2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

tabiki sen nerede mutlu olacaksan orası güzeldir. Malatyada okumuştum ben de üni. de 1 yıl ama Antep'i görememiştim. çok anlatıyorlar. tabi eşini de anlamak lazım. sanırm kayınvaliden ve k.pederin rahatsızdı bu durumda olası görünüyor. hayırlısyla geçin inşallah Antep'e canım

çok yakınmışız o zmanlar :)) olsun yüzünü asma, kocan bebeğin yiyecek ekmeğiniz nerdeyse orası evimiz oluyor işte :)) bebeşin olsun gezmelere gelirsiniz belkimm :))

koru duragı hemen karşımızdaydı..ordan koruya demir aralarından geciyorduk...ah ahhhhhhhhhhh tadını çıkaramadımm

çok kısa dinletiyor 1-2 sn anca

üniversite öğrencisi mi,ay senin kocan o kadar genç miüni. öğrencileri benimkinin neredeyse yarı yaşında küçükparka gidince "ayakkabın çözülmüş çocuğum,az uzakta gülüşün evladım" şeklindeyiz

oğluşum benim o herşeyim teyzesii
oyoyoyoy maşallah oğlunaa ne güzel bir çocuk o öylee

Eşim benden küçük canım Hem ne farkeder ay o yaşlı amcalar bile liseli kızları nasıl süzüyo erkek milleti değil mi korkacaksın nefes alsın yeter modunda bence hepsi

Eşim benden küçük canım Hem ne farkeder ay o yaşlı amcalar bile liseli kızları nasıl süzüyo erkek milleti değil mi korkacaksın nefes alsın yeter modunda bence hepsi
ıyyyh o amcalara yapacak bir şey yok zaten, yok ya erkek milletini toptan zan altında bırakmayalım o milletin üyelerini karnımızda taşıyor bile olabiliriz

Son düzenleme:
ıyyyh o amcalara yapacak bir şey yok zaten, yok ya erkek milletini toptan zan altında bırakmayalım o milletin üyelerini karnımızda taşıyor bile olabiliriz

Hiç farketmez canım benim çocuğumda olsa erkek erkektir yani bizden çok farklı bakıyorlar hayata ve düşünüyorlar bence hepsi aynı istisnalar da çok istisna yahu parmakla sayılacak kadar az olduklarını hatta nesillerinin tükenmekte olduğunu düşünüyorum

bu arada deseha canım ultrason görüntüne bayıldım ben de hiç ikiz ultrasonu görmemiştim. Bebişimolsun da koysun çekilince, onda üç tane var

evet nesli tükenmekte olanlardan biri de benim eşim...maşallah hiç bakmaz kızlara..nerdeyse tanıştıgımızda bana da bakmayacaktı da arada çaktırmadan süzmüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…