2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

günaydın arkadaşım geçmiş olsun takma kafana bak doktorun böyle bi risk yok demiş hem.. dinlen bol bol annesi kolay değil iki miniği taşımak

O zaman ben yinede gideyim bebisimi gormuş olurum sonra yone giderim

git canım git miniğini görünce keyfin yerine gelir

evet canım beylikdüzünde oturuyorum iş yerim dolayısıyla sürekli e-5 ten geliyorum ve avcılardaki mağazalara baka baka eve gidip geliyorum bebek mağazalarının vitrinlerini ezberledim valaaa

ben henüz hiç bakmadım bebek mağzalarına . eşim benden daha hevesli sanırım bu konularda

Günaydın herkese güzel bı gün diliyorum ve hayırlı cumalar beşik konusunda bı kac şey yazmak istiyorum ben oğluma bambu beşik almıştım çok rahat ve şık bı görüntüsü var benim oğlum 8 aya kadar yatmıştı yatma süresi bebege bagli eğer çok hareketli bir bebek ise sallandıgi için beşik tehlikeli olur ben kullandıktan sonra strcleyip kaldırdım simdi yine kullanıcım inşallah hem bambuyu istediğin yere koyabilirsiniz gündüz salonda gece oda da gibi. Benim bı dez avantajım olabilir aldığım gemiciliydi mavili yani eğer kız olursa yeniden kaplatmam gerekecek. Bu arada ben bebek sekeri yapıyorum bilginiz olsun :)

çok geçmiş olsun canım . bol bol dinlen . ALLAHIN izniyle bebişlerine bişey olmaz canım sen üzme kendini

git canım git miniğini görünce keyfin yerine gelir[/QUOTE]

Evet hem bizim babamiz daha hiç görmedi sadece kağıtta gördü onun için h.sonu aldım randevuyu

günaydın cnm benim de oğluşum olucak Allah'ın izniyle.. Nasıl bi duygu oğlan annesi olmak yaptığın şekerlerden foto at da bakalım cnm..

sağolun kızlar destekleriniz için, bişi yok dedi ama insanın içi rahat etmiyo işte, hele o kanları görünce, moralim düştü iyice biraz yatıcam.. allahım sizlere yaşatmasın inş..

İnşallah hayırlısı ile saglicakla kavuşursun bebeğine ve tim anneler

ben henüz hiç bakmadım bebek mağzalarına . eşim benden daha hevesli sanırım bu konularda

aslında bende içlerini girip bakmadım ama cinsiyeti ögrenince artık ufak ufak biseyler alacağım , sonraki aylarda zor oluyo diyor arkadaşlar gittikce ağırlaşıyoruz yaaa

günaydın cnm benim de oğluşum olucak Allah'ın izniyle.. Nasıl bi duygu oğlan annesi olmak yaptığın şekerlerden foto at da bakalım cnm..

Oğlan annesi olmak güzel bı duygu ilk olunca fark etmiyor ama büyüdükce zorlaşıyor mesela benimki simdi 4 yasında Aralık'ta 5 den gün alacak inşallah ama çok dağınık kesinlikle odasını toplamaz okuldan gelir çanta bı yana mont bı yana bütün gün arkasını topla yani :) şekerlerin resmini koymaya kalksam çok uzun sürer bı dolu çeşit var cunku ama Faceden ekleyebilirsin cicisekerci diye

golgen cim Beylikdüzü'nün neresindesin bende 3 ay oncesine kadar orada oturuyorsum çok seviyorum ben bDuzunu

beykentteyim cnm , bende 2 yıldır burayım , ama severek ve isteyerek taşındım işyerimle bayağı bi mesafe olmasına rağmen yaşadığım yeri seviyorum sakin sessiz bir yer yolunuz düşerse beklerim kızlar

çok geçmiş olsun... yat dinlen canım sen inşşallah en kısa zamanda geçecek üzülme... benimde rahim çift olduğundan sürekli oluyordu kanamam en son geçen hafta parça şeklinde oldu çok korkmuştum anlıyorum senii... gittim doktora baktım bebiş orda kesenin etrafındaydı benim kanamam da en son işte o boşalmış meğerse.... iğne yaptılar 2 gün sonra kanamam tamamen kesilmiştiii...
ALLAH ın izniyle en kısa zamanda seninkide kesilecek kendine dikkat et iş felan yapma zorunlu ihtiyacın olmadığı sürece kalkma yataktan..

İlksevcim doktor bana premesis diye bir ilaç vermişti b1-b12 magnezyum katkısı olan bir ilaçtı. dolayısıyla mide bulantılarının azalmasına yardımcı oluyor demişti. ilacı 7. haftamda kullanmaya başladım artık ilaçtan mı yoksa bünyemden mi kaynaklıydı bilemiyorum bir iki güne kesilmişti bulantılar. sonra 10. haftamda artmış bir şekilde geri geldi 1 hafta kadar sürdü sonra tamamen gitti ama bu ilaç için vitamin takviyesi demişti doktor. mide bulantısı b vitamini eksikliğinden olabiliyor demişti. ben kutuyu bitirmiş bir daha da gerek duymamıştım kullanmaya

çok çok geçmiş olsun, Allah meleklerini size bağışlasın inşallah. bir tehlike olsa doktor söylerdi ben de hem lekelenme hem büyük bir kanama geçirdim ama şükürler olsun bir sorun olmadı. inşallah hiç bir sorun çıkmadan atlatırsın canım, umarım dinlenebilecek imkanın vardır :44:

İlksevcim ben kullandım emedur ama simdi kullanıyorum bu bulantilarla yasamaya alışmaya çalışıyorum bende hiç yemek yiyemiyorum akşamları bir kase çorba ve sonrasında meyva kilo almamisimdir herhalde bu ay ama bu yememe inşallah bebeğimi etkilemiyordur

hemen beykentin neresinde diye atlayasım geldide olmaz şimdi burda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…