- 18 Ağustos 2011
- 3.181
- 303
- 363
Ye ekşiyi doğur ayşeyi, ye tatlıyı doğur hakkıyı yalan oluyor bu durumda
o kadar çok turşu dediniz ki ilk kez benim de canım istedi. yiyorum ama ödem yapacağız kızlarr dikkatli olalım
Gerçekten gözün dönmüş. Bence güvenilir bir yerden al. Organik diye satılıyor nette, biraz pahalı ama değer bence
Bende ekşi hiç bir şey yiyemiyorum. Hele turşuyu ağzıma bile süremiyorum. Aşermelerim bile hep tatlı şeylere. Kısmetse oğluşum olacak. :)
Ay kızlar hepinizi özendirdim mi şimdi turşuya
Şükür ki her yerde bol bol var. Fazla yemeyin şişer kalırsınız benden söylemesi
ayyyyy yesinler onları yaaaslm kızlar ben geldim, bugün kontrolümüz vardı çok şükür bebişlerim çok iyilerdi hareketlenmişler annelerine oyunlar yaptılar:)) fotolarımızı paylaşıcam ama çok net deiller malesef doktorumuz bi yakınlaştırmıyo kuzularımı net göreyim.
slm anneler ve bebişler hepiniz iyisinzdir umarımmm :))))ayyyyyy amannn allahım bir saattir geçmişe bakmaya çalışıyorum vallahi maşallahınız var yetişmek ne mümkünn :))))) güzel haberler alınmışş bebişlerin cinsiyetleri belli olmuş hayırlı olsun kızlarrr çokkk sevindimmm... :)))) bizimkide büyüsede bende öğrensem keşkeeee :)))))
mehsel_eray evet canım adanada da karataş var ve şifa hast demişsin bi yerde sanırım ondan da var canım :))))) bende ondan sordummm... ben adanalıyım ama malatyadayımm eş görevinden dolayı dedimm adanalı heraldeee :)))))) senin bebiş de kız sanırım yanlış görmediysem hayırlı olsun canımmm :)))))
darısı cinsiyetini öğrenmek isteyenlerin başına kızlarrr :)))))
o benim canım eğer varsa nasıl olur gönderebilirsen ayyyy utandıım
slm kızlar ben geldim, bugün kontrolümüz vardı çok şükür bebişlerim çok iyilerdi hareketlenmişler annelerine oyunlar yaptılar:)) fotolarımızı paylaşıcam ama çok net deiller malesef doktorumuz bi yakınlaştırmıyo kuzularımı net göreyim.
Kızlar benim en büyük sorunum kahvaltı. Kahvaltılık hiçbir şey yiyemiyorum. İlk zamanlar peynir,domates,salatalık,zeytin yiyordum. Sonra hepsi de midemi bulandırdı çok fena. Sadece peynirsiz su böreği yaptırdım özel olarak. Sırf doymak için onu yedim. Sonra o da midemi kötü yaptı. Galete yedim, bir süre sonra o da dokundu. Şimdi de sadece reçel ve ekmek yiyebiliyorum. Ama artık o da midemi zorlamaya başladı. Zaten yoğurt,ayran,peynir gibi süt ürünlerini hiç yiyemiyorum. Süte de yeni bir yöntem bularak biraz olsun içmeye başladım. İçene bolca nesguik koyuyorum.
Siz ne yiyorsunuz? Ne yesem fikri olan var mı?
ya ne ar canım utancak geçen bende aşerdim manyak gibi orda bulduk tadda güzeldi ben bakrm akşam varsa alır dlaba koyarım sabahta burdan senin adresini alırım
ayyyyy yesinler onları yaaamaşallah topiğimizin ilk ikiz resimleri de geldi şükür.allahım ne büyük bir mucize yarabbim yaa!!!!!!!elleri ayakları bile gözüküyo hem de hepsi ikişer tane inşallah sağlıkla kucağına da alırsın cnm.cinsiyet konusuna da gelince cinsiyetlerinin farklı olma ihtimali çok yüksek cnm çift yumurta ikizlerinde son zamanlarda çok var bi kız bi oğlan bebekler.benim de içime öyle doğdu şimdi bu güzelleri görünce
anladım cnm ama yok bu bildiğin izmir evet hayatım miniğim kız çok teşekkür ederim
yaaa çok teşekkür ederim yani yoksa bile teşekkür ederim ilgilendiğin için canım
Kızlar benim en büyük sorunum kahvaltı. Kahvaltılık hiçbir şey yiyemiyorum. İlk zamanlar peynir,domates,salatalık,zeytin yiyordum. Sonra hepsi de midemi bulandırdı çok fena. Sadece peynirsiz su böreği yaptırdım özel olarak. Sırf doymak için onu yedim. Sonra o da midemi kötü yaptı. Galete yedim, bir süre sonra o da dokundu. Şimdi de sadece reçel ve ekmek yiyebiliyorum. Ama artık o da midemi zorlamaya başladı. Zaten yoğurt,ayran,peynir gibi süt ürünlerini hiç yiyemiyorum. Süte de yeni bir yöntem bularak biraz olsun içmeye başladım. İçene bolca nesguik koyuyorum.
Siz ne yiyorsunuz? Ne yesem fikri olan var mı?
ya benmki hep mantık hep mantık..duygulara zor iniyor...ya soruyorum içinden gecen ne kız mı erkek mi..her zamanki gibi bir yanıt hayırlısıyav diyom tabiki hayırlısı ama yok mu hiç içinden gecen gene cevap hayırlsıı..bu kadar mı insan rengini belli etmez...
anam iki zıt karakter bir arada:) zaten ilişki uyumumuz bile tutmuyor..Gene de uyuz muyuz ama seviyom ben onu :) Allah başımdan eksik etmesinnn.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?