mrb anneler birşey merak ediyorum bu ense kalınlığı 12 inci haftaya kadar doktor ultrosanda bakarken anlamıyor mu nie illa bu haftalar çünkü bu zamana kadar bir çok kez ultrosan giriyoruz anlamıyor mu ki ensenin alt tarafındaki boşluk ölçülüyormuş ense kalınlığı olarak nettenm baktığıma göre öyle
Sanırım bebek daha küçük olduğu içindir :44:10. hafta ultrason görüntüsü ile 12. hafta ultrason görüntüsü arasında bile o kadar fark var ki... Ölçümlerin daha iyi yapılabilmesi içindir diye düşünüyorum ben :26:
Veeee işte nihayet son sayfaya gelebildim :)))) Ama artık geç oldu bizde saat 22))) Hepinize minişlerinizle iyi geceler kızlarrrr. Tatlı rüyalar demeye çekiniyorum rüya görmekten hepimiz bi hal olduk çünkü
çok tatlısın ya
ben de tombiştim bebekken görseniz çok tatlıyım
be nde aynen böyle düşünüyorum
bi de oda takımı alma konusuna soğuk bakıyorum
biz herşeyi çocuklara istemeden sunmamalıyız diye düşünüyorum. ben eksik şeyleri olsun istiyorum. doyumsuz olması en korktuğum şey
maşallah
darısı başımıza.
benim öyle oldu hem geç yumurtlama hem geç döllenme
7 eylül sat
doktor önce 14 eylül yapalım dedi
sonra 18 eylül yaptı.
hımm :) hayırlısı diyelim artık inş iyi sonuçlar alırız biri bitmeden biri başlıyor :) ikili test ve bu geçince sanırım biraz daha rahatlıcaz :)
Angel lost; mobilyalarla ilgili bir hatirlatma yapayim Musaadenle. Cilek, İkea vb urunlerin hazir oldugu yerlerden almiyorsaniz mobilyayi, modeli sectikten sonra ureticinin verdigi bir yapim suresi oluyor. Onu da gectim, daha onemlisi bu mobilyalari o tutkal, boya, vernik vs kokusunun cikmasi icin minimum 2 ay havalandirmak gerekiyor. Mobilya zamanlamasini buna gore yapmakta fayda var canim. Bana da kizimda bebek sahibi olan arkadaslar anlatmisti bunu ve aynen oyle oldu. Havalandir havalandir cikmiyor o koku. Koku cikmadan da bebegi yatiramiyorsun orada.
Amiin inşallah canım, bizim ikili testimiz 3 aralık tarihine ertelendi. Hayırlısı inşallah Rabbimden...
Ben şimdi çıkıyorum, bu arada Kuran okumayı bilen arkadaşlara bir tavsiyem olacak, doğuma kadar 1 hatim yapmayı ve doğumunuzun kolay geçmesi, sağlıcaklada bebeğinizi kucağınıza almanız için dua etmeyi düşünürseniz sevinirim :) Ben çokca faydası olacağına inanıyorum
iyi geceler herkese ben bişi mrk ediyorum benim servikal yetmezlik sorunum var bir iki haftaya kadar dikiş atılması planlanıyor çok endişeliyim benimle aynı sorunu yaşayan arkadaşlar varmıııııııııııı
selaaaam, bu saatte peynir ekmek hayat kurtarıyor..
ben de soda modundayım :)
Bir türlü cesaret edip giremedim topiğe
hepinize çok teşekkür ederim dualarınız için, amin diyorum tüm kalbimle.
Hepiniz de yazmışsınız
Ne çok alışmışım size..
Umarım başka kayıplar yoktur..
Ben cumartesi sabahı kürtaj oldum, 5 gün oldu bile meleğim gideli..
İşe başladım, akşam eve geldiğimde hala ağlıyorum.. eşim de çok çok üzgün.. ama geçecek inşallah..
Biraz ara veriyim diyorum yeni bebek için, yaza kadar felan, ama eşimi nasıl ikna edicem bilmiyorum..
3 ay geçsin tekrar olsun diyor.. Hakkımızda hayırlısı..
Umarım hepinizin kuzucukları iyidirboncuklarımı ekleyip sayfanıza kaçıyorum
çook iyi bakın kendinize
ilk günaydın diyen ben olduumm yaşasınn
Günaydıınn
Bir türlü cesaret edip giremedim topiğe
hepinize çok teşekkür ederim dualarınız için, amin diyorum tüm kalbimle.
Hepiniz de yazmışsınız
Ne çok alışmışım size..
Umarım başka kayıplar yoktur..
Ben cumartesi sabahı kürtaj oldum, 5 gün oldu bile meleğim gideli..
İşe başladım, akşam eve geldiğimde hala ağlıyorum.. eşim de çok çok üzgün.. ama geçecek inşallah..
Biraz ara veriyim diyorum yeni bebek için, yaza kadar felan, ama eşimi nasıl ikna edicem bilmiyorum..
3 ay geçsin tekrar olsun diyor.. Hakkımızda hayırlısı..
Umarım hepinizin kuzucukları iyidirboncuklarımı ekleyip sayfanıza kaçıyorum
çook iyi bakın kendinize
Kızlar az önce çok midem bulandı çok öğürdüm afedersiniz safra çıktı sadece. Yüzümü yıkamak için lavoboya gittim burnum kanıyor.
kızlar sabah yazmıştım kontrolüm var çok gerginim dua edin diye tahmin ettiğim gibi çıktı ense kalınlığı ölçümü yapıldı 7,5 mm ve karnında şişknlik (sıvı) tespit edildi.. izmiri önerdi doktor anormalliklerin nedenini araştırmak için doktor söylemek istemedi ama alınıcak sanırım çnkü çok düşük de olsa iyi olma ihtimalini düşünmek zorundayz dedi
gvn1907 saol cnm bazı yazılar görünmez oluyo sanırım burda ne yazarsan yaz cvp gelmio bazen hiç mi yok ense kalınlığı ölçtüren arkadaş.. halbuki çoğunluk11-14.hafta arasında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?