- 2 Ocak 2012
- 1.122
- 8
- 158
yok canım ya bebişiniz için oda dayanır artık sonuçta onu sadece sen isteyerek yapmadın..
ya şimdi annemin komşusunun yeğeni orda eşi polis kendi hemşire dün komşu teyze annemdeydi konuştuk seninki de üstüne geldi. Şırnak'ta kadın doğumcu yokmuş dedi kanaması olmuş kızın da mardine götürmek zorunda kalmışlar orda hastanede yatmış bikaç gün. Sonra 10 gün rapor vermiş. Kanaması devam ediyormuş ama ayakta durunca e çalıştığı terde de sadece 2 hemşire varmış 24 saat 24 saat çalışıyorlarmış kızcağız baya zor durumdaymış. Annesi gitmiş yanına. Bahsi geçince ya nasıl olmaz bir şehirde kadın doğumcu dedim. O özellere niye gitmediler ki acaba ?
maltepe sema heralde bahsettiğin..ben ordayken giden arkadaşlar vardı camaatin galiba..memnun olmayanda vardı sanki bi de fiyatı pahalı diye biliyorumHerkese Merhaba,
Çok merak etsem de yazılanların tamamını okuyamıyorum maalesef, ama ikizlere bayıldığımı söylemek isterim. Çok şekerler. Acaa aranızda Sema Hastanesi'ne giden var mı? Hala doktor arıyorum da
inşallah temiz çıkar cnm minişin çok tatlı maşallahkızlar, bu da benim bebişim. sanki kıza benziyor gibi ne dersiniz? :)
lekelenmelerim bitti Allah a şükür, ikili testin sonucu cuma günü çıkacak inşallah hayırlısıyla temiz çıkar(amin)
benden bir gün sonra da sen gideceksin doktora demek, şüpheli de olsa bi tahmin almışsın yine de cnm üstelik çok da erken olmasına rağmen hadi bakalım 1 ay sonra açsın da bi göstersinkızlar benimde kontrolüm vardı buün ...
sizle paylaşmak istedim. doktorum 20 aralığa randevu verdi 2 li test için.. bebeğe baktık 2,6 cm olmuş .. :)
o zman cinsiyetini söyliycem dedi ama şu çıkıntı biraz uzun o yüzden erkek olabilir ama kesin diil dedi:)
resim değil cd verio benim doktor o yüzden paylaşamıyorum sizlerle..
ben nerdeyse 45 dk da bir acıkıyorum cnm yaklaşık 1 haftadırKızlar ben çok çabuk acıkıyorum 2 gündürBu normal birşeymi? Anlamadım gitti, doyunca resmen gözümün önü açılıyo ya :S
korkma cnm sadece senle birlikte minişin de korkmuştur o kadar bşycik olmaz allahn izniyleGünaydın kızlar. Sabah gelirken arabanın biri önümüze kırdı bi fren yaptık nasıl korktum ya. Şimdi karnımı dinleyip duruyom. Çok tırstım ya.
ben onu her dakika yapabiliyorum az da olsa çıkyor, yapmam lazım diye çok stres yaptıysan o baskılamıştır cnm.Yaa kızlar günde 50 kere tuvalete çıkan ben şuan tahlil vericem ve tuvaletim gelmiyoo bekliyorum öle gelmesini :))
beeen ama nerdeyse 1 ay oldu benim şu mevsimde bulunması da mümkün değil turşusunu yedim ama kendi gibi olmuyor.bide 1 hafta önce başka bşy daha aklıma düştü bi gün sabaha kadar ağaçtan topladım topladım yedim ve rüya dersin ama gerçekten tadını bile alıyodum resmen.ben de bi gireyim şu siteye.kızlar günaydın
benim canım birsey ıstıyor söylemeyım ne oldugunu mevsimi değil cıldırcam psikolojiktir dıye baskılıyorum ama ruyamda görüyorum hep.
aşerıyorum.com dıye bır sıte var sipraıs ettım dayanamadım ama 150 gramı 15 lira düşünün((((((((((((
varmı ben gibi çıldıran
benim doktorum da kırmızı eti bolca tüketmeye çalış dedi cnmkırmızı et mie ben hiç yemiyorum kurban bayramına gelince bizimkisi e ben de bilmeyince hamile olduğumu çok tiksindim etten şimdi yiyemiyorum hiç şart mıymış ki yemek ya:18:
a neymiş o kız çok merak ettim
benim de dün ilaçlarım değişti doktorum verirken demişti ama elevit bulantı yapar diye, sabah çok fena uyandım bulantım geri hortladı ben de şimdi senin gibi korkuyorum acaba bşy oldu da ondan mı midem bulanmaya başladı tekrar diye:44:ya kızlar gunaydın ben artık kendımı hıc hamıs gıbı hıssetmıorm ya
eskıden goguslerım acırdı sımdı yok ole bısı
mıdem bulanmıo
ya bebısın kalbı mı durdu acaba
cumartesi kanmam olduğu için popomdan düşük iğnesi yaptıklarından beri bel ağrım var cnm geçmiyo da bide ayakta durunca iyice azıyo.Son 7 bizde de. Zaman çabucak geçse bitse.
Yalnız 1 hafta önce bel ağrılarım başladı. 2 gündür de çok ağrıyor. Varmı sizlerde de bel ağrısı kızlar.
hayrlı olsun cnm sizin de testinizarkadaslar herkese huzurlu bır gun dılerım.bız ıkılı testımızden geldık bebisimle.doktor amcası ınceledı heryerını benımkı heryerını gosterdı masllah.ense kalınlıgımız 1.8 cıktı doktor problem yok saglıklı dedı cok sukur cok guzel resımler cektı doktor amcası. en kısa surede en bastan bugune olan butun resımlerını yukleyecegım sıze söz.resımlerde parmakları bıle sayılabılıyor o kadar baktıkca masallh dıyorum bebısıme.vvveeee cınsıyet ......arkadaslar doktor 10 haftalıkken erkege benzıyor demıstı sımdı ıse bana bacak arasında nokta gosterdı dedıkı kız ve erkek bebekler cınsıyet organı ılk basta bırbırıne benzer yukseltı gosterır ben yıne erkege benzıyor dıyorum ama ılerı zmanda net anlarız dedı kesın bırsey soyleyemedı bu sefer.hatta o noktayı bıle cekmıs resmı var.ıkılı test sonucumu 10 gun sonra dedıler.benım yasım 33 rısklı yastamıyım dedım.o da 35 yas ve ustu olsan sen ıstemesende bu testı yaptıralım derım dedı.ben bu test konusunda kararsızlıklar yasamıstım bılıyorsunuz.sımdı ıyıkı yaptırdım dıyorum.yaptırmayı ıstemeyen arkadaslar vardı.elbette kımse bebegını aldırmak ıstemez.ama en azından ne oldugunu bılırsınız.mutlaka testınızı yaptırın.
bizde sorun yok cnm bi ara bana da doktor kanama oluduğu zamanlarda bi süre yapmayn demişti 3 gün olmadı sonra tabikızlar biraz özel olcak ama,eşiyle kardeş kardeş yatan varmı hala benim gibibiz ilk öğrendiğimiz günden beri bişey yapmıyoruz doktor yasaklamıştı bize 3 hafta kadar ama son görüştüğümüzde bişey demedi.siz ne durumdasınız
kızlar ben dr umu aradım gelım mı dıe gelme dedı bana 1 aralıkta beklıorum senı ben dedı
ama dedım kalbı durdu sanırım
psıkolojık o dedı bı sıkıntı yok sende dedı
yanı benı kabul etmedı ben ona guvenıorm
seyehate de cıkabılırsın ucakla dedı
kanaman yok zaten dedı
bıraz rahat olmaya davet edıomus benı
işte benim gibi bitanee daha bebeğini görüp sonra tekrar içeri sokancanım güzel çıkmasına çok sevindim darısı bim baımıza nasl heyacanlanıyorm bu arada kızlar rüyamd kız ebek doğuruyrum Allah'ım ne kdar güzel bbek nasıl güzel maşllah diyorum sonra sokup eniden doğuruyorum sanırım o sırada popom açık klmış
ahh cnm benm 1 hafta çok şiddetli sürdü bulantım kusmam ve malesef ne annem ne kayınvalidem ne de bir akraba kimsemiz yok burdaçok zor geçirdim o bir haftayı,kardeşim lisede okuyor,babam çalışıyor diye annemin gelmesinide istemedim,bnm yüzümden kaç kişinin düzeni bozulcak diye onada pek fazla yansıtmadım bulantılarımı.ama çok zoor annenin yanında olmaması bunun eksikliğini hep yaşıyorum...
canım aslında korkuldugu gibi değil..ben merkezdeyim uluderede beytüşşebapta yaşayanların durumu daha kötü...oralarda sürekli çatışma sesleri falan da var..cizre ilçesi şırnak merkezden büyük ve daha gelişmiş..ama direkt sınırda daha fazla olay ,yürüyüş falan oluyo..bide dağdan rahatlıkla inebiliyolar..merkez cizreye nazaran daha yokuşlu dağlık olsa da güvenli..silopi ve idil de fena değil yazılarbilir...idil midyata yakın..süryani arap kürt halklarından da var...şırnak merkez normalde iki sene öncesine kadar çok rahatsız ama son zamanlarda her yerde oldugu gibi buralarda da her gün eylem var..her gün toplanıp eylem yapıyorlar..açıkcası buradakilerin kanında var şiddet..vurayım kırayım döveyim...kendi aralarındaki oyunlarda bile öyle...ama halk çok misafirperver ve iyi...bakkala gidiyosun bozuk çıkmıyo ilk defa gitmene ragmen adam sonra getitrirsiniz diyo :) güveniyo yani..ben merkez güvenli diye tercih ettim..bence yazabilirsin..
neyse ki içim rahatladı..ilk yazdım nolcak giderim 1 sene sonra dönerim eş durumundan diye düşündüm tercihlerimi yaptım,hatta eşim sen yap istemezsen gitmezsin dedi.ama sonradan öğrendim ki tercih edip gitmezsen 2 yıl devlete girme hakkın olmuyormuş.içime kurt düştü bide olaylar fln olunca ya çıkarsa orası diye.neyse çok saol cnm bilgilendirdiğin için.
neyse ki içim rahatladı..ilk yazdım nolcak giderim 1 sene sonra dönerim eş durumundan diye düşündüm tercihlerimi yaptım,hatta eşim sen yap istemezsen gitmezsin dedi.ama sonradan öğrendim ki tercih edip gitmezsen 2 yıl devlete girme hakkın olmuyormuş.içime kurt düştü bide olaylar fln olunca ya çıkarsa orası diye.neyse çok saol cnm bilgilendirdiğin için.
kızlar bugün doktora gidip heyacanlaan arkadaşlar inşallah güzel haberler sağlıklı haberler alırsınız dualrım sizlerle ve bizim gibi bekleyenlerle heyacanla
Orası öyle tabide erkek sonuçta dışarda falan gözü kayar aklı kayar sonra hayatı kayar yani benimkide öyleEspriye vuruyorum ama bu konuda kafamda 1000 tane tilki var üzülüyorum eşim için. Kendim içinde tabi
Orası öyle tabide erkek sonuçta dışarda falan gözü kayar aklı kayar sonra hayatı kayar yani benimkide öyleEspriye vuruyorum ama bu konuda kafamda 1000 tane tilki var üzülüyorum eşim için. Kendim içinde tabi
canım memurluk mu seninki..memurlarda eş durumu olaıynı bilmiyorum..ya tabi batı gibi değil sıkınıtlı..hadi bir dolaşalım gezelim falan diyemiyorsun..yapacak fazla bişey yok.ama insanın evi yuvası olduktan sonra bulundugun yer pek te önemli değil..ben gecen yıl öğretmenevinde kaldım çok kötü bir süreçti ama bu yıl eşim geldi rahatım şükür:) insan katlanıyor..bana iki yıl önce şırnaka gideceksin deseler haytta inanmazdım..ben haberlerdeki terör olaylarından biliyordum..ama işte hayatta başa gelmeyecek bişey yokmuş
valla açıkcası ben boğa burcu oldugum için dokunma vs..gibi duyular benm için öenmlidir..boğa burcu afedersiniz düşkündür:) ama inanın hiççç cnm istemiyo :)ama sırf benimki için bak yapabiliriz diyorum.. o da kova burcu ya hep mantık hep mantıkyanaşmıyo..3.aydan sonra düşünürüz diyo..ya canı istemesin diye sarılıp öpmüyo bileme yada hemen yarıda kesiyo sarılmayı ama anlıyom canı çekiyo iki aydır free takılıyor
haklısın tatlım ama şunuda unutma korktuğun şey ufakta olsa başına gelirmiş o yüzden içini ferah tut o yönden olmasa bile eşininde gönlünü başka şeylerle cezbet ben mesela çok sık mutfakla uğraşmaya başladım yemekler pastalar ve daha çok zaman geçirmeye başladık hani amaç ona sadece onu yaşamak için birlikte olmadığımızı hatırlatıyorum ve işe yarıyo ha yine istiyo ama çok ısrarcı olmuyo en azından
canım memurluk mu seninki..memurlarda eş durumu olaıynı bilmiyorum..ya tabi batı gibi değil sıkınıtlı..hadi bir dolaşalım gezelim falan diyemiyorsun..yapacak fazla bişey yok.ama insanın evi yuvası olduktan sonra bulundugun yer pek te önemli değil..ben gecen yıl öğretmenevinde kaldım çok kötü bir süreçti ama bu yıl eşim geldi rahatım şükür:) insan katlanıyor..bana iki yıl önce şırnaka gideceksin deseler haytta inanmazdım..ben haberlerdeki terör olaylarından biliyordum..ama işte hayatta başa gelmeyecek bişey yokmuş
Benimki Akrep burcu sosycim düşün yani en büyük zaafı ama yinede iyi dayanıyorBense totomun korkusundan yanaşmıyorum pek fazla
bu aralar benimde öyle canım kasıklarımda ara ara batmalarım var hatta biraz önce göbeğim pıt pıt attı bi hoş oldum ama erken daha, dün akşam özellikle kasıklarım çekiliyordu resmen baya ağırlık oldu dönmeye bile korktum bi an.Ben de bu aralar cok var kasıklarımda garip bir ağrı batma gibi bir de belim kopuyor bazen gerçi kendimi de yordum ama uzanırken bile rahat değilim uyurken dönüp duruyorum ne tarafıma dönsem belim ağrıyor.
valla açıkcası ben boğa burcu oldugum için dokunma vs..gibi duyular benm için öenmlidir..boğa burcu afedersiniz düşkündür:) ama inanın hiççç cnm istemiyo :)ama sırf benimki için bak yapabiliriz diyorum.. o da kova burcu ya hep mantık hep mantıkyanaşmıyo..3.aydan sonra düşünürüz diyo..ya canı istemesin diye sarılıp öpmüyo bileme yada hemen yarıda kesiyo sarılmayı ama anlıyom canı çekiyo iki aydır free takılıyor
akreple boğadan korkacaksın yavrum :) azgın oluyolar
evet canım benimki memurluk... 1 yıl çakılı kalıyorsun daha doorusu asaletini tastik ettirtikten sonra (o da ortalama 1-1,5 yıl arasında olduğunu söylüyorlar) eş durumundan tayin isteyip gelebiliyorsun eşinin olduğu yere.bakalım atanabilirsek şayet gerisi gelir inşallah.gözüm kapalı şırnak,hakkari fln yazdım ama sonu güzel olur inş. insan bir şekilde herşeye alışıyor.
benim eşim de boğa öyle deyince korktum şimdi
eee canım sen bilmiyon mu kocanın öyle olup olmadıgını:) çocugu kim yaptı
bu aralar benimde öyle canım kasıklarımda ara ara batmalarım var hatta biraz önce göbeğim pıt pıt attı bi hoş oldum ama erken daha, dün akşam özellikle kasıklarım çekiliyordu resmen baya ağırlık oldu dönmeye bile korktum bi an.
biz eşimle ikimizde kova burcuyuz ama bazen eşimin kova burcu olmasında şüphe ediyorum hiç bana benzememiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?