kızlar siz hangi d vitamini kullanıyorsunuz doktorumuz multitabs önerdi devlet karşılamıyor kendimiz alıyoruz
kızım 10 aylık yeni yeni sürünmeye başladı tam emeklemiyorda bizim süt alerjimiz var ondanmıdır kullandığım d vitaminiylemi alakalı henüz tutunup kalkmıyo koltukları sürmüyo kafama takılmaya başladı bu durum bu arada kızım 3 aylıkkken döndü doktorlar şaşırmıştı ama o zaman d3 kullanıyorduk onla alakası varmı acaba??
kızlar siz hangi d vitamini kullanıyorsunuz doktorumuz multitabs önerdi devlet karşılamıyor kendimiz alıyoruz
kızım 10 aylık yeni yeni sürünmeye başladı tam emeklemiyorda bizim süt alerjimiz var ondanmıdır kullandığım d vitaminiylemi alakalı henüz tutunup kalkmıyo koltukları sürmüyo kafama takılmaya başladı bu durum bu arada kızım 3 aylıkkken döndü doktorlar şaşırmıştı ama o zaman d3 kullanıyorduk onla alakası varmı acaba??
Merhaba,
Ben d vitamini kullanmiyorum.oglum surunuyordu,yeni yeni kalkmaya basladi.ayni anda hem emekledi hem tutundu hem de siraladi.bence korkulacak birsey yok.Su an on ay 25 gunluguz.
Kizim da 7.5 aylik emekledi 8.5 aylik tutunup kalkti.
Biz trioacde3 ve ferrum kullanıyoruz ama oğlumdada süt alerjisi var seninle konuştukmu hatırlamıyorum 10 aylık farkedildi ama 1 aya kalmaz yürür diye düşünüyorum hareketli heryere tırmanıp ayakta duruyor.alerji için mama kullanıyormusun ben akşam prinç unu yapıp üç ölcek mamadan koyuyorum calsiyumu ordan karşılıyor aynı zamanda emziriyorumda ama prinç unu hiç içime sinmiyor besleyici değeri yok gibime geliyor sen neler veriyorsun özellikle gece yatırmadan ne verebilirim bilemiyorum
siz neden kullanmuyormusunuz hiç mi kullanmadınız biz anneler biraz pimpirikliyiz :)) herşeyi takıyoruz valla
Bir sebebi yok aslinda,ikiz oldugu icin benimkiler,unutuyorum devamli.aklima geldikce veriyorum ona da vermek denemez.Ben de cok takarim,ama biraz da ilac firmalarinin dayatmasi oldugunu dusunuyorum.
Bir de kizimi kabiz yapiyor o ilaclar o da var.
konuşmuştuk canım bizim daha erken çıktı 3 aylıktı şimdi biz bir aydır diyeti bozduk sonuçları gözlemliyoruz bakalım inşallah geçer de gerek kalmaz mamaya artık ben yediremiyorum bişey yemiyor bende muhallebi yapıyordum ya pirinç unu yada toz şeklinde irmik var organik migroslarda satılıyo onunlada muhallebi yapabilirsin içine meyve kat ben o şekilde veriyodum bir aydır vermiyorum
Süt ürünleri vermeye başladınmı peynir yoğurt falan.ne gibi değişiklikler oldu peki bizde 1 yaşından sonra denicez az peynirle başlıyacağız
aslında bende çok aman aman bi parti verilmesinden yana değilim zaten küçük anlamıyor,ama ilerde resimlerde kendini görecek..bak ilk doğum gününm böyleymiş diyecek diye düşündüm..ilerde anlayuacak yaşta olunca daha büyükbi parti olabilir dediğin gibi :)merhaba.anne sütü alan bebeklerde genel olarak aynı sorun yaşanıyor sanırım ek gıda ile ilgil.allah yardımcın olsun.ben emzirmedigim,hatta hiç süt veremedigim için böyle sıkıntılar yaşamadım ama ben de ikiz olmanın verdigi skııntıları bolca yaşadım yaşıyorum.
ben de mevlit yapamamıştım lohsa depresyonumdan dolayı,akadaşlar arası mevlidimi bir ay önce yaptım ama ailelere yapmadım.yaşlarında düşünüyordum ama vazgeçtim sanırım,eşimin ailesinden dolayı.dogum günü de düşünmüyorum,masrafımız çok şu halde bile yetişemiyoruz.dogum günü yapacak olanlara imreniyor muyum,hayır.sanırım boyle şeylerden pek hoşlanmayan cins bir insanım :44: bir de pek anlamayacaklarını düşünüyorum ben.ileride daha büyük ve farkında olacakları zaman yapmayı düşünüyorum.
canım inan şaşırdım artık ne yedireceğimi..herşeyi ezip veriyorum..yine atıyor ağzından..doktora soruyorum olur öyle,alışır zmanla diyor..ama gel gör ki içim gidiyor iyi annelik yapamıyormuyum diyeCanım iştah konusunu memeyi bağlama inan iştahlı çocuk her şekilde yiyor benim kizimda pek iştahlı sayılmaz ama doğru düzgün emdiği de yok..
Aslında ilk yaş günü için akşam kendi aranızda bir pasta kesmek daha dogru. Ama ayrıca Mevlidini de yapmani tavsiye ederim çok kalabalık olmasına gerek yok. Ya da gündüz Mevlidini okutur akşam da kendi aranızda pastasini yersiniz yada Mevlid sonrası. .
Aslında bende çok hevesli değilim. Ama eşimin tarafından ilk kız torun. Hem arkaslarimiz hem aileler çok istiyor ve hevesliler o yüzden yapıcaz artık.
canım bizdede inek sütü alerjisi var..ne yedireceğimi şaşırdım artık..doktor 2 hafta banada süt ürünleri yemeyi yasakladı biraz geriledi şimdi tekrar başlattı..yüzünde alerjik bi kızarıklık vardı o geçti..yine olur diye korkuyorum..geçen gün babası pastanın kremasından vermiş,malum içinde süt olduğu için o kadarcıktan bile göğsünde kırmızı kabarcıklar çıkmıştı..doktor 1 yaşına kadar olabilir ama sonra çocuk alerji bölümünde gözlem altında olması iyi olur dedi..o da canımı sıkıyor..çocuğa mama yediremiyorum..özel mamalar varmış..doktor önericekmiş 1 yaştan sonra..muhallebi dediğin gibi sade suyla yapıyorum..gerçi onuda pek yemiyor ama artık çıldırmak üzreyim..kahvaltıda peynir v.s. yemesi lazım hiç bişey yokkızlar siz hangi d vitamini kullanıyorsunuz doktorumuz multitabs önerdi devlet karşılamıyor kendimiz alıyoruz
Benim oğlum da ferrum yüzünden kabız oluyor. Doktor ver dedi ama vermeyeceğim sanırım. Çünkü çocuk gece kıvranıyor sürekli kabızlığından. Hergün yeşil yapraklı sebze veriyorum. Demiri oradan karşılar herhalde. Unlu hiçbirşey vermiyorum bu aralar. Korkumdan makarna ekmek bile veremiyorum.
Ben de şatafatlı doğum günü sevmeyenlerdenim. Aile arasında pasta keseceğiz sadece. Çok gereksiz bence. Boş yere masraf, zaten şu anda çok durumumuz da yok.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Merhaba kızlar, Regaip Kandiliniz mübarek olsun.
Sizler büyük oyun matlarından kullanıyor musunuz.
Ben puzzle şeklinde olan değil de tek parça ve çift taraflı olanlardan almak istiyorum. Ama bulamıyorum.
En son ebay dan almaya karar verdim.
Ama burada uygun fiyatlı bildiğiniz bir yer varsa yazarsanız çok iyi olur.
Halıda oynasın istemiyorum.
Hem silinir hem de darbelere dayanıklı olduğu için
istiyorum bu matları.
Siz oyuncakları ile yerde oynarken
ne seriyorsunuz?
Anladim cnm bende telden giriyorum alistim banada pcden zor geliyor artık iyi olmana sevindim betulde iyi teyzesi pek yaramaz sorma:)Ranana iyiyiz Cnm Cok sukur bir sorun Yok evet varmis Benim gibi Olan Arkadasla r senin betusun nasil Yazmiyorum Cnku Calistigim Yerde net Yok Evdede yok Teldende Coj Zor oluyo Girmek Msj gormek Beni Mutlu Etti kib
Ben puzzle şeklinde olan değil de tek parça ve çift taraflı olanlardan almak istiyorum. Ama bulamıyorum.
istiyorum bu matları.
ne seriyorsunuz?
merhaba arkadaşlar :) özlemişim topiğimi.... nasılsınız bebeklerimiz nerdeyse 1 yaşlarına geldiler bile..yazmadan az göz gezdirdim..bazıları yürümeye konuşmaya başlamış... maşallah..bizde bağımsız yürüme yok..koltuk kenarlarında yürümekte ustayız ama bırakma konusunda çok korkak...
iştah sorunumuız var bizim..malesef emmeyi diğer yiyeceklere tercih ediyor..ve reddediyor ek gıdayı..ne yapsam olmadı..muhallebi tarzı şeyleri biraz yiyor ama taneli yiyecekleri hiç kabul etmiyor..sevdiği tek şey eline ekmek ver başka hiç bişey verme onunla oyalanmayı çok seviyor..
Doğum günü yapacakmısınız ..neler düşünüyorsunuz??..
Doğum günü konusunda ben kararsızım gurbetteyim burada pek akraba yok..kv tarafından akrabalar var..kv mevlid yap diyor(bebek mevlidi yapmamıştım) bende ilk doğum günü olduğu için aile arasında bir doğum günü yapalım diyorum..nasılsa çok kişide yok zaten..bilmiyorum kararsız kaldım ...:44:
istiyorum bu matları.
ne seriyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?