kızlar sabah yazmıştım kontrolüm var çok gerginim dua edin diye tahmin ettiğim gibi çıktı ense kalınlığı ölçümü yapıldı 7,5 mm ve karnında şişknlik (sıvı) tespit edildi.. izmiri önerdi doktor anormalliklerin nedenini araştırmak için doktor söylemek istemedi ama alınıcak sanırım çnkü çok düşük de olsa iyi olma ihtimalini düşünmek zorundayz dedi
Ben henüz yaptırmadım canım ikili testi. 28 kasımda benim ki onun için yardımcı olamıyorum ama bu tarz kararlarda tek doktorla kalma bence. İşinde uzman baska bir doktora daha görün derim.
maşallah maşallah tatlıma resim iste azcıkk sevelim onu yrn :)
iyi haberler aldıkça kendi çocuğummuş gbi seviniorum allah sağlıkla bağışlasın onları bize :)
tokoyay cım cnm inş hayırlı haberler getirirsin bize senin oğluşun olucak bak görürsün göbüş çok dkti şmdiden :)
amin canım bizim kızgınlığımız kürtlere değil vatan hainlerine..yanlış anlaşılmasını istemem ...ben insan olanı severim...çocukları da çok seviyorum...hiç farklı bir ırktan gibi düşünmüyorum....ben vatan haini olduktan sonra bir katil bir cani oldukta sonra türk türk ayrımı asla yapmam..yakılan okul şırnak'ın zenginlerinden hayırsever bir adamın..okulda çok güzel bir okuldu...inşallah bizim okulu da yakmazlarn
Valla artık nasıl kaynaştıysak ben iyi haberle sevinip kötü bir haberle üzülüyorum.
Nicklere bakmadan okuyorum her mesajı ayrı gayrı olmasın diye
Ben size şunu söyleyeyim daha bebeğimin ultrason fotolarını görmeyen bir sürü aile üyesi var ama doktordan gelince ilk iş buraya ekliyorum
Daha henüz kimseyle muhabbetini etmediğim şeyler var burada paylaştığım, çoğu arkadaşta öyle, bebişlerimiz paylaştıklarımız bizi böyle yakınlaştırıyor sonra da aldığımız haberlere kendi çocuğumuz gibi seviniyoruz yada üzülüyoruz
İnşallah canım inşallah.Hepimiz hayırlı haberler alalım inşallah.
Herkes erkek diyor bir tek ben ısrarla kız diyorum göreceğiz bakalım.Benim göbek daha da büyüdü ama çok komik büyüdü, yanlarda hiçbir şey yok öne doğru füze.
minikkuşum snn bulantılar geçti sanırım bulantısı geçen arkadaşlar bilgilendirsin ltfen az çok bizde ne zaman kurtulucağımı biliriz ofss bgn 5 kere çıkardım asit gibi
bnmde bu 2 gündür dkktimi çekio karnım ilginç :s ya gaz şişkinliği yada büyüom benbnde snn gibi herkese diom oğlum olucak bana herkes eşim dahil kız olucak dio :) kızımda yok oğlumda sağlıkla gelsin bebeklerimiz
herkese iyi geceler canlarım meleklerinizede iyi bakın öpüldünüzz
Haklısın canım bu zamanın en büyük problemi doyumsuz çocuklar. Annem bizi evin bahçesine bile saatle çıkarırmış hiç de aklımda kalmadı, ama evdeki kudurmalarımıza belli ölçüde izin verirdi, iyiki de bizi düzenli programlı yetiştirmiş sonradan çok faydasını gördüm. Ben de temel ihtiyaçlarını karşılayıp lüksleri yaptıklarına karşılık ödül olarak vermeyi düşünüyorum. Yani bişeylere ulaşmak için çaba harcasın herşey elinin altında olunca kıymetini bilmiyolar. Ama ben odanın bir ihtiyaç olduğunu düşünüyorum kendine özel bir mekanı ve o mekanda ona ait özgürlükleri ve sorumlulukları olmalı.
gvn1907 saol cnm bazı yazılar görünmez oluyo sanırım burda ne yazarsan yaz cvp gelmio bazen hiç mi yok ense kalınlığı ölçtüren arkadaş.. halbuki çoğunluk11-14.hafta arasında
geldim canım
sorma çok korktum dr apar topar evinden geldi
ceketini çıkarmadan hemen muayne etti beni bebek çok iyi
düşük tekhlikeside hiç yok
ama lekelenme 2 gün daha sürdü
eczacı bi arkadaşım var o 9 ay boyunca yaşamış hemde kanlı akıntı
insan görünce çok telaşlanıyor
özledim sizleride
iyi akşamlar kızlar...Eki Görüntüle 559167
offf yine sayfalar çok ilerlemiş, okuyamadım hepsiniben bugün çok aktiftim kızlar attım üzerimdeki uyuşukluğu süslendim püslendim yürüyerek kursa gittim, mağazalara falan bakarak:) çıkışta eşimle yemeğe gittik, sonra biraz da alışveriş merkezi gezdik ve nihayet evdeyim ama inanın kendime geldim..
bu arada bebek odası muhabbeti dönmüş ben oda yapmayı düşünüyorum beyaz mobilyalar alıp bebeklerin cinsiyetine göre odayı perde halı stikırla falan renklendirmeyi düşünüyorum:) ilk aylar için odama ne koyacağıma ise karar veremedimbeşik mi park mı?? yeni doğum yapan arkadaşlarım var artık onlardan yola çıkarak bir karar veririm. zor iş bunlar zorr herşeyin en güzelini istiyoruz çünkü bebeklerimiz için..
kızlar sabah yazmıştım kontrolüm var çok gerginim dua edin diye tahmin ettiğim gibi çıktı ense kalınlığı ölçümü yapıldı 7,5 mm ve karnında şişknlik (sıvı) tespit edildi.. izmiri önerdi doktor anormalliklerin nedenini araştırmak için doktor söylemek istemedi ama alınıcak sanırım çnkü çok düşük de olsa iyi olma ihtimalini düşünmek zorundayz dedi
aynen canım bulgurun faydalı olduğunu 100 kere anlattım ama adamın gözü etten başka bişey görmüyoki..diğer yemekleri yemekten saymıyor..helede yeşil mercimekle yapacaksın bulgur pilavını off ne güzel oluyor çoban salatasıyla..
dün akşamdan beri bulantılar yine coştu kızlar, geçmişi fln doğru düzgün okuyamıyorum. Sabahtan beri kafamı ilk defa kaldırdım ve geri yatmaya gidiyorum. Umarım herkes iyidir
Merhabalar
İkili testimizin sonucunu aldık tertemiz çıktı, sonuç düşük risk doktor gayet iyi dedi.
Azcık doktor amcaya nazlandık oda ultrasonla bize baktı kalp atışını gösterdi ama heyecandan ultrason çıktısı isteyemedik oda vermedi.
Uyuyordu bebişimdoktor karnımı sarsınca sıcradı yavrum yan döndü kalbini öyle görebildik, kocaman olmuş ama cinsiyetini söylemedi 4 hafta sonra dedi
Yarın kendi doktorumuza gidiyoruz sabahtan belkim o verir bize şöyle güzel bir fotobizde teyzelerimize gösteririz
Geçmiş çok geçmiş, bakalım gelelim:44:
cnm ya bak doktorun da demiş iyi olma ihtimalini düşünmek zorundasın bence de minikkuş çok güzel bi bilgi paylaşmış bak iki ölçüm bile birbirine uymuyor.inşallah güzel haberler alırsın tek doktorla kalma olur mu?kızlar sabah yazmıştım kontrolüm var çok gerginim dua edin diye tahmin ettiğim gibi çıktı ense kalınlığı ölçümü yapıldı 7,5 mm ve karnında şişknlik (sıvı) tespit edildi.. izmiri önerdi doktor anormalliklerin nedenini araştırmak için doktor söylemek istemedi ama alınıcak sanırım çnkü çok düşük de olsa iyi olma ihtimalini düşünmek zorundayz dedi
noldu sana cnm anlat bakimkızlar çok sıkılıyorum ya ben
ben pazartesi 2 liye girdim cnm ölçüldü normal çıktı ama kaçtı bilmiyorum o sırada doktorumuz bebeğimin organlarını gösterdiği için kulak kabartmamışım ensesi incecik hiçbir sorun yok dediğini hatırlıyorum.peki ense kalınlığını ölçtürem var mı içinzde ?
çok erken bence cnm çünkü bana doktorum 12 den önce bebeğin burun kemiği gelişimini tamamlamadığı için doğru sonuç vermezdi o yüzden 12 den itibaren bakıyoruz dedi.Kontrole gittiğimizde 10+4 olcaz acaba 2li test yaparlarmı diye sormuştum
kız çıkma ihtimali yüksek cnm çünkü senin bu anlattığını bizzat ben yaşadım bana inatla erkek dediler karnımı da biliyosun zaten benim de aynı senin gibi önümde küçücük yarıdan kesilmiş bir top var sanki onu her gören erkek bu dedi ben kız dedim ve işte sonuç "KIZ"İnşallah canım inşallah.Hepimiz hayırlı haberler alalım inşallah.
Herkes erkek diyor bir tek ben ısrarla kız diyorum göreceğiz bakalım.Benim göbek daha da büyüdü ama çok komik büyüdü, yanlarda hiçbir şey yok öne doğru füze.
yok cnm ya karnı burnundalar gidior bnce bi zararı olmaz 7 aylık olunca bnde memlekete gdcem sorun olmz die düşünüorum
inş. canım benimm inş... hayırlısıyla bi görsem kalp atışını duysam devam edeceğini ve sağlıklıca kucagıma alacağıma dahada cok inanıcam sende inş. duyarsın bi tanem sanırım ilk değil kalp atısını duyman demi
yok canım ikinci kez duyucam inşallah
angel kız senin bebekliğin ne tatlıymış tipe bak ısır ısır
eşimin cocukluğuda sapsarı gözleride yeşil,
benmde cocukluğum sarı
bizim cocuk nasıl olur acep yirim onun totosunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?