2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
yok canım ya bebişiniz için oda dayanır artık sonuçta onu sadece sen isteyerek yapmadın..

Orası öyle tabide erkek sonuçta dışarda falan gözü kayar aklı kayar sonra hayatı kayar yani benimkide öyle Espriye vuruyorum ama bu konuda kafamda 1000 tane tilki var üzülüyorum eşim için. Kendim içinde tabi

hadi ya benim eşim de polis..belki de tanıyorumdur arkadaşını..onlar lojmandadır büyük ihtimal..özel var ama cnm müdahalesi yetersiz kalabilir..mardin de medikal hastanesi var özel hastane bizim müdürde oraya gidiyor..bende ikili test için gidecektim de aramızda 12 gün var gec kalabilirim..ama mardin arabayla gitse bile 2 saat sürer Allah korusun o süre içinde de acile falan gitseymiş keşke

maltepe sema heralde bahsettiğin..ben ordayken giden arkadaşlar vardı camaatin galiba..memnun olmayanda vardı sanki bi de fiyatı pahalı diye biliyorum

kızlar, bu da benim bebişim. sanki kıza benziyor gibi ne dersiniz? :)
lekelenmelerim bitti Allah a şükür, ikili testin sonucu cuma günü çıkacak inşallah hayırlısıyla temiz çıkar(amin)
inşallah temiz çıkar cnm minişin çok tatlı maşallahsanırm kız çünkü aynı benim kesem gibi yusyuvarlak gözüküyor.
benden bir gün sonra da sen gideceksin doktora demek, şüpheli de olsa bi tahmin almışsın yine de cnm üstelik çok da erken olmasına rağmen hadi bakalım 1 ay sonra açsın da bi göstersin
Kızlar ben çok çabuk acıkıyorum 2 gündür Bu normal birşeymi? Anlamadım gitti, doyunca resmen gözümün önü açılıyo ya :S
ben nerdeyse 45 dk da bir acıkıyorum cnm yaklaşık 1 haftadır az ve çok sık yiyorum.ama dün başladığım elevit ve demir hapı bulantıyı hortlattı
Günaydın kızlar. Sabah gelirken arabanın biri önümüze kırdı bi fren yaptık nasıl korktum ya. Şimdi karnımı dinleyip duruyom. Çok tırstım ya.
korkma cnm sadece senle birlikte minişin de korkmuştur o kadar bşycik olmaz allahn izniyle
Yaa kızlar günde 50 kere tuvalete çıkan ben şuan tahlil vericem ve tuvaletim gelmiyoo bekliyorum öle gelmesini :))
ben onu her dakika yapabiliyorum az da olsa çıkyor, yapmam lazım diye çok stres yaptıysan o baskılamıştır cnm.
beeen ama nerdeyse 1 ay oldu benim şu mevsimde bulunması da mümkün değil turşusunu yedim ama kendi gibi olmuyor.bide 1 hafta önce başka bşy daha aklıma düştü bi gün sabaha kadar ağaçtan topladım topladım yedim ve rüya dersin ama gerçekten tadını bile alıyodum resmen.ben de bi gireyim şu siteye.
benim doktorum da kırmızı eti bolca tüketmeye çalış dedi cnm
ya kızlar gunaydın ben artık kendımı hıc hamıs gıbı hıssetmıorm ya
eskıden goguslerım acırdı sımdı yok ole bısı
mıdem bulanmıo
ya bebısın kalbı mı durdu acaba
benim de dün ilaçlarım değişti doktorum verirken demişti ama elevit bulantı yapar diye, sabah çok fena uyandım bulantım geri hortladı ben de şimdi senin gibi korkuyorum acaba bşy oldu da ondan mı midem bulanmaya başladı tekrar diye:44:
Son 7 bizde de. Zaman çabucak geçse bitse.

Yalnız 1 hafta önce bel ağrılarım başladı. 2 gündür de çok ağrıyor. Varmı sizlerde de bel ağrısı kızlar.
cumartesi kanmam olduğu için popomdan düşük iğnesi yaptıklarından beri bel ağrım var cnm geçmiyo da bide ayakta durunca iyice azıyo.
hayrlı olsun cnm sizin de testinizşimdi sırada bitek kan sonucu kaldı onu beklicez artık inşallah o da güzel çıkar.kuzucuğa da maşallah
bizde sorun yok cnm bi ara bana da doktor kanama oluduğu zamanlarda bi süre yapmayn demişti 3 gün olmadı sonra tabiama hiç problem olmadı sonrasında kanama da yaşamadım hiç.kanamam oldu ama ondan kayanaklı değildi.
kızdrmışn işte doktoru yawrum gördün mü bak kabul et artık şu adamın davetini
işte benim gibi bitanee daha bebeğini görüp sonra tekrar içeri sokanhamileyken bu rüyayı gören çok oluyomuş cnm.hatta burda birisi söyledi bazen bunu eşler de görüyormuş.

valla açıkcası ben boğa burcu oldugum için dokunma vs..gibi duyular benm için öenmlidir..boğa burcu afedersiniz düşkündür:) ama inanın hiççç cnm istemiyo :)ama sırf benimki için bak yapabiliriz diyorum.. o da kova burcu ya hep mantık hep mantık yanaşmıyo..3.aydan sonra düşünürüz diyo..ya canı istemesin diye sarılıp öpmüyo bileme yada hemen yarıda kesiyo sarılmayı ama anlıyom canı çekiyo iki aydır free takılıyor

haklısın tatlım ama şunuda unutma korktuğun şey ufakta olsa başına gelirmiş o yüzden içini ferah tut o yönden olmasa bile eşininde gönlünü başka şeylerle cezbet ben mesela çok sık mutfakla uğraşmaya başladım yemekler pastalar ve daha çok zaman geçirmeye başladık hani amaç ona sadece onu yaşamak için birlikte olmadığımızı hatırlatıyorum ve işe yarıyo ha yine istiyo ama çok ısrarcı olmuyo en azından

Benimki Akrep burcu sosycim düşün yani en büyük zaafı ama yinede iyi dayanıyor Bense totomun korkusundan yanaşmıyorum pek fazla

Evet canım yok o konuda ben çok özenliyimdir yani evet istediği şekilde tatmin edemesemde elimden geleni yapıyorum. Manevi olarakta sürekli pohpohluyorum yani içimden geliyor elbette ama eskisinden daha fazla güzel sözler söylüyorum sarılıyorum hislerimi söylüyorum vs yani bi şekilde karı-koca ilişkisini ayakta tutmaya çalışıyorum

canım seninki İzmir'de yaşıyo valla bilemiyorum
benimki Şırnakta oldugu için bir sıkıntım yok
dermişim tabiki de şaka yapıyorum içinde yoksa yapmaz..sen etrafındaki kızlardan kork varsa..ah o kızlar ahhh

evet canım benimki memurluk... 1 yıl çakılı kalıyorsun daha doorusu asaletini tastik ettirtikten sonra (o da ortalama 1-1,5 yıl arasında olduğunu söylüyorlar) eş durumundan tayin isteyip gelebiliyorsun eşinin olduğu yere.bakalım atanabilirsek şayet gerisi gelir inşallah.gözüm kapalı şırnak,hakkari fln yazdım ama sonu güzel olur inş. insan bir şekilde herşeye alışıyor.

Ben de bu aralar cok var kasıklarımda garip bir ağrı batma gibi bir de belim kopuyor bazen gerçi kendimi de yordum ama uzanırken bile rahat değilim uyurken dönüp duruyorum ne tarafıma dönsem belim ağrıyor.
bu aralar benimde öyle canım kasıklarımda ara ara batmalarım var hatta biraz önce göbeğim pıt pıt attı bi hoş oldum ama erken daha, dün akşam özellikle kasıklarım çekiliyordu resmen baya ağırlık oldu dönmeye bile korktum bi an.

biz eşimle ikimizde kova burcuyuz ama bazen eşimin kova burcu olmasında şüphe ediyorum hiç bana benzememiş

şırnak gelirse yardımcı olurum canımmm bi de gebesin yani:) merkezde nereleri yazdın

ya benmki hep mantık hep mantık..duygulara zor iniyor...ya soruyorum içinden gecen ne kız mı erkek mi..her zamanki gibi bir yanıt hayırlısı yav diyom tabiki hayırlısı ama yok mu hiç içinden gecen gene cevap hayırlsıı..bu kadar mı insan rengini belli etmez...
anam iki zıt karakter bir arada:) zaten ilişki uyumumuz bile tutmuyor..Gene de uyuz muyuz ama seviyom ben onu :) Allah başımdan eksik etmesinnn.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…