2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

Tesekkur ederim ozycim... Söylemezmiyim teyzesi:))

nasıl yok karataş var da ordaki hastaneleri bilmiyorum tabii ... şifa hastanesi var ama büyük değil şifam da olabilir ismi... kanal a yakın sen adanalı mısın canım ?

karataş ilçe adı şifa da baktım internetten şimdi öyle doğum falan yapılacak bi yer değil çok küçük bi tıp merkezi
evet canım hem adanalıyım hem de adanadayım :) nihayet bi hemşehri buldum

bendre üzülüyorum ve bazen herşeyi göze alıp hayır demiyorum bu benim canımı hertürlü acıtsada

Bende doğumu kolaylaştırdığını duydum ama normal doğuma sıcak bakamadığım için pek ilgimi çekmiyo açıkçası Ama ne güzel en azından normal hayatınıza devam ediyosunuz umarım böyle devam eder bulantıların kesilir diye düşünüyorum şimdiye kadar olmamış sonuçta belki ara ara yaşarsın ve biter. Ama benim nerdeyse başından beri bulanıyo ve şuanda olması gereken kadar ilişki eşime yeterli glmiyo bende komple kestim çünkü canım yana yana bunu yaşamak zorunda değilim Bi şekilde idare edicez bu günlerde geçicek sonuçta

anam anam nasıl bişeydir bu..biz birini görünce nası mutlu oluyoruz sen de iki tane var...ayyy yavrularım..cnm çok küçük görünüyorlar pek anlaşılmıyo ama içimden geçeni söyleyeyim mi..bir kız bir erkek daha düşük bir olasılık ta iki erkek olması bence....

devlet hastanesinde doktor vardı hepsi gitti hiç doktor yok..iki tane özel var .ikisi de erkek mecburuz bunlara gitmeye napalım

ya şimdi annemin komşusunun yeğeni orda eşi polis kendi hemşire dün komşu teyze annemdeydi konuştuk seninki de üstüne geldi. Şırnak'ta kadın doğumcu yokmuş dedi kanaması olmuş kızın da mardine götürmek zorunda kalmışlar orda hastanede yatmış bikaç gün. Sonra 10 gün rapor vermiş. Kanaması devam ediyormuş ama ayakta durunca e çalıştığı terde de sadece 2 hemşire varmış 24 saat 24 saat çalışıyorlarmış kızcağız baya zor durumdaymış. Annesi gitmiş yanına. Bahsi geçince ya nasıl olmaz bir şehirde kadın doğumcu dedim. O özellere niye gitmediler ki acaba ?

gerçekten erkekleri zabdetmek çok zor hele bide bizim gibi daha 5. ayınızın içindeyseniz

aaa canım yeni mi evlisin?maşallah bebişte hemencik gelmiş

canım ya maşallah, 2 günde bir mi?daha öncenizi düşünemiyorum

Saol cnm ben de bu tarifi arıyordum iyi oldu paylaştığın:)))

masallah kuzularına.. Totolarini yesin teyzeleri:))))

tabiki çok zorlanıyosan dayanmak zorunda deilsn canım ben canım çok yandığı anda bunu söylüyorum dayanmakta bi yere kadar

Herkese Merhaba,
Çok merak etsem de yazılanların tamamını okuyamıyorum maalesef, ama ikizlere bayıldığımı söylemek isterim. Çok şekerler. Acaa aranızda Sema Hastanesi'ne giden var mı? Hala doktor arıyorum da

canım içinden geçen olsun inş, ötekini hiç söyleme:))) sağlıklı olsunlar başka bişi istemiyorum diyorum ama bi kız bi erkek bulunmaz bir nimet benim için hadi o olmadı iki kız olursa da çok mutlu olurum ama iki erkek( allahım günah yazmasın valla, yine de sağlıklı olsunlar diyorum.. allah senin de gönlüne göre versin canım..

tabiki çok zorlanıyosan dayanmak zorunda deilsn canım ben canım çok yandığı anda bunu söylüyorum dayanmakta bi yere kadar

Yok canım zaten sürekli eşimede söylüyorum anlayışlı olmasını istiyorum bu konuda. Benim bebeğimle ilgili endişelerim varken aman bişey olur mu diye tedirginlik içindeyken onun doğal ihtiyaçları benim için gerçekten 2. planda. Aldatılmasam bari

Son düzenleme:

Ben 2 ayrı doktora gittim şu ana kadar İkisi de kalp atışı dinletmeyi çocuk açısından sakıncalı buluyormuş, dinletmediler Isı artışı yaratıyormuş kesenin içinde çocuğa zararlı dediler. Burda çok dinleyen olmuş, anlamıyorum ben bu doktorların farklı işlemler yapmasını

yok canım ya bebişiniz için oda dayanır artık sonuçta onu sadece sen isteyerek yapmadın..

Son 7 bizde de. Zaman çabucak geçse bitse.

Yalnız 1 hafta önce bel ağrılarım başladı. 2 gündür de çok ağrıyor. Varmı sizlerde de bel ağrısı kızlar.

Ben de bu aralar cok var kasıklarımda garip bir ağrı batma gibi bir de belim kopuyor bazen gerçi kendimi de yordum ama uzanırken bile rahat değilim uyurken dönüp duruyorum ne tarafıma dönsem belim ağrıyor.

Gözün aydın canım, en kısa zamanda fotoları bekliyoruz Cinsiyeti konusunda da Allah gönlüne göre versin sağlıklı ve uzun ömürlü olsun kuzucuğun

Biz de öyleyiz canım, benim düşük tehlikem, kanamam vs olmadı hiç ama doktor 3 ay yapmayın dedi. Eşim zaten korkuyor bebeğe bişey olur diye.
Yalnız onları da düşünmek lazım çünkü benim eşim rahatsızlandı, idrar yaparken zorlanma, sık idrara çıkma vs şikayetleri vardı doktora gittik prostat için tahlil yaptı temiz çıktı.
ultrasondaki kitle meni birikmesiymiş, biraz özel olacak ama bu durumu yaşadığımız için paylaşmak istiyorum ki sizlerde dikkat edin eşlerinize diye. Doktor erkekler ne kadar kendileri deneseler bile eşleriyle olmaları gibi olamaz dedi. Kritik zamanı atlattıysanız kadın doğum doktorunuzla görüşüp aktif olarak birlikte olun dedi. Uzun vadede erkek için ciddi sıkıntıları olabiliyor. Eşim sağolsun yine de doktor randevumu bekliyor, bana karşı ilgisini hep belli eder ama şu durumda bile bekliyor ya iyi ki bu adamla evlenip çocuk yapmışım diyorum
İşin şöyle bir tarafıda var arkadaslar böyle bir durum yüzünden kendinizi kadın olarak eksik ve yetersiz görmemeniz gerekir. Bu eşiniz ve sizin için de kritik bir durum.Sizde mahrum kalıyorsunuz kadın için de ihtiyac sonucta

Canım bence o daveti kabul et rahat olmaya çalış çok fazla evham iyi değil, kalp atışını ultrason haricinde anlamıyoruz ki durduğunu anlayalım. Şimdilik sabredicez

Kıpır kıpr görmek istersen ye bir tane çikolata bu sefer de hareketli görmüş olursun, ben gittiğimde açtım sabah gittim çikolata felan da yemedim ama kıpır kıpırdı sanki oyun oynuyordu.

Bu soğumak değil canım benim ikinizide koruyor kendince pek çoğumuz eşimizle aynı durumları yaşıyoruz sakın kendini yalnız ya da istenmiyor hissetme, istersen açıkça konuş ben eşimle öyle yaptım, bu durumu açıkça konuştum sormak istediklerimi sordum fikrini öğrendim karşılıklı konuşunca hem tabu olmaktan çıkıyor hemde rahatlıyorsun.

Canım test için gideceksen fazla hareketli olması ölçüm yapılmasını engelliyor, bende de uğraştı doktor bebiş durmadığı için.
İnşallah güzel haberlerle gelirsin, bebişin sana güzel pozlar verir, bize de hemencik haber ver merakta koyma

Ayy maşallah ilk kez ikiz görmüş oldum, ne güzel birşey anne karnında bile yanlız değiller.
2. fotoda cok bariz çıkmışlar allah sağıl versin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…