2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

Yok yok doğru söylüyosun benimki bornova da işi küçükparkta muhasebecisi banka işlerinede artık o bakıyo malum ben eve kapandım bilemiyorum yani işim zor küçükpark üniversite öğrencilerinin diyarı maşallah

İlişki durumu konuşulmuş.

Kendi adıma sadece bebeğimden sorumluyum eşim bile olsa cinsel ihtiyaçları beni ilgilendirmiyor, dolayısıyla öğrendiğim andan itibaren bitti. Artık kısmetse doğumdan 3-5 ay sonra düşünürüm.

Bu tabiki bence bir yorum, yoksa herkesin fikri ve yaşayısı kendine özel.

Bende seninle aynı fikirdeyim tabi ama isteği ve ilişki yaşama durumu müsait olan arkadaşlar risk yoksa cinsel yaşamlarına devam edebilirler bu onlar için avantaj diye düşünüyorum. Bende tam bir ödlek ve ilişkiye fazla düşkün olmayan bi bayan olarak doğuma kadar düşünmemektyim şahsen

bende öyleyimdir ama eşim hiç alakası yok duygularını çok belli eder ama şu huyu tutar dik kafalıdır deli eder beni onun dışında bizimki gayet açıktı kızım kızım dedi kızı doğurtucak bana

pericim selam :) benim ilk haftalarda acayip turşu yiyesim vardı gerçi olunca yine affetmiyorum :) kızlarımız olacak galiba ne dersin? :)
kızlar ben de deli gibi turşu yedim sonra bütün gece su içip tuvalete kalktım hala daha devam hatta şu an sizin yazıy okuyunca gittim yine aldım elime bi tabak sanırım sizin de benim gibi kızınız geliyor
kızlar bakın bebişime aldıgım ikinci şey..nevresim takımı :) ara bir renk aldım..ablam çok uygun dedi diye aldım.. neyse bebişime bir de olmadı cinsiyetine göre uyku seti alırım:)
inşallah o nevresimlerde deliksiz uyuduğu günleri de görürsün cnm
eşime arkadaşları söylemiş, balçovada bir manav varmış mevsim meyvesi olmayanları da satıyormuş ne istedin ki canım sen, öğreneyim yerini istersen eşine bir sordurtursun
cnm öğrenince bana da özelden msj atar msın?
güzel haberlerle gel inşallah arkadaşımbizimki uyuduğu için bide sırt üstü yatmış, doktor amcamız zincir kemiğini ve ensesini ölçemedi o yüzden çikolata yiyip tekrar gel dedi.bence ye cnm hareketli olsa bile onlar her türlü ölçüyolar.ben de senin gibi oynarsa doktor ya ölçemezse diye kahvaltıda reçel yicektim onu bile yememiştim.ama keşke yeseymişim çikolatayı hiç sevmem öğüre öğüre yemek zorunda kaldım nazlı kızım uyansın da kıpraşsın diye
Çok sevinirim canım ya varsa eşim gider alır valla Çilek istedim ben çoooookkk
benim ilk aşerdiğim şey.neyse ki çok zor bulmamıştık o zaman 1 kilo yemiştim tek seferde
evet ben de uzun zamandır görmedim:44: inşallah iyidir

Burdayım kuzular,

iyiyim çok şükür..

Bu ara işlerimden dolayı biraz daha seyrek girer oldum.

Ama takip ediyorum sizleri..

26 sında 2 li testim var, ona gidicem;

inşallah sağlıklı-güzel sonuçlar alırız hepimiz..

sosyolog_h beni de özendirdi
alışveriş sitelerinde geziyordum az önce
beşiklere baktım
bir-iki tanesini beğendim
daha çok erken ama
yine de şimdiden fikir edinmekte fayda var değil mi?

benim çocuk odası diye ayırdıgım yerde o kadar cok esya var ki, oda da küçük
nasıl sığdırıcam beşiği diye şimdiden düşüneye basladım
kitaplık, çekyat, şifonyer, komidin, çeyiz sandığım,
yuvarlak bir çalışma masası, oyuncaklar
düşünün artık beşik burda nereye sığıcak

siz bebek odası ile ilgili ne düşünüyorsunuz
beşik için yeriniz var mı yoksa yatak odasına mı alıcaksınız kızlar?
ben bu cocuk odasına alıcam besıgı bır daha yatak odasındna ayırmakla ugrasmıyım dıye
odada cekyat da var, ılk aylarda ben de orada uyurum dıye dusunuyorum
sizde durumlar nasıl?[/QUOTE]
hoşgeldin cnm hayırlısıyla testi sen de atlatırsın inşallah.bebek odasından bahsetmişsin.ben minişime ayrı oda yapcam inşallah allah izin verirse.ama ilk 2-3 ay sk uyandığı için yanmda olması gerekiyor o yüzden bide yanıma küçücük bitane anne yanı beşik düşünüyorum.marangoza da yaptrabilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim de kanım çok zor alınıyor. Becerikli olan tek hamlede alıyor ama biraz acemi ise, eli ağırsa kılcal damarlarım patlıyor ve mosmor kalıyor kolum günlerce
bulunan birseye asermisin en azindan canim
Allahtan öyle oldu
Bize ilk bir ay yasaktı. SOnra doktor son bir aya kadar olabilir, kanma olursa ara verin dedi. Şükür hiçbir şey olmadı. Haftada üç kez hakkımız var sonuna kadar kullanıyoruz
pericim selam :) benim ilk haftalarda acayip turşu yiyesim vardı gerçi olunca yine affetmiyorum :) kızlarımız olacak galiba ne dersin? :)
Benim içime de kız doğmaya başladı. Bİr haftadır falan pembe dudaklı kız bebek görüyorum rüyamda. Oğlum olursa fena küsecek
Bizim bebeklerimiz bir mucize ama seninki çifte mucize

kanama olunca direk kadın doğumcu aradılar herhalde valla nerde oturuyorlar bilmiyorum da kız çocuk yoğun bakımda hemşireymiş

kızlar cnı çil istyn kim ben ankaradayım akşamlar biri çilek satıyor metronun çıkışın d güzelde eğer bitmemeişse alıp göndereblirim

kızlar ben de deli gibi turşu yedim sonra bütün gece su içip tuvalete kalktım hala daha devam hatta şu an sizin yazıy okuyunca gittim yine aldım elime bi tabak sanırım sizin de benim gibi kızınız geliyor

bende en sevdiğim salatalık turşusundan tiksindim ekşi şeyleri düşündükçe hala bir hoş oluyorum ama kızım geliyor

benim ilk aşerdiğim şey.neyse ki çok zor bulmamıştık o zaman 1 kilo yemiştim tek seferde

Benimde ilk sayılır ama son olacak bu gidişle hala yiyemedim çünkü

ben kızma ayrı oda yaptım ve bebek odası takımı aldı bizimkiler ona sonra bir de sallanan beşik aldım yatak odasına yatağın yanına koymak için sezeryanlı sezeryanlı zırt pırt git emzir gel olmaz diye e sonra da başka yerlere de gidiyoz diye park yatak da aldık ve sonuç:

şu anda 2,5 yaşında
odasında sadece 1 kere öğlen yanında dedesi varken yattı
park yatak çocuğu yuvarlayarak salladığı için rahatsız oluyor uyumakta zorlanıyor
en kullanışlısı yatakodasına aldığım küçük beşik oldu hazne sabit ayaklar arasında ileri geri sallanıyor ve sallarken eli kolu yormuyor ve çocuk da onda çok rahat uyuyor kötü yanı minderi oldu hemen göçtü ortası ortopedik başka bi minder bulduk ona uygun
odası eşyalarını kıyafetlerini ve oyuncaklarını toplamak için iyi oldu ama yatağın altı da çekmeceli olsun istemiştim ben şimdi kızım çok hareketli uyuyor ve yatak da bebek odası yatağı olduğu ve altında çekmece bölümü olduğu için çok yüksek tırsıyorum

ozaman işe yarayacaktır canım:)

kızlar cnı çil istyn kim ben ankaradayım akşamlar biri çilek satıyor metronun çıkışın d güzelde eğer bitmemeişse alıp göndereblirim
Çilek yemekten korkuyorum biliyor musun. Şu an mevsimi de değil zaten, hormonlu falan olmasın :26:
bende en sevdiğim salatalık turşusundan tiksindim ekşi şeyleri düşündükçe hala bir hoş oluyorum ama kızım geliyor
Ye ekşiyi doğur ayşeyi, ye tatlıyı doğur hakkıyı yalan oluyor bu durumda

Çilek yemekten korkuyorum biliyor musun. Şu an mevsimi de değil zaten, hormonlu falan olmasın :26:

Ye ekşiyi doğur ayşeyi, ye tatlıyı doğur hakkıyı yalan oluyor bu durumda

ayyyy olsun olsun onun hormonlarını yerim ben neyde hormon yok ki Çilek konusunda çılgına dönmüş durumdayım gözüm döndü gözüm

Son düzenleme:
ayyyy olsun olsun onun hormonlarını yerim ben neyde hotmon yok ki Çilek konusunda çılgına dönmüş durumdayım gözüm döndü gözüm
Gerçekten gözün dönmüş. Bence güvenilir bir yerden al. Organik diye satılıyor nette, biraz pahalı ama değer bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…