2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Bende bu beşiği çok beğenmiştim. Tahminen kaçıncı ayına kadar yatabilir acaba? İnternette gördüm ama yakından hiç görmedim.

canım değişik yerlerde değişik boyutları var ama en az 6 ay yatırılır diye düşünüyorum benim gördüklerim hatta baya genişçeydi.

Bende bu beşiği çok beğenmiştim. Tahminen kaçıncı ayına kadar yatabilir acaba? İnternette gördüm ama yakından hiç görmedim.

bilmemki benm evimdede çocuk odam var mobilya almayı düşünüyorum fakat
ilk zamanlar aynı odada olması gerek bu beşikte çok hoş
oyun parkı dediklerini yakından gördüm bikaç mağazada
çok naylonumsu içime sinmedi

günaydın hamişler bugün nasılsınız ben ge gece rüyamda emzirdiğimi gördüm nasıl ılık ılk foşur foşur süt akıyodu bebişide gördüm ama cinisyetini anlayamadım biraz oğlana benziyordu sanki neyse hepinize hayırlı cumalar ben kahavaltı haırlıcam birzdan kahvaltı sofrasında görüşürüz

Oyun parklarını bende hiç beğenmiyorum.
Kendi evim değil, 2 seneye kadar da ev almayı düşünüyoruz.Çocuk odası yapıp yapmama konusunda kararsızım. Eğer yaparsam kesinlikle bu beşikten alıcam.

günaydın kızlar . hayırlı cumalar olsun hepimize . miğde bulantılarım tam gaz devam ediyor aç tok hiç farketmiyor . bide bugün başımda ağrıyor biraz . patron sabah sabah tütsü yakıp koridora bırakmış kahvaltımı hazırlayıp yerime geçene kadar bayılcam zannetim o ne kokuydu öyle :2:

evet bende bambu beşikleri çok beğeniyorum , dün avcılardan geçerken yol üzerinde daha büyüğünü gördüm yakından bakmak lazım, çok sirin duruyolar ,

dün gece rüyamda doktrorumu görüyorum ona sorular soruyorum soda içeyim mi , spora başlıyım mı gibi ama gerisini hatırlamıyorum yarın ikili test için gideceğiz inş hayırlı haberler alırım

allahım sağlıklı kucağımıza almayı nasip eder inş

Oyun parklarını bende hiç beğenmiyorum.
Kendi evim değil, 2 seneye kadar da ev almayı düşünüyoruz.Çocuk odası yapıp yapmama konusunda kararsızım. Eğer yaparsam kesinlikle bu beşikten alıcam.

benim kendi evim ben ilk etapta beğişi arkadaşımdan alıcam sonrasında bebiş için oda yapmayı düşünüyorum ama hazır almıycam sanırım bir arkadaşım var iç mimar o çizecek odamızı sonrasında yaptıracağız . kendi evime taşındığım zamanda herşeyini arkadaşım çizmişti . çokta güzel ve farah oldu

bende avcılarda oturuyorum . sen beylik düzünde otuyordun değilmi yanlış hatırlamıyorsam

Günaydın güzel hamişler ve onların bitanecik bebişleriii) herkese mutluluk dolu hayırlı bir cuma gunü diliyorum. Dünden beri oku oku bitiremedim ne çok kaynatmışsınız kızlar yahu, maşallah hepinize
sağol cnm birazcık geçti..heralde gazdan ama sağ tarafta ya bebekte orda galiba ondan korktum..şimdi de midem bulanıyo..az biraz çıakrdım ama inşallah devamı gelmez
Ben doktora gittiğimde ortadan baktı. Rahim yukarıya çıkınca yinede sağ sol farkediyor mu?
Canım tebrikler, bebeğini sağlıkla alırsın kucağına inşallah. Çok ince düşünmüşsünüz ad konusunda ne kadar guzel:)
ay aman oturduğumdan beri geçmişi okudum bir sürü alıntı yaptım internet geldi gitti hepsi gitmiş herkesin geçiyor bugün benim bulantım var yaaa
Ah canım benim aynı şey benim başıma da çok sık geliyor. Kaç kere yazmaktan vazgeçtim bu yüzden. :)
Benim Dr kontrolum 1 Aralık'ta 10+4 oluyorum o tarihte acaba 2 li test yaparlar mi
Canım o haftada yapmazlar, hatta benim doktorum 12. Haftanın sonunda bile önce kontrol ederiz büyüklüğü uygunsa bakarız dedi.

Tatlım çok geçmiş olsun. Çocukluğumdan beri bana iyi gelen tarifi vermek isterim. Hafif isittigin zeytinyağına karabiber koyup cigerlerinin üstüne arkalı önlu sürdür ve üzerine sıcak havlu koy. Birde roka oksürüğe çok iyi gelir derler. Ballı turlu bi tarif daha var ama hamilelikte yapilir mi bilemedim. Geçmiş olsun tekrar
gvn1907 saol cnm bazı yazılar görünmez oluyo sanırım burda ne yazarsan yaz cvp gelmio bazen hiç mi yok ense kalınlığı ölçtüren arkadaş.. halbuki çoğunluk11-14.hafta arasında
Canım ben dün ölçtürdüm 0,9 çıktı. 3 ten sonrası riskli diye kabul ediliyormuş ve bazı doktorlara görede 2.5 dan sonra.
Ay bence o tarz göbüß daha güzel canim, bende zaten göbek vardı şimdi hem yanlara hem öne büyüyorum maşallah

ayyy o kokular fena yapıyoo yaaa , hele birde sigara dumanıysa sabah işe gelirken sürekli ugradığmız pastanede adamın teki içerde sigara içti uyardık neyseki, çıktı da yoksa sabah sabah midemi altüst edecekti :2: ne düşüncesiz insanlar var yaaa

gunaydın.annemler bır heves beşiği bız alıcaz dıye tutturdular ve ahşap buyuyebılen bır besık aldılar.kızım onda hıc ama hıc yatmadı.ben de bırkaç ay once doğum yapacak bır akrabaya verdım.kullanılmamış sıfır beşikti ve verılen paraya acıdım.Şimdi park yatak almayı dusunuyorum.Keşke ılk bastan onu alsaymısım.ya bız oyle seyler aldık kı ılk heves dıye kızım hıcbırını kullanmadı.mesela mama sandalyesıne hıc oturmadı.oto koltuguna oturmadı.pusetıne bınmıyor kendı gezdırıyor.Benım kucuk cadı sırf masraf yanı

bende avcılarda oturuyorum . sen beylik düzünde otuyordun değilmi yanlış hatırlamıyorsam

evet canım beylikdüzünde oturuyorum iş yerim dolayısıyla sürekli e-5 ten geliyorum ve avcılardaki mağazalara baka baka eve gidip geliyorum bebek mağazalarının vitrinlerini ezberledim valaaa

herkese günaydın, gününüz benimkinden daha güzel başlamıştır umarım dr dan geliyorum yine kanamam oldu, bebeklerimi gördüm kalpleri atıyodu, uyuyolardı dr amcaları uyandırdı annelerine iki hareket yaptılar mutlu ettiler:) ama ikinci kesenin yanında kanama vardı dr çok önemli olmadığını o kanın boşalıcanı söyledi ama ben çok üzülüyorum böyle olunca. inş bi daha yaşamam çünkü her seferinde çok korkuyorum bebeklerime bişi oldu diye.. eğer o kanama büyürse keseyi sıkıştırabilir ve düşüğe yol açabilirmiş. ama dr böyle bi risk gözükmüyor dedi.. artarsa kanama ve kasık ağrısıyla devam ederse tekrar gelmemi söyledi. dua edin artmasın..

canım çok geçmiş olsun , dinlenmeye çalış allah yavrularımızı bize bağışlasın , içini rahatlatmak için demiyorum ama doktorda suan risk yok demiş bak , üzülme , inş gececek, dualarım seninle

ahhh nektarcım içimi sızlattın..Allah inşallah bundan sonra gönlüne göre verir herşeyi..Dikkat et kendine..

ilk günaydın diyen ben olduumm yaşasınn

Günaydıınn

günaydın erkenci arkadaşım

Günaydın canım, uykusuz modundayım ben, doktor randevum var söyle bir bakayım dedim.

günaydın cnm kaçta randevun heyecan doruktadır şimdi

Güzel annişler günaydııın
gününüz çooooooooooook güzel geçsin....
geçmişi okuyayım geliyorum, ondan sonra da hemen çalışmaya geçmem lazım...

günaydınnn denozcum senin de günün güzel olsunnn

hahaha kız tontalak ne demek sabah sabah güldürdün beni
hiççç bi sorun çıkmaz Allah'ın izniyle
günaydın kızlar :118:
dün 4-5 defa istifra edince
işten eve gider gitmez uyumuşum
kuş gibi hissediyorum kendimi

ohhh kendine gelmişsindir bi güzel

günaydın kızlarrrrrrrrr :)

geçmişteyim sonrasında da hem iş yapıp hem sizi takip edeceğim , inş güzel bir cuma günümüz olur

günaydın cnm seni ekledim malum yerden

günaydın şekerlerim ve ve şeker beişler

günaydın hormonlu hamiş

günaydın hayırlı cumalar cnm maşallah süt üretimi sağlam herhalde

Günaydın. Ya çoğul gebelikler çok güzel ve sonrası da çok güzel ama hamileliği stresli geçiyor işte biraz. Çok önemli bir durum görse bir süre hastanede yatırırdı herhalde. Sen yine de dinlenmeye çalış. İnşaallah hayırlısıyla atlatacaksın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…