Ayyyy ben bunu atlamışım. ilk defa ikiz bebek ultrasonu görüyorum böyle:))) maşallah :))) ne büyük mucize senin için iki taneler. allah kucağına da nasip etsin inşallah. hayırlı evlat olsunlar. cinsiyetini ne zaman söyleyebilirmiş bişey dedi mi? çünkü burdan yorum yapmak çok zor. bana mesela 10 gün sonra ikili test için geldiğinde söylicem cinsiyeti dedi.
Çok hızlı ilerliyor yazılar. bir kısmını okuyorum bir kısmını kaçırıyorum sanırım. atladığım birşeyler olursa affola :) kimseyi kırmak istemem.
Çay ile ilgili içme diyince ben de dedim içiyorum birkaç tane çok açık. çok açıksa iç ama onun yerine ıhlamur her zmn tercihim dedi.
Saçını boyatma dedi. (Benim zaten kendi rengim bu sebeple sorun yok, detayına inip sormadım)
cinsiyetini 10 gün sonra ikili test için geldiğinde söylicem dedi.
maden suyu, taze sıkma meyve suyu ve su iç dedi.
ben midem bulandığında limon kolonyası sürüyorum biraz kokusu çok iyi geliyor ama korkuyordum içinde alkol var neticesinde acaba problem olur mu diye. içmediğin sürece sorun yok dedi :)))
bu arada ev yapımı turşum var bir sürü kap. istanbuldayım. ev yapımı isteyene gönderiveririm bir parçacık.
şu canı meyve çeken arkadaşlara da bi önerim öyle mevsimi olmayan meyvelerin bir kısmını (ismini söylemiyim şimdi) waffle yapan yerlerde bulabilirsiniz. tadımlık birkaç tane de olsa satarlar herhalde diye düşündüm. hamileyiz sonuçta :))))
amin inş. canım hepiyi düşünüyorum kısmet ben ankarada batıkentteyim tatlım dr olarakda ank ünv. prof. cem beye gidiyorum bide akayda tolga ecemiş var onada gidiyorum ama asıl dr cem beybebeğin inş sağ salim seninledir canım...iyi düşün ki iyi şeyler olsun...bu arada ankaranın neresindesin?ve hangi doktora gidiyorsun,bende ankaradayım da
merhaba kızlar sayfalar almış başını gitmiş maşallahınız var nasıl okuycam hepsini ben şimdi yaa
Çok hızlı ilerliyor yazılar. bir kısmını okuyorum bir kısmını kaçırıyorum sanırım. atladığım birşeyler olursa affola :) kimseyi kırmak istemem.
Çay ile ilgili içme diyince ben de dedim içiyorum birkaç tane çok açık. çok açıksa iç ama onun yerine ıhlamur her zmn tercihim dedi.
Saçını boyatma dedi. (Benim zaten kendi rengim bu sebeple sorun yok, detayına inip sormadım)
ben midem bulandığında limon kolonyası sürüyorum biraz kokusu çok iyi geliyor ama korkuyordum içinde alkol var neticesinde acaba problem olur mu diye. içmediğin sürece sorun yok dedi :)))
bu arada ev yapımı turşum var bir sürü kap. istanbuldayım. ev yapımı isteyene gönderiveririm bir parçacık.
şu canı meyve çeken arkadaşlara da bi önerim öyle mevsimi olmayan meyvelerin bir kısmını (ismini söylemiyim şimdi) waffle yapan yerlerde bulabilirsiniz. tadımlık birkaç tane de olsa satarlar herhalde diye düşündüm. hamileyiz sonuçta :))))
waffle a koyulan bi meyve değilseÇok hızlı ilerliyor yazılar. bir kısmını okuyorum bir kısmını kaçırıyorum sanırım. atladığım birşeyler olursa affola :) kimseyi kırmak istemem.
4 hafta sonra dedi canım ama beni 3 hafta sonra çağırdı heralde o zaman söyler diye tahmin ediyorum. ama ikizlerde biraz daha zor sanırım cinsiyet. zaten çok zor sabitleniyolar:)) bir de ikizlerde 2 li ve 3 lü test yapmıyolar doğru sonuç vermiyomuş ense kalınlığı burun kemiğine falan bakılıyo sadece..
kesinlikle katılıyorum canım organik boya bana da çok inandırıcı gelmiyo benim doktorumda ben hiç bişey sormadan saç falan boyatmak yok dediBiraz mantıklı düşünürsek yediğimiz yiyeceklerin bile organik denip hormonlu olduğu bi dünyada boyanın organik olduğu düşüncesine inanmak zaten zor. Ben organikte deseler boya konusuna karşıyım gerek yok yani sivilceleri çıkmasına rağmen kimyasal var diye tonik sürmeyen arkadaşlar var yani boya çok mantıksız değil mi. Doktorlarıda anlamıyorum zaten ben böyle bi soru yöneltmedim bile doktoruma çünkü boyatabilirsin derse gitmem bidaha o doktora. Benimde beklenmedik bi zamanda oldu hamielliğim ve saçımı boyatacaktım tam ama dünya umurumda değil neden riske atayım ben toniği de bıraktım ki alkolsüz olmasına rağmen oje tırnağıma değdirmiyorum bile onlarsız da yaşayabilirim ki annem bile şaşırıyo ben çok süslüyümdür aslında ama yok bu başka bişey...
amin inş. canım hepiyi düşünüyorum kısmet ben ankarada batıkentteyim tatlım dr olarakda ank ünv. prof. cem beye gidiyorum bide akayda tolga ecemiş var onada gidiyorum ama asıl dr cem bey
sen neresinden ve hangi dr gidiyosun canım
waffle a koyulan bi meyve değilse
kesinlikle katılıyorum canım organik boya bana da çok inandırıcı gelmiyo benim doktorumda ben hiç bişey sormadan saç falan boyatmak yok dedi
akreple boğadan korkacaksın yavrum :) azgın oluyolar
hımmm valla o zman söyle hep beraber araştırmaya girelim. kim bulursa gönderir. ben araştırırım valla bence hamile bi kadına canının çektiğini bulmak çok önemli bir görev:))
ay alah razı olsun valla bunları duydum ya yemiş kadar oldum cnmhımmm valla o zman söyle hep beraber araştırmaya girelim. kim bulursa gönderir. ben araştırırım valla bence hamile bi kadına canının çektiğini bulmak çok önemli bir görev:))
iyiyiz biz sen nasılsın kuşumselamsız sabahsız daldım kızlar kusura bakmayın nasılsınız bakalım
geçmişi okumaya çalışıyorum hala bitmedi maşallağınız var bizde dün gece kaynımı askere ugurladık çok duygusaldı bide silah attılar ben birden şıcradım korktum epey bi ağladım bebeğime biişey olmamıştır deme sonra çok korktum
İnanmayında zaten canım ya şimdi bi kuaföre gitseniz bu boya kesin organik değil mi diye size bi ton hikaye anlatır organik olduğuna dair çünkü adam para kazanacak sizin sağlığınızı mı düşünür. Ama babam söyledi işte açık açık organik boyadada kimyasal var dedi daha da başka kanıta ihtiyacım yok[/QU
aynen canım sana katılıyorum asla inanmıyorum o hikayelere ya sizlerde azcık sabredin ya bebişleriniz için değimezmi ne gerek var riske atmaya süsünüz eksik kalsın biraz
selamsız sabahsız daldım kızlar kusura bakmayın nasılsınız bakalım
geçmişi okumaya çalışıyorum hala bitmedi maşallağınız var bizde dün gece kaynımı askere ugurladık çok duygusaldı bide silah attılar ben birden şıcradım korktum epey bi ağladım bebeğime biişey olmamıştır deme sonra çok korktum
ay allah razı olsun canım ya iiçimi rahatlattın çok korktum bide asker ugurlaması duygusallık falan beni benden aldı mide bulantım da kesildi kendi kendime düşünürken sabah mide bulantısıyla uyandım tamm dedim bebişim burdayım diyo annesineiyiyiz biz sen nasılsın kuşummerak etme öyle hemen bşy olmaz o da senin gibi azcık paniklemiştir sonra senin kalp atşın normale dönünce rahatlamıştır okadarcık işte
O meyvenın ne oldugunu anlamadım sormaya da korkuyorum. sonra Mehsel öyle bi anlatıyo ki insanın canının istememesi mümkün değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?