2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Ye ekşiyi doğur ayşeyi, ye tatlıyı doğur hakkıyı yalan oluyor bu durumda

canım ben bütün teorileri yıktım yazmıştım böyle böyle oldu ama hepsi tırt
annemde bugün aradı sende farkındamısın hiç biri tutmadı nasıl iş diyor biri tutaydı bari sonrasında anlardık belki dedi, benim bebiş kurallara pek sığmıyor annanesi dedim

GEBELİKTE BAŞ AĞRISI
Sıcak soğuk uygulaması:
Sinüs baş ağrılarına sıcak soğuk kompres uygulaması oldukça başarılıdır. Günde 4 kez , her uygulamanın toplam süresi 10 dakika olacak biçimde 30’ar saniyelik süreyle .Gerilim tipi baş ağrıları için başınızın arka kısmına 20 dakika süre ile buz uygulayın, gözlerinizi kapayın ve gevşeyin ( basit bir buz torbası yada içinde soğutulabilir jel buluna özel boyun yastığı kullanabilirsiniz.)
Gebelik sırasında mümkünse baş ağrısı ile doğal yollar ile başa çıkmaya çalışın.Gebelikte baş ağrısı için Aspirin ve İbuprofen gibi ağrı kesici ilaçlar tavsiye edilmez , ancak asetaminofen içeren ağrı kesicileri doktorunuza yazdırabilirsiniz.

bende acayip oluyor özellikle akşamdan sonra iğne gibi batıp çkıyor
denedim 2 gündür bişi yok şükür..

Bende ekşi hiç bir şey yiyemiyorum. Hele turşuyu ağzıma bile süremiyorum. Aşermelerim bile hep tatlı şeylere. Kısmetse oğluşum olacak. :)

aynen öyle hala ağzıma süremiyorum, market alışverişlerinde tatlıları dayanamayıp açıp yediğimi biliyorum veya eşimi dükkan dükkan arattığımı ama yok bizimki Prenses olcak

Ay kızlar hepinizi özendirdim mi şimdi turşuya

Şükür ki her yerde bol bol var. Fazla yemeyin şişer kalırsınız benden söylemesi

ayyyyy yesinler onları yaaamaşallah topiğimizin ilk ikiz resimleri de geldi şükür.allahım ne büyük bir mucize yarabbim yaa!!!!!!!elleri ayakları bile gözüküyo hem de hepsi ikişer taneinşallah sağlıkla kucağına da alırsın cnm.cinsiyet konusuna da gelince cinsiyetlerinin farklı olma ihtimali çok yüksek cnm çift yumurta ikizlerinde son zamanlarda çok var bi kız bi oğlan bebekler.benim de içime öyle doğdu şimdi bu güzelleri görünce
anladım cnm ama yok bu bildiğin izmirevet hayatım miniğim kız çok teşekkür ederim

arkadaşlar 12artı3te (artı isaretini yapamadım bi turlu :)), neyse.. o zaman iste ikili test ıcın randevum var, sizce cınsıyetı ogrenebilir miyim ki, erken degıl degıl mı?

Kızlar benim en büyük sorunum kahvaltı. Kahvaltılık hiçbir şey yiyemiyorum. İlk zamanlar peynir,domates,salatalık,zeytin yiyordum. Sonra hepsi de midemi bulandırdı çok fena. Sadece peynirsiz su böreği yaptırdım özel olarak. Sırf doymak için onu yedim. Sonra o da midemi kötü yaptı. Galete yedim, bir süre sonra o da dokundu. Şimdi de sadece reçel ve ekmek yiyebiliyorum. Ama artık o da midemi zorlamaya başladı. Zaten yoğurt,ayran,peynir gibi süt ürünlerini hiç yiyemiyorum. Süte de yeni bir yöntem bularak biraz olsun içmeye başladım. İçene bolca nesguik koyuyorum.

Siz ne yiyorsunuz? Ne yesem fikri olan var mı?

ayyyy hiç ikiz ultrasonu görmemiştim çok hoş :) maşallah canım maşallahhhh

ben de yiyemiyorum onları ekmeksiz haşlanmış yumurta yiyorum hafta içi
haftasonu ekşili bi salata yapıyorum az büyük doğrayıp söğüş gibi yanına patlıcan biber falan kavuruyorum ya da közlenmiş biber de olabilir öyle şeylerrr

ya ne ar canım utancak geçen bende aşerdim manyak gibi orda bulduk tadda güzeldi ben bakrm akşam varsa alır dlaba koyarım sabahta burdan senin adresini alırım

yaaa çok teşekkür ederim yani yoksa bile teşekkür ederim ilgilendiğin için canım

ağzından bal damlamış canım benim inşşşşşşşş:))) içine doğduğu gibidir:) doktoruma sordum cinsiyetler ne zaman belli olur diye 4 hafta sonra inş dedi allahım hepimizin gönlüne göre versin :)

Biz doktordan döndük :) cinsiyet tahmini olan var mı?
İlişki serbert dedi. maden suyu içebilirsin ama çay kahve içme dedi. bi de folik asit yerine ecevit sanırım öyle bi vitamin verdi.

Eklentiler

• $bebek.webp
    18,9 KB · Görüntüleme: 24
abartmamak kaydıyla çay içebilirsin dedi bana içiyom ben de açık açık ya bunların dedikleri niye birbirini tutmuyo

Ben sabahları kızarmış ekmek yiyorum. peynir ve zeytin ezmesiyle. ekmeği kızartmazsam diğerlerini asla yiyemiyorum. kokuyor sanki ama kızarmış ekmekle daha iyi oluyor. bi dene canım istersen

Bizde aynısı tam tersiyiz ben kova eşim boğa ...Ama emin ol ki kovalar çok duygusaldır o sonrasında senin üzülmemen için yada kendisinin üzülmemesi için herhangi bir şeye şartlamak istemiyordur evet burdada bir mantık var kabul ediyorum :).Ama benim içinde fark etmez mesela, aynen bende hayırlısı olsun derdim :).Aynen inanılmaz zıt iki karakter o ağırlığına halen alışmaya çalışıyorum ama bende seviyorum.Allah ayırmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…