heeeh yürü be arkadaşım çok felaket sevdim şu lafını duydunuz kızlar "SÜSÜNÜZ EKSİK KALSIN BİRAZ"İnanmayında zaten canım ya şimdi bi kuaföre gitseniz bu boya kesin organik değil mi diye size bi ton hikaye anlatır organik olduğuna dair çünkü adam para kazanacak sizin sağlığınızı mı düşünür. Ama babam söyledi işte açık açık organik boyadada kimyasal var dedi daha da başka kanıta ihtiyacım yok[/QU
aynen canım sana katılıyorum asla inanmıyorum o hikayelere ya sizlerde azcık sabredin ya bebişleriniz için değimezmi ne gerek var riske atmaya süsünüz eksik kalsın biraz. arkandayım dostum sen önden git ben arkadan geliyorum
ben de bu sabah bulantıyla uyandım diye içime kurt düştü cnm.geçmişti ne güzel birden tekrar çıknca korktum acaba bşy oldu da zehirliyo falan mı diye ama dün elevitle gynoferon a başladım doktorum eleviti bulantı yaptığ için ben 4. ayda veriyorum demişti.ona yoruyorum artkay allah razı olsun canım ya iiçimi rahatlattın çok korktum bide asker ugurlaması duygusallık falan beni benden aldı mide bulantım da kesildi kendi kendime düşünürken sabah mide bulantısıyla uyandım tamm dedim bebişim burdayım diyo annesine
tamam hadi tıp oyanayalım
vay arkadaş bağıdım çağırdım hala cevap veren yok ya
heeeh yürü be arkadaşım çok felaket sevdim şu lafını duydunuz kızlar "SÜSÜNÜZ EKSİK KALSIN BİRAZ". arkandayım dostum sen önden git ben arkadan geliyorum
ve bunu diyende angel gibi bir kokoş yani.. o bile diyosa hiç kimsenini boyatmaması lazım
selamsız sabahsız daldım kızlar kusura bakmayın nasılsınız bakalım
geçmişi okumaya çalışıyorum hala bitmedi maşallağınız var bizde dün gece kaynımı askere ugurladık çok duygusaldı bide silah attılar ben birden şıcradım korktum epey bi ağladım bebeğime biişey olmamıştır deme sonra çok korktum
mrb güzel aNNELER :) bu arada ikizler ultroson fotosu ilk defa görenlerdeyim çok tatlıı yaaa :):):) nasılsınız neler yapıyorsunuz günleriniz nasıl geçiyor :) ve sayfa çok hızlı ilerliyor her sayfayı takip etmek biraz zor oluyor
amin canım çok saol
nedense midem bulanınca rahatladım canım sinyal veriyomuş gibi geldinasılda korkuyoruz ya bişey olcak diye ayy kıyamam kız ben ona dogsada bi koklasak şöle iyice
adımı yazdın diyene bak..facede ekleyelim diye adını soyadını yazmamışmıydın
heeeh yürü be arkadaşım çok felaket sevdim şu lafını duydunuz kızlar "SÜSÜNÜZ EKSİK KALSIN BİRAZ". arkandayım dostum sen önden git ben arkadan geliyorum
ve bunu diyende angel gibi bir kokoş yani.. o bile diyosa hiç kimsenini boyatmaması lazım
adımı yazdın diyene bak..facede ekleyelim diye adını soyadını yazmamışmıydın
canım güzele bakılır ona bişi demem ben üni. ya da lise öğrencisi kısmında takıldım. Öyle pedofili şeklinde bakılmaz yani, kendi yaş grubuna bakar ben de bakarım hatta birlikte kritiğini bile yaparızHiç farketmez canım benim çocuğumda olsa erkek erkektir yani bizden çok farklı bakıyorlar hayata ve düşünüyorlar bence hepsi aynı istisnalar da çok istisna yahu parmakla sayılacak kadar az olduklarını hatta nesillerinin tükenmekte olduğunu düşünüyorum
aynen katılıyorum canooo
canım güzele bakılır ona bişi demem ben üni. ya da lise öğrencisi kısmında takıldım. Öyle pedofili şeklinde bakılmaz yani, kendi yaş grubuna bakar ben de bakarım hatta birlikte kritiğini bile yaparız
şu zehirleme muhabbetini ben de doktoruma söylemiştim bir ara öyle bir bakmıştı ki suratımaben de bu sabah bulantıyla uyandım diye içime kurt düştü cnm.geçmişti ne güzel birden tekrar çıknca korktum acaba bşy oldu da zehirliyo falan mı diye ama dün elevitle gynoferon a başladım doktorum eleviti bulantı yaptığ için ben 4. ayda veriyorum demişti.ona yoruyorum artk
ben de ilk aldığımda sanki içindeymiş gibi incitmekten korkmuştum eldivenlerini fln sevmiştimayy sormayın nasıl geçicek bu günler. bugün kendimi bi ara delirmiş hissettim resmen kendimi bi ara bebişime aldığım kıyafetlere sarılırken buldum sanki içindeymiş gibii
arkadaslar herkese hayirli gebelikler dilerim allah cocuklarimizi kucagimiza almamizi nasip etsin benimde 2.gebeligim dogum sezeryan olacagi icin haziranin 2. haftasi bekliyoruz minigimizi
oo baya baya yaş grubuymuş valla üniversiteBenim ki daha 23 yaşında be yahu bakar tabi üniversitelilereyani her ne kadar güvensemde kendime yanılma payı her zaman bırakırım ben o kritik konularındada ben hiç iyi değilimdir adamın paçasını alıveririm aşağı kritiğide çirkin kızlar üzerinde yapmak tercihimdir
hoşgeldin cnm bak selam veriyorum sonra yine kimse beni duymuyo dememrb güzel aNNELER :) bu arada ikizler ultroson fotosu ilk defa görenlerdeyim çok tatlıı yaaa :):):) nasılsınız neler yapıyorsunuz günleriniz nasıl geçiyor :) ve sayfa çok hızlı ilerliyor her sayfayı takip etmek biraz zor oluyor
ya ama valla yardımcı olmak isterdim . karşımızda istinye var sosyetik manavlar var orda muhtemelen vardır istediklerin . ama yine de sen şimdilik isim verme bir iken iki aşeren olmayalım
ama en kötü ihtimalle aklında olsun, ben ilk yolum düştüğünde bakarım olmadı yazarsın bana isimlerini
kızlar size özelden yazıyım ben ama sanmıyorum bulunacağını yakız canım söylede buluuz belki eziyet etme kendine
ulen ben bunu satar, doğumu suda yaparım üstüne bebeğimin odasını alırım bide çocuğun ilkokul sonuna kadar masraflarını karşılarmKızlar Ebru Gündeşin Cem yılmaza hediye ettiği altın emziğe bakın
ne karıştrıyonuz kız siz ordahehehe boşver kimse çakmamıştır..ama şimdi dedin ya çakacaklar
anacım noldu sana yine ne diye yırtındın sen anlat mehsel e bakimvay arkadaş bağıdım çağırdım hala cevap veren yok ya
tabi ya kız o derce ödün vermiş düşünün yani utanın yave bunu diyende angel gibi bir kokoş yani.. o bile diyosa hiç kimsenini boyatmaması lazım
Ben yazar mıyım kız mehsel yazmıştı hepimizin adını
aha bo..lu çomak yine benim elimde kaldı iyimi ulen
Benim ki daha 23 yaşında be yahu bakar tabi üniversitelilereyani her ne kadar güvensemde kendime yanılma payı her zaman bırakırım ben o kritik konularındada ben hiç iyi değilimdir adamın paçasını alıveririm aşağı kritiğide çirkin kızlar üzerinde yapmak tercihimdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?