2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
mrb güzel aNNELER :) bu arada ikizler ultroson fotosu ilk defa görenlerdeyim çok tatlıı yaaa :):):) nasılsınız neler yapıyorsunuz günleriniz nasıl geçiyor :) ve sayfa çok hızlı ilerliyor her sayfayı takip etmek biraz zor oluyor

hadi ya..bende bazen deyince sen hiç duygusal değilsin diye ben belli etmiyorum diyor..ama ben de etmesini istiyorum işte

amin canım çok saol
nedense midem bulanınca rahatladım canım sinyal veriyomuş gibi geldi nasılda korkuyoruz ya bişey olcak diye ayy kıyamam kız ben ona dogsada bi koklasak şöle iyice

ah yavru kuşum ah gel sen mehselini dinle hiç öğrenme bence hem 1 de değil 2 tane üstelik birbirleriyle çok zıt meyveler allahım çıldırciiiiiimm ama hiçbiyerde yok ki
ya ama valla yardımcı olmak isterdim . karşımızda istinye var sosyetik manavlar var orda muhtemelen vardır istediklerin . ama yine de sen şimdilik isim verme bir iken iki aşeren olmayalım

ama en kötü ihtimalle aklında olsun, ben ilk yolum düştüğünde bakarım olmadı yazarsın bana isimlerini

Son düzenleme:
amin canım çok saol
nedense midem bulanınca rahatladım canım sinyal veriyomuş gibi geldi nasılda korkuyoruz ya bişey olcak diye ayy kıyamam kız ben ona dogsada bi koklasak şöle iyice

Tabikide annesine sinyal veriyor yavrucak Evet canım malesef korkuyoruz hemen panikliyoruz bende geçenlerde kabız olmuştum ayıptır söylemesi istemedende olsa zorlamalarım oldu ve sonrasnda ağrı çektim çok korktum bişeymi oldu acaba diye dahada muayenemize 9 gün var ama mide bulantım doruklarda bende ona sığınıyorum evet valla sağlıkla kucağımıza alsak onun kokusu herşeye değerdir eminim Anneler çocuklarına der ya içime sokasım geliyo evladımı diye bizimkide tam tersi

bi kaynatmışlar ki sorma canım hala geçmişteyim yetişemiyorum

Selam :) valla ben kendi adıma söyliyim mide bulantılarıyla uğraşıyorum. ama bugün bebeğimi gördüm. aşık oluyor insan resmen. öyle fotosu karşımda iş yerindeyim çalışmaya çalışıyorum :))))

aynen canım ya kabızlık herkeste var galiba ya benimde bi ara çok oldu bende korkuyodum şimdi düzeldi gibi sulu yemekler ye canım faydası oluyo

ben de istinyedeydim 3 ay önce istinye bayırı var ya..koruunn yanında orda oturuyordum bir zamanlar

Bende öyle yapmaya başladım canım kuru kayısı yiyorum her sabah kahvatıdan önce her ne kadar işkence olsada arkadaşlar sağolsun söylemişlerdi çok işe yaradı.

Kızlar Ebru Gündeşin Cem yılmaza hediye ettiği altın emziğe bakın

Eklentiler

• $altin-emzik-model-fiyat.webp
    5,3 KB · Görüntüleme: 26
en kısa zamanda hayırlısıyla tayinin buralara çıksın inşallaahh

yok canım istanbula dönmeyiz bir daha..ancak annemlere gelirim..Şark görevinden sonra Gaziantep'i düşünüyoruz..benimkinin annesi babası orda..hasta oldukları için yanlarında olmak istiyor..annemlerde sık sık antepe geliyolar zaten mallarımız falan da var fıstık zeytin bağ falan ..en azından geldiklerinde kızlarını ayanında kalsınlar.Antep süper bir şehir bir denizi eksik..bakalım gene de hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…