2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Güzel hamişler bende çıkıyorum Allaha emanetsiniz siz de bebişlerinizde yarın görüşmek üzere

çiğ köfte mi ..bu ara ben acıya gelemiyorum..Tursuyu çok sevemn ben kaynanamın yaptıgı mükemmle turşuları yiyemiyom..sevdigim şeyşerden soğudum...ama canımın çektiği bişeyde yok..hiç aşermiyorummm

ben konuşulan gördüğüm herşeyi istiyorum arzu çilek dedi valla içim gidio şuan kocama ddm bakim bulabilicek mi :)

ay ben o gevrekleri normal zamanda bile yiyemiyorum

gevrek kahvaltı hazırlamaya üşendiğim zamanlar için iyi olabilir de sütle karışınca mama gibi oluyor yiyemiyorum. damak tadımıza pek uygun değil galiba

ilginçtir herkes ayvayı mide yanmasına bulantıya iyi gelir diye yiyor. benim ayva yediğim anda midem taş oluyor sanki.
hazmedemiyorum yanma mı dersin ağrı mı dersin çok rahatsız ediyor.

Bende içiyorum zaten oda günde 1 çay bardağı. Hiçbişey olmaz abartmadıkça bide doktorun bi sebebi yoksa ne olabilir ki

doktor çay kahve zehir değil içebilirsin ama fazla içme dedi . ben de dayanamıyorum kahveye haftada bi iki içiyorum.
kızlar 400 gr. almışım gerçi domatesli makarnaya veda edecek gibiyim amma olsun güzel haber bu yinede

400 gram mı? bebeğin almış olmasın o kiloyu

rezenekalkmaya mı karar verdin, dayanamadın di mi koy da bakalım yarın minikinin resmine

ya işlerim var diğer günler. yarın inşaallah kalakarım. buraya yazdım ki size ayıp olmasın , bu kız amma tembelmiş demeyin diye sabah kendimi vinçle kaldıracağım.
oyyy annesi yer onun fotolarını

canım istedi "kök bahartalı taş" yemeği

hamişler hadiye düşünüyorum bebek için arkadaşıma acaba bebe albümümü alsam çok güzeller var yoksa nevresim takımımı yoksa bornoz takımı bilemedim iki hatta 3 tane:) birine aldım da diğerleri duruyor:)biri kız ikisi erkek

kış geldi bere takımı alabilirsin cnm :)

evet cnm o haberi bende izledimm nasıl insanlar var böle anlamış diilim idam etseler keşke o adamı altın için yapılırmı bu ya

senin kocişin kaçta geliyoki kız daha yenimi yapıcan yemeğini yetiştirirsin inşallah ben 5 de başlıyorum 7 ye anca yetişiyo işştee haydinn kolay gelsin sana güzel yap bakim yemeklerinii bebişinde beğensin

arkadaşların hamilemi cnm yoksa doğurmuşlarmı :)

canım saydıklarının hepside çok hoş hediyeler.bunun dışında battanite,kıyafet falanda alabilirsin...

Günaydın kızlar. Sabah gelirken arabanın biri önümüze kırdı bi fren yaptık nasıl korktum ya. Şimdi karnımı dinleyip duruyom. Çok tırstım ya.

Çok geçmiş olsun canım. Verilmiş sadakanız varmış. Allah korumuş seni de bebişini de.

Canım benim internette okudum 12-13.haftalarda diğer belirtiler hafiflese kaybolsa bile kendinizi yorgun halsiz cansız hissetmeye devam edersiniz diyor bende de oluyor bazen gözlerime kibrit çöpü koyasım geliyor

Haaaaaaayııııııııııııır ama ben 3 ay bitince atom karınca olucam herşey normale dönecek zannediyodummmm. Zaten en büyük dert o halsizlik...

Ben de ağladım işte hiç arkadaşım yok burda diye o da bana bizi evine falan yemeğe alan bi arkadaşının eşi vardı hiç onu aradın mı bak numarasını verdi kadın sana o çekiniyodur rahatsız ederim belki dedi benim de surat aynı Bu uyuşukluk ne olacak bilmiyorum.

Ay babannen de ne fenaymış yaaaa eşime tercüme ettim yazdıklarını insan mıymış o, ne öyle gelini hamile hamile aç bırakmak dedi.

Neyseki annen yakında. Boşver kayınvalideyi Allah muhtaç etmesin... Kayınvalideme ben de saygı duyuyorum kırmamaya çalışıyorum kendi de geröekten iyi bi insan ama en büyük faktör eşim. Hiç bi işine karışamazlar çok çekinirler nasıl tanıştınız diye bile aylar sonra anca bana bin dereden su getirerek eltim aracılığıyla sorabildiler, görümcelerim cesaret edememişler. Yani kaynanam yapı olarak karışan biri değil ama zaten yapısında olmasa bile çekinirdi eşimden bişey diyemezdi. Ama eşimi de bi görsen aslında hiç bişey yaptığı yok hepsi sırlarını ona açar o da herkese karşı çok merhametlidir. Nedir bu kadar çekinmelerinin sırr anlamadım. Ama üzümünü yiyip bağını sormuyorum böyle çok rahat

Sen kesin kız isitiyosun heee herkesin bebişlerini kıza benzetmeler, takvimlerde erkek demesine rağmen kız doğururum demeler falan... Allah gönlüne göre sağlıklı fıstık gibi bi kız verir inşallah.

karataş ilçe adı şifa da baktım internetten şimdi öyle doğum falan yapılacak bi yer değil çok küçük bi tıp merkezi
evet canım hem adanalıyım hem de adanadayım :) nihayet bi hemşehri buldum

evet canım biliyorum bende karataş ı da..şifayı da tıp merkezi olduğunu da biliyorum benden sonra acaba dedim orasını da mı doğum merkezi felan mı oldu...meğer işte izmir dede karataş varmış ama bizimki gibi değildir sanırım.... hemşerinim ama adanada değilim işte taaa nerdeyim malatyada :))))) saolsun hem buraya üye hemde hemşerim vardı aynı senin gibi de burda tanıştık konuştukkk çok şükür yanlız kalmadım gurbettee :))))

esmerim, bulbul hemşeriymişiz kızlar...:79:
esmerim sen uzaklardaymışsın şimdilik.. bende memleketimdeyim çok şükür..
inşallah gelirsin buralara yeniden..

dün bebeğimi gördüm kocaman olmus ellerını ayalarını oynatıyordu coguzel bı duyguymus bu ya tarıfı yok hepımız kucgaımıza alaırız ıns hayırlıysla:)

iyi akşamlar kızlaaarrr...
ikili test 12.haftanın bitiminde daha net bir şekilde mi görülür...yaptıranlar bilgilerini ve ücretini paylaşabilirler mi...

Kızlar yaaa..vipdükkana geene bunlardan gelmiş.almamak için kendimi zor tutuyorum..hadi ikincisi cinsiet belli olunca alınmalı da diğerini alasın geliyooo
Eki Görüntüle 558264 Eki Görüntüle 558265

bu tarz tulumlardan çok almayın diyor tecrübeli anneler...En fazla 1-2 kere giyiliyormuş..Ayaksız almak daha mantıklıymış..

Birde çok kıyafet almayın diyorlar.Çok çabuk büyüyorlarmış..Nasıl tutacaksak kendimizi...

evet cnm bende biliyom..kullanışsızmış ama en tatlıda bun ar duruyo)

oku oku bitmedi maşallah ne çok yazmışsınız c anım ikizlerin çok tatlı maşşalh bende hiç görmemiştim ikiz ultroson ne kadar değişik allahım sen nelere kadirsin beinimde eşim kova bende başağım biraz zıt burçlar ama
oğluşum benim o herşeyim teyzesii
canım oğluşun çok yakışıklı maşalah kızım olursa verebilirim

kızlar ben zayıflamışım ya..Kalçalarım küçülmüş.Bacaklarım incelmiş..Pantalonlarım bol geliyor resmen..Akşama doğru gaz yüzünden göbek oluyor sadece...Eşim millet hamile kalınca kilo alır sen veriyorsun diyor

ayyy bnm cnm çilek istedi bulabilir miyiz acep :s

olmaz mı

eşim göndermişti geçenlerde
evlilik yıldönümümüzde
frut... diye başlayan siteden
hem lezzetli hem de şık
çok pahalı da değildir sanırım
çilek, elma, ananas, muz, kavun, portakal vardı aynı sepette

site kopyalamak yasak ama bulursunuz meyve sepeti diyince
çabucak da geçer elinize
hem soğuk geliyor ozel bir kutuda getırıyorlar
yanı dolaptan cıkmıs gıbı oluyor
guzel guzel yersınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…