2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Ben de öyle yapıyorum. Hatta bu sabahta yaptım ama yemedi :) hepsini ben yedim.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben tadına bakmadim ama oğlum çok güzel olduğunu söyledi hepsini yedi birde bereketli oluyormus.

Diva canım sen oruç tutmayı düşünüyor musun. Hem emzirip hem tutmak nasıl olacak bilmiyorum ama Inşallah dayanabilirim. Çok az kaldı
Benim süt iyice azaldı kesilmesin diye emzirme sıklığını artirdim inşallah hepten gitmez :(

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben tadına bakmadim ama oğlum çok güzel olduğunu söyledi hepsini yedi birde bereketli oluyormus.

Diva canım sen oruç tutmayı düşünüyor musun. Hem emzirip hem tutmak nasıl olacak bilmiyorum ama Inşallah dayanabilirim. Çok az kaldı
Benim süt iyice azaldı kesilmesin diye emzirme sıklığını artirdim inşallah hepten gitmez :(

Ben oruç tutamayacağım maalesef çünkü sütüm çoook az . Kalan sütün kesilmesini de istemiyorum. Emzirirken çok zor olur. Sürekli acıkma hissi var bende şahsen dayanamam. Bir de susuzluk eklendimi perişan olurum. Eğer yapabilirsen sen de tutma canın, sütün etkilenecektir mutlaka. Oğlum zor emiyor zaten hepten bırakmasın.

Bu arada gerçek ismim İrem, isterseniz bu şekilde de hitap edebilirsiniz kızlar.

Ben oruç tutamayacağım maalesef çünkü sütüm çoook az . Kalan sütün kesilmesini de istemiyorum. Emzirirken çok zor olur. Sürekli acıkma hissi var bende şahsen dayanamam. Bir de susuzluk eklendimi perişan olurum. Eğer yapabilirsen sen de tutma canın, sütün etkilenecektir mutlaka. Oğlum zor emiyor zaten hepten bırakmasın.

Bu arada gerçek ismim İrem, isterseniz bu şekilde de hitap edebilirsiniz kızlar.

Eşim de aynı şeyi söylüyor etkilecektir mutlaka çok arada kaldım en azından ilk günler bir deneyeyim.
Benim ki de çok az emiyor artık..
Bu arada Merhaba İrem :)

Eşim de aynı şeyi söylüyor etkilecektir mutlaka çok arada kaldım en azından ilk günler bir deneyeyim.

Merhaba canım :) burcu gerçek ismin mi?

Evet canım, yesede yemese de önüne koyuyorum,yemezse ertesi gün tekrar teklif ediyorum.Birgün mutlaka ilgi gösterecektir.

Ben bazı sabahlar nefisebrk in tarifi olan mısır unu süt yumurta ve kaşar peynirli omleti yapıyorum. Çok severek yiyor tavsiye ederim. Göz kararı koyuyorum malzemeleri.

Canim yaa,ben de bir yerlerden okumuştum benim tarifim degildi,ama benden duyup hala yapıyor olmana sevindim :)
Ama benimkiler artik bu omleti hiç yemiyor :)

Bende yarından itibaren biraz ısrarcı olayım bari. Üstelik Sütçümüz bile var taptaze geliyor kokusu üstünde..
Bu tarifi iyi hatirlattin ama mısır unum yok alıp deneyeyim.

Burcucum ben pirinç unuyla da denedim.oyle de oldu ama en doyurucusu bence mısır unu ile olan.

Tarifi denedim. Siz nasıl yapıyorsunuz bilmiyorum ama ben bir kapta malzemeleri karıştırıp tereyağ da pisirdim. Kizim 4-5 kasik yedi. zamanla artar miktarı sanırım ama oğlum bayıldı.

Canim ben de oyle yapıyorum.hafif sulu bırakıyorum cunku soguyana kadar suyunu çekip katilamis oluyor.pistikten sonra üstüne pekmez ve çekilmiş fındık ceviz de koyuyorum ben,oyle de deneyebilirsin.

Ne güzel isimler konuşulmuş :) kızlar ben çocuklarımın resimlerini yukleyemiyorum buraya bir türlü,sizlere göstermek de istiyorum ama beceremiyorum.instagram hesabınız varsa hem kendi kuzularimin son halini görmenizi,hem de sizin bebisleri görmeyi isterim :) tabi resimlerini koyuyorsaniz,ben habire onları çekiyorum :)

Canim yaa,ben de bir yerlerden okumuştum benim tarifim degildi,ama benden duyup hala yapıyor olmana sevindim :)
Ama benimkiler artik bu omleti hiç yemiyor :)

Burcucum ben pirinç unuyla da denedim.oyle de oldu ama en doyurucusu bence mısır unu ile olan.

Canim ben de oyle yapıyorum.hafif sulu bırakıyorum cunku soguyana kadar suyunu çekip katilamis oluyor.pistikten sonra üstüne pekmez ve çekilmiş fındık ceviz de koyuyorum ben,oyle de deneyebilirsin.

Ne güzel isimler konuşulmuş :) kızlar ben çocuklarımın resimlerini yukleyemiyorum buraya bir türlü,sizlere göstermek de istiyorum ama beceremiyorum.instagram hesabınız varsa hem kendi kuzularimin son halini görmenizi,hem de sizin bebisleri görmeyi isterim :) tabi resimlerini koyuyorsaniz,ben habire onları çekiyorum :)

Benim instagramda hem diyet hem de kişisel hesabım var canım

Diyet hesabım : emzirmevediyet
Kişisel : _divasatanica_

Arkadaşlar eğer instagramdan takip eden olursa bana yazabilir mi kadınlar kulubundan olduğunu, çünkü diyet hesabımda sadece diyet hesaplarını ve tanıdıkları takip ediyorum. Ben de sizi takip ederim böylece.

Bulmam lazım seni bebişleri merak ediyorum
Buldum canım Guliz17

Cok tatlisiniz canim maşallah size.tam düşündüğüm gibi,müşfik ve iyimser bir ifaden var,olumlu dusunenlerdensin belli,yamana ne demeli,isir benim yerime biraz pataklayarak sev :) diva da sen de bana kendi resmimi aratiyorsunuz simdi,telde resmim de yok :) halledicem bakalım :)

Cok tatlisiniz canim maşallah size.tam düşündüğüm gibi,müşfik ve iyimser bir ifaden var,olumlu dusunenlerdensin belli,yamana ne demeli,isir benim yerime biraz pataklayarak sev :) diva da sen de bana kendi resmimi aratiyorsunuz simdi,telde resmim de yok :) halledicem bakalım :)

Sağol canım zaten pataklayarak seviyorum azcık onu.yamandan sonra daha olumlu bakmaya çalışıyorum herşeye ama tabi bazen olmuyor çok değiştirdi oğlum beni.evet resmini bekliyoruz.bu arada hümeyra ve ömerde çok tatlılar ve sen çok şanslısın

Sağol canım zaten pataklayarak seviyorum azcık onu.yamandan sonra daha olumlu bakmaya çalışıyorum herşeye ama tabi bazen olmuyor çok değiştirdi oğlum beni.evet resmini bekliyoruz.bu arada hümeyra ve ömerde çok tatlılar ve sen çok şanslısın

Resimlerin laptopimda kaldı,eve dönünce bakicam inşallah,hiç sevmiyorum resmimin çekilmesini,o yüzden adım yabaniye çıkmıştı :) çek yolla simdi diyebilirsiniz ama paspalim epey su an,cicilerimden yolliyim diyorum :)

Canim herkes şanslısın hatta cok zenginsin diyor ama ben hala sikayet ediyorum.aylarca yıllarca doktor kapılarında kalan bir cocuk icin varını yoğun satan insanların yanında gerçekten nankorum.tedavisiz ikiz oldu,kıskanan cok oldu neyi kiskandilarsa herşey *2,malum ben feci bir depresyona girdim.herşeye rağmen cocuk güzel şey.sen de cok şanslısınız,yaman cok anlamlı bakıyor,sana hep düşkün olacak :)

Kızlar nil in annesi kim instegramda

Burada yazdıktan sonra beni de takibe alanlar oldu,kim olduğunuzu yazarsanız ben de sizi takibe alırım,tanımadıklarını takip etmiyorum,sizlere de ayıp olmasın.

İyi akşamlar arkadaşlar bizde yaşımıza girdik çok şükür gebeliğimde sıkıntı oldu bilen arkadaşlar vardı bebeğimle son günlerim neyse detaylara girmiycem oğlum,için buradayım şuan istediğim doğum günü partisine gerçekleştirmedim keyfim kaçtı kendi aramızda ufak Bi pasta kestik 1yaş aşımız kolay geçti sıkıntısızdı paşam 11.590 gr geldi tartıda 79 cm boyu iyi güzel dedi ebemiz artık aksamadan yuruyup koşuyoruz ufak tefek kazalarımızda olmakta yeni dişler geliyor çok huysuz bugün salya akıtıyor Allah yardımcımız olsun iyi akşamlar öpüyorum miniklerinizi

İyi akşamlar arkadaşlar bizde yaşımıza girdik çok şükür gebeliğimde sıkıntı oldu bilen arkadaşlar vardı bebeğimle son günlerim neyse detaylara girmiycem oğlum,için buradayım şuan istediğim doğum günü partisine gerçekleştirmedim keyfim kaçtı kendi aramızda ufak Bi pasta kestik 1yaş aşımız kolay geçti sıkıntısızdı paşam 11.590 gr geldi tartıda 79 cm boyu iyi güzel dedi ebemiz artık aksamadan yuruyup koşuyoruz ufak tefek kazalarımızda olmakta yeni dişler geliyor çok huysuz bugün salya akıtıyor Allah yardımcımız olsun iyi akşamlar öpüyorum miniklerinizi

Çok üzüldüm gerçekten :( nedenini soracağım ama belliki burada konuşmak istemiyorsun :( Allah herşeyin hayırlısını versin.

Huysuzluk hala bizde de devam ediyor dişlerden dolayı. Patlamadı bir türlü.
Bütçeyi ucu ucuna ayarlayıp 8 kişi doğum günü kutladık biz de :) eşimin benim ve oğlumun doğum günü bir arada oldu. 5 haziran oğlumun ,24 haziran benim, 5 temmuz eşimin doğum günü.

Gvn ekim annelerinde yazmıştım sana belki gormedin. Her şeyde bir hayır vardır. Bu da bir imtihan çok zor ve büyük bir imtihan Allaha sigin tek yar ve yardımcı o...

Canim ben tam anlayamadım ama sormak da istemiyorum hakkında hayırlısı olsun inşallah gecmis olsun.
Keyfin kaçmasın sağlıklı olun yeter ki,bir dahaki sene kutlarsiniz istediğin gibi inşallah.biz kutlamadik bile.esim ve çocuklarla dışarı çıktık o kadar.pasta dahi kesmedik.içimde kaldı mi,hayır,akilları erince inşallah yapmayı dusunuyorum.her şey olur yeter ki sağlık olsun.

Günlerdir düşmeyen atesimiz var. Diştendir diye gitmedim yarinda devam ederse gideceğim. Aşı ile başladı ve hala devam ediyor :(((

Günlerdir düşmeyen atesimiz var. Diştendir diye gitmedim yarinda devam ederse gideceğim. Aşı ile başladı ve hala devam ediyor :(((

Bizimki de öyle oldu. Yaklaşık 10 gün sürdü. Ama çok yüksek ateş değildi. Şimdi daha iyi. Ben de dişe bağlıyorum. Ne zaman olmuştu aşı?

Çarşamba günü oldu aşıyı. 5. Gün bugün evet çok çok yüksek değil ama halsiz ateşin etkisi ile yeni dişte geliyor bilemedim ki neden oldu.

Back
X