2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

erkekler geç olgunlaşıyo bu konuda sana katılıyorum ama hangi yaşta olursa olsunlar çocukluk yapıyorlar yinede onun sonu yok ama kişilik çok önemli kocişim benim en olgun erkeğim bende iyiki eşimle karşılaşmışım ayyyy özleidm birden

hayırlı olsun yavrum yalnız aman deyim büyük tuvaletini falan yapayım deme yoksa o 400 gr da gider maazallah
annem de öyle dedi, aman ya sevincem bana ne ben boşaltımı az gelişmiş canlılar gibi ağızdan yapıyorum artık sanırım neyse iğrençleşmeyeyim hem gülerken kalori kaybedeceğim,güldürmeyiin

ilkini anladım kırk yıl geçse canım istemez rahat ol ikincisi için aynı şeyi söyleyemeyeceğim her an canım isteyebilir bulursam haber vericem canım

rezenekalkmaya mı karar verdin, dayanamadın di mi koy da bakalım yarın minikinin resmine

kızlar mehsel kaçar yoksa az daha durursam akşama kök baharatlı taş yicezmidem sırtıma yapıştı zaten sabahtan beri çorba içe içe .öptüm hepinizi yarın allah izin verirse görüşürüz inşallah çok yazmayın da geçmiş vakit almasınhadi bakim herkeşler evine artık dağılınahaaahahaaa karnım acıkınca benim contalar yanıyo işte böyleee hadi bu sefer gerçekten gittim artık iyi akşamlar minişleri güzel doyurun canlar

o millet yaş konusuna girmiş benim eşimde benden 9 yaş daha büyük ama maşallahı var hiç göztermiyır yaşını görseniz 25 26 anca deniliyor inanamıyor kimse:9 öyle denilince iyiki küçük olmuşm o halde diyorum :) bende yaşımın bir iki yaş üstünü gösteriyorum :)

ye bakalım kök baharatlı taşını bak güzel olursa tarifini de ver de biz de yapalım

annem de öyle dedi, aman ya sevincem bana ne ben boşaltımı az gelişmiş canlılar gibi ağızdan yapıyorum artık sanırım neyse iğrençleşmeyeyim hem gülerken kalori kaybedeceğim,güldürmeyiin
kız tam gidiyodum bak msjını gördüm kaldım yine buralarda kalorini yiyim ben senin ama dur yemiyim kızarsın bide o bana et but oluyodu diye
ilkini anladım kırk yıl geçse canım istemez rahat ol ikincisi için aynı şeyi söyleyemeyeceğim her an canım isteyebilir bulursam haber vericem canım
tmm cnm bekliyorum inşallar bulursun da sen de yersin

kızlar şu asagıda konuyu okuyanlar yazıyo ya..kimin de + işareti var ..o ne demekKİNE ACEP

ye bakalım kök baharatlı taşını bak güzel olursa tarifini de ver de biz de yapalım

şekerim akşama kadar totonu bilgisayarın başından kaldırmıyosun sonra mutfağa gidiyosun bi bakıyosun aaaaaa o da ne senin kök baharatlı taş kendi kendine oluvermişulen bu sefer çıkıyom bak sakın beni biri durdurmasın çizerim

Kızlar yaaa..vipdükkana geene bunlardan gelmiş.almamak için kendimi zor tutuyorum..hadi ikincisi cinsiet belli olunca alınmalı da diğerini alasın geliyooo

OOO BENİMKİ ÇOKTAN PİŞMİŞTİR O ZAMAN:d AMA BENİM YEMEĞİM VARDI MERCİMEK ÇORBASIYLA KARNIBAHAR YEMEGİ AYIPTIR SÖYLEMESİ

Son düzenleme:

tatlım seni zorlayan bişeyi yapamazsın zaten sağlığın ve sağlığı söz konusu bebeğin sen bildiğini et bni zorlasa emin ol tırnağımı göstermem herifime :)
canım ya maşallah, 2 günde bir mi?daha öncenizi düşünemiyorum

2 günde 1 aynen tatlım :) önceside pek yokki zaten 6 aylık evliyim 3. ayımda hamile kaldım zavallım doyamadı belki seneyi devirseydik az yatışmış olurdu

Kızlaaaaaarrr,,

Hani şu canınız çeken meyveler var ya...
Onları en kolay nasıl yersiniz söyliyim,
hani meyvesepeti satan siteler var ya,
oradan sipariş verirseniz tertemiz şık ve çikolataya bulanmıs olarak gelıyor
cilek dir avokadodur, hepsi var
özel tercihiniz varsa onu sa yazıyorsunuz
yanı hepsini çilek de isteyebilirsiniz..

Aklınızda bulunsun,
ertesi gün de adresinizde olur
hatta aynı gun gönderen yerler bile var...

öptüm sizi.. :))

OOO BENİMKİ ÇOKTAN PİŞMİŞTİR O ZAMAN:d AMA BENİM YEMEĞİM VARDI MERCİMEK ÇORBASIYLA KARNIBAHAR YEMEGİ AYIPTIR SÖYLEMESİ

dün bnde mercimek çorbası pişirdim süzme olanından ofss devamını söylemesem daha iyi içimde durmuo bişey çiğ köfte yiom maşallah bulandırmıo bnm sıpam herhalde anası gibi böle zararlı şeyleri yicek büyüyünce çorbadan yararlısı yoktur anında kusuyorum yiyince ama çiğ köfte vs. zararlı olanları içim tutuo napim aç kalmim hepten die yiorum bnde

ya ben niye almadım kilo acaba?daha dogrusu almak gerek mi?bu haftaya kadar guzlce yedim.. ama bu hafta bıttı yemem:S::S üstelik kilo almadıgım halde kocaman bı göbek olustu:S:S

Aynen bende kilo almama rağmen bilhassa 2 gündür yuvarlak bi göbişim oldu. Aslında plates yaptığım için karnım içine çöküktü uzun süre (gaz harici) göbişim yoktu. Ama 2 gündür hiç inmiyo

İyi akşamlaaaaa Afiyet olsun. Bebişinede sanada yarasın inşAllah
Kızlar yaaa..vipdükkana geene bunlardan gelmiş.almamak için kendimi zor tutuyorum..hadi ikincisi cinsiet belli olunca alınmalı da diğerini alasın geliyooo
Eki Görüntüle 558264 Eki Görüntüle 558265

Ayyyyyyyyyyyyy çok tatlılar. Şimdi anlıyorum eşim kredi kartını kapattırmaya bu yüzden ikna etmiş beni galiba

Ya zorlamıyo ama hep yanaşıyo oda haklı hiç bi işe yaramıyo yanaşması 2,5 aydır tık yok ama sağolun ya böyle düşüncelerinizi söyledikçe benimde stresim hafifledi valla :13:

ayyy bnm cnm çilek istedi bulabilir miyiz acep :s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…