2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Kızım durdu durdu bu hafta iki dişini birden çıkardı. Huysuzlugu hat safhada. Birde üstüne uykusuzluk çok fena.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kızlar siz hangi d vitamini kullanıyorsunuz doktorumuz multitabs önerdi devlet karşılamıyor kendimiz alıyoruz
kızım 10 aylık yeni yeni sürünmeye başladı tam emeklemiyorda bizim süt alerjimiz var ondanmıdır kullandığım d vitaminiylemi alakalı henüz tutunup kalkmıyo koltukları sürmüyo kafama takılmaya başladı bu durum bu arada kızım 3 aylıkkken döndü doktorlar şaşırmıştı ama o zaman d3 kullanıyorduk onla alakası varmı acaba??

Merhaba,
Ben d vitamini kullanmiyorum.oglum surunuyordu,yeni yeni kalkmaya basladi.ayni anda hem emekledi hem tutundu hem de siraladi.bence korkulacak birsey yok.Su an on ay 25 gunluguz.
Kizim da 7.5 aylik emekledi 8.5 aylik tutunup kalkti.

Biz trioacde3 ve ferrum kullanıyoruz ama oğlumdada süt alerjisi var seninle konuştukmu hatırlamıyorum 10 aylık farkedildi ama 1 aya kalmaz yürür diye düşünüyorum hareketli heryere tırmanıp ayakta duruyor.alerji için mama kullanıyormusun ben akşam prinç unu yapıp üç ölcek mamadan koyuyorum calsiyumu ordan karşılıyor aynı zamanda emziriyorumda ama prinç unu hiç içime sinmiyor besleyici değeri yok gibime geliyor sen neler veriyorsun özellikle gece yatırmadan ne verebilirim bilemiyorum

Merhaba,
Ben d vitamini kullanmiyorum.oglum surunuyordu,yeni yeni kalkmaya basladi.ayni anda hem emekledi hem tutundu hem de siraladi.bence korkulacak birsey yok.Su an on ay 25 gunluguz.
Kizim da 7.5 aylik emekledi 8.5 aylik tutunup kalkti.

siz neden kullanmuyormusunuz hiç mi kullanmadınız biz anneler biraz pimpirikliyiz :)) herşeyi takıyoruz valla

konuşmuştuk canım bizim daha erken çıktı 3 aylıktı şimdi biz bir aydır diyeti bozduk sonuçları gözlemliyoruz bakalım inşallah geçer de gerek kalmaz mamaya artık ben yediremiyorum bişey yemiyor bende muhallebi yapıyordum ya pirinç unu yada toz şeklinde irmik var organik migroslarda satılıyo onunlada muhallebi yapabilirsin içine meyve kat ben o şekilde veriyodum bir aydır vermiyorum

siz neden kullanmuyormusunuz hiç mi kullanmadınız biz anneler biraz pimpirikliyiz :)) herşeyi takıyoruz valla

Bir sebebi yok aslinda,ikiz oldugu icin benimkiler,unutuyorum devamli.aklima geldikce veriyorum ona da vermek denemez.Ben de cok takarim,ama biraz da ilac firmalarinin dayatmasi oldugunu dusunuyorum.
Bir de kizimi kabiz yapiyor o ilaclar o da var.

Bir sebebi yok aslinda,ikiz oldugu icin benimkiler,unutuyorum devamli.aklima geldikce veriyorum ona da vermek denemez.Ben de cok takarim,ama biraz da ilac firmalarinin dayatmasi oldugunu dusunuyorum.
Bir de kizimi kabiz yapiyor o ilaclar o da var.

Benim oğlum da ferrum yüzünden kabız oluyor. Doktor ver dedi ama vermeyeceğim sanırım. Çünkü çocuk gece kıvranıyor sürekli kabızlığından. Hergün yeşil yapraklı sebze veriyorum. Demiri oradan karşılar herhalde. Unlu hiçbirşey vermiyorum bu aralar. Korkumdan makarna ekmek bile veremiyorum.

Ben de şatafatlı doğum günü sevmeyenlerdenim. Aile arasında pasta keseceğiz sadece. Çok gereksiz bence. Boş yere masraf, zaten şu anda çok durumumuz da yok.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Süt ürünleri vermeye başladınmı peynir yoğurt falan.ne gibi değişiklikler oldu peki bizde 1 yaşından sonra denicez az peynirle başlıyacağız

Süt ürünleri vermeye başladınmı peynir yoğurt falan.ne gibi değişiklikler oldu peki bizde 1 yaşından sonra denicez az peynirle başlıyacağız

ewet peynir yoğurt vermeye başladım bir aydır fakat bugün kakasında yine mukus gördüm moralim bozuldu tam geçmedi sanırım

aslında bende çok aman aman bi parti verilmesinden yana değilim zaten küçük anlamıyor,ama ilerde resimlerde kendini görecek..bak ilk doğum gününm böyleymiş diyecek diye düşündüm..ilerde anlayuacak yaşta olunca daha büyükbi parti olabilir dediğin gibi :)

canım inan şaşırdım artık ne yedireceğimi..herşeyi ezip veriyorum..yine atıyor ağzından..doktora soruyorum olur öyle,alışır zmanla diyor..ama gel gör ki içim gidiyor iyi annelik yapamıyormuyum diye dediğin gibi sanırım hem oların gönlünü almak hemde küçük bi pasta kesmek en iyisi.. bizde ilk torun değil..çokta kv nin umrunda değil. ama yinede karışıyor işte millete karşı
canım bizdede inek sütü alerjisi var..ne yedireceğimi şaşırdım artık..doktor 2 hafta banada süt ürünleri yemeyi yasakladı biraz geriledi şimdi tekrar başlattı..yüzünde alerjik bi kızarıklık vardı o geçti..yine olur diye korkuyorum..geçen gün babası pastanın kremasından vermiş,malum içinde süt olduğu için o kadarcıktan bile göğsünde kırmızı kabarcıklar çıkmıştı..doktor 1 yaşına kadar olabilir ama sonra çocuk alerji bölümünde gözlem altında olması iyi olur dedi..o da canımı sıkıyor..çocuğa mama yediremiyorum..özel mamalar varmış..doktor önericekmiş 1 yaştan sonra..muhallebi dediğin gibi sade suyla yapıyorum..gerçi onuda pek yemiyor ama artık çıldırmak üzreyim..kahvaltıda peynir v.s. yemesi lazım hiç bişey yok

Ya ben de ekmek biskuvi felan veriyorum kizimin eline,kendi yemeyi sevdigi gibi,sakinlesiyor oyalaniyor diye de veriyordum.haklisin ondan da olabilir,hep ikinma halinde.ama oglumu etkilemedi.zavalli kizim minik kaldi zaten alerjisi de var,hicbirsey veremiyorum hep elma hep elma.omer abisi gbi duruyor valla.resimlerini koyacagim ama telden girdigim icin nasil koyulur bilmiyorum.

Merhaba kızlar, Regaip Kandiliniz mübarek olsun.
Sizler büyük oyun matlarından kullanıyor musunuz.
Ben puzzle şeklinde olan değil de tek parça ve çift taraflı olanlardan almak istiyorum. Ama bulamıyorum.
En son ebay dan almaya karar verdim.
Ama burada uygun fiyatlı bildiğiniz bir yer varsa yazarsanız çok iyi olur.
Halıda oynasın istemiyorum.
Hem silinir hem de darbelere dayanıklı olduğu için
istiyorum bu matları.
Siz oyuncakları ile yerde oynarken
ne seriyorsunuz?

Seninde kandilin mübarek olsun.ben odasındaki halıyı alırken antialerjen ve kadife almıştım yumuşacık onun üzerinde oynuyor ama matlardan almayı düşünmedim durdupu yerde durupta oturup oynamıyorki öyle oyuncakla falan oynadığı da yok bitek plskoo nun konuşan fili varya 100 den fazla kelimeli onu seviyor çok faydalı olduğunu düşünüyorum dede anneanne baba mama dayı oğlum .

Ranana iyiyiz Cnm Cok sukur bir sorun Yok evet varmis Benim gibi Olan Arkadasla r senin betusun nasil Yazmiyorum Cnku Calistigim Yerde net Yok Evdede yok Teldende Coj Zor oluyo Girmek Msj gormek Beni Mutlu Etti kib
Anladim cnm bende telden giriyorum alistim banada pcden zor geliyor artık iyi olmana sevindim betulde iyi teyzesi pek yaramaz sorma:)

kızlar benim kızım 10 aylık henüz 1 tane dişimiz vardı sanırım 3-4 tane birden patlıyor ve ishal olduk yalnız kusma yok doktorum ilaç verdi suya atıp çözüyorum dünden beri ishalimiz devam ediyor iştahımız da yok sizde böyle durumlar oldu mu olduysa önerileriniz nelerdir ?

Arzu benimkiler de hic oturup oynamiyor.baslarda ince yorgan seriyordum yere,ama simdi evi talan etmederdindeler hep.
Yoruldum kizlar Saka maka,cok keyifsizim hicbirsey yapmak istemiyorum.tek basima zorlaniyorum,sanirim annemin rahatligina alistim.

Kizlar ayakkabi giydirmeye basladiniz mi?? Hangi marka ve ne kadara aldiniz hepiniz fikirlerinizi yazip bana yardimci olursaniz cok sevinirim.
Pancoda cok guzel anatomik ayakkabilar var 70 tlden basliyor Ben ikiser tane alacagim icin bana pahali geldi.
Bu arada kizimin ayagi 20 oglumun ayagi 23 numara imis :)

Ben de senle benzer durumdayim.biz de mevlit yapamamistik ve ben bu duruma hala cok uzuluyorum. Dogumdan 1 ay once sehir degisikligi yaptik, tasinma yerlesme doktor bul vs..derken oglum dogdu. Cevre yeni, aileler uzakta, ramazan da yakindi. Zaten daha 20gunlukken basbasa kaldik oglumla. Ben de yeni annelik yogunlugundan ve kimi cagiricam ki diye dusunmekten tek basima yapamadim. O yuzden dogumgununde de mevlit okutmak istiyorum. Hem dogumgununde yapilacak en mantikli is bize oglumuzu hediye ettigi icin Allah a sukretmek diye dusunuyorum. Pasta masta istemiyorum sanma ama..geride bir ani birkac fotograf olsun da istiyorum. Lakin sorun ayni ..1 yil gecti ama yine kimi cagiricam derdi..bir kac arkadas var sadece..sirf kalabalik olsun diye de esimin cok samimi olmadigim arkadas eslerini toplamak istemiyorum. Bizim aileler de cok isleri oldugundan! muhtemelen gelmezler..oyle torun falan da cok onemseemiyorlar.kimsesiz gibi de olursa hosuma gitmiycek..kararsizim.. Bugun de bir 1 yas d.gunune gidicez orda bir gozlem yapayim ona gore karar vericem artik

Ben de daha dun ebebekteyken puzzle seklinde olanlara 100.ye bakip biraktim yine..battaniye, ince yorgan gibi seyler kullaniyorum. Buyuk olanlardan hicbir yerde goremedim ben de..artik ayaklandi, yakinda yuruyecek kullanir miyim emin olamiyorum.bu acidan puzzle seklinde olanlari daha uzun kullanir belki ama onlarin da plastigi ve boyasi ne kadar saglikli diye suphe ediyorum. Malum herseyi agzina goturuyorlar..ebayde ben de bir bakayim ozelliklerine ve fiyatina

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…