2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
biberonumuzu kırdık :)
tavsiyeniz var mıdır?
avent damlatmaz bardaklardan alsam iş görür mü? ya da dr brown vs...
bizimki ucunu sıkıp dökmeye çok meraklı...

Cam mi kullanıyorsun deryacim,ben 6. Ayda avent plastige geçmiştim benimkiler de savuruyordu birbirilerinin kafasına :) kızım biberon ucunu ağzına takip geziyor dolu biberonla :)
Damlatmazlari benimkiler dış kasiyici olarak kullanıyor şimdilik :)

Merhaba.Biz öyle yaptırdık. İğne olurken çok ağladı. Sonra da o ağıt işlem bitene kadar devam etti. Rahatsız oldu yani. İlk gün ağrı geldikçe ağladı. Gece de sıkıntılıydı. Altını açtıkça birşeyler yapacağımızı sandı. 1 hafta sonra unuttu. Bizim için uykusuz geçti o günler. Bir de ertesi gün mevlüd yapıldı. Resmen perişan olduk. Mutlaka bir yardımcı olmalı yanında sünnetten sonra.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlar oğlumun niye bagiirip çağırdığı ve uyumadigi anlaşıldı.ben gece beslenmesini kesmek icin mamasini sulu veriyordum ya,ondanmis.bu gece normal verdim kendi içip uyudu.iki kere uyandi ikisinde de 180 ml içti.hala cok içiyor ama sallanmak da istemedi bağırmadi da.kısacası çocuğumu kendi ellerimle mahvedip bir de niye boylesin diye azarlayip bağırdım.demek ki gece hala acikiyor.kızim gecenin çoğunda ayagimdaydi.ama olsun o da uyudu.cok şükür dinlendim ama bu gece böyle olmayacak biliyorum.mutlaka birinden biri arıza çıkaracak.

Annem geliyor bugun.aslında cumartesi gelecekti ama bu akşam eşimin ekstra bir işi çıktığı ve geç geleceği icin rica ettim anneme,bugun geliyorlar ananemle.
Onlar gece uyuduktan sonra gunduz hiçbir sorun yok.keşke hep böyle olsa.

Canım Merhaba ilaç tavsiyesinde bulunmaktan pek hoşlanmiyorum ama pedifen diye bir ağrı kesici varmış Özellikle bebeklerde diş ağrısına iyi geldiğini söylemişti doktorumuz ben aldım ama henüz kulanmadim. Aklında olsun.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bütün gün ateşi yoktu akşam üstü tekrar çıktı calpol verdim normalmi acaba bide peditus verdim gündüz de ikisinide kustu cuma sabah götürücem sanırım tekrardaN

Canım belki biraz fazla kullandin midesi kabul etmedi yani fazla derken hastaliginiz uzun sürdüğü icin. Belki de hastalıktan midesi falan da bulanıyor olabilir.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Olabilir belkide miğdeside kötü sanırım emmek bile istemiyor.ya benim regli günüm 10 gün geçti hamile olabileceğimi hiç sanmıyorum acaba diyorum öyle bişey varsa böyle miğdesi falan bozulurmu ne bilim

Merhaba, onu yazan bendim. Seni ve baska arkadaslari uzmek ve korkutmak istemedim.oyle olduysa ozur dilerim. Biz sunnet oncesi cevreden ve doktordan cok kisa, cok basit, bir iki gune iyilesir yorumlari duydugumuzdan bekledigimizden daha zor oldu. Basindan bilsek hazirlikli olurduk, bazi seyleri normal karsilardik. Ayrintili sormama ragmen sonrasinda yapilacak bakimi anlatmadi doktorumuz. Simdi iyi kismini soyleyeyim sonrasinda hic agri cekmedi, huysuzlugu olmadi.emekledi, ayaga kalkti, dustu..normal hayatina devam etti.simdi de iyilesti bir problem yok Allaha sukur.10. gun kontrole gittik. Dr isterseniz gelin demisti. İyi ki gitmisiz yapisiklik olmus onu acti. O konuda bizi uyarmamisti. Bundan sonracbanyoda deriyi siyirin tekrar yapismasin dedi. İnsallah bizim bu deneyimimiz sizin ve bebeginizin bu sureci daha kolay atlatmasina yardimci olur.gecmis olsun..

Bugün paylaşım yok mu, yanlış mı gördüm.
Kuzularınız nasıl?
Yürümeye başlayan var mı?
Oğlum henüz yürümüyor, elinden tutunca sıkıca yapışıyor, bırakmamı istemiyor.
İlk Anneler Gününüz için ne düşünüyorsunuz?
Ben huzurluyum çok şükür.
Zor bir işi başarmaya çalışıyoruz.
Bazen isyan ediyoruz belki ama
kuzuların hepsi birer mucize.

Belki sonradan fırsatım olmaz.
Hepinizin Anneler Günü nü kutlarım.
Rabbim yardımcımız olsun.

Sevgilerimle...

Merhaba arzu.benimkiler de henüz yürümüyor ama cok hızlı sıralıyorlar.
Bugun arkadasimdaydim,epey kalabaliktik çoluk cocuk felan.benimkiler hep çocukların peşinde koşturdu cok mutlulardi.yabancilamamalari cok hoşuma gidiyor.gerçi arkadaşlarımı babane ve halalarindan cok cok fazla görüyorlar.artık aşina oldular.mizmizlandiklari an yedirip uyuttum.onun dışında cocuklar onlara zarar verir mi itip kakar mi diye düşünmeden rahat rahat oturdum.onlar da mutluydu ben de.cok şükür bugünlere.
Uykuları cok kurcalıyor kafamı.ya 2 3 yaşlarına kadar hala gece 500 kere kalkarlarsa.ya yine düzensiz olursa.cok bunaliyorum bu yüzden.uyku eğitimi versem,aglamalarina dayanamıyorum.ama bu sefer ben deliriyorum gece ikide bir kalkmaktan.şaşırdım kaldım.ne dersin,aglatmali mi sence?

Birkaç kişi kaldık zaten yazan da.ben hastalıktan dolayı yazamıyorum şuandada ayağımda sallanan bir yakışıklı var burnu tıkalı ağzı açık hörül hörül öksüren ilk defa bukadar hasta oldu oğlum çok üşütmüşüz öyle dedi dr.Allahtan ateşi çıkmadı bugün.
Anneler günü için çok güzel plan yapardı eşim eminim ama çok hasta evden çıkamayız sanırım ilk anneler günüm heyecanlıydım ama şuan sadece yaman iyileşsin diye düşünüyorum.
Bizde daha yürümüyoruz heryere tırmanma dersinde ayakta 15-20 sn duruyor ama korkuyor bi kaçkere canı yandığı için ayağa kalkınca çık zor cesaret edip iniyor binbir deneme eskiden öyle değildi yürüseler dahamı zor bilmiyorum öyle böyle yaşlarına geldiler.

Uyku konusunda okadar çok şey okudum ve denedimki tabiki oğlumun alerjisi varmış o etkili fakat bir prf un yazısı beni durdurdu bebeklerin bir kısmı anne karnında uyumayı öğrenir bir kısmı 3 aylık birkısmı 1 yaşına kadar tamamen düzelmese bile bilimsel olarak araştırılmış çocuğunuz uyumuyorsa bunu öğrenecekti boşyere uyku eğitimleri verip güven duygusunu kaybetmesine sebep olmayın diyor haklıda ağlatarak yytursan çaresizlikten nasılsa annem beni almıyacak kucağına sevmiyor istemiyor düşüncesi hakim oluyormuş ve sevgisiz güvensiz bi şekilde uykuya dalıyormuş bence ağlatma azcık kaldı de geçicek de tabi çok zor bak saat 12 olsu saat 10 dan beri sallıyorum sabaha kadarda devam edicek belli tuvalete gidemiyorum şuan😜sabret kuzucuklarına tabi bende.

Canim yazın bana o kadar iyi geldi ki,hep yaz hep yaz :)
Yaşadığım birşeyi anlatayım,oglumu bir gün cok kotu gaz sancısı tutmuştu,hem de kalabalık bir evdeydim.kucuk de değildi,7 aylik vardı.kesintisiz bir saat hıçkıra hıçkıra bağıra bağıra resmen morrarmisti.bir saatin sonundaysa iç çeke çeke sızdı.ben de onunla aglamistim.bir noktaya bakakaldi,oyle uyudu olduğu yerde.ağlayarak uyutmak bunun daha kötüsünü yapmak galiba.hapse atılmış,bagirmaktan bitap düşüp olduğu yere yığılan insanlar gibi.güvensiz.

En başından alistirmamak lazim,sonrası gerçekten cok cok zor.akşam zaten kucagimdayken baktım disi yarilmis,ondan bu huysuzluklar.inşallah geçecek.

senin ve tüm annelerin anneler günü kutlu olsun canım,bende sürekli okuyorum ev iş derken zaman bulup yazamadım ama inanın hepinizin nasıl olduğunu merak ediyorum, biz 10,5 aylık yürüdük,bayağ evde dısarda geziyoruz:)) arada mızmızlık yapıyor gece geç yatıyor ama çok sık kalkmıyor
hepinize bol huzurlu bol sağlıklı günler güzel annişler:))

İşte bir dertleri olmasa uyuyacaklar .bak sabah 7 oldu inan hala ayağımda sallıyorum biliyorum çünkü böyle öksürmese en azından 1 saat uyurdu şimdî devamlı sallıyorum saat 4 gibi dalmışım bi ara sersem gibiyim günü çıkarmam lazım.dediğim gibi bize Allahın emaneti onlar sabredicez.uzaylı gibiler düşünsene hiçbirşey bilmiyorlar uyumayıda nasıl yemek yemeyi öğrettik zamanla öğreticez.inşallah.

Kızlar oğlum grip olduğu için peditus kullanıyoruz daha öncede vermiştim ama şuan çok zor içiriyorum siz böyle durumlarda ne kullandınız birde çok öksürüyor zorla ıhlamur veriyorum ama doğal başka ne iyi gelir öksürüğe

Çok geçmiş olsn oğlunuza ve size. Öksürük için ayva iyi geliyor benim de kızıma yaptığım bir tarif var; yarım ayvayı kabuğunu soyup kabuğunla ve elmayla ayvalar yumşayana kadar kaynatıyorum kabukları aldıktan sonra içine çok az zencefil ve tarçın ekleyip yediriyorum.

Çok teşekkür ederim hastalıktan ve öksürükten uyumuyor evladım tarifi hemen deniyeceğim.

Insallah lalacim.bugun ben de cok zor birgün gecirdim.ikisi de bu saate kadar neredeyse devamlı ağladı ve pacama yapışık gezdiler.hadi omerin derdi dis,humeyranin nedir anlamadım.sanırım kıskançlık yapıyor.ne zaman omer yanıma gelse bağırmaya başlıyor.cok bunalttilar bugun.

Canim ben kuru oksurukte levopront surup kullandım hep.son ateslendiginde ise doktor alores diye bir surup vermişti.ama bizimkinde alerjik nezle vardı.yamanin usutme şeklinde rahatsızlığı değil mi.simdi nasil??

Evet canım üşütme şeklinde burnunu tıkalı akıyor şimdi yedirdim mamasını öksürürken kustu bidaha yedirmedim bakalım napıcaz gece ememiyoda rahatsız oluyor.dediğin ilaçları hiç kullanmadık sadece peditusu veriyorum aynı değil sanırım alerjide olduğundan aynı etkiyi yapmaz.ayva elma tarcın kaynatıp verdim inşallah iyi olucak pazartesiye yoksa tekrar çağırdı.
Bu arada anneler günün kutlu olsun.hasta olmasaydı daha mutlu ilk anneler günüm olucaktı ama şükür rabbime.

Herkese iyi geceler.. Bayagı bir gecmişe dönüp yazdıklarınızı okudum cok faydalı güzel bilgiler edindim öncelikle teşekkürler. İlk baslarda takip ediyordum ancak uzuuuun zamandır hiç bakmamıstım sayfaya... Hepimizin allah yardımcısı olsun :) Beni de alın aranıza sorularım var cook ve belki de çözüzmlerim vardır size. Anneler günmüz kutlu olsun... Evlatlarımızla huzurlu sakin bir gece olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…