2. Bebgini bekleyen anneler cocukların arasında kac yas olacak ?
kızlar beni malum internet sitesinden ekleyen kimler
kızlar sabah yazmıştım kontrolüm var çok gerginim dua edin diye tahmin ettiğim gibi çıktı ense kalınlığı ölçümü yapıldı 7,5 mm ve karnında şişknlik (sıvı) tespit edildi.. izmiri önerdi doktor anormalliklerin nedenini araştırmak için doktor söylemek istemedi ama alınıcak sanırım çnkü çok düşük de olsa iyi olma ihtimalini düşünmek zorundayz dedi
kızlar sabah yazmıştım kontrolüm var çok gerginim dua edin diye tahmin ettiğim gibi çıktı ense kalınlığı ölçümü yapıldı 7,5 mm ve karnında şişknlik (sıvı) tespit edildi.. izmiri önerdi doktor anormalliklerin nedenini araştırmak için doktor söylemek istemedi ama alınıcak sanırım çnkü çok düşük de olsa iyi olma ihtimalini düşünmek zorundayz dedi
Arkadaslar neden burada bı soru yazdığımda cevap alamıyorum bilmiyorum hep belirli kisiler arasında geçiyor sohbet ben 2008 Aralık annelerindeydim hiç böyle bir şey olmamıştı üzüldüm açıkcası
canım merhaba seninde 2. hamileliğin sanırım..kızım 3 buçuk yaşında aralarında 4 yaş olacak inşallah..sizin kaç yaş?2. Bebgini bekleyen anneler cocukların arasında kac yas olacak ?
canım çok geçmiş olsun..ben kürtajımda hastanede yatardken yeni doğum yapmış bi arkadaş vardı..hamileliğinde 4 doktor 5. aya kadar senin bebeğin sakat olur demişler..o da aldırmamış ne olursa olsun benim evladım diye..sonra 5. aydaki 4 boyutluda bebeğin sağlıklı demeye başlamışlar..onların lafına uysam bebeğim hayatına sebep oalcaktım diyor..sapa sağlam bir oğlan çocuğuydu..Herşey Allahtan iyi düşün derim canım..bu testlerde çıkan % 100 doğrudur diye bişey yok..kızlar sabah yazmıştım kontrolüm var çok gerginim dua edin diye tahmin ettiğim gibi çıktı ense kalınlığı ölçümü yapıldı 7,5 mm ve karnında şişknlik (sıvı) tespit edildi.. izmiri önerdi doktor anormalliklerin nedenini araştırmak için doktor söylemek istemedi ama alınıcak sanırım çnkü çok düşük de olsa iyi olma ihtimalini düşünmek zorundayz dedi
hmm .. peki normalde günü gününe uyum oluyo mu sat tarihine göre?
söylediklerimin bi ispatı olmasına çok sevindim canım uzmanlar burda bas bas bağırıken bizim sırf dayanamayız ay bilmem ne olur diye sırf kendimizi tatmin etmek için o yavrucukların düzenini bozmaya hakkımız yok diye düşünüyorum. 4 yaşında çocuğunun daha yeni odasına geçtiğini anlatan arkadaşımada şaşırdım doğrusu bu normal mi yani şimdi sağlıklı mı
amin canım bizim kızgınlığımız kürtlere değil vatan hainlerine..yanlış anlaşılmasını istemem ...ben insan olanı severim...çocukları da çok seviyorum...hiç farklı bir ırktan gibi düşünmüyorum....ben vatan haini olduktan sonra bir katil bir cani oldukta sonra türk türk ayrımı asla yapmam..yakılan okul şırnak'ın zenginlerinden hayırsever bir adamın..okulda çok güzel bir okuldu...inşallah bizim okulu da yakmazlarn
ultrasonda bi sıkıntı yoktu demek ki dediğin gibi canım .yarın tahlil sonuçlarımı göstercem o zaman soraym madem bana bi tarih versin.ne zaman oluyor bu tetonoz iğnesi vuruldun mu sen ?
cnm belki arada kaynamıştır üzülme arada hepimize oluyo böyle soru soruyoruz ama kimse görmüyo cvp yazmıyo sen bidaha paylaş ne sormuştun cnm?
canım merhaba seninde 2. hamileliğin sanırım..kızım 3 buçuk yaşında aralarında 4 yaş olacak inşallah..sizin kaç yaş?
Bizimde tam 4,5 yas olacak inşallah :)
Kontrole gittiğimizde 10+4 olcaz acaba 2li test yaparlarmı diye sormuştum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?