hamileliğimde ve loğusalığımda ise bardağı taşırdı
ona karşı buz gibiyim artık
bundan sonra bana yağ bal olsa boş bitti o kadın benim için
keşke becerebilsem o dediğini
benim en kıl olduğum huylarımdan biri kimseyle kolay kolay küs kalamam ben
kin tutmam yani kolay yumuşarım
kocama karşı da öyleyim haliyle ama hiç iyi değil işte bu
anasından emdiği sütü burnundan getireceksin böylesinin aslında
farkında hayatım farkında
ne kadar üzüldüğümü biliyor ama aklınca böyle yaparak beni bezdirip tamam yine eskisi gibi olucam annenle dememi bekliyor
ama çok bekler
kız var ya beni bu halimle bile güldürdüm Allah da seni güldürsün
koyu yazılan kısımda tam bizi anlatmışsın canım
aslında dediğin gibi duygularımı belli etmemem lazım ama beni birazcık tanısan bunun mümkün olmadığını anlarsın
öyle uyuz bir tipimdir ki duygularım direkt suratıma yansır
yani yüz ,fademden o an ne hissettiğimi anlarsın
sevmediğim insana asla seviyormuş gibi yapamam doğama aykırı beceremiyorum öyle şeyleri
mış gibi yapamıyorum ne hissediyorsam şak diye suratıma yapışıyor benim
sevmediğim ne çok huyum var

canım ben boşanmayı ilk kez dile getiriyorum ve ilk kez düşünüyorum
bizim de çok zor günlerimiz kavgalarımız oldu ama asla o lafı ağzıma bile almadım
ama bu durum çok farklı
ilerisi için beni düşündürüyor
bir adam karısına sahip çıkmıyorsa bir durup düşünmek lazım
ona kalsa elinden geleni yapıyor ailesiyle olan durumu düzeltmek için ama boş laf
onun tek yaptığı her seferinde gelip annesine karşı benden anlayış istemek
haklı olduğumu bildiği halde annesine sevgi pıtırcığı gibi davranmamı beklemek
dedim ya artık çok bekler

Son düzenleme:
AMIN CANIM insallah cümlemizin yüzü gülsün :)) ne mutlu yuzunu güldürebiliysem bana :))aaaa aynen bende öyleyim en hissediyorsam o yansir hemen ifademe kirk iyi bir nerji alamadiysam kirk yil gecse bile yine o karsimdakine karsi sogukluk hissederim hep :) kizdimi üzüldümmü hemen belli ediyorum. burda bile ediyorum bazen canim ya inan herkesde ayni seyler yasaniyor ve hemen hemen her erkek ayni davraniyor bunu degistiremeyiz degistirmemeliyizde bak bizlerde anne olduk nede olsa :)) o yuzden herseyi görmemek duymamak lazim yoksa kendi kendini yemekten baska birsey yapamazsin :))
ay sana baska seyler yazcaktim ama unuttum kusura bakma kizimla fln ugrastim simdi aklima geleni yaziyorum o yuzden ( kafamda toparliyamadim söyleceklerimi bir turlu :44:neyse sonra aklima gelirse yazarim tekrar

sanki bizi anlatmışsın:)

Canim yazmadan duramadim gizliden okuyodum :)dogumdan sonra sunu ogrendm kvden korkcan cnm senin ruhun bile duymaz o ogluna ne dertler yanar magazinciler olayin icinden 1 cumleyi ceker alir onu soyler.dogum zamaninda bende cok olaylar yasadim ben esime bisey demedim ama o ne ara konusuyosa garip garip anlatmis muhabbetleri sonra ben suclu oldum.annesine muck muck olmami istiyo ama ben olamam ayni senin gibi oyle bi yapim yok benim mesafelerim vardir benim yalandsn gulemem.ben ole olamam beni bilmiyomuydun kusura bakma onun bunun gonlu olacak diye kendimi kasamam ben dedim.oda artik ustelemiyo.en berbat sey aileler yuzunden kavga etmek bende eger sen aileler yuzunden benimle kavga edersen beni uzmus olmazsin evliligimizi yipratiyosun sen bole yapinca ben senin anneni daha mi cok sevicem hayir daha uzak kalmak isticem dedim sanirim ise yaradi uzun zamandir sesi cikmiyo sende bu tarz laflar sole esine umarim duzelirsiniz evde kusluk olunca o ev zindana donusuyo resmen
sikmamaya calis tatli canini

ben de disipliyimdir eşim hep diyorki kızım babacı olacak annesi kızacak babası sevecek:)gel de boğma bu adamı:)

herkese günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn,

muhtemelen sizler gelmeden ben pazara gitmek için çıkmış olucam yine sohbet edemicez ama olsun bari günaydın diyim dedim. takipteyim

canım bizimde eşimin babası yüzünden sorunlarımız oldu evlenirken doğru düzgün bir şey yapmadılar benim de içimden gelmedi ne anne ne baba diyebildim ben ne zaman senin ailen şunu yaptıbunu yaptı desem eşim hep onları haklı görüyordu bana hep senin onlara göstermediğin ilgiyi ben gösteriyorum derdi,baktıım olmuyo bıraktım artık çünkü ters tepiyo ne zaman kardeşi evlendi empati yapmayı öğrettim bana sen haklısın pişmanım dedi diyeceğim o ki akışına bırak üzerine gittikçe ters tepiyor malesef

aynen canım ev resmen zindan oldu bana
Allah tan kızım var onla oyalanıyorum yoksa patlardım
alışkın da değilim ki böyle yaşamaya daha zor oluyor
bizim genelde aramız iyidir kocamla iyi anlaşırız
tek sorunumuz annesi
dediğin gibi böyle davranarak beni iyice uzaklaştırıyor annesinden haberi yok
böyle olmamızın sebebinin o kadın olduğunu düşündükçe afakanlar basıyor öfkem büyüdükçe büyüyor
ama sanırım artık ailesiyle görüşmek istemediğimi söylicem
benim huzurumdan daha önemli değil onlar
gitsin o görüşsün istediği zaman ama ben artık yüzlerini görmek istemiyorum
kp i severim aslında ama kv den nefret ediyorum şu an
bilmiyorum ne olacak Allah sonumuzu hayır etsin
şimdiye kadar hep susup alttan aldım da ne oldu canım bak yine başa döndük
ne yapıp edip aklıyor onları
empati yeteneği sıfırdır sağolsun
ama dediğin gibi kardeşi evlenince görücem ben onları
herkese günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn,

muhtemelen sizler gelmeden ben pazara gitmek için çıkmış olucam yine sohbet edemicez ama olsun bari günaydın diyim dedim. takipteyim
sana da günaydın şekerim
kız bu saatte ne işin var pazarda

günaydın herkese benim kız neden hafta sonu bir güzellik yapıp güneş doğduktan sonra uyanmazkii:)

günaydın canım
benim kız da 6 dedin mi uyanıyor
gece de elli kere kalkıyor perişan oluyorum
sürekli vikvik mızmızlanmalar filan
tam olarak uyanmıyor da uykulu ama ağlıyor memesini istiyor
veriyorum atıyor tekrar ağlayıp istiyor
bir süre böyle debeleniyoruz gecenin bir vakti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…