2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Merhaba kızlar konuya ne zamandır giremiyorum maşallah sayfa sayısı 1000 i aşmış
Bu arada İkili test sonucumu az önce öğrendim..şükür hiç bir risk yok dedi. doktor..darısı yaptıracaklara..

maşallah canım...darısı bizlere:)))

hareket etmiş ne güzel maşallah ona.
ben hala etkisindeyim kalbim aşkla atıyor.
teşekkür ederiz teyzesi:))) maşallah senin minnoşa da
ayyy sorma iki gündür aklıma geldikçe yüzümde kocaman bir gülümseme oluşuyor..millet kesin diyordur kafayı yemiş diye

Kızlar acaba 10+4 de 2li test yaparlar mı bı yorum yapın lütfen ona göre randevu tarihimi erteleyecegim

bence yapmazlar canım...11+ dan sonra yapıyorlar sanırım...

geç döllenme cnm...hatta geç döllenme yüzünden 1 ay fark edenler var...

Canııım cok teşekkür ederim cevapladıgın için ,ben de sorup arada kaynayp gitti diye üzülmüştüm ...

ne demek cnm benim...rica ederim:)))

yesinler onun pozlarını ve totosunu:)))
maşallah minnoşa

Minikussummmm çok sevindim maşallah minnoşuna
darısı bizlerin başına...bakalım yarın ben de inşallah sevinirim:))

cnm bence başka doktorlarda da ölçüm yaptır..doktordan doktora çok farkediyor..
bizim kendi doktorumuzda boyu farklı çıktı, ikili testi yapan doktor farklı söyledi...

peki ense kalınlığını ölçtürem var mı içinzde ?

ikili testi yapan doktor hiç açıklama yapmadı bize ama yanındaki yardımcısına söylerken 1.6 mm gibi birşey duydum.
yanlış da duymuş olabilirim...

2 hafta sonra uçakla kıbrısa gidecez, 3,5 aylık olacak bebiş
yolculuğun bi zararı olurmu acaba?

ben bayramda 10 saat araba yolculuğu yaptım, istanbuldan mersine gittim...
bir sonraki hafta da istanbuldan çanakkaleye gittim araba ile 4 saat...
ama genelde arabada hep arkada yattım..bence bir zararı yok ama bünyeye göre değişir heralde bi doktoruna sor bence cnm...

çok teşekkür ederim Minikussum
bizim bebişler inatçı olacak galiba:)))şimdiden annelerini meraklandırıyorlar:)))
ama dediğin gibi sağlıklı olunlar da cinsiyetin hiç bir önemi yok...
Senin bebişe de maşallah canım
Sen ne istiyorsun bilmiyorm cinsiyet açısından ama erkek olsun da adaş olsun bebişlerimiz o zaman:))))

kızlar bende de çift rahim var sanırım burda da bir arkadaş varmış rahmi kalp şeklinde olan.. o arkadaş kim ben ilk bebeğimi 10 haftalıkken kaybettim kalbi durdu öncesinde kanamam vardı hastanede yatıyodum kanamam durduktan soonra 3 günn daha yattım tam çıkacağım gün kalbi durdu bebeğimin.. öyle işte şimdi tekrar hamişim şükürler olsun 1 yıl sonra geldi geri.. o arkadaşşşş kiimm kanaması varmış sanırımm çok geçmiş olsun ayrıca

günaydın kızlar,test sonuçları çıkmış arkadaşlarımızın.hayırlı olsun.bende yarın gidicem.darısı bizlere inşallah.herkese hayırlı cumalar...

aynısını 4 ay önce doğum yapan kuzenim aldı
çok rahat hemen yatağının yanında duruyor

aynısını 4 ay önce doğum yapan kuzenim aldı
çok rahat hemen yatağının yanında duruyor

annemde böyle birşey düşünmüş alanımız dar boyutlarına bakıcaz artık pek deneyimlide olmadığımdan en azından ilk aylar yanımızda olsun diye düşündük, çok rahat olmasına sevindim aklım takılmıyor değildi.

Miğde bulantılarımın azalması gerekirken daha çok olmaya başladı, yemek yedikten sonra daha çok oluyor

günaydın kızlar :118:
dün 4-5 defa istifra edince
işten eve gider gitmez uyumuşum
kuş gibi hissediyorum kendimi

günaydın bayanlar bu arada...güzel bir gün geçirmeniz dileğiyle..ben de birazdan öğrencilerime aninmasyon filmi izlettirecegim..tabi yerlerinde dururlarsa yaramzzlar

Günaydın kızlarr..
Ay bugün geçmişi okumayacağım dün okudum dön dön midem çok kötü oldu var mı önemli bişey

Güzel annişler günaydııın
gününüz çooooooooooook güzel geçsin....
geçmişi okuyayım geliyorum, ondan sonra da hemen çalışmaya geçmem lazım...

günaydın kızlarrrrrrrrr :)

geçmişteyim sonrasında da hem iş yapıp hem sizi takip edeceğim , inş güzel bir cuma günümüz olur

hepimiz de film gibi rüyalar görüyoruz kızlar ben ikinci seferdir düngece de aynı rüyayı görüyorum , rüyamda bebeğimi daha şimdiden doğuruveriyorum ama maşallah tosun gibi bi oğlum oluyo çok tatlı ve rüyamda onu emziriyorum hatta daha hiç giydirecek kıyafetim olmadığından üşütecek diye dertleniyorum :))))))) ama çoooook tatlıydı hiç uyanasım gelmedi.

Herkese hayırlı cumalar. Bulantısız, güzel haberlerin alındığı güzel bir gün olur inşallah.

çok yer kaplamıyor ama çok şirin bende bundan almayı düşünüyorum yatak odama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…