Giydiriyorum ama ayaginda durmuyor ki. Cirt cirtlari acip aliyor ya yere ya agzina..simdilik uc ayakkabimiz var ikisi hediye gelmisti birini de biz almistik.tabi artik yuruyecekler benim de almam lazim. Spor ayakkabilarin fiyatlari jokerde bazen indirimli oluyor. 45-50ye nike ayakkabilar satiyorlar.cok pahali almamak lazim ayaklari cabuk buyuyor.Kizlar ayakkabi giydirmeye basladiniz mi?? Hangi marka ve ne kadara aldiniz hepiniz fikirlerinizi yazip bana yardimci olursaniz cok sevinirim.
Pancoda cok guzel anatomik ayakkabilar var 70 tlden basliyor Ben ikiser tane alacagim icin bana pahali geldi.
Bu arada kizimin ayagi 20 oglumun ayagi 23 numara imis :)
Arkadaslar daha once deginilmisti ama cok cevap yazilmamisti. Banyoyu nerde yaptiriyorsunuz? Oglumu kuvetinde ve banyo filesinde tutamiyoruz artik hem oturmak ve saga sola uzanmak istiyor hem de sigmiyor..mothercare aqua pod almak istedim ama dun bulamadigim.hem evde hem de baska bir yere gittigimizde kullanisli.Sanirim fiyati 100civari. Ona benzer birseyi ebebekten 50ye aldim.banyo mati uzerinde sandalyemsi yanlari acik bir aparat var. Yanlari kapali olanlar 1 yasa kadarmis. Siz nasil yikiyorsunuz, aqua pod kullanan var mi? Bir de munckin sisme ordek var portatif ve eglenceli. Bir ara rossmanda satilmis ama ben bulamadim.onun da fiyati 50.
canım gerçekten aynı şeyleri yaşamışız nerdeyse..buradaki eşimin akrabaları çok samimi değil,düğünde nişanda görüyorum..doğum günü dediğin samimi olduklarınla beraber olup hoşça bir hatıra bırakmak içindir..o yüzden bilemedim..yapmasamda dediğin gibi sahipsiz gibi olacak..kendi ailemi çağırsam onlarda doğum günü için kalkıp gelmezler başka şehirden..Ben de senle benzer durumdayim.biz de mevlit yapamamistik ve ben bu duruma hala cok uzuluyorum. Dogumdan 1 ay once sehir degisikligi yaptik, tasinma yerlesme doktor bul vs..derken oglum dogdu. Cevre yeni, aileler uzakta, ramazan da yakindi. Zaten daha 20gunlukken basbasa kaldik oglumla. Ben de yeni annelik yogunlugundan ve kimi cagiricam ki diye dusunmekten tek basima yapamadim. O yuzden dogumgununde de mevlit okutmak istiyorum. Hem dogumgununde yapilacak en mantikli is bize oglumuzu hediye ettigi icin Allah a sukretmek diye dusunuyorum. Pasta masta istemiyorum sanma ama..geride bir ani birkac fotograf olsun da istiyorum. Lakin sorun ayni ..1 yil gecti ama yine kimi cagiricam derdi..bir kac arkadas var sadece..sirf kalabalik olsun diye de esimin cok samimi olmadigim arkadas eslerini toplamak istemiyorum. Bizim aileler de cok isleri oldugundan! muhtemelen gelmezler..oyle torun falan da cok onemseemiyorlar.kimsesiz gibi de olursa hosuma gitmiycek..kararsizim.. Bugun de bir 1 yas d.gunune gidicez orda bir gozlem yapayim ona gore karar vericem artik
Arkadaslar daha once deginilmisti ama cok cevap yazilmamisti. Banyoyu nerde yaptiriyorsunuz? Oglumu kuvetinde ve banyo filesinde tutamiyoruz artik hem oturmak ve saga sola uzanmak istiyor hem de sigmiyor..mothercare aqua pod almak istedim ama dun bulamadigim.hem evde hem de baska bir yere gittigimizde kullanisli.Sanirim fiyati 100civari. Ona benzer birseyi ebebekten 50ye aldim.banyo mati uzerinde sandalyemsi yanlari acik bir aparat var. Yanlari kapali olanlar 1 yasa kadarmis. Siz nasil yikiyorsunuz, aqua pod kullanan var mi? Bir de munckin sisme ordek var portatif ve eglenceli. Bir ara rossmanda satilmis ama ben bulamadim.onun da fiyati 50.
Göksu ve burcu ayakkabı mesajıma verdiğiniz cevap icin teşekkür ederim.lalacimdan ve divasatanica arkadaşımdan da yorum beklemistim haberiniz olsun :)
Flodan Polaris marka beş nokta aldık kızlar.tanesine 65 tl verdik.polarisin bu kadar pahalı oldugunu bilmiyordum ya.anneler günü kampanyası var arzumun ürünlerini veriyorlar,sanırım o yüzden arttirdilar fiyatları.biz de kampanyadan yararlanıp hediye isini da oradan halledelim dedik.anneme de bir ayakkabı aldık,kayinvalideme de hediye olarak verilen arzum blender i vermeye karar verdik.
Nike adidas puma cok güzel şeyler üretiyor ama anatomik olmadıkları icin tercih etmedik.düz tabanlardi.cunku bende de esimde de çocukken ayak problemleri vardı,ihtiyatlı davranmak istedik.
Bu arada oğlumun üst iki dışı çıktı kızlar,daha doğrusu biri çıktı,diğeri patladipatlayacak.sabahtan beri cok huysuzlardi allahtan uyudular simdi.
Göksu ve burcu ayakkabı mesajıma verdiğiniz cevap icin teşekkür ederim.lalacimdan ve divasatanica arkadaşımdan da yorum beklemistim haberiniz olsun :)
Flodan Polaris marka beş nokta aldık kızlar.tanesine 65 tl verdik.polarisin bu kadar pahalı oldugunu bilmiyordum ya.anneler günü kampanyası var arzumun ürünlerini veriyorlar,sanırım o yüzden arttirdilar fiyatları.biz de kampanyadan yararlanıp hediye isini da oradan halledelim dedik.anneme de bir ayakkabı aldık,kayinvalideme de hediye olarak verilen arzum blender i vermeye karar verdik.
Nike adidas puma cok güzel şeyler üretiyor ama anatomik olmadıkları icin tercih etmedik.düz tabanlardi.cunku bende de esimde de çocukken ayak problemleri vardı,ihtiyatlı davranmak istedik.
Bu arada oğlumun üst iki dışı çıktı kızlar,daha doğrusu biri çıktı,diğeri patladipatlayacak.sabahtan beri cok huysuzlardi allahtan uyudular simdi.
Ahh canım bendende yorum beklemişsin ama yazamadımki yaman ilk defa ateşlendi 39 oldu ateşi acile gittik gece ama hala düşmüyor şurubu verince 1 saat düşüyor donra gene 38.8 oluyor ilk defa olduğundan korkuyorum 7 dişi çıktı onlarda ateşi olmadı 2-3 kere grip oldu ateş yoktu hiç cumaya kadar beklicez kucağımda 24 saat.ayakkabı konusuna gelince 18 numarayla başladım 3aylık falandı sonra 21 aldım onu 1 ay anca giydi enson geçen ay 23 aldım hafif büyük ama.zaradan alıyorum genelde süslü püslü diye tamamen düz değil ama ortapediklere bakıp karar vericem fark varmı diye alırken sorduğumda ortapedik diyorlar ama yürümeye başlayınca detaylı incelicem evde giydirmiyorum zaten pekte sevmiyor ittire ittire çıkıarıyor.
Canim cok gecmis olsun c reaktif proteine (crp) baktirdin mi.muhtemelen 6. Hastalık geçiriyor.tek başına ateşi var di mi.dort gün sürüp geçiyor ama cok sabır istiyor.cocuklari yatirayim yazicam uzun uzun.
Haber bekliyorum canım senden evet ya bi türlü düşmüyor 37,5 38 ne versem kii
Ahh canım bendende yorum beklemişsin ama yazamadımki yaman ilk defa ateşlendi 39 oldu ateşi acile gittik gece ama hala düşmüyor şurubu verince 1 saat düşüyor donra gene 38.8 oluyor ilk defa olduğundan korkuyorum 7 dişi çıktı onlarda ateşi olmadı 2-3 kere grip oldu ateş yoktu hiç cumaya kadar beklicez kucağımda 24 saat.ayakkabı konusuna gelince 18 numarayla başladım 3aylık falandı sonra 21 aldım onu 1 ay anca giydi enson geçen ay 23 aldım hafif büyük ama.zaradan alıyorum genelde süslü püslü diye tamamen düz değil ama ortapediklere bakıp karar vericem fark varmı diye alırken sorduğumda ortapedik diyorlar ama yürümeye başlayınca detaylı incelicem evde giydirmiyorum zaten pekte sevmiyor ittire ittire çıkıarıyor.
Haber bekliyorum canım senden evet ya bi türlü düşmüyor 37,5 38 ne versem kii
Canım biz oğlum küçükken nike ayakkabı almıştık. Baya sert ama evin içinde taşa basmasın diye ve dışarıya çıkarken giydiriyorum. Bir de babaannesi lcw den yumuşak bir ayakkabı almıştı ama o da biraz dandik gibi :)
Ben de bakınıyorum açıkçası. Ceyoda varsa oradan alabiliriz. Terlikleri falan çok rahat çünkü.Polarise de bakayım bakalım neler var.
Oğlum yine diş çıkarıyor. Hala kabızlığı da geçmedi. Gece inliyor sürekli. 5-6 kere uyanıyor.
Ben Kay marka keçi sütü içirdim oğluma. İnek sütü kabız yapmasın diye.
Kızlar çocuklarınıza günde kaç öğün yediriyorsunuz? Ben 3 öğün ve arada yoğurt meyve falan veriyorum. Hep içimde az yediriyormuşum gibi bir his var.
Bir de bu aralar büyüklerin tavsiyeleri beni çileden çıkarmaya başladı. Artık nasıl davranmam gerektiğine bile onlar karar veriyor. Bunaldım cidden. Sürekli bebekle ilgili yorum dinliyorum. Kayınvalideye yakın oturmanın dezavantajları işte. Başka hiçbir şeye karışmaz ama allahtan. Yoksa kavga çıkardı. Sizde var mı böyle bir durum? Nasıl başa çıkıyorsunuz?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canım biz oğlum küçükken nike ayakkabı almıştık. Baya sert ama evin içinde taşa basmasın diye ve dışarıya çıkarken giydiriyorum. Bir de babaannesi lcw den yumuşak bir ayakkabı almıştı ama o da biraz dandik gibi :)
Ben de bakınıyorum açıkçası. Ceyoda varsa oradan alabiliriz. Terlikleri falan çok rahat çünkü.Polarise de bakayım bakalım neler var.
Oğlum yine diş çıkarıyor. Hala kabızlığı da geçmedi. Gece inliyor sürekli. 5-6 kere uyanıyor.
Ben Kay marka keçi sütü içirdim oğluma. İnek sütü kabız yapmasın diye.
Kızlar çocuklarınıza günde kaç öğün yediriyorsunuz? Ben 3 öğün ve arada yoğurt meyve falan veriyorum. Hep içimde az yediriyormuşum gibi bir his var.
Bir de bu aralar büyüklerin tavsiyeleri beni çileden çıkarmaya başladı. Artık nasıl davranmam gerektiğine bile onlar karar veriyor. Bunaldım cidden. Sürekli bebekle ilgili yorum dinliyorum. Kayınvalideye yakın oturmanın dezavantajları işte. Başka hiçbir şeye karışmaz ama allahtan. Yoksa kavga çıkardı. Sizde var mı böyle bir durum? Nasıl başa çıkıyorsunuz?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Geçmiş olsun.. Bazı diş çıkarken ateş yapabilir. Azı mi çıkarıyor acaba ama erken değil mi.. ılık duş aldirabilirsin sık sık. .
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canim yapabileceğin birsey yok.omer iki kere,Humeyra bir kere geçirdi bizde.acilde cocuk doktoru yoksa pek anlamıyorlar.cocuk doktoru zaten hemen sizden kan sayımı isteyecektir.crp denilensey de kandaki mikrop. 0 5 arasi bir değer.omerde 37 humeyrada 33 çıkmıştı.yani yüksek oranda virüs kapmış demek.yaman da muhtemelen bir yerlerden virus kapmış.farklı insanlarla bir araya geldiysen olabilir.doktor genelde virüsleri baba getirir eve demişti bana.bütün gün işyerinde kim bilir neleri elliyorlar kimlerle tokalasiyorlar.
Üç saatte bir dönüşümlü olarak calpol ve pedifen veriyordum.ateş hiç dusmuyorsa fitil veriyordum.ama üç gecegaranti uyumaz.hatta omer en son iki hafta önce annemdeyken geçirdi.39.5 oldu ateşi.gerçekten zor.devamlı mizmiz ağlayan ve ateşten yanan bir cocuk.
Sadece ateşi var ise muhtemelen dediğimggibidir.ama elbette doktoruna göster.sabırlı ol korkma kalıcı hasar olmuyor.aksine bağışıklık kuvvetlendiriyor o ateş.ustu açık ve çıplak yatiriyorsundur zaten.
Acilde çocuk dr u vardı ama kendi dr umuz değildi aynen kan testi istedi aldırmadım çünkü çok ağladı ılık duş falan aldırınca bugün kendi dr umuz 4 güne geçmezse getir dedi ibufen ve peditus dedi ama ben grip olucak sandım öyle söyledim tahmin etti sanırım senin dediğin 6.hastalukda 4 gün ateş yapıyormuş o yüzden 4 gün dedi.suyu seven çıcuk çığlık çığlığa istemiyor hafif ılık tampon yapıyorum ancak zaten 1 ay önce bütün kan testleri yapıldı.panik oldum işte uyumuyorum başındayım ilk defa olunca.ama fitil hemen düşürüyor 9:30 da ibufen verdim gecede çıkarsa fitil atıcam .evet taşındımya hergün biyerdeyiz hep çocuklarla haşır neşir oldu.ben sadece sıkmı veriyorum ilacı diye düşündün 4 saat koyuyorum araya kesin ama fitilidemi öyle yapim.ömer 2 kere oldu demişsin tekrarlama durumu var yani aa.ay bu çocuk beni panik atak yaptı korkudan başındayım babamızda hasta ilgilenemiyor yamanla sabahtan beri kucağımda annemde badana boya işiyle uğraşıyor denk geldi maleseff zor bitirdim bu günü iyi olsunda önemli değil elbette evet sadece badi giydirdim ama inşallah hasta etmem ateşi olmayınca üşür diye ince penye örtücem üstüne.Allahım evlatlarımıza sağlık ver rabbim sen bizi onlarla sınama.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?