ilk üç ayda hiç almasan olur canım, ben 5kg kadar vermiştim de derdim o bana bakma sen
kişiden kişiye değişiyor tabi de genel olarak erkeklerin olgunlaşması uzun sürüyorAman sen memnunsan sıkıntı yok..ben de eşimden önce kendimden 6 yaş küçük birini sevmiştim ama babası istemedi beni..hem de benden çok olgun duruyordu fiziksel olarak..şimdi diyoyumki iyiki olmamış...o zaman ona kızgınlığımdan eşimle görüşmeyyi kabul etmiştimm..ki başkası aracılığıyla kimseyle görüşmemiştim..nasip işte.Allahım iiki de eşimi çıkardı karşıma
annem de öyle dedihayırlı olsun yavrumyalnız aman deyim büyük tuvaletini falan yapayım deme yoksa o 400 gr da gider maazallah
rezeneaz yavaş yazın kızlar 1057. sayfadayım daha
ben 10. hafta içindeyim doktora göre
ultrosana göre 5 gün ilerideyim. bakalım bu gittiğimde ne çıkacak bu arada yarın gidiyorum doktora. ikili testi de bu gittiğimde ne zaman olacağını söyleyecek
video verilme olayı gerçekten çok güzel.
ben kilo alacağıma neredeyse eminim çünkü iştahım açılınca erkekler gibi hızlı yiyorum. o da direk kilo yapıyor.
ay maşaallah
çok hoşlar seninkiler hiç sıkılmaz oyunlar oynarlar.
çok net görülmüyor. gerçi görünse de yorum yapacak bilgim yok
kızlar mehsel kaçar yoksa az daha durursam akşama kök baharatlı taş yicezmidem sırtıma yapıştı zaten sabahtan beri çorba içe içe .öptüm hepinizi yarın allah izin verirse görüşürüz inşallah çok yazmayın da geçmiş vakit almasın hadi bakim herkeşler evine artık dağılın ahaaahahaaa karnım acıkınca benim contalar yanıyo işte böyle ee hadi bu sefer gerçekten gittim artık iyi akşamlar minişleri güzel doyurun canlar
kız tam gidiyodum bak msjını gördüm kaldım yine buralardaannem de öyle dedi, aman ya sevincem bana ne ben boşaltımı az gelişmiş canlılar gibi ağızdan yapıyorum artık sanırım neyse iğrençleşmeyeyim hem gülerken kalori kaybedeceğim,güldürmeyiin
tmm cnm bekliyorum inşallar bulursun da sen de yersinilkini anladım kırk yıl geçse canım istemez rahat olikincisi için aynı şeyi söyleyemeyeceğim her an canım isteyebilir bulursam haber vericem canım
ye bakalım kök baharatlı taşınıbak güzel olursa tarifini de ver de biz de yapalım
Kızlar yaaa..vipdükkana geene bunlardan gelmiş.almamak için kendimi zor tutuyorum..hadi ikincisi cinsiet belli olunca alınmalı da diğerini alasın geliyooo
Eki Görüntüle 558264 Eki Görüntüle 558265
şekerim akşama kadar totonu bilgisayarın başından kaldırmıyosun sonra mutfağa gidiyosun bi bakıyosun aaaaaa o da ne senin kök baharatlı taş kendi kendine oluvermişulen bu sefer çıkıyom bak sakın beni biri durdurmasın çizerim
Bende doğumu kolaylaştırdığını duydum ama normal doğuma sıcak bakamadığım için pek ilgimi çekmiyo açıkçasıAma ne güzel en azından normal hayatınıza devam ediyosunuz umarım böyle devam eder bulantıların kesilir diye düşünüyorum şimdiye kadar olmamış sonuçta belki ara ara yaşarsın ve biter. Ama benim nerdeyse başından beri bulanıyo ve şuanda olması gereken kadar ilişki eşime yeterli glmiyo bende komple kestim çünkü canım yana yana bunu yaşamak zorunda değilim Bi şekilde idare edicez bu günlerde geçicek sonuçta
canım ya maşallah, 2 günde bir mi?daha öncenizi düşünemiyorum
OOO BENİMKİ ÇOKTAN PİŞMİŞTİR O ZAMAN:d AMA BENİM YEMEĞİM VARDI MERCİMEK ÇORBASIYLA KARNIBAHAR YEMEGİ AYIPTIR SÖYLEMESİ
ya ben niye almadım kilo acaba?daha dogrusu almak gerek mi?bu haftaya kadar guzlce yedim.. ama bu hafta bıttı yemem:S::S üstelik kilo almadıgım halde kocaman bı göbek olustu:S:S
kızlar mehsel kaçar yoksa az daha durursam akşama kök baharatlı taş yicezmidem sırtıma yapıştı zaten sabahtan beri çorba içe içe .öptüm hepinizi yarın allah izin verirse görüşürüz inşallah çok yazmayın da geçmiş vakit almasın hadi bakim herkeşler evine artık dağılın ahaaahahaaa karnım acıkınca benim contalar yanıyo işte böyle ee hadi bu sefer gerçekten gittim artık iyi akşamlar minişleri güzel doyurun canlar
Kızlar yaaa..vipdükkana geene bunlardan gelmiş.almamak için kendimi zor tutuyorum..hadi ikincisi cinsiet belli olunca alınmalı da diğerini alasın geliyooo
Eki Görüntüle 558264 Eki Görüntüle 558265
tatlım seni zorlayan bişeyi yapamazsın zaten sağlığın ve sağlığı söz konusu bebeğin sen bildiğini et bni zorlasa emin ol tırnağımı göstermem herifime :)
2 günde 1 aynen tatlım :) önceside pek yokki zaten 6 aylık evliyim 3. ayımda hamile kaldım zavallım doyamadı belki seneyi devirseydik az yatışmış olurdu
Kızlaaaaaarrr,,
Hani şu canınız çeken meyveler var ya...
Onları en kolay nasıl yersiniz söyliyim,
hani meyvesepeti satan siteler var ya,
oradan sipariş verirseniz tertemiz şık ve çikolataya bulanmıs olarak gelıyor
cilek dir avokadodur, hepsi var
özel tercihiniz varsa onu sa yazıyorsunuz
yanı hepsini çilek de isteyebilirsiniz..
Aklınızda bulunsun,
ertesi gün de adresinizde olur
hatta aynı gun gönderen yerler bile var...
öptüm sizi.. :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?