kızlar 400 gr. almışımgerçi domatesli makarnaya veda edecek gibiyim amma olsun güzel haber bu yinede
son tartıldığımdan beri12 haftada -4,5 gibi bişey olduğu için 400 gr. almak büyük bir şey benim için.
kızlar şu asagıda konuyu okuyanlar yazıyo ya..kimin de + işareti var ..o ne demekKİNE ACEP
kesinlikle hem yanımızda taşıyabiliyoruz.müziği bile var:)ben bunu begendim..renk te orta bir renk ilerde bir çocugum daha olursa tekrar kullanırım Allah nasip ederse:)
Eki Görüntüle 558428 :)
Kızlar az önce hüngür hüngür ağladım.Benimkine sordum görünce heyecanlanmadın mı..için bir tuhaf olmadı mı bebeişini ellerini ayaklarını nasıl da oynatıyodu..duygusuz bir şekilde yoo dedi..ben de ağlamaya başladım..sonra diyo ya tabi etkilendim falan filannn...pipisini gördüm falan diyoo.ben de gittttt onun pipisi yok diye bagırdımdedim sen duygusuzsunnnn...dedim bana duygularını belli etmiyon bari bebişine et..o hissedio dedim..insna dedim ihtiyac duyuyo senin de mutlu olduunu hissetmek istiyorum falan dedim..gelmiş sarılıo bana gıcıklık yapıyor..biliorumç ok sevecek doğduktan sonra ama işte yansıtmaması beni üzüyor ..
canım üzülme hiç dogduktan sonra kıymetlisi bir iken iki olacak eşinin. aksini düşünmek mümkün değil. benim eşim de aynı, ben heyecanlanırken o daha sakin daha olagan karsılıyo bebeğin gelişimini. hareket ettğini gördüğümüz zaman eşim yanımda değildi dışarıda bekliyordu. çıkınca pıtır pıtır kalp atışını duydum demekle yetindi. yani erkekler bizim gibi düşünemiyor canım ksıacası
kızlar butik bebebde çok güzel şeyler var şu albime bakın çok güzel:)http://www.butikbebe.com/urundetay/1398/1376/90325/ayicikli-albumpembe
kilo aldığınamı sewiniyosun
haksızlık ama bu yaaaaben git gide şişiyorumm
+ işareti olanlar senin arkaş listende ekli olan kişiler canım
aaa çok güzelmiş bende hep kırmızı siyah düşünüyorum her ikisinede gider diye
baya kullanışlıymış yaaa deli gibi alışveriş yapmak istiyorum
bi an önce son aylar gelsede alsak heyecan bastııı
12 ay albümü diye de bi ürün var çok hoşuma gitti 12 ay boyunca her ay farklı foto koyuyosun çok güzel
arkadaşların hamilemi cnm yoksa doğurmuşlarmı :)
acıkcası ben en çok bunu begendim:) daha neler bakmadımki bebek arabaları ana kucakları:)ben de sabırsızlanıyorum valla
topikten biri bişey alacağı zaman sana soracak şunumu alsam bunumu alsam diye
En iyisi sen bu bebe frimalarıyla anlaşma yap
reklam yapıyorum hissemi isterim de
+ yı gördünmü kuzum
Kızlar az önce hüngür hüngür ağladım.Benimkine sordum görünce heyecanlanmadın mı..için bir tuhaf olmadı mı bebeişini ellerini ayaklarını nasıl da oynatıyodu..duygusuz bir şekilde yoo dedi..ben de ağlamaya başladım..sonra diyo ya tabi etkilendim falan filannn...pipisini gördüm falan diyoo.ben de gittttt onun pipisi yok diye bagırdımdedim sen duygusuzsunnnn...dedim bana duygularını belli etmiyon bari bebişine et..o hissedio dedim..insna dedim ihtiyac duyuyo senin de mutlu olduunu hissetmek istiyorum falan dedim..gelmiş sarılıo bana gıcıklık yapıyor..biliorumç ok sevecek doğduktan sonra ama işte yansıtmaması beni üzüyor ..
Üzülme canımın içi bunlar öküz baş öküz de benimki. Bir aydır hiç konuşmuyoruz kürüz. Şu halde bana neler yaşatıyor. Her gün ağlıyorum. Üstelik düşük tehlikem var. :)))
ahhhhh ahhh canım benim....sana sadece şu kadarını söyleyebilirim; yalnız değilsin....sen anlattıkça kendi kocamı gördüm...daha bugün dedim senin böyle duygusuz olmadıgını biliyorum,dışarıya böyle kalas görünmek istiyorsan göster kendini ,ama evde şevkat ve sevgi bekliyorum diye...hiç bir erkek anne gibi hisedemez ama en azından biraz mutluluğumuza ,heyacanımıza da ortak olsalardı keşke...
siz bebek odası ile ilgili ne düşünüyorsunuz
beşik için yeriniz var mı yoksa yatak odasına mı alıcaksınız kızlar?
ben bu cocuk odasına alıcam besıgı bır daha yatak odasındna ayırmakla ugrasmıyım dıye
odada cekyat da var, ılk aylarda ben de orada uyurum dıye dusunuyorum
sizde durumlar nasıl?
ben zaten hamilelikle birlikte daha asabi ,sabırsız bir insan oldum...artık h,ç tahammül edemiyorum ...eşimin bu hareketleri beni iyice kendinden sogutuyor...hep umursamıyorum havalarında ,hiç kimseye hiç bir şeye özenmem ama buradaki arkadaşlar eşim bebeğimle konuşuyor,benim üstüme titriyor dedikçe kendimi çok kötü hissediyorum eşim benimle niye bu mutluluğu uzaktan paylaşıyor diye düşünüyorum
ben zaten hamilelikle birlikte daha asabi ,sabırsız bir insan oldum...artık h,ç tahammül edemiyorum ...eşimin bu hareketleri beni iyice kendinden sogutuyor...hep umursamıyorum havalarında ,hiç kimseye hiç bir şeye özenmem ama buradaki arkadaşlar eşim bebeğimle konuşuyor,benim üstüme titriyor dedikçe kendimi çok kötü hissediyorum eşim benimle niye bu mutluluğu uzaktan paylaşıyor diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?