ya benmki hep mantık hep mantık..duygulara zor iniyor...ya soruyorum içinden gecen ne kız mı erkek mi..her zamanki gibi bir yanıt hayırlısıyav diyom tabiki hayırlısı ama yok mu hiç içinden gecen gene cevap hayırlsıı..bu kadar mı insan rengini belli etmez...
anam iki zıt karakter bir arada:) zaten ilişki uyumumuz bile tutmuyor..Gene de uyuz muyuz ama seviyom ben onu :) Allah başımdan eksik etmesinnn.
Biz doktordan döndük :) cinsiyet tahmini olan var mı?
İlişki serbert dedi. maden suyu içebilirsin ama çay kahve içme dedi. bi de folik asit yerine ecevit sanırım öyle bi vitamin verdi.
Kızlar benim en büyük sorunum kahvaltı. Kahvaltılık hiçbir şey yiyemiyorum. İlk zamanlar peynir,domates,salatalık,zeytin yiyordum. Sonra hepsi de midemi bulandırdı çok fena. Sadece peynirsiz su böreği yaptırdım özel olarak. Sırf doymak için onu yedim. Sonra o da midemi kötü yaptı. Galete yedim, bir süre sonra o da dokundu. Şimdi de sadece reçel ve ekmek yiyebiliyorum. Ama artık o da midemi zorlamaya başladı. Zaten yoğurt,ayran,peynir gibi süt ürünlerini hiç yiyemiyorum. Süte de yeni bir yöntem bularak biraz olsun içmeye başladım. İçene bolca nesguik koyuyorum.
Siz ne yiyorsunuz? Ne yesem fikri olan var mı?
Kızlar benim en büyük sorunum kahvaltı. Kahvaltılık hiçbir şey yiyemiyorum. İlk zamanlar peynir,domates,salatalık,zeytin yiyordum. Sonra hepsi de midemi bulandırdı çok fena. Sadece peynirsiz su böreği yaptırdım özel olarak. Sırf doymak için onu yedim. Sonra o da midemi kötü yaptı. Galete yedim, bir süre sonra o da dokundu. Şimdi de sadece reçel ve ekmek yiyebiliyorum. Ama artık o da midemi zorlamaya başladı. Zaten yoğurt,ayran,peynir gibi süt ürünlerini hiç yiyemiyorum. Süte de yeni bir yöntem bularak biraz olsun içmeye başladım. İçene bolca nesguik koyuyorum.
ya benmki hep mantık hep mantık..duygulara zor iniyor...ya soruyorum içinden gecen ne kız mı erkek mi..her zamanki gibi bir yanıt hayırlısıyav diyom tabiki hayırlısı ama yok mu hiç içinden gecen gene cevap hayırlsıı..bu kadar mı insan rengini belli etmez...
anam iki zıt karakter bir arada:) zaten ilişki uyumumuz bile tutmuyor..Gene de uyuz muyuz ama seviyom ben onu :) Allah başımdan eksik etmesinnn.
Hiç midenin aldığı bir şey yok mu ki? Kuru gıdalar bulantı yapmaz ama zamanla kabız yapar. Kahvaltılık gevrek, müsli falan denesen, patatesli börek az yağlısından, kızarmış ekmek, baharatsız br çorba, yağsız makarna olabilir mesela. Sabah sabah ne alaka deme makarnayı dene. Hem tok tutar hem de mideni bulandırmazKızlar benim en büyük sorunum kahvaltı. Kahvaltılık hiçbir şey yiyemiyorum. İlk zamanlar peynir,domates,salatalık,zeytin yiyordum. Sonra hepsi de midemi bulandırdı çok fena. Sadece peynirsiz su böreği yaptırdım özel olarak. Sırf doymak için onu yedim. Sonra o da midemi kötü yaptı. Galete yedim, bir süre sonra o da dokundu. Şimdi de sadece reçel ve ekmek yiyebiliyorum. Ama artık o da midemi zorlamaya başladı. Zaten yoğurt,ayran,peynir gibi süt ürünlerini hiç yiyemiyorum. Süte de yeni bir yöntem bularak biraz olsun içmeye başladım. İçene bolca nesguik koyuyorum.
inşallah temiz çıkar cnm minişin çok tatlı maşallahsanırm kız çünkü aynı benim kesem gibi yusyuvarlak gözüküyor.
Hiç midenin aldığı bir şey yok mu ki? Kuru gıdalar bulantı yapmaz ama zamanla kabız yapar. Kahvaltılık gevrek, müsli falan denesen, patatesli börek az yağlısından, kızarmış ekmek, baharatsız br çorba, yağsız makarna olabilir mesela. Sabah sabah ne alaka deme makarnayı dene. Hem tok tutar hem de mideni bulandırmaz
Ekmekle haşlanmış yumurta yiyebiliyorum. Ama onu da her sabah yiyemiyorum. Kahvaltılık gevreği deneyebilirim aslında. Çalıştığım için o daha pratik olur.
Teşekkür ederim.
ay ben o gevrekleri normal zamanda bile yiyemiyorum
Ben hiç denemedim. Kötümü tadı?
Biz doktordan döndük :) cinsiyet tahmini olan var mı?
İlişki serbert dedi. maden suyu içebilirsin ama çay kahve içme dedi. bi de folik asit yerine ecevit sanırım öyle bi vitamin verdi.
Kahvaltıda mı yaşıyorsun bu sorunu yoksa gün içinde yemiyor musun doğru düzgün :44: Bende başlarda doktorun verdiği listeyi eksiksiz yiyodum ama tabi bulantılar başlayınca tabi ne yiyeceğimi bilemedim. Sonra düşünüp ne yemek istediğime karar verdim ne bileyim sabahları çemen sürüyorum kepek ekmeğine hem kepek ekmeği kabızlığada iyi geliyor. aynı kahvaltıda diğer dilimimi bal kaymak sürerek yiyorum ne bileyim yumurtayı haşlanmış yiyemiyorum mesela tiksindim artık o yüzden bol peynirli yumurta kırıp yiyorum az zeytinyağına. Zeytini zehir gibide olsa bol tuzlu olanından yiyorum en azından bulantımı bastırıyor onunda vitamininden eksik kalmıyorum. Diğer öğünlerimi az az 2 saatarayla yiyorum. mesela ceviz yememiz lazım ama ben tiksindim onuda eziyorum havanda az şeker koyup karıştırıp yiyorum. Yani bende her yediğimden zevk almıyorum ama beslenmeden olmayacağı için bi şekilde yiyebileceğim şekilde hazırlıyorum yiyeceklerimi. Sende düşün biraz bakalım neyi nasıl olursa yiyebilirsin öyle yemeye çalış kendine alternatif üretmeye çalış canım aç kalma yoksa serumla beslenmek zorunda kalırsın
Kahvaltıda yaşıyorum. Diğer öğünlerde tabak dolusu yiyemiyorum ama içinde ekşi olmayan herşeyden az az yiyorum. Bende senin gibi yöntemler bulmayı deneyim bakalım.
Annesi Allah sağlığınızı daim etsin Maşallah
Maşallah bebişineAllah sağlıklı uzun ömürler versin kucağına almayıda nasip etsin uyumus mu bebiş çok tatlı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?