Kizlar merhaba buyutmussunuz cocuklari masallah bende kasim 2012 de kanama dolayisiyla bebegimi kaybettim benimde sizlerle yasit olcakti ama suan nisanda dogan 4 aylik oglum var masallah
Rabbim birini aldi birini Verdi masallah hemen hamile kalabilmissiniz bu da buyuk nimet Allah acilarini gostermesin.gule gule saglikli gunlerde buyutun.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
slm kızlar fırsat bulamıyorum girmeye malum oglum cok huysuz bide misafir dügün derken zor attım kendimi buraya. benim oglum dün 2 adım attı:) bugunde 4 adım felan attı acaba ne zaman yürücek sizinkiler adımlamalardan ne kadar sınra yürüdü
kızlar ya bişey sorucam size ben çok çabuk sinirleniyorum benim gibi olan var mı aranızda oğlum çok hareketli gece zaten sürekli uyanıyor sabah 6 da kalkıyor bazen daha da erken 4.30 5.00 gibi mesela gün içinde 2 kere uyutuyorum gece uykusuna geçirmek bir işkence ayağımda sallıyorum abartmıyorum belki 50 kere kalkıyordur ayağımdan yakalıyorum geri yatırıyorum falan tabi bu süre içerisinde artık çocuğa bağırıyorum ben mi sabırsızım yoksa herkes bunları yaşıyor mu diyorum gün içinde hep koltuk tepesinde camlara tırmanıyor balkona çıksa demire tırmanmaya çalışır eline geçeni aşağı fırlatır oyun oynatmaya çalışıyorum 1 dk dan fazla bir şeyle meşgul olamaz çizgi film açıyorum ne kadar izlemesini istemesemde 30 sn kadar bakar başka şeyle meşgul olur yalnızlık fobisi var kesinlikle yalnız kalmıyor wc ye girdiğimde çok ağlıyor ben odadan çıkmaya yeltensem benden önce çıkar mutfakta iş yapmaya çalışsam sürekli paçamdan asılır sürekli mızlar karnı tok altı temiz daha ne yapabilirim bilmiyorum dışarıya çıksak zaten elimden tutmaz kendi yürüyecek bebek arabasına imkan yok oturmaz eve geri sokmak da bir mesele o yüzden dışarı çıkarasım bile gelmiyor ve ben bunları yaşarken çok gerginim sinirlenmeyeceğim diyorum ama bir süre sonra kızıyorum çocuğa bu durumu yaşayan var mı aranızda
slm kızlar fırsat bulamıyorum girmeye malum oglum cok huysuz bide misafir dügün derken zor attım kendimi buraya. benim oglum dün 2 adım attı:) bugunde 4 adım felan attı acaba ne zaman yürücek sizinkiler adımlamalardan ne kadar sınra yürüdü
kızlar ya bişey sorucam size ben çok çabuk sinirleniyorum benim gibi olan var mı aranızda oğlum çok hareketli gece zaten sürekli uyanıyor sabah 6 da kalkıyor bazen daha da erken 4.30 5.00 gibi mesela gün içinde 2 kere uyutuyorum gece uykusuna geçirmek bir işkence ayağımda sallıyorum abartmıyorum belki 50 kere kalkıyordur ayağımdan yakalıyorum geri yatırıyorum falan tabi bu süre içerisinde artık çocuğa bağırıyorum ben mi sabırsızım yoksa herkes bunları yaşıyor mu diyorum gün içinde hep koltuk tepesinde camlara tırmanıyor balkona çıksa demire tırmanmaya çalışır eline geçeni aşağı fırlatır oyun oynatmaya çalışıyorum 1 dk dan fazla bir şeyle meşgul olamaz çizgi film açıyorum ne kadar izlemesini istemesemde 30 sn kadar bakar başka şeyle meşgul olur yalnızlık fobisi var kesinlikle yalnız kalmıyor wc ye girdiğimde çok ağlıyor ben odadan çıkmaya yeltensem benden önce çıkar mutfakta iş yapmaya çalışsam sürekli paçamdan asılır sürekli mızlar karnı tok altı temiz daha ne yapabilirim bilmiyorum dışarıya çıksak zaten elimden tutmaz kendi yürüyecek bebek arabasına imkan yok oturmaz eve geri sokmak da bir mesele o yüzden dışarı çıkarasım bile gelmiyor ve ben bunları yaşarken çok gerginim sinirlenmeyeceğim diyorum ama bir süre sonra kızıyorum çocuğa bu durumu yaşayan var mı aranızda
Max bir aya tamamdir canim hayirli olsun :)
Benimki 10 gün sonra koltuktan koltuğa yürümeye başladı bi 10 gün de pratik yaptı şimdi yürüyor artık
Nefisebrk canım 2 çocukla yine de herkese cevap vermeye calismissin ne güzel canım benim.
Biz hala yazliktayiz. Hava çok sıcak... bu arada evdeyken düzensiz olan uykularimiz burda iyi. Bence kesinlikle iyice yoruldugu için hergün denize giriyor ve akşamları da dışarı çıkıyoruz dolaşmak için eve geldiğimizde iyice yorulmuş oluyor ve gece iyi uyuyor. Bizim ki de elinden tutturmuyor her yere delice koşuyor. Istahi da fena sayılmaz. Ama hala aynı kilodadir. Burda günler çok yoğun ama keyifli.
Tabi ki bir de terli terli soğuk su içip üstüne dondurma yiyerek yaramaz çocuklar gibi kendimi hasta ettim. Çok hastayım.
Kızlar dün dr a gittik süt alerjisi için son özel aşımızıda olduk artık özel aşı kalmamış bundan sonra aralık ayında aşısı var artık sür alerjiside durumuna göre değerlendirildi 1,5-2 yaş arası geçme ihtimali yüksek olduğundan aralığa kadar kullanmaya devam edicez mamayı ama düzelme yolunda olduğunu söyledi dr. Yanlız yürümeye başladığından beri 400 gr vermiş boyu 84,5cm kilosu 11,400.iyi ama kilo verdimi sizinde bebişler.iştahı bir ara kesilmişti ama şimdi 3 ana bir ara öğün veriyorum aradada 2-3kere emiyor gündüz.diş olayıda canımı sıkıyor 9.aydan beri hiç dişi çıkmadı 8 tane dişimiz var azmı acaba sizlerde durum nedir.tatildeydik bizde orda beni hiç zorlamadı yorulduğu için uyuyorduda ama evde bakmak daha zormuş uykuda problem yine uyumak istemiyor güzdüzde öyle.ısrarla teke düşürmüyorum bende kaç saatte bir uyutuyorsunuz siz hala .bana bi yardımcı olun arkadaşlar.
Kızlar dün dr a gittik süt alerjisi için son özel aşımızıda olduk artık özel aşı kalmamış bundan sonra aralık ayında aşısı var artık sür alerjiside durumuna göre değerlendirildi 1,5-2 yaş arası geçme ihtimali yüksek olduğundan aralığa kadar kullanmaya devam edicez mamayı ama düzelme yolunda olduğunu söyledi dr. Yanlız yürümeye başladığından beri 400 gr vermiş boyu 84,5cm kilosu 11,400.iyi ama kilo verdimi sizinde bebişler.iştahı bir ara kesilmişti ama şimdi 3 ana bir ara öğün veriyorum aradada 2-3kere emiyor gündüz.diş olayıda canımı sıkıyor 9.aydan beri hiç dişi çıkmadı 8 tane dişimiz var azmı acaba sizlerde durum nedir.tatildeydik bizde orda beni hiç zorlamadı yorulduğu için uyuyorduda ama evde bakmak daha zormuş uykuda problem yine uyumak istemiyor güzdüzde öyle.ısrarla teke düşürmüyorum bende kaç saatte bir uyutuyorsunuz siz hala .bana bi yardımcı olun arkadaşlar.
Masallah canim boyu cok iyi.kilosu da iyi annesi.Ben en son yaslarinda kontrole gitmistim Omer 82 cm 13.5 kg idi. Humeyra ise 77 cm 10 kg idi. Yaman benimkilerin tam ortasinda,ki doktor oglumu kilolu,kizimi normal hatta daha "saglikli" bulmustu. O yuzden takma kiloya cok.eskisi gibi hizli almayacaklar zaten.
Dis konusu benim de Canimi sikmiyor degil.omerin 8 humeyranin 6 disi var Bizde de.daha cok olmaliydi diye dusunuyorum.omerin kopekleri cikacak demisti doktor,bakalim bekliyoruz.humeyranin daha gec cikacakmis gorunurde yokmus.
Canim uyku konusuna Ben de zamaninda cok takildim,artik biraktim.cogu zaman tek uyuyor benimkiler.eger bir saat kadar uyurlarsa,aksam ustu tekrar uyumak istiyorlar.ama bu sefer de gece uykusuna gecmeleri epey gecikiyor.Baden de 2.5 3 saat uyuyorlar tek seferde.o zamanda aksam uykulari gelmiyor ve gece uykusuna bir saat once ve daha kolay geciyorlar.nasil isterlerse Oyle yapiyorum Ben.doktor bir yasindan sonra gunde bir kere ve en fazla iki saat uyuyacak fazla olursa kaldir demisti.normali oymus.tabii ki kaldirmiyorum.ne kadar isterlerse o kadar yatiriyorum.
Benim de bayram sonrasi uyutma sorunum oldu.dedigin gibi yorgunluktan guzel yatiyorlardi.bence sen de ikinci uykuya yatirma bir gun dene,belki gece daha guzel yatar.
ben de ısrarla 2 kez uyutanlardanım :) önceden gece uykusu 12 veya 1 i buluyordu bu aralar 11e düştü ama bu seferde 6 da cin gibi uyanıyor tekrar uyutuyorum en çok 8 de ayaktayız. öğleden önce 1 kez akşam üstü 1 kez toplamda 3 saat uyuyor gündüz. diş konusuna gelince de 13 aylıkken 8 dişi vardı, birden 4 tane çıkardı ama hem aşırı huysuzluk oldu hem ateş oldu. ilk kez bu kadar ateşlendi dişte. şimdi de kaşıyıp duruyor yine. kabarık dişi var. 13. geliyor yani. ama dediğim gibi uzunca bir zaman 8 diş olarak kaldı birden çıktı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?