- 2 Ocak 2012
- 1.122
- 8
- 158
canım seninki İzmir'de yaşıyo valla bilemiyorum
benimki Şırnakta oldugu için bir sıkıntım yok
dermişim tabiki de şaka yapıyorumiçinde yoksa yapmaz..sen etrafındaki kızlardan kork varsa..ah o kızlar ahhh
İlişki durumu konuşulmuş.
Kendi adıma sadece bebeğimden sorumluyum eşim bile olsa cinsel ihtiyaçları beni ilgilendirmiyor, dolayısıyla öğrendiğim andan itibaren bitti. Artık kısmetse doğumdan 3-5 ay sonra düşünürüm.
Bu tabiki bence bir yorum, yoksa herkesin fikri ve yaşayısı kendine özel.
ya benmki hep mantık hep mantık..duygulara zor iniyor...ya soruyorum içinden gecen ne kız mı erkek mi..her zamanki gibi bir yanıt hayırlısıyav diyom tabiki hayırlısı ama yok mu hiç içinden gecen gene cevap hayırlsıı..bu kadar mı insan rengini belli etmez...
anam iki zıt karakter bir arada:) zaten ilişki uyumumuz bile tutmuyor..Gene de uyuz muyuz ama seviyom ben onu :) Allah başımdan eksik etmesinnn.
akreple boğadan korkacaksın yavrum :) azgın oluyolar
kızlar ben de deli gibi turşu yedim sonra bütün gece su içip tuvalete kalktım hala daha devam hatta şu an sizin yazıy okuyunca gittim yine aldım elime bi tabak sanırım sizin de benim gibi kızınız geliyorpericim selam :) benim ilk haftalarda acayip turşu yiyesim vardı gerçi olunca yine affetmiyorum :) kızlarımız olacak galiba ne dersin? :)
inşallah o nevresimlerde deliksiz uyuduğu günleri de görürsün cnmkızlar bakın bebişime aldıgım ikinci şey..nevresim takımı :) ara bir renk aldım..ablam çok uygun dedi diye aldım.. neyse bebişime bir de olmadı cinsiyetine göre uyku seti alırım:)
cnm öğrenince bana da özelden msj atar msın?eşime arkadaşları söylemiş, balçovada bir manav varmış mevsim meyvesi olmayanları da satıyormuş ne istedin ki canım sen, öğreneyim yerini istersen eşine bir sordurtursun
güzel haberlerle gel inşallah arkadaşımKızlar bugun biz de kontrole gidiyoruz... saat 3'te kendi doktorumuzla sonra 4'te test için baska bir doktorla randevumuz var...
İçim kıpır kıpır..ama bir yandan da çok korkuyorum...
Nolur dua edin bizim için de kötü bişey çıkmasın..
bu arada sanırım girmeden çikolata yemek gerekiyor???
ama çok hareketli olursa da ölçüm yapabiliyor mu doktorlar??? bilemedim napacağımı..
kendinize ve minnoşlarınıza çok iyi bakın..
umarım biz de güzel haberlerle döneriz size:)))
benim ilk aşerdiğim şey.neyse ki çok zor bulmamıştık o zaman 1 kilo yemiştim tek seferdeÇok sevinirim canım ya varsa eşim gider alır valla Çilek istedim ben çoooookkk
evet ben de uzun zamandır görmedim:44: inşallah iyidir
Benim de kanım çok zor alınıyor. Becerikli olan tek hamlede alıyor ama biraz acemi ise, eli ağırsa kılcal damarlarım patlıyor ve mosmor kalıyor kolum günlercebiz geldik:)saolsunlar iki farklı hemşire 3 kez kolumu deldikten sonra kanımı alabildilerzaten açtım,bide beni kan tutuyor.beceriksizlere denk gelincede fenalaşıyorum bende.aslında benden kan almasıda zor,damarlarım çok derinde ama alan da tek hamlede alabiliyor.Allahım bu hamilelik boyunca daha ne kadar kan vericez.benim için ızdırap haline geldi de
Allahtan öyle oldubulunan birseye asermisin en azindan canim
Bize ilk bir ay yasaktı. SOnra doktor son bir aya kadar olabilir, kanma olursa ara verin dedi. Şükür hiçbir şey olmadı. Haftada üç kez hakkımız var sonuna kadar kullanıyoruzkızlar biraz özel olcak ama,eşiyle kardeş kardeş yatan varmı hala benim gibibiz ilk öğrendiğimiz günden beri bişey yapmıyoruz doktor yasaklamıştı bize 3 hafta kadar ama son görüştüğümüzde bişey demedi.siz ne durumdasınız
Benim içime de kız doğmaya başladı. Bİr haftadır falan pembe dudaklı kız bebek görüyorum rüyamda. Oğlum olursa fena küsecekpericim selam :) benim ilk haftalarda acayip turşu yiyesim vardı gerçi olunca yine affetmiyorum :) kızlarımız olacak galiba ne dersin? :)
Bizim bebeklerimiz bir mucize ama seninki çifte mucizeslm kızlar ben geldim, bugün kontrolümüz vardı çok şükür bebişlerim çok iyilerdi hareketlenmişler annelerine oyunlar yaptılar:)) fotolarımızı paylaşıcam ama çok net deiller malesef doktorumuz bi yakınlaştırmıyo kuzularımı net göreyim. Eki Görüntüle 557975 Eki Görüntüle 557978 Eki Görüntüle 557979
hadi ya benim eşim de polis..belki de tanıyorumdur arkadaşını..onlar lojmandadır büyük ihtimal..özel var ama cnm müdahalesi yetersiz kalabilir..mardin de medikal hastanesi var özel hastane bizim müdürde oraya gidiyor..bende ikili test için gidecektim de aramızda 12 gün var gec kalabilirim..ama mardin arabayla gitse bile 2 saat sürer Allah korusun o süre içinde deacile falan gitseymiş keşke
Benim de kanım çok zor alınıyor. Becerikli olan tek hamlede alıyor ama biraz acemi ise, eli ağırsa kılcal damarlarım patlıyor ve mosmor kalıyor kolum günlerce
Allahtan öyle oldu
Bize ilk bir ay yasaktı. SOnra doktor son bir aya kadar olabilir, kanma olursa ara verin dedi. Şükür hiçbir şey olmadı. Haftada üç kez hakkımız var sonuna kadar kullanıyoruz
Benim içime de kız doğmaya başladı. Bİr haftadır falan pembe dudaklı kız bebek görüyorum rüyamda. Oğlum olursa fena küsecek
Bizim bebeklerimiz bir mucize ama seninki çifte mucize
kızlar ben de deli gibi turşu yedim sonra bütün gece su içip tuvalete kalktım hala daha devam hatta şu an sizin yazıy okuyunca gittim yine aldım elime bi tabak sanırım sizin de benim gibi kızınız geliyor
kızlar bakın bebişime aldıgım ikinci şey..nevresim takımı :) ara bir renk aldım..ablam çok uygun dedi diye aldım.. neyse bebişime bir de olmadı cinsiyetine göre uyku seti alırım:)
Eki Görüntüle 557888
Evet canım yok o konuda ben çok özenliyimdir yani evet istediği şekilde tatmin edemesemde elimden geleni yapıyorum. Manevi olarakta sürekli pohpohluyorum yani içimden geliyor elbette ama eskisinden daha fazla güzel sözler söylüyorum sarılıyorum hislerimi söylüyorum vs yani bi şekilde karı-koca ilişkisini ayakta tutmaya çalışıyorum
kızlar cnı çil istyn kim ben ankaradayım akşamlar biri çilek satıyor metronun çıkışın d güzelde eğer bitmemeişse alıp göndereblirim
Çilek yemekten korkuyorum biliyor musun. Şu an mevsimi de değil zaten, hormonlu falan olmasın :26:kızlar cnı çil istyn kim ben ankaradayım akşamlar biri çilek satıyor metronun çıkışın d güzelde eğer bitmemeişse alıp göndereblirim
Ye ekşiyi doğur ayşeyi, ye tatlıyı doğur hakkıyı yalan oluyor bu durumdabende en sevdiğim salatalık turşusundan tiksindim ekşi şeyleri düşündükçe hala bir hoş oluyorum ama kızım geliyor
Çilek yemekten korkuyorum biliyor musun. Şu an mevsimi de değil zaten, hormonlu falan olmasın :26:
Ye ekşiyi doğur ayşeyi, ye tatlıyı doğur hakkıyı yalan oluyor bu durumda
Gerçekten gözün dönmüş. Bence güvenilir bir yerden al. Organik diye satılıyor nette, biraz pahalı ama değer benceayyyy olsun olsun onun hormonlarını yerim ben neyde hotmon yok kiÇilek konusunda çılgına dönmüş durumdayım gözüm döndü gözüm
bende en sevdiğim salatalık turşusundan tiksindim ekşi şeyleri düşündükçe hala bir hoş oluyorum ama kızım geliyor[/QUOTE
Bende ekşi hiç bir şey yiyemiyorum. Hele turşuyu ağzıma bile süremiyorum. Aşermelerim bile hep tatlı şeylere. Kısmetse oğluşum olacak. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?