2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

Bizde aynısı tam tersiyiz ben kova eşim boğa ...Ama emin ol ki kovalar çok duygusaldır o sonrasında senin üzülmemen için yada kendisinin üzülmemesi için herhangi bir şeye şartlamak istemiyordur evet burdada bir mantık var kabul ediyorum :).Ama benim içinde fark etmez mesela, aynen bende hayırlısı olsun derdim :).Aynen inanılmaz zıt iki karakter o ağırlığına halen alışmaya çalışıyorum ama bende seviyorum.Allah ayırmasın

Biz doktordan döndük :) cinsiyet tahmini olan var mı?
İlişki serbert dedi. maden suyu içebilirsin ama çay kahve içme dedi. bi de folik asit yerine ecevit sanırım öyle bi vitamin verdi.

Maşallah bebişine Allah sağlıklı uzun ömürler versin kucağına almayıda nasip etsin uyumus mu bebiş çok tatlı

Ben sabahları kızarmış ekmek yiyorum. peynir ve zeytin ezmesiyle. ekmeği kızartmazsam diğerlerini asla yiyemiyorum. kokuyor sanki ama kızarmış ekmekle daha iyi oluyor. bi dene canım istersen

Ben sabahları kızarmış ekmek yiyorum. peynir ve zeytin ezmesiyle. ekmeği kızartmazsam diğerlerini asla yiyemiyorum. kokuyor sanki ama kızarmış ekmekle daha iyi oluyor. bi dene canım istersen

Bizde aynısı tam tersiyiz ben kova eşim boğa ...Ama emin ol ki kovalar çok duygusaldır o sonrasında senin üzülmemen için yada kendisinin üzülmemesi için herhangi bir şeye şartlamak istemiyordur evet burdada bir mantık var kabul ediyorum :).Ama benim içinde fark etmez mesela, aynen bende hayırlısı olsun derdim :).İnanılmaz zıt iki karakter o ağırlığına halen alışmaya çalışıyorum ama bende seviyorum.Allah ayırmasın

Hiç midenin aldığı bir şey yok mu ki? Kuru gıdalar bulantı yapmaz ama zamanla kabız yapar. Kahvaltılık gevrek, müsli falan denesen, patatesli börek az yağlısından, kızarmış ekmek, baharatsız br çorba, yağsız makarna olabilir mesela. Sabah sabah ne alaka deme makarnayı dene. Hem tok tutar hem de mideni bulandırmaz

Ekmekle haşlanmış yumurta yiyebiliyorum. Ama onu da her sabah yiyemiyorum. Kahvaltılık gevreği deneyebilirim aslında. Çalıştığım için o daha pratik olur.

Teşekkür ederim.

Kahvaltıda mı yaşıyorsun bu sorunu yoksa gün içinde yemiyor musun doğru düzgün :44: Bende başlarda doktorun verdiği listeyi eksiksiz yiyodum ama tabi bulantılar başlayınca tabi ne yiyeceğimi bilemedim. Sonra düşünüp ne yemek istediğime karar verdim ne bileyim sabahları çemen sürüyorum kepek ekmeğine hem kepek ekmeği kabızlığada iyi geliyor. aynı kahvaltıda diğer dilimimi bal kaymak sürerek yiyorum ne bileyim yumurtayı haşlanmış yiyemiyorum mesela tiksindim artık o yüzden bol peynirli yumurta kırıp yiyorum az zeytinyağına. Zeytini zehir gibide olsa bol tuzlu olanından yiyorum en azından bulantımı bastırıyor onunda vitamininden eksik kalmıyorum. Diğer öğünlerimi az az 2 saatarayla yiyorum. mesela ceviz yememiz lazım ama ben tiksindim onuda eziyorum havanda az şeker koyup karıştırıp yiyorum. Yani bende her yediğimden zevk almıyorum ama beslenmeden olmayacağı için bi şekilde yiyebileceğim şekilde hazırlıyorum yiyeceklerimi. Sende düşün biraz bakalım neyi nasıl olursa yiyebilirsin öyle yemeye çalış kendine alternatif üretmeye çalış canım aç kalma yoksa serumla beslenmek zorunda kalırsın

Biz doktordan döndük :) cinsiyet tahmini olan var mı?
İlişki serbert dedi. maden suyu içebilirsin ama çay kahve içme dedi. bi de folik asit yerine ecevit sanırım öyle bi vitamin verdi.

Annesi Allah sağlığınızı daim etsin Maşallah

Kahvaltıda yaşıyorum. Diğer öğünlerde tabak dolusu yiyemiyorum ama içinde ekşi olmayan herşeyden az az yiyorum. Bende senin gibi yöntemler bulmayı deneyim bakalım.

Kahvaltıda yaşıyorum. Diğer öğünlerde tabak dolusu yiyemiyorum ama içinde ekşi olmayan herşeyden az az yiyorum. Bende senin gibi yöntemler bulmayı deneyim bakalım.

Umarım işe yarar. İyi bari en azından diğer öğünlerinde yiyebiliyosun. Zaten herşeyden tıka basa yemek mümkün olmuyor. Folik asit kullanıyosan kahvaltıdan alamadığın vitaminleri ondan alıyorsundur ama tabi onları yiyerek vitaminlerini almak daha iyi

ben de bunları pek yiyemiyorum ama önce güzel hafif ekşi bir elma yedim mi iştahım normale dönüyor...

sabahaları elıme ne gecerse ıkı yudum alıp cıkıyorum bu sabah mesela nutella ve ekmektı.gun ıcınde bısey yıyemıyorum cok acık çay yaklasık 8-9 bardak bide yulaflı bıskuvı.aksamları da sadece corba.7-10 arası da ayva veya kestane bu aralar bu ıkısıne sardım boyle ıyı gıdıyo sımdılık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…