2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

Nerde anamın bulgur pilavlarııı

canım onun birsakıncası yokki.cinsiyet için ayrı biryer var zaten...o da kalsın hatıra

ben seeverim aslında güzel de yaaparım..kocişkom sevmiyor...keşke bu haberi daha önce alaydım 3 ay dolmak üzere

aynen canım bulgurun faydalı olduğunu 100 kere anlattım ama adamın gözü etten başka bişey görmüyoki..diğer yemekleri yemekten saymıyor..helede yeşil mercimekle yapacaksın bulgur pilavını off ne güzel oluyor çoban salatasıyla..

Canım bence mutlaka başka bir yerde uzman birinde tekrar ölçtür, ben sonucumu bugün aldım sorun çıkmadı ama sonucumu almadan önce kafamda ikinci bir plan yapmıştım eğer sorun çıkarsa bu konuda uzman birinde tekrar ölçtürürüm diye.
İnternette araştır hatta burayı bir incele kili test, Birinci trimester tarama testi, ense kalnl lm, 11-14 testi - gebelik.org - Jinekolog Operatr Dr. Kaan Kocatepe

Aşağıdaki bilgiler bu siteden bence sonuna kadar zorla eğer sonuç değişmezse karar senin tabiki
Ama bak ne diyor aynı bebek iki farklı ölçüm benim doktorum da söylemişti çok hassas bir ölçüm en ufak yanılma payı riski çok yukarı çekebiliyor.
Sakın kendini hemen bırakma gardını düşürme, arkadaşlarda söylemiş bunların hepsi ihtimal bebeğin sağlıklı da olabilir.

Birinci resim ile ikinci resim aynı fetusa ait olmalarına karşın birinci ölçüm 1.9 mm, ikinci resim ise 1.6 mm olarak ölçülmüştür. Bu fark çok anlamlı gibi görünmemesine karşın bilgisayara girildiğinde belirlenen risk oldukça farklı olmaktadır!
Aşağıdaki resimde ise risk tahmini yapmak için gerekli olan diğer bir veri, BPM (baş popo mesafesi) ölçümünün ideal şekli gözlenmektedir.Bu ölçümdeki milimetrik hatalar da risk tahmini sonucunu derinden etkilemektedir.

maşallah maşallah tatlıma resim iste azcıkk sevelim onu yrn :)
iyi haberler aldıkça kendi çocuğummuş gbi seviniorum allah sağlıkla bağışlasın onları bize :)

ah cnm ya sen etkilenmiomusun bu olanlardan psikolojim bozulurdu bnm allah ıslah etsin edenleri pisliğin kürdü türkü yok pislik pisliktir yapan kim olursa haindir allah sabır versin can kaybı olmaz inş sende temkinli ol aman haa

kızlar çok sıkılıyorum ya ben

eşin yokmu evde film fln izleyn kafan dağılır cnm

minikkuşum snn bulantılar geçti sanırım bulantısı geçen arkadaşlar bilgilendirsin ltfen az çok bizde ne zaman kurtulucağımı biliriz ofss bgn 5 kere çıkardım asit gibi
peki ense kalınlığını ölçtürem var mı içinzde ?

cnm ense kalınlığını 2li testte herkes ölçtürüo yaptıranlar var bi soruştur bnm daha günüm var aralığın ilk haftası gtcem o yzden bilgi veremiorum

2 hafta sonra uçakla kıbrısa gidecez, 3,5 aylık olacak bebiş
yolculuğun bi zararı olurmu acaba?

yok cnm ya karnı burnundalar gidior bnce bi zararı olmaz 7 aylık olunca bnde memlekete gdcem sorun olmz die düşünüorum

eşimyok geceye gitti..neyse yatayım ben barimmm:) hadi size iyi gecelerrrr..muck muckkkk

gvn1907 saol cnm bazı yazılar görünmez oluyo sanırım burda ne yazarsan yaz cvp gelmio bazen hiç mi yok ense kalınlığı ölçtüren arkadaş.. halbuki çoğunluk11-14.hafta arasında

galiba bilinç altına atıyorum..nedense de mutsuzum ..neyse Allahım can sağlığı versin de razıyım

Ayyy ben de seninki farklı sanki biraz demiştim ama meğer sırf zevkineymiş. Kanım dondu nasıl kocası ölürken keyif yapabilmiş yaa ama dediğim gibi aile kavramı yok ki zaten onlarda. Walla böyle batılıları duydukça yurdum insanı gibi yok diyorum. Ama genelde tüm islam alemi böyle. Çünkü islamda çocuk mesuliyet demek terbiye demek. Anne babaya karşı görevlerimiz var. Ama boşver onunda hiç beklentisi yoktur ne güzel en yaparsan kıymetini bilir.

Olabilir canım geç döllenmedir muhtemelen...

kızlar burada bizim okulun yakınlarındaki bir okulu yakmışlar gece..okul mahfolmuş

Allah ıslah etsin onları ne diyeyim rabbim seni ve bebişini korusun.

Haklısın canım bu zamanın en büyük problemi doyumsuz çocuklar. Annem bizi evin bahçesine bile saatle çıkarırmış hiç de aklımda kalmadı, ama evdeki kudurmalarımıza belli ölçüde izin verirdi, iyiki de bizi düzenli programlı yetiştirmiş sonradan çok faydasını gördüm. Ben de temel ihtiyaçlarını karşılayıp lüksleri yaptıklarına karşılık ödül olarak vermeyi düşünüyorum. Yani bişeylere ulaşmak için çaba harcasın herşey elinin altında olunca kıymetini bilmiyolar. Ama ben odanın bir ihtiyaç olduğunu düşünüyorum kendine özel bir mekanı ve o mekanda ona ait özgürlükleri ve sorumlulukları olmalı.

Canım hepimize aynısı oluyo sayfalar çok çabuk ilerliyo gözden kaçıyo mesela ben sabahtan beri okuyorum bir türlü son sayfaya ulaşamadım daha Bilmiyorum 2008 Aralık anneleri bu kadar kalabalık ve aktif miydi ama buranın maşallahı var hızına yetişmek mümkün değil.

gvn1907 saol cnm bazı yazılar görünmez oluyo sanırım burda ne yazarsan yaz cvp gelmio bazen hiç mi yok ense kalınlığı ölçtüren arkadaş.. halbuki çoğunluk11-14.hafta arasında

tatlım çoğu kişi yok yaptıranların öğlenleri gel detaylı cvp alırsın bazen gözden kaçıo yazılar alınma sakın cvp vermemezlik etmez kmse burda herkes bacı gibi brbrne zamanla alışırsın

selam kızlar nasısınızzzzz
bende 16 haftalık hamieyım bi kızım var ikinci kızmız gelıyomuşşşşş....

hg :) iyiyiz hepimiz mutluyuz miniklerimizle maşallah diyelim prensesin içinde allah ömür versin öbr kızınada
galiba bilinç altına atıyorum..nedense de mutsuzum ..neyse Allahım can sağlığı versin de razıyım
karnındaki için az kafana takmamaya çalış

Gözün aydın bebişini görmüşsün, umarım testinizin sonucuda güzel çıkar benim 2'li testte de cinsiyetini söylemedi, bugün de söylemedi, yarın kendi doktoruma gidicem oda söylemeyecek biliyorum:44:benimde sonraki aya kalacak ama sağlıklı olsunlarda cinsiyeti mühim değil. Senin bebiş de keyifliymiş maşallah
Bu arada ben de erkek olursa Deniz ismini koymayı çok istiyorum:13:
Başınız sağolsun çok güzel düşünmüşsünüz bence ikinizin kararıysa çok güzel olmuş yakışır güzel bebeişine Deniz ismi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…