2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Mucize işte :) normal bır duygu yaratması beklenemez zaten..
benim çoğu arkadaşım da bunları yaşamış...bebek doğduktan sonra elinden düşürmüyorlar diyorlardı..

O birazda aile yapisiyla ilgili mesela benim esimde ilk zamanlar diyordu ki altini asla degistirmem sen istedin sen yapacalsin falan. sonra ablasiyla konustum yigenin altinida degistirmis bircok sey yapmis sirf ablasina yardim etsin diye. tabiii benn bunu duyunca buyk bir tatrtisma cikardim simdi duzeldi artik . bazen birseyleri eslerimizin gozune sokmamiz gerekiyor...

Aynen ben de öyle düşünüyorum canım ben de halsizlik bel ağrısı vs var bulantılarım tamamen geçti sayılır zaten hiç kusmadım burdaki okuduklarıma göre çok iyi atlattım. Ben de Cezayir'deyim. Öyle hastanelik falan olsam annem de İstanbul'da hastanelik olurdu herhalde üzüntüsünden. Evim eskisi kadar bal dök yala kıvamında olmasa da yine de kendi işimi kendim yapıyorum. Zaten burda kadın tutmak da öyle çok yaygın değil, herkes pek bi hamarat maşallah Soğan kavrulmayan ne kadar yemek varsa hepsini sırayla yapıyorum artık :)) Soğan Balık ve Tavuk hala azılı düşmanlarım ama hayat onlarsız da güzel

Muhtemelen beraber oturmanın etkisiyle soğumuşsunuzdur birbirinizden. Ev ev üstüne olmaz diye bi laf var ya çok doğru bence. En iyisi herkes yerini bilecek biraz mesafe olacak o zaman beklenti de olmuyo. Beklenti olmayınca ne yaparsan kıymete biniyo öbür türlü yaptığın fedakarlıklar göreve dönüşüyo.
Canım bence yine de sen kayınvalideni ara eşinin hatırı var ne olsa onun hatırı için. Düşün yine seninki kaynana ben babamı 6 yaşında kaybettim babamın ailesiyle ne bizim ne de annemin hiç bir tartışması vs. olmamış şu ana kadar. Babamın vefatından sonra amcalarım halam dedem hiç arayıp sormadılar, İstanbul'a sık sık gelmelerine rağmen bi kere kapımızı çaldıkları yok, çocuklarının düğünlerine falan çağırmayı bırak yolda görsem tanımam adlarını bile bilmiyorum ki bazıları İstanbul'da oturuyomuş ama yine de her bayramda kendimi zorlayarak da olsa arıyorum, babamın hatırı var sonuçta. Bütün bunlara rağmen Halam düğünümden bi kaç gün önce aradı davetiye göndermişim üstüne bi de telefon etmemişim (ki tüm aile adına dedemi aramıştım) yani ister gelin ister gelmeyin mi demek istiyomuşum çok kırılmışlar. Nişanımda İstanbul'daydı kendisi lütfedip gelmedi cenazemiz var diye. Ama cenaze sahibinin oğlu geldi. Sanki oyunlu nişan yaptım. Sonrasında da kaç gün İStanbul'da kaldı hadi nişana gelmedi sonrasında gelip tebrik edebilirdi. Ayyy ne dolmuşum yaaa velhasıl büyüklük sende kalsın kayınvalideni ara eşinin sevinmesi için 2 dk katlan bence.

Bu arada bayanlaar turkiyede dokyorlar folik asitmidir bilmiyorum tam.bi ilac veriyomus vitamin heralde o ne doktoruma soracagm gerekirse bende alayim burada.

Bu arada bayanlaar turkiyede doktorlar folik asitmidir bilmiyorum tam.bi ilac veriyomus vitamin heralde o ne doktoruma soracagm gerekirse bende alayim burada.

Offf bn de soğudum bu ara k.valideden.. Şimdi biraz uzak duruyorm o yüzden..aynı apartmanda oturuyoruz biz.. Su donemde biraz halsizlestim kendi evimin ısını çok iyi yapamıyorum.ona da yardım eden bir bayan vardı isen ayrıldı.. gecen esime söylenmiş galiba hiç bir gelin yardım etmiyor falan diye daha bnm bişeyim yokmuş karnım bile çıkmamış ama iste memleket gelinleri olsaymış böyle olmazmış falan daha neler neler cok doluyum bu konuda.inanılmaz zoruma gitti arkamdan böyle konuşması..ben de yapacagım varsa da yapmıyorum suan..tamam ben çok hamarat biri değilim normalde ama yaşlılar diye elimden geleni yapmaya çalışıyordum bı Allah razı olsun demesi yeterdi ama şuan pek umursamiyorum açıkcası.aslinda kendime yakıştırmıyorum da bu tavrımı ama nefsime ağır geliyor.biraz ara vereyim belki toparlarım..gecen eltime kızın var sırtın yere gelmez diyor sana yardım eder bak bnm kızım yok yardım edenim yok diye laf vuruyor içimden dedim ki ben anneme ne yapabiliyorum ki suan, hem annem su halimle benden bise istemez kiyamaz ama sesimi çıkarmadım sustum..ahh anneciğim benim,kimse onun yerini tutmaz

kuzey güney bittiben geldimne heyecanlı bi bölümdü ya
canım bişeyler çekiyo akşam akşam,boğazım fıtıladıne yesemki:26:

kuzey güney bittiben geldimne heyecanlı bi bölümdü ya
canım bişeyler çekiyo akşam akşam,boğazım fıtıladıne yesemki:26:

artık cemreyle kuzey in imkansızlığına dayanamıyorum valla içim şişti resmen geriyorum bi de kendimi onlar için:)))) dizi bitti azıcık topiği okim dedim uyku bastı o kadar çok yazmışlar ki.. herkese iyi geceler rüyanızda bebişlerinizi görün inş:)))

Ben caya dayanamıyorum yaa 6 bardak içtiğim bile oluyor hem de Sekersiz

hamişler merak ediyorum ya bu göbek kordonu bebeğin annenin neresine bağlanıyor :) nettede bulamadım merak ettim :) şimdi ne hgereği var diyebilirsiniz işte aklıma geldi öyle:)

tüm hamişlere günnaayydıııııııııınnnn =)))) ben yarım saate kadar yola çıkıyorum mersine gidiyorum annemlerin yanına.. ve yeni bi doktordan randevu aldım saat onda.. bebişimi görecemm.. ya tüm gece uyku tutmadı resmen .. inşallah herşey yolundadır.. dua edin bize.. ancak pazartesiye dönerim.. inşallah o zaman veririm güzel haberleri.. hepinizin bebişleri öpüyorummmmm.. ohhhhhhhhh.. =))))))

Gunaydin hersey yolundadir icini ferah tut, ay ben mersini cok ozledim olsada bir kerebic olsaydida

yeseydim ...Guzel haberlerini bekliyoruz

Bu arada bayanlaar turkiyede dokyorlar folik asitmidir bilmiyorum tam.bi ilac veriyomus vitamin heralde o ne doktoruma soracagm gerekirse bende alayim burada.

folik asiti hamılelığın ılk haftalarından ıtıbaren kullanmak gerekıyor hatta planlı bır gebelık dusunuluyorsa hamıle kalmadan bır kaç ay once baslamak gerekıyor .Folik asit nöral tüp defekti denılen anomalılerın engellenmesını saglıyormus benım de pek duzenlı kullandıgım soylenemez bulantılar yuzunden.Demek ıstedgım su kı ılerı gebelık haftalarında kullanımı cok elzem degıl sanırım.

Ah canım lütfen şu dönemde uzak dur en güzeli bu, ruh sağlığın bebeğinin ruh sağlığı olacak direk, Rabbim sabrını verir canım, sabreyle bakalım..

Günaydın Kızlaarr

hava yağmurlu olmasına rağmen kendimi çok iyi hissediyorum bugun. İnşallah siz ve bebekleriniz de çok iyisinizdir

Son düzenleme:
plesantaya diye tahminde bulunuyorum:)plesantada keseye,kesede rahmin içinde sanırım.

hamişler merak ediyorum ya bu göbek kordonu bebeğin annenin neresine bağlanıyor :) nettede bulamadım merak ettim :) şimdi ne hgereği var diyebilirsiniz işte aklıma geldi öyle:)

Bende plasentaya bağlı diye biliyorum. Yani bebeğin eşine.

Kıpırdak ikizler desene Bu arada ultrason resimlerine bayıldım eşime bile gösterdim çok şekerler. Hele o ikisinin yanyana gözüktüğü resim harika. Çifte mutluluk ne güzel...

Ne olsun tatlım işte topicin hızına yetişmeye çalışıyorum. Hırs yaptım geçmişi okucam diye eşimi gönderdim namazımı kıldım Kur'an'ımı okudum, normalde bunları yaptıktan sonra sendeleye sendeleye yatağa gşder uyurdum ama oturdum ropicin başına

ulen ben bunu satar, doğumu suda yaparım üstüne bebeğimin odasını alırım bide çocuğun ilkokul sonuna kadar masraflarını karşılarm

Bi buna bi de şu keeple sosyoloğun çapkınlık yorumlarına çok güldüm. Alemsiniz kızlar yaaa. Ama bi o kadar da haklısınız. Benim eşim çok dindardır kafasını kaldırıp bakmaz hakketen zaten işi itibariyle de hiç bayanlarla muhatap olmak zorunda değil. Ama üniversiteye gidiyo ya ben de hamileliğin etkisiyle iyice kıskançlaştım. Bi de üstüne alyansı kırıldı yaptırmaya da fırsat bulamadık daha. Diyorum "kızlar bakar sana ne bilsinler evli olduğunu". o da "ben onların babası yaşındayım" diyo 34 yaşında çünkü. Ama kızlar olgun erkeklerden hoşlanıyo. Bizim üniversitede dedem yaşındaki hocalara aşık kızlar vardı. "Biri sana gelip duygularını açsa ne dersin" dedim. Önce "ne saçma sapan şeyler konuşuyosun insan eşine böyle sorular sorar mı" dedi sonra da baktı ki ben ısrarcıyım "Bak evladım (sonra da bak dikkatini çekerim evladım diyorum diyo) ben eliyim çocuğum var" derim dedi. Aslında eşime güvenim sonsuz burdaki kızlar da Türk kızlarına göre daha çekingenler zaten ama herhalde hormonların etkisi.

gunaydın canlarımmmmm
ben dun gece bebsımı gordum kız bebıs beyaz tenlı kumral sacları var dı ve mınnacıktı
ama benım gıbı esmer bı kızdan bole beyaz tenlı cocuk nası cıktı anlamadım
ben emzırıodum onu gorsenız nasıl sut varsı nasıl ıcıodu anlatamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…