2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
selam kızlar..ben hala kabızım geçecek gibide değil.tiksindim kayısıdan yiyorum yine kabızım .göbeğim cıktı sanırım kabızlıktan bebiş bu kadar erken belli olmaz değilmi

valla canım benimde kurtarıcım olmuştu oto koltuğu mama sandalyesi önünü çıkartıp 4-5 yaşına kadar masada bizimle rahat rahat oturuyordu araba desen 2 tanane eskittik

kızlar beşik alırken rahat sallanabilir olmasına dikkat edin park yataklar sallanırken kolu acaip yoruyo ve bebeği de sağa sola hareket ettirdiği için de çocuk için rahat olmuyo. Bence en iyisi ayakları sabit olup içindeki haznenin ileri geri sallandığı beşikler

sağolun kızlar destekleriniz için, bişi yok dedi ama insanın içi rahat etmiyo işte, hele o kanları görünce, moralim düştü iyice biraz yatıcam.. allahım sizlere yaşatmasın inş..

Canım hiçbir şeycikler olmaz Allah'ın izniyle. Bak doktorunda demiş zaten. Sen stres yapma, miniklerini de strese sokma. Bol bol dua et. Mübarek cuma Rabbim tüm dualarımızı kabul etsin inşallah. Bizde çok dua ederiz ki miniklere. Annelerin duaları kabul olurmuş değil mi.

Günaydın kızlar..Ben bebeğim doğduğunda yazlığa götürmeyi düşünüyorum..Sizce sepetlerden alsam 3 ay beni idare eder mi??

selam kızlar..ben hala kabızım geçecek gibide değil.tiksindim kayısıdan yiyorum yine kabızım .göbeğim cıktı sanırım kabızlıktan bebiş bu kadar erken belli olmaz değilmi

slm canım .bende senin gibiydim önce ama şimdi geçti..kayısı yemen önemli değil suyu çok içmen günde en az sekiz bardak olması lazım..sabah uyandığımda ılık su içiyordum sonra miğden bulanacak ama söylemem lazım zeytin yağı bir tatlı kaşığı içtim sonra 4 tane kuru kayısı üstüne en az 3 bardak su sonra kahvaltımı yapardım... gün içinde posalı meyve mutlaka üzüm beyaz sonra sebze yemeği ıspanak örneğin...bunları yedim 4 gün kadar düzeldi... kaç gündür lavaboya çıkamadığını bilmiyorum ama bir kaç gün olduysa eğer tek başına çıkamazsın doktordan fitil felan iste zararı olmayacak sonra da bunlara dikkat edersin düzelir inşallah...

hııı birşey daha asla kendini zorlama lavaboda yoksa makat ın (toto ) :)))))iç kısmında çatlama ve kanama olur... bende öyle olmuştu bunları yaparak geçirdim eğer düzeltemeseydim o çatlak yüzünden ameliyat olacaktım ama çok şükür düzeldi :))))) sende dikkat et tatlım geçmiş olsun....

geçmiş olsun canım..
bak dr'un da çok önemli olmadığını,risk görmediğini belirtmiş..rahat ol
inş kesilir devamıda gelmez.. stress olma; istirahat et, bol bol da dinlen..
Allahım korusun bebişlerimizii

Ben henüz hiçbir şey almadım, hiçbir şeye de bakmıyorum ama ben bebek odası yapmaktan yanayım. Eltimin kızı şimdi 4 yaşına geldi takımın kenarlarını çıkardılar onlar küçük dolaplar haline geldi. Yatakta normal tek kişilik yatak oldu. Mis gibi. Daha 2-3 sene daha yatabileceği durumda.

Arkadaşım hani şu hastanelerde cam şeyin içine yatırıyorlar ya bebekleri, ondan almıştı eve de. Gözünü her açtığında görebiliyordu bebeğini içinde cam olduğu için. Bende ilk 2-3 ay için öyle bir şey düşünüyorum. 3 ay sonra da kendi yatağında yatmaya alışsın. Sonra ayırmak çok zor oluyor. 4-5 yaşına gelip hala inatla anne baba yanında yatan çocuklar var tanıdığım. Şu telsizler var ya. Alacaksın ondan iki tane biri senin baş ucuna biri bebeğin. Ağlayınca koşacaksın yanına.

Bebek odasında da bir çekyat olmalı ama. Hasta olduğu zamanlarda en azından orda yatarız bizde. Ama her şartta o kendi odasında yatmalı ki düzeni olsun çocuğunda diye düşünüyorum.

cnm bende de kabızlık sorunu var hatta korkuyorum hemeroid olacam ; ama dilimi ısırıp söyliyim son 3-4 gündür iyiyim, aksamları bol salata yiyiyorum, sabah ac karnına su içiyorum ve aç açına elma yiyiorum bağırsaklarım çalısmaya başladı mehser-eray -'ın bir listesi vardı kabızlık için , bol bol su içmeye çalış umarım sende de işe yarar

çok geçmiş olsun . ben çok şükür hiç yaşamadım henüz . sabahları mutlaka tam buğday ekmeği ile kahvaltı yapıyorum ve bol bol sıvı tüketiyorum . yeşil taze sebzeler yemeye özen göster canım ozaman geçer diye düşünüyorum hatta diğer öğünlerinde de tam buğday ekmeği yiyebilrsin işe yarayacaktır .

Canımcım benim doktorumda zofran isimli bir alaç verdi ama
etkisi 4 saatte geçiyor
mahvoluyorum bulantıdan istifrada cabası
ilaç içmeyide pek tasvip etmiyorum
doktoru aramayada korkuyorum gel rapor veriyim diyor
işlerimide bırakamam yerime bakcak biri yok
öyle yani

Canım çok geçmiş olsun. Bak doktorun da demis birsey olmaz insallah. Kafana takma tatlım dualarım seninle.
Canım ben gebeliğimden önce de kabızlık sorununu çok yaşadım. Bilinen ve söylenenlerin coğu çok doğru su herşeyi değiştiriyor. Suyu içemiyordan kayısı hoşafı yap canım ama şekersiz onun suyunu iç. Şimdilerde mevsimi olan cennet hurması muhteşem birşey ertesi gün ve hatta bazen aynı gün sonuç alıyorsun. Bu meyve diğer vitaminler açısından çok zengin. Bir de duphalac diye bir şurup var hamileyken hiç sakıncası yok diyorlar. Doktorumada sormuştum 3 günü geçtiğinde kullanabilirsin demişti. İnşallah bir an önce iyi hissedersin kendini çünkü sıkıntısını çok iyi bilirim.

bende alışmaya çalışıyorum ama heryer kokuyor
ben daha hamilelik öncesi pantolonlarımı giyiyorum
ama benim süt bankaları büyüdü

Bende hepinizi rahatsızlıklarına takma canını sıkma gibi kelimelerle sizleri rahatlatmak isterdim ama şöyleki ben keseyi ilk gördüğümde bebekten çok 7,5 cm'lik kiste odaklanmıştık..2.ay gittiğimde o kist olmuş 8,5 cm.Bu ay biraz daha büyüyüp artık küçülmesi lazımmış.Bunun korkusunu yaşıyorum..ya küçülmezse diye..Ayrıca toxoplazma çıktığı için son 1 senede geçirdiğimi söyleselerde doktorum beni iknaya çabalasada içimde bebeğime bişey olmuşmudur korkusu yaşıyorum..5.ayda aminiosentez olma ihtimalim var..İdrar testimde yaygın bakteri çıktı..Tekrarlattı doktorum ve malesef devlette yaptırdığım testin tamamen yanlış olduğu ortaya çıktı..Ve hiç bakteri yok Allaha şükür..Yani işim biraz ters gidiyor..Hep endişeyle geçiyor..Şimdi 2'li test zamanı o kadar bilinçaltımı etkilemiş ki...Hep içimde bir korku..O yüzden çoğu yazılan şeyleri okumayıp es geçiyorum çünkü çok etkilendim..Üstüste aldığım haberlerden..Bu sefer okuduğumda ya bende de olursa endişesiyle korkuyorum..Yarın doktor randevum var inş. herşeyi iyidir ve bende size güzel haberlerle gelirim..Lütfen dua edin..Kötü şeyler duymak istemiyorum artık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…