2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Kızlar az önce bir araştırma yaptım sitelerden beşik mi daha kullanışlı oyun parkımmı %90 ı kesinlikle oyun parkını öneriyor..beşik kullanışlı olmuyormuş..çocuk sarkabiliyormuş falan ..bir de o küçük beşiklerden heveslenip almayın diyorlar..4-5 ay için degmez diyorlar...
yani ben kesin kesin oyun parkı alacagım...sizde araştırabilirsiniz
http://www.bebegimonline.com/forum/index.php/topic,3591.60.html

Son düzenleme:
Kızlarazönce bir araştırma yaptım sitelerdenbeşik mi daha kullanışlı oyun parkımmı %90 ıkesinlikle oyun parkını öneriyor..beşik kullanışlı o..bide oklmuyormuş..çocuk sarkabiliyormuş falan ..bir de o küçük beşiklerden heveslenip almayın diyorlar..4-5 ay için degmez diyorlar...
yani ben kesin kesin oyun parkı alacagım...sizde araştırabilirsiniz
Tecrübeli anneler Beşik mi, yoksa oyun parkı mı daha avantajlı???

valla ben de senin gibi düşünüyorum canım, oyun parkı alacağım kısmetse. yeterince büyüdüğünde 3 yaşına doğru oda yapmayı planlıyorum. o nedenle oyun parkı daha kullanışlıymış gibi geliyor. yeğenimde kullanmıştık biz memnunduk. ama önemli olan kaliteli iyi bir şey almak sanırım ki hemen sorun çıkarmasın.

Bende geçenlerde okumuştum.Oyun pakını önermişler.Benim ablamda oyun parkı almıştı..Ben bebek odası alacam mecbur beşik olacak ama ablamdan oyun parkınıda alacam yatak odasında yanımda yatıracam bir süre

kesinlikle hem yanımızda taşıyabiliyoruz.müziği bile var:)ben bunu begendim..renk te orta bir renk ilerde bir çocugum daha olursa tekrar kullanırım Allah nasip ederse:)
:)

canım ben iki-üç yaşından sonra oda yapmayı düşünüyorum..zaten taşınacam pratik olması bnmiçin daha öenmli

kesinlikle hem yanımızda taşıyabiliyoruz.müziği bile var:)ben bunu begendim..renk te orta bir renk ilerde bir çocugum daha olursa tekrar kullanırım Allah nasip ederse:)
Eki Görüntüle 558428 :)

evet alt açma kısmı, kirlileri koymak için bölmesi falan da var. gayet güzel :)

Allah nasip etsin 2. çocugunda da kullan o zaman sen cnm

canım ben iki-üç yaşından sonra oda yapmayı düşünüyorum..zaten taşınacam pratik olması bnmiçin daha öenmli

bende kendi evim olduğu için bebeğe ait odayı biran evvel döşemek istiyorum..Bir süre oyun parkını kullanacam gerçi ama yinede olsun...Birde muhakkak sallanan sandalyede alacam emzirmek için..Çok hevesim var

bende kendi evim olduğu için bebeğe ait odayı biran evvel döşemek istiyorum..Bir süre oyun parkını kullanacam gerçi ama yinede olsun...Birde muhakkak sallanan sandalyede alacam emzirmek için..Çok hevesim var

ben de son iki ayda ikeadan bunu almayı planlıyorum canım. acayip rahat, yatamazsam yatagımda bunda uyurum diye düşündüm. sonra da emzirmek için kullanıcam. hem sallanıyo hem geri yatıyo. biraz pahalı bir istek olacak ama son aylar çok işine yarayacak diyorlar

Son düzenleme:

ikea gidersem yakında bakacam bu koltuğa

Benim düşüncem bu ama

fiyatı ne kadar canım? bir de başka rengi var mı?

Kızlar sol kasığımd çok sancı var böyle alt tarafıma doğru bıçak saplanır gibi oluyor bir de alt tarafımdan sanki hava çıkıyor gibi oluyor tuhaf bir şey böyle bir şey yaşayan var mı üşüttüm mü büyüme sancısı mı yoksa kötü bir şey mi korkuyorum(

cnm bu aralar bana daoluor..çokşiddetli değil ama oluyor...benceiçini rahat tut...bebişini ne zaman gördünki en son

Yalnız 1 hafta önce bel ağrılarım başladı. 2 gündür de çok ağrıyor. Varmı sizlerde de bel ağrısı kızlar.

Bende de var canım sürekli iki dolanıyim hemen hatırlatıyo kendini. Ama bende zaten bel fıtığı da var o yüzden de hassas zaten

Selam annişler başağrısı çeken var mı aranızda?iki gündür fena baş ağrım var ne yapabilirim ? normal midir bilgisi olan var mı?

Arada bende de oluyo canım zonk zonk zonkluyo ama hamilelikte normalmiş. Bi de alerji mevsimindeyiz hapsurup duruyorum zaten ona da bağlıyorum biraz. Ben elimi zonklayan damara bastırıp uyuyorum. Uyku en iyi ağrı kesici baş ağrısı için yani en azından benim aprıma çok iyi geliyo.

Yok walla biz gayet karı-kocayız. Sadece sıklığını azalttık biraz o kadar. Ama doktor bize hiç yasak falan demedi başından beri

Hemen üzme kendini belki de seni görmüştür rüyasında özlediği için. Eşin yanındayken doktora bi daha sor artık dr da müsade eder zaten herhalde. Hem eşin de onun ağzından duyarsa içi rahat eder.

Kızlar az önce hüngür hüngür ağladım.Benimkine sordum görünce heyecanlanmadın mı..için bir tuhaf olmadı mı bebeişini ellerini ayaklarını nasıl da oynatıyodu..duygusuz bir şekilde yoo dedi..ben de ağlamaya başladım..sonra diyo ya tabi etkilendim falan filannn...pipisini gördüm falan diyoo.ben de gittttt onun pipisi yok diye bagırdım dedim sen duygusuzsunnnn...dedim bana duygularını belli etmiyon bari bebişine et..o hissedio dedim..insna dedim ihtiyac duyuyo senin de mutlu olduunu hissetmek istiyorum falan dedim..gelmiş sarılıo bana gıcıklık yapıyor..biliorumç ok sevecek doğduktan sonra ama işte yansıtmaması beni üzüyor ..

Son düzenleme:
kızlar 400 gr. almışım gerçi domatesli makarnaya veda edecek gibiyim amma olsun güzel haber bu yinede

kilo aldığınamı sewiniyosun

son tartıldığımdan beri 12 haftada -4,5 gibi bişey olduğu için 400 gr. almak büyük bir şey benim için.

haksızlık ama bu yaaaa ben git gide şişiyorumm
kızlar şu asagıda konuyu okuyanlar yazıyo ya..kimin de + işareti var ..o ne demekKİNE ACEP

+ işareti olanlar senin arkaş listende ekli olan kişiler canım

Eki Görüntüle 558428 :)

aaa çok güzelmiş bende hep kızmızı siyah düşünüyorum her ikisinede gider diye
baya kullanışlıymış yaaa deli gibi alışveriş yapmak istiyorum
bi an önce son aylar gelsede alsak heyecan bastııı

canım üzülme hiç dogduktan sonra kıymetlisi bir iken iki olacak eşinin. aksini düşünmek mümkün değil. benim eşim de aynı, ben heyecanlanırken o daha sakin daha olagan karsılıyo bebeğin gelişimini. hareket ettğini gördüğümüz zaman eşim yanımda değildi dışarıda bekliyordu. çıkınca pıtır pıtır kalp atışını duydum demekle yetindi. yani erkekler bizim gibi düşünemiyor canım ksıacası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…