2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

Ben henüz yaptırmadım canım ikili testi. 28 kasımda benim ki onun için yardımcı olamıyorum ama bu tarz kararlarda tek doktorla kalma bence. İşinde uzman baska bir doktora daha görün derim.

Ben henüz yaptırmadım canım ikili testi. 28 kasımda benim ki onun için yardımcı olamıyorum ama bu tarz kararlarda tek doktorla kalma bence. İşinde uzman baska bir doktora daha görün derim.

tokoyay cım cnm inş hayırlı haberler getirirsin bize senin oğluşun olucak bak görürsün göbüş çok dkti şmdiden :)

maşallah maşallah tatlıma resim iste azcıkk sevelim onu yrn :)
iyi haberler aldıkça kendi çocuğummuş gbi seviniorum allah sağlıkla bağışlasın onları bize :)

Valla artık nasıl kaynaştıysak ben iyi haberle sevinip kötü bir haberle üzülüyorum.
Nicklere bakmadan okuyorum her mesajı ayrı gayrı olmasın diye
Ben size şunu söyleyeyim daha bebeğimin ultrason fotolarını görmeyen bir sürü aile üyesi var ama doktordan gelince ilk iş buraya ekliyorum
Daha henüz kimseyle muhabbetini etmediğim şeyler var burada paylaştığım, çoğu arkadaşta öyle, bebişlerimiz paylaştıklarımız bizi böyle yakınlaştırıyor sonra da aldığımız haberlere kendi çocuğumuz gibi seviniyoruz yada üzülüyoruz

tokoyay cım cnm inş hayırlı haberler getirirsin bize senin oğluşun olucak bak görürsün göbüş çok dkti şmdiden :)

İnşallah canım inşallah. Hepimiz hayırlı haberler alalım inşallah.

Herkes erkek diyor bir tek ben ısrarla kız diyorum göreceğiz bakalım. Benim göbek daha da büyüdü ama çok komik büyüdü, yanlarda hiçbir şey yok öne doğru füze.

Canım ya, bugün akşam haberlerini izlerken duydum olayları aklıma hemen sen geldin, KK ya girip baktım, başka bir okuldu diye yazmışsın içim rahatladı senin için ama okul için üzüldüm.
Çok dikkat et kendine, bebişine Allah korusun sizleri

bundan snra üzülmek istemiorum çok kaybımız oldu allah kalanlara sağlık versin kayıp edenlerede sabır ve yeni bi evlat

bnmde bu 2 gündür dkktimi çekio karnım ilginç :s ya gaz şişkinliği yada büyüom ben bnde snn gibi herkese diom oğlum olucak bana herkes eşim dahil kız olucak dio :) kızımda yok oğlumda sağlıkla gelsin bebeklerimiz

herkese iyi geceler canlarım meleklerinizede iyi bakın öpüldünüzz

minikkuşum snn bulantılar geçti sanırım bulantısı geçen arkadaşlar bilgilendirsin ltfen az çok bizde ne zaman kurtulucağımı biliriz ofss bgn 5 kere çıkardım asit gibi

Canım, benim bulantım zaten yoktu ama şunu söyleyebilirim ki mevcutta olan diğer hafif belirtilerde son 3 gündür geçti sadece rahim büyümesinden ve yer değiştirmesinden kaynaklı arada kasık-karın bölgesinde ağrı var çok zorlarsam da belimde ağrı oluyor.
Belirtilerim geçtiği için endişelenmiştim biraz bugün ultrasona girdik kalp atışımız var maşallah

Belirtilerin geçmesi ve ağrılar içinse doktor gayet normal dedi artık giderek rahatlarsın dedi ama kişiye göre değişebilir durumlar bunlar.

Ah o gaz 2 gündür sancıdan mahfetti beni..Acaba üşütüyormuyum diyordum..Meğer sizlerdede varmış rahatladım

ben kendi adıma az şeyle yetinebilen bir insanım
benim kendime ait yatağım 14 yaşında oldu. (şartlar gereği)
onun öncesinde kış ayrı yaz ayrı bir odada yatardık. ne yatağımız ne de bir odamız vardı. sorumluluk dersen elbette vardı. kendi kıyafetlerimizi koyduğumuz yer yatağın toplanması kitaplar vs.
düşününce elbette ki benim çocuğum benim zamanımdaki şartlarda yaşamayacak ben nasıl ki anne ve babamın şartlarında yaşamadıysam.
ama prens ya da prenses odası döşemeyi düşünmüyorumm

gvn1907 saol cnm bazı yazılar görünmez oluyo sanırım burda ne yazarsan yaz cvp gelmio bazen hiç mi yok ense kalınlığı ölçtüren arkadaş.. halbuki çoğunluk11-14.hafta arasında

Ben varım canım sonuçlarımı da bugün aldım, ayrıca senin için bir cevap yazmıştım diye hatırlıyorum geçmiş sayfalarda hatta şimdi baktım 1131. sayfada.
İstersen bir bak çünkü senin için alıntı yapmıştım çıkan sonuçların yorumlanmasıyla ilgili.
Canım benim zaten üzülmüşsün belli bir de cevap yazılmıyor diye üzme kendini merak etme er yada geç biri mutlaka görüyor.
Aramızda testi yaptıranlar var ama henüz sonucu alan az kişi var canım

Geçmiş olsun canım, iyi olmanıza sevindim gerçekten herkes seni çok merak etti kanamam var dedin sonra girmedin haber alamayınca meraklandık çok şükür iyiymişsiniz

Bu odaya bayıldımmmmmmmmmmmmmm annem de

Canım merak etme bu testler kesin sonuç vermiyo daha öncede çok paylaşmıştım kaç tanıdığımıza taa doğuma kadar özürlü olacak dediler hepsi sapasağlam cin gibi oldular walla seninki de sağlıklıdır inşallah.

Canım nasıl oluyo yeşil mercimeklisi bir bulgursever olarak öğrenmek isterim.
Ay aynı benim eşimin kafadanmış seninki de. Gerçi Cezayir'de genel olarak pek sevmiyolar bulguru bi kayınpederim seviyo o tam benim kafadan zaten kepek ekmek sever bulgur pilavına bayılır burdakilerin hiç biri üşümez bi onunla ben giyiniriz kat kat. Ay burda kara kışta eve gelip ayakkabılarıyla çoraplarını da çıkarıyolar bi de o taşlara yalın ayak basıp da nasıl hasta olmuyolar anlamıyorum. Ben de çocuklarımı öyle alıştırcam inşallah biizm gibi iki taşa basınca motoru bozmasın yavrum

Bu arada bulgur pilavını sade yapıp suyunu koyduktan sonra üzerine ince ince salataya doğrar gibi soğan doğrarsanız acayip güzel oluyo kızlar o soğanlar eriyo gidiyo ama çok süper bi lezzet veriyo kimse de içinde soğan olduğuna inanmıyo zaten. Bi de bunun üzerine yoğurtlayıp üstüne de reyhan respiceksin bi de tereyağında kırmızı biber kavur dök ooooooh mis gibi oluyo hele reyhan durunca rengini de kokusunu da daha güzel veriyo. Ben hep yapar üniversiteye götürür orda yerdim. Hergün hamburger ekmek arası patates yemiyim diye. Ayyy karnım acıktı şimdi

dün akşamdan beri bulantılar yine coştu kızlar, geçmişi fln doğru düzgün okuyamıyorum. Sabahtan beri kafamı ilk defa kaldırdım ve geri yatmaya gidiyorum. Umarım herkes iyidir

Benim hiç böyle belirtilerim olmadı ama senin bu hallerin geçtiğinde gerçekten ben de rahatlıycam. Azıcık birşey aldım dedin, düzeliyor galiba diye düşündüm gene başladı nazar mı ettik acaba :44:

ayh ne güzel ne güzel fotunuzu da en kısa zamanda bekliyoruz cnm maşallah minişine
cnm ya bak doktorun da demiş iyi olma ihtimalini düşünmek zorundasın bence de minikkuş çok güzel bi bilgi paylaşmış bak iki ölçüm bile birbirine uymuyor.inşallah güzel haberler alırsın tek doktorla kalma olur mu?
kızlar çok sıkılıyorum ya ben
noldu sana cnm anlat bakim
peki ense kalınlığını ölçtürem var mı içinzde ?
ben pazartesi 2 liye girdim cnm ölçüldü normal çıktı ama kaçtı bilmiyorum o sırada doktorumuz bebeğimin organlarını gösterdiği için kulak kabartmamışım ensesi incecik hiçbir sorun yok dediğini hatırlıyorum.
Kontrole gittiğimizde 10+4 olcaz acaba 2li test yaparlarmı diye sormuştum
çok erken bence cnm çünkü bana doktorum 12 den önce bebeğin burun kemiği gelişimini tamamlamadığı için doğru sonuç vermezdi o yüzden 12 den itibaren bakıyoruz dedi.
kız çıkma ihtimali yüksek cnm çünkü senin bu anlattığını bizzat ben yaşadım bana inatla erkek dediler karnımı da biliyosun zaten benim de aynı senin gibi önümde küçücük yarıdan kesilmiş bir top var sanki onu her gören erkek bu dedi ben kız dedim ve işte sonuç "KIZ"bide kızda popo çıkıyomuş senin popo da yok göbek önden gidiyo diyenleri kızmış dediğim an görmen lazımdı

yok cnm ya karnı burnundalar gidior bnce bi zararı olmaz 7 aylık olunca bnde memlekete gdcem sorun olmz die düşünüorum

Bence de bişey olmaz herhalde ben de 8. ayımda 4 saat kara yolu sonrasında da 3,5 saat uçak yolculuğu yapıcam. Doğum için gelicem anacığımın yanına inşallah. Bizim burdan direkt İstanbul'a uçuş yok başkente gitmem lazım eşim de "öyle 2 kere uçak yolculuğu yapma arabayla ben seni bırakırım yavaş yavaş mola vere vere gideriz" dedi. Allah'tan annemler İstanbul'da bi de ordan başke şehire geçmeye kalksam yollarda doğururdum herhalde mazallah. Adını da sefer koyarım artık. sefer yolculuk demek

Veeee işte nihayet son sayfaya gelebildim :)))) Ama artık geç oldu bizde saat 22))) Hepinize minişlerinizle iyi geceler kızlarrrr. Tatlı rüyalar demeye çekiniyorum rüya görmekten hepimiz bi hal olduk çünkü

angel kız senin bebekliğin ne tatlıymış tipe bak ısır ısır
eşimin cocukluğuda sapsarı gözleride yeşil,
benmde cocukluğum sarı
bizim cocuk nasıl olur acep yirim onun totosunu

Sağol canım tabi biz yeni nesil kadar şanslı değiliz şimdi her anları fotoğraflanıyo video çekiliyo
Oooh Maşallah sizin ufaklıkda sarışın yeşil gözlü olur heralde eşine çok bak

mrb anneler birşey merak ediyorum bu ense kalınlığı 12 inci haftaya kadar doktor ultrosanda bakarken anlamıyor mu nie illa bu haftalar çünkü bu zamana kadar bir çok kez ultrosan giriyoruz anlamıyor mu ki ensenin alt tarafındaki boşluk ölçülüyormuş ense kalınlığı olarak nettenm baktığıma göre öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…