2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
kızlar 400 gr. almışım gerçi domatesli makarnaya veda edecek gibiyim amma olsun güzel haber bu yinede

kilo aldığınamı sewiniyosun

son tartıldığımdan beri 12 haftada -4,5 gibi bişey olduğu için 400 gr. almak büyük bir şey benim için.

haksızlık ama bu yaaaa ben git gide şişiyorumm
kızlar şu asagıda konuyu okuyanlar yazıyo ya..kimin de + işareti var ..o ne demekKİNE ACEP

+ işareti olanlar senin arkaş listende ekli olan kişiler canım

kesinlikle hem yanımızda taşıyabiliyoruz.müziği bile var:)ben bunu begendim..renk te orta bir renk ilerde bir çocugum daha olursa tekrar kullanırım Allah nasip ederse:)
Eki Görüntüle 558428 :)

aaa çok güzelmiş bende hep kırmızı siyah düşünüyorum her ikisinede gider diye
baya kullanışlıymış yaaa deli gibi alışveriş yapmak istiyorum
bi an önce son aylar gelsede alsak heyecan bastııı

Üzülme canımın içi bunlar öküz baş öküz de benimki. Bir aydır hiç konuşmuyoruz kürüz. Şu halde bana neler yaşatıyor. Her gün ağlıyorum. Üstelik düşük tehlikem var. :)))

evet ama bu soğukkanlılığı beni öldürüyor:) ben duygusalım ama olmuyoki böyle:) az önce gene yok pipisini gördüm diye yanımdaki çekyattan işaret yapıyo:) o göbek bagıdır dedim

Son düzenleme:

acıkcası ben en çok bunu begendim:) daha neler bakmadımki bebek arabaları ana kucakları:)ben de sabırsızlanıyorum valla

arkadaşların hamilemi cnm yoksa doğurmuşlarmı :)

canım biri doğurduda ikisi doğurmadı daha iki tanesi yakın arkadaşım birin hediyesini hazırlamıştım bile ama yanına birşey daha düşünüyorum kızı olan doğurdu onadaalbüm düşünüyorum zamanı yok en azından hemde kalıcı olur yada nevresim takımı alsam die düşündüm ama kalıcı olmaısı daha iyi olur heralde:)

acıkcası ben en çok bunu begendim:) daha neler bakmadımki bebek arabaları ana kucakları:)ben de sabırsızlanıyorum valla

topikten biri bişey alacağı zaman sana soracak şunumu alsam bunumu alsam diye
en iyisi sen bu bebe frimalarıyla anlaşma yap
reklam yapıyorum hissemi isterim de

Ahhhhh ahhh canım benim....sana sadece şu kadarını söyleyebilirim; yalnız değilsin....sen anlattıkça kendi kocamı gördüm...daha bugün dedim senin böyle duygusuz olmadıgını biliyorum,dışarıya böyle kalas görünmek istiyorsan göster kendini ,ama evde şevkat ve sevgi bekliyorum diye...hiç bir erkek anne gibi hisedemez ama en azından biraz mutluluğumuza ,heyacanımıza da ortak olsalardı keşke...

Üzülme canımın içi bunlar öküz baş öküz de benimki. Bir aydır hiç konuşmuyoruz kürüz. Şu halde bana neler yaşatıyor. Her gün ağlıyorum. Üstelik düşük tehlikem var. :)))

Offf sayfalar almış basını gitmiş yine..neler kaçırıyorum kim bilir Bnmki de öyle ya heyecanı yok hiç ama anlamamıyorlar diye düşünüyorum bı cinsiyetini merak ediyor o kadar kiz olursa artık merak edecek biseysi kalmayacak erkek olursa belki merak edecek bişeyler çıkar..

bak o kalas kısmını demeyi unuttum

ben zaten hamilelikle birlikte daha asabi ,sabırsız bir insan oldum...artık h,ç tahammül edemiyorum ...eşimin bu hareketleri beni iyice kendinden sogutuyor...hep umursamıyorum havalarında ,hiç kimseye hiç bir şeye özenmem ama buradaki arkadaşlar eşim bebeğimle konuşuyor,benim üstüme titriyor dedikçe kendimi çok kötü hissediyorum eşim benimle niye bu mutluluğu uzaktan paylaşıyor diye düşünüyorum

Bebişinin de senin de iyi olmanıza çok sevindim Arzucum. İkili testinin sonucu da iyi çıkar inşallah. Ben beşiği ilk başlarda yatak odasına koymak istiyorum eşimden ayrılmak istemiyorum o da istemez zaten. Sonra gece emme sıklığı azalınca yani 6 aydan sonra falan oturma odasına geçirmeyi istiyorum. Orda da nereye koyarım bilmiyorum U şeklinde yerleştirdiğim 3 kanepe var bi de marangozumuz lütfedip bitirirse karşı duvarda da çalışma masalı bir kütüphane olacak. Şimdilik TV salonda olduğu için orda oturuyoruz. Olmadı kanepelerden birini duvara diplicem o araya koyacam beşiği. Gerçi o günler gelene kadar daha ne fikirler ne dizaynlar gelir aklıma bilemiyorum

Bebeğini kaybedenler ya da hamile kalmak için çok emek sarfedenlerinki daha iyi anlıyor sanırım bizimkiler idrak edemediler henüz

ya benmkinin karakteri öyle biliyorum çok sever..ablamın oğlunu nasıl seviyodu kucagına alıp ama onda şöyle bişey var..o çocuk doğana kadar belli etmez..hani sağ salim doğacak ya onu bekler:) ya tabi herşey allahtan ama gene de o varlık içimde ve hareket ediyor..gene de insanın içi bir tuhaf oluyo yani..3-5 cmlik şeyin bir kalbi var ve elleri kolalrı hareket ediyor,uyuyor ne bileyim işte:)

Neyse hamiş hatunlar sohbetinize doyum olmuyor
totom ağrıdı pc başında:126::126::126::126::126:
benim uyku saatim geldi biraz meyve atıştırrıpp doğruu yatağa
hadi hepizi mucuuuksssladım
tatlı rüyalar bebişlerinizin totoşundan öpüyorumm
oyyy yavru maleklerr yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…