bende en sevdiğim salatalık turşusundan tiksindim ekşi şeyleri düşündükçe hala bir hoş oluyorum ama kızım geliyor[/QUOTE
Bende ekşi hiç bir şey yiyemiyorum. Hele turşuyu ağzıma bile süremiyorum. Aşermelerim bile hep tatlı şeylere. Kısmetse oğluşum olacak. :)
aynen öyle hala ağzıma süremiyorum, market alışverişlerinde tatlıları dayanamayıp açıp yediğimi biliyorum veya eşimi dükkan dükkan arattığımı ama yok bizimki Prenses olcak
bu aşerme aslında önceki damak tadımızı pek değiştirmiyor sanırım ya çünkü ben normalde detatlıyı hiç sevmem ekşi turşu tuzlu yerim hep hamileliğimde de bu durum değişmedi.sen de önceden tatlıy seviyo muydun cnm?:44:
ağzından bal damlamış canım benim inşşşşşşşş:))) içine doğduğu gibidir:) doktoruma sordum cinsiyetler ne zaman belli olur diye 4 hafta sonra inş dedi
allahım hepimizin gönlüne göre versin :)
utandım kıııııızz
ama bak bu da bi gerçek cnm anne gerçekten hissediyor bir şekilde senin kalbine hangisi doğuyorsa hayrlsyla o olur inşallah.
Biz doktordan döndük :) cinsiyet tahmini olan var mı?
İlişki serbert dedi. maden suyu içebilirsin ama çay kahve içme dedi. bi de folik asit yerine ecevit sanırım öyle bi vitamin verdi.
:44:ay cnm ya hiç bilemedim bak bu sefer tahmin yok çok garip.şükür görmüşsün miniğini maşallah
bana da söylemişti doktorum maden suyunu ama sade olacakmış aklında olsun
Ben sabahları kızarmış ekmek yiyorum. peynir ve zeytin ezmesiyle. ekmeği kızartmazsam diğerlerini asla yiyemiyorum. kokuyor sanki ama kızarmış ekmekle daha iyi oluyor. bi dene canım istersen
sabah kalkar kalkmaz 1 dilim kepekli yada yulaflı ekmeği mini fırına sürüyorum hafif kızarnca üstüne dilimlenmiş domates birazcık tuz sonra domatesler fırnda hafif ölünce de üstüne kaşar peybiri dilim yada rendelenmiş olarak döküyorum çıkarınca sıcacık pizza gibi oluyor deneyin derim içinizin alamaması mümkün değil şimdi eşim de alıştı bazen akşam tv izlerken fırında ekmek yapsana diyo bana