2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

iyiyiz cnm hoşgeldin. hayırlı tezkereler olsunn.. ayy bende cnm geçen bi nişana gitti Allahım nasıl gürültülü bi müzik öle çantamı montumu falan karnıma koydumm kuzum rahatsız olmasın diye ama eminim o sesten içerde zıp zıp hoplamıştır yavrumm. öle kormayla falan bişey olmamıştır cnm rahat ol Rabbim korur bebişlerimizii inşallah :)

mrb hoşgeldin cnm. bu saatte gelirseniz oku oku bitmez tabi cnm ben 2 saat uyuyım dedimde onlarca sayfa ilerlemiş bilee buranın hızına yetişmek çok zor
amin canım çok saol
nedense midem bulanınca rahatladım canım sinyal veriyomuş gibi geldi nasılda korkuyoruz ya bişey olcak diye ayy kıyamam kız ben ona dogsada bi koklasak şöle iyice

ayy sormayın nasıl geçicek bu günler. bugün kendimi bi ara delirmiş hissettim resmen kendimi bi ara bebişime aldığım kıyafetlere sarılırken buldum sanki içindeymiş gibii

canım güzele bakılır ona bişi demem ben üni. ya da lise öğrencisi kısmında takıldım. Öyle pedofili şeklinde bakılmaz yani, kendi yaş grubuna bakar ben de bakarım hatta birlikte kritiğini bile yaparız

CİNSİYETLERİ ÖĞRENEN HAMİŞLERR
ne yeyip içiyosunuz canınız ne istiyor merak ettim..
hani derler ya YE TATLIYI DOĞUR HAKKIYI, YE EKŞİYİ DOĞUR AYŞEYİ
diyee....
bizde tahminlerde bulunalım bundan yola çıkarak

arkadaslar herkese hayirli gebelikler dilerim allah cocuklarimizi kucagimiza almamizi nasip etsin benimde 2.gebeligim dogum sezeryan olacagi icin haziranin 2. haftasi bekliyoruz minigimizi

Benim ki daha 23 yaşında be yahu bakar tabi üniversitelilere yani her ne kadar güvensemde kendime yanılma payı her zaman bırakırım ben o kritik konularındada ben hiç iyi değilimdir adamın paçasını alıveririm aşağı kritiğide çirkin kızlar üzerinde yapmak tercihimdir

şu zehirleme muhabbetini ben de doktoruma söylemiştim bir ara öyle bir bakmıştı ki suratıma 53:) hiç unutmayacağım oluoyr ara ara bulantı, benim bi arkadaş 7. ayında hala arada oluyormuş

ayy sormayın nasıl geçicek bu günler. bugün kendimi bi ara delirmiş hissettim resmen kendimi bi ara bebişime aldığım kıyafetlere sarılırken buldum sanki içindeymiş gibii
ben de ilk aldığımda sanki içindeymiş gibi incitmekten korkmuştum eldivenlerini fln sevmiştim ah ah doğsalar da sevsek yaa

oo baya baya yaş grubuymuş valla üniversite şaka bi yana canım, hiç korkma bu yaşta evlilik çocuk gibi sorumluluklar almaya hazır olduğuna göre yoktur eşinin dışarda gözü..birisi demişti insanın içinde olacak diye aynen katılıyorum

hoşgeldin cnm bak selam veriyorum sonra yine kimse beni duymuyo demenasılsın bakalm

kız canım söylede buluuz belki eziyet etme kendine
kızlar size özelden yazıyım ben ama sanmıyorum bulunacağını ya
Kızlar Ebru Gündeşin Cem yılmaza hediye ettiği altın emziğe bakın
ulen ben bunu satar, doğumu suda yaparım üstüne bebeğimin odasını alırım bide çocuğun ilkokul sonuna kadar masraflarını karşılarm
hehehe boşver kimse çakmamıştır..ama şimdi dedin ya çakacaklar
ne karıştrıyonuz kız siz orda
vay arkadaş bağıdım çağırdım hala cevap veren yok ya
anacım noldu sana yine ne diye yırtındın sen anlat mehsel e bakim

anam kız seninki güççükmüş yavrum ya...inşallah olgundur..benim en küçük kardeşim 22 yaşında şu anda onu evlendirdiğimizi düşünemiyorumm...abooowwww

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…