2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

Eşim yaşına göre olgundur onun yaşıtlarını görünce bunu daha iyi ayırtedebiliyorum. Yok canım öyle kendimi strese sokacak kadar korkmuyorum tabide bu ilişki mevzusu konuşulunca başımıza ne gelecek acaba dedim

benım ıkıncı gebelıgım canım ama sanırım genelde ilk.benım bunda pek bulantım yok ılkı çok kotuydu ama.

benim de ilki superdi hic bir sikintim olmadi dogumum cok kolaydi hamileligim cok rahatti bu sefer ozellikle aksama dogru canimdan beziyorum birkac haftaya gecer insallah ...ilk hamilelegimde baska bir forum sitesinden kizlarla yazisiyorduk hala gorusuyoruz umarim burdada boyle ddevam eder

anam kız seninki güççükmüş yavrum ya...inşallah olgundur..benim en küçük kardeşim 22 yaşında şu anda onu evlendirdiğimizi düşünemiyorumm...abooowwww

Eşim olgundur canım çokta çalışkandır ev bakmaktan korkmaz. Benim 10 yıllık arkadaşımın abisi 33 yaşında şuan 5 yıl oldu evleneli hala aklı bir karış havada evlendiği kız yazık çocuk sahibi olmak istiyo ya ama totosu yemediği için kızı geçiştiriyo sürekli yok bakamayız daha yok ben hazır değilim bide çocuk gibi sürekli pc de playstation da falan ne bileyim ya bu işler yaşa bakmıyo bence akıl yaşta değil baştadır diye boşuna dememişler

biz böleyiz işte canım mide bulantısı olsa bi dert olmasa bi dert nerden ne çıkarcağımız belli olmuyo
banada folik plus bıraktırdı elevit verdi çok kokuyo ya
saol cnaım benim hep dua ediyorum canım ya allah korusun herkesin bebişlerini

Son düzenleme:
kızlar dün haberlerde izledim.antalyada hırsız 2 aylık hamile kadını tam eşiyle konuştugu sırada kapıyı çalmış teldeyken öldürmüş...çok üzüldüm ya..kadın da çok güzelmiş..Kader işte(( nasıl vicdansız gözü dönmüş insanlar var..Allahım korusun böyle pisliklerden

kızlar İlksevin profili buldum eski mesajlardan, en son bu sabah saat 09.10 da online olmuş ama bir şey yazmamış 16.11.2012 den beri inşallah kötü bir şey yoktur.

Yok canım ya çomak falan aaaa sosycim bana öyle deyince bende kimin yaptığını söyledim yoksa bişi yok yani Hem evet ödün verdik biz kokoşlar olarak herkeşler versin hihihi

kişiden kişiye değişiyor tabi de genel olarak erkeklerin olgunlaşması uzun sürüyor Aman sen memnunsan sıkıntı yok..ben de eşimden önce kendimden 6 yaş küçük birini sevmiştim ama babası istemedi beni..hem de benden çok olgun duruyordu fiziksel olarak..şimdi diyoyumki iyiki olmamış...o zaman ona kızgınlığımdan eşimle görüşmeyyi kabul etmiştimm..ki başkası aracılığıyla kimseyle görüşmemiştim..nasip işte.Allahım iiki de eşimi çıkardı karşıma

az yavaş yazın kızlar 1057. sayfadayım daha

ben 10. hafta içindeyim doktora göre
ultrosana göre 5 gün ilerideyim. bakalım bu gittiğimde ne çıkacak bu arada yarın gidiyorum doktora. ikili testi de bu gittiğimde ne zaman olacağını söyleyecek
video verilme olayı gerçekten çok güzel.
ben kilo alacağıma neredeyse eminim çünkü iştahım açılınca erkekler gibi hızlı yiyorum. o da direk kilo yapıyor.

ay maşaallah
çok hoşlar seninkiler hiç sıkılmaz oyunlar oynarlar.
çok net görülmüyor. gerçi görünse de yorum yapacak bilgim yok

allah islah etsin daha vahim seylerde vardir bilmedigimiz duymadigimiz

biz böleyiz işte canım mide bulantısı olsa bi dert olmasa bi dert nerden ne çıkarcağımız belli olmuyo
banada folik plus bıraktırdı elevit verdi çok kokuyo ya
bana da folidoce u bıraktırdı cnm
kızlar İlksevin profili buldum eski mesajlardan, en son bu sabah saat 09.10 da online olmuş ama bir şey yazmamış 16.11.2012 den beri inşallah kötü bir şey yoktur.
ya gördün mü bak tam 5 gün olmuş inşallah en kısa zamanda sağlam bi şekilde gelir de rahatlatır bizi.:26:

ay sosyog çok fena oldum ya nasıl bi haber bu böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…