2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

Sanırım bebek daha küçük olduğu içindir :44:10. hafta ultrason görüntüsü ile 12. hafta ultrason görüntüsü arasında bile o kadar fark var ki... Ölçümlerin daha iyi yapılabilmesi içindir diye düşünüyorum ben :26:

hımm :) hayırlısı diyelim artık inş iyi sonuçlar alırız biri bitmeden biri başlıyor :) ikili test ve bu geçince sanırım biraz daha rahatlıcaz :)

Veeee işte nihayet son sayfaya gelebildim :)))) Ama artık geç oldu bizde saat 22))) Hepinize minişlerinizle iyi geceler kızlarrrr. Tatlı rüyalar demeye çekiniyorum rüya görmekten hepimiz bi hal olduk çünkü

ay sümeyye sorma yaaaa korkuyorum uyumaya artık dua ile uyuyyorum kötü rüya görmim die ve çok etkileniyorum ben ertesi gün bi kaç gündrür dua edip yatıyorum şükür kötü rüya görmedim bugünde kalem gördüm ama muhakkak her gün görüyorum

Sağol canım sende öylesindir eminim de yok mu fotolarınız bebişlik hallerinizi görelim sizinde

hımm :) hayırlısı diyelim artık inş iyi sonuçlar alırız biri bitmeden biri başlıyor :) ikili test ve bu geçince sanırım biraz daha rahatlıcaz :)

Amiin inşallah canım, bizim ikili testimiz 3 aralık tarihine ertelendi. Hayırlısı inşallah Rabbimden...
Ben şimdi çıkıyorum, bu arada Kuran okumayı bilen arkadaşlara bir tavsiyem olacak, doğuma kadar 1 hatim yapmayı ve doğumunuzun kolay geçmesi, sağlıcaklada bebeğinizi kucağınıza almanız için dua etmeyi düşünürseniz sevinirim :) Ben çokca faydası olacağına inanıyorum

Sağol bilgilendirdiğin için bunu bildiğim iyi oldu

iyi geceler herkese ben bişi mrk ediyorum benim servikal yetmezlik sorunum var bir iki haftaya kadar dikiş atılması planlanıyor çok endişeliyim benimle aynı sorunu yaşayan arkadaşlar varmıııııııııııı

pek birşey kalmamış senin ebnde 13 üncü haftada gidicem sonradaikili testi yaptırıcam inş ikiside güzel çıkar:) bende gerçi 5 inde gidicem pek fark yok ikili testi yaptrdın mı

Son düzenleme:

ilk cocuğunmu ayrıca korkma doktoruna güven benim arkadasım da 16 .haftasında yaptırmıstı büzgü gibi dikiş atılıyormus anestezi altında 35-36 haftaya gelince o dikişler alınıyormus senmi anladın doktormu anladı böyle sorun olduğunu yada doktor anladıysa nasıl belli oluyor

Bir türlü cesaret edip giremedim topiğe
hepinize çok teşekkür ederim dualarınız için, amin diyorum tüm kalbimle.
Hepiniz de yazmışsınız
Ne çok alışmışım size..
Umarım başka kayıplar yoktur..
Ben cumartesi sabahı kürtaj oldum, 5 gün oldu bile meleğim gideli..
İşe başladım, akşam eve geldiğimde hala ağlıyorum.. eşim de çok çok üzgün.. ama geçecek inşallah..
Biraz ara veriyim diyorum yeni bebek için, yaza kadar felan, ama eşimi nasıl ikna edicem bilmiyorum..
3 ay geçsin tekrar olsun diyor.. Hakkımızda hayırlısı..
Umarım hepinizin kuzucukları iyidir boncuklarımı ekleyip sayfanıza kaçıyorum
çook iyi bakın kendinize

Rabbim kollarınızı boş bırakmasın inşallah.. İmtihanınız çok zor olmuş. Rabbim gönlünüze göre pamuk pamuk bir evlat nasip etsin inşallah size.. Dua edeceğim sizin için..

Ne diyeceğimi bilemiyorum, sen böyle yazdıkça benim gözlerim doluyor.
Bazen anlatıyorum eşime bir arkadaşa şu olmuş birinde bir sorun varmış diye suratımı asık ya da ağlar görünce şaşırıyor, anlamıyor tanımıyorsun ki diyor.
Öyle olmuyor ama neyse zaten yazamıyorum, gene sulu gözlülüğüm tuttu, aklıma geldikçe dua ediyorum sana, bebeğine, diğer kayıplara.
Allahım gönlünüze göre versin, en kısa zamanda bu acıları unutturacak kadar tatlı, sağlıklı, güzel bir bebeğiniz olur inşallah.
İyi haberlerini de bekliyoruz.

Kızlar az önce çok midem bulandı çok öğürdüm afedersiniz safra çıktı sadece. Yüzümü yıkamak için lavoboya gittim burnum kanıyor.

Geçmiş olsun canım, az kaldı bitecek bu belirtilerde, burun kanaması hamilelikte normal diye okumuştum hatta bir arkadasımda da oluyor hapşursa burnu kanar. Dikkat et kendine canım

Güzel annişler günaydııın
gününüz çooooooooooook güzel geçsin....
geçmişi okuyayım geliyorum, ondan sonra da hemen çalışmaya geçmem lazım...

Günaydın güzel anneler ve Tontalak tatlı bebişleri
bugün erkenciyim
dün akşam bizim bebenin videosunu eşimin kuzeni bile izledi görmemişin bi bebesi olmuş tutmuş ama napalım çok tatlı kereta dayanamıyoruz
bugünde öğleden sonra 2li testin kan sonuçlarını göstermeye gidicez inşallah bir sorun çıkmaz vede bebişi yine görmeyi isticem bakıyım napıyor oralarda

gvn1907 saol cnm bazı yazılar görünmez oluyo sanırım burda ne yazarsan yaz cvp gelmio bazen hiç mi yok ense kalınlığı ölçtüren arkadaş.. halbuki çoğunluk11-14.hafta arasında

canım kesinlikle ve kesinlikle farklı uzman bir doktora daha görün en azından gelişimi için bekleyin, biliyorsunki çok örnekleri var kötüye yorulupta iyi çıkan sen sıkma canını. ense kalınlığı kaç çıktı sizde demişsin emin ol tatlım hatırlamıyorum o yüzden birşey diyemiceğim.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…