oo baya baya yaş grubuymuş valla üniversiteşaka bi yana canım, hiç korkma bu yaşta evlilik çocuk gibi sorumluluklar almaya hazır olduğuna göre yoktur eşinin dışarda gözü..birisi demişti insanın içinde olacak diye aynen katılıyorum
ilk gebeligimde hic bir aserme durumum yoktu ama bu sefer hergun bulantilar icindeyim ikisi birbirinden cok farkli herkesin ilk gebeligi mi??
kızlar 400 gr. almışımgerçi domatesli makarnaya veda edecek gibiyim amma olsun güzel haber bu yinede
benım ıkıncı gebelıgım canım ama sanırım genelde ilk.benım bunda pek bulantım yok ılkı çok kotuydu ama.
son tartıldığımdan berinasıl yani 12 haftadır 400 gr mı yoksa bu ay mı
kızlar 400 gr. almışımgerçi domatesli makarnaya veda edecek gibiyim amma olsun güzel haber bu yinede
anam kız seninki güççükmüş yavrum ya...inşallah olgundur..benim en küçük kardeşim 22 yaşında şu anda onu evlendirdiğimizi düşünemiyorumm...abooowwww
biz böleyiz işte canım mide bulantısı olsa bi dert olmasa bi dert nerden ne çıkarcağımız belli olmuyoben de bu sabah bulantıyla uyandım diye içime kurt düştü cnm.geçmişti ne güzel birden tekrar çıknca korktum acaba bşy oldu da zehirliyo falan mı diye ama dün elevitle gynoferon a başladım doktorum eleviti bulantı yaptığ için ben 4. ayda veriyorum demişti.ona yoruyorum artk
saol cnaım benimiyiyiz cnm hoşgeldin. hayırlı tezkereler olsunn..ayy bende cnm geçen bi nişana gitti Allahım nasıl gürültülü bi müzik öle çantamı montumu falan karnıma koydumm kuzum rahatsız olmasın diye ama eminim o sesten içerde zıp zıp hoplamıştır yavrumm. öle kormayla falan bişey olmamıştır cnm rahat ol Rabbim korur bebişlerimizii inşallah :)
son tartıldığımdan beri12 haftada -4,5 gibi bişey olduğu için 400 gr. almak büyük bir şey benim için.
ilk üç ayda hiç almasan olur canım, ben 5kg kadar vermiştim de derdim o bana bakma senya ben niye almadım kilo acaba?daha dogrusu almak gerek mi?bu haftaya kadar guzlce yedim.. ama bu hafta bıttı yemem:S::S üstelik kilo almadıgım halde kocaman bı göbek olustu:S:S
Eşim olgundur canım çokta çalışkandır ev bakmaktan korkmaz. Benim 10 yıllık arkadaşımın abisi 33 yaşında şuan 5 yıl oldu evleneli hala aklı bir karış havada evlendiği kız yazık çocuk sahibi olmak istiyo ya ama totosu yemediği için kızı geçiştiriyo sürekli yok bakamayız daha yok ben hazır değilim bide çocuk gibi sürekli pc de playstation da falan ne bileyim ya bu işler yaşa bakmıyo bence akıl yaşta değil baştadır diye boşuna dememişler
Allah razı olsun canım, seninde az kalmıştır inşallah güzel haberlerle gelirsin.
karından baktı canım yarım saat incelediği için alttan olması biraz zor olur hemde rahatsızlık verebilir bence.
inşallah sizde video alırsınız veya öncesinde sorabilirsin biz tamamen unutmuşuz doktorumuz kendi hazırlamış bile çok sevindim.
Liva öncesinden beri istediğim bir isimdi inşallah fikirler değişmez sağlık mutlulukla gelir, benim eşim en başından beri kız dedi erkek demişlerdi yılmadı kız dedi, dediğide artık oldu.senin eşininde içinden ne geçiyorsa ona kulak ver sonuçta o belirlemiyormu
kilo konusundada korkma canım benim en başından beri açıktı ama yeme düzenimde bir değişiklik olmadı aynıda gidiyor ne azalttım ne fazlalaştırdım seninde öyle olursa rahat geçer.
slm kızlar ben geldim, bugün kontrolümüz vardı çok şükür bebişlerim çok iyilerdi hareketlenmişler annelerine oyunlar yaptılar:)) fotolarımızı paylaşıcam ama çok net deiller malesef doktorumuz bi yakınlaştırmıyo kuzularımı net göreyim. Eki Görüntüle 557975 Eki Görüntüle 557978 Eki Görüntüle 557979
Yok canım ya çomak falan aaaasosycim bana öyle deyince bende kimin yaptığını söyledim yoksa bişi yok yani Hem evet ödün verdik biz kokoşlar olarak herkeşler versin hihihi
kızlar dün haberlerde izledim.antalyada hırsız 2 aylık hamile kadını tam eşiyle konuştugu sırada kapıyı çalmış teldeyken öldürmüş...çok üzüldüm ya..kadın da çok güzelmiş..Kader işte(( nasıl vicdansız gözü dönmüş insanlar var..Allahım korusun böyle pisliklerden
bana da folidoce u bıraktırdı cnmbiz böleyiz işte canım mide bulantısı olsa bi dert olmasa bi dert nerden ne çıkarcağımız belli olmuyo
banada folik plus bıraktırdı elevit verdi çok kokuyo ya
ya gördün mü bak tam 5 gün olmuş inşallah en kısa zamanda sağlam bi şekilde gelir de rahatlatır bizi.:26:kızlar İlksevin profili buldum eski mesajlardan, en son bu sabah saat 09.10 da online olmuş ama bir şey yazmamış 16.11.2012 den beri inşallah kötü bir şey yoktur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?