valla canım benimde kurtarıcım olmuştu oto koltuğu mama sandalyesi önünü çıkartıp 4-5 yaşına kadar masada bizimle rahat rahat oturuyordugunaydın.annemler bır heves beşiği bız alıcaz dıye tutturdular ve ahşap buyuyebılen bır besık aldılar.kızım onda hıc ama hıc yatmadı.ben de bırkaç ay once doğum yapacak bır akrabaya verdım.kullanılmamış sıfır beşikti ve verılen paraya acıdım.Şimdi park yatak almayı dusunuyorum.Keşke ılk bastan onu alsaymısım.ya bız oyle seyler aldık kı ılk heves dıye kızım hıcbırını kullanmadı.mesela mama sandalyesıne hıc oturmadı.oto koltuguna oturmadı.pusetıne bınmıyor kendı gezdırıyor.Benım kucuk cadı sırf masraf yanı
sağolun kızlar destekleriniz için, bişi yok dedi ama insanın içi rahat etmiyo işte, hele o kanları görünce, moralim düştü iyice biraz yatıcam.. allahım sizlere yaşatmasın inş..[/QU2OTE]
canım çok geçmiş olsun bebişlerin iyiymiş o kanda gelip geçer kendini üzersen bebişlerinde etkilenir bundan
sağolun kızlar destekleriniz için, bişi yok dedi ama insanın içi rahat etmiyo işte, hele o kanları görünce, moralim düştü iyice biraz yatıcam.. allahım sizlere yaşatmasın inş..
hemen beykentin neresinde diye atlayasım geldide olmaz şimdi burda
selam kızlar..ben hala kabızım geçecek gibide değil.tiksindim kayısıdan yiyorum yine kabızım .göbeğim cıktı sanırım kabızlıktan bebiş bu kadar erken belli olmaz değilmi
herkese günaydın, gününüz benimkinden daha güzel başlamıştır umarımdr dan geliyorum yine kanamam oldu, bebeklerimi gördüm kalpleri atıyodu, uyuyolardı dr amcaları uyandırdı annelerine iki hareket yaptılar mutlu ettiler:) ama ikinci kesenin yanında kanama vardı dr çok önemli olmadığını o kanın boşalıcanı söyledi ama ben çok üzülüyorum böyle olunca. inş bi daha yaşamam çünkü her seferinde çok korkuyorum bebeklerime bişi oldu diye.. eğer o kanama büyürse keseyi sıkıştırabilir ve düşüğe yol açabilirmiş. ama dr böyle bi risk gözükmüyor dedi.. artarsa kanama ve kasık ağrısıyla devam ederse tekrar gelmemi söyledi. dua edin artmasın..
kızlar beşik alırken rahat sallanabilir olmasına dikkat edin park yataklar sallanırken kolu acaip yoruyo ve bebeği de sağa sola hareket ettirdiği için de çocuk için rahat olmuyo. Bence en iyisi ayakları sabit olup içindeki haznenin ileri geri sallandığı beşikler
selam kızlar..ben hala kabızım geçecek gibide değil.tiksindim kayısıdan yiyorum yine kabızım .göbeğim cıktı sanırım kabızlıktan bebiş bu kadar erken belli olmaz değilmi
:) tatlım olur niye olmasın, paradise alısveriş merkezine yakın sayılırım
sana özelden mesaj attım canım bir bakablirmisin
İlksevcim doktor bana premesis diye bir ilaç vermişti b1-b12 magnezyum katkısı olan bir ilaçtı. dolayısıyla mide bulantılarının azalmasına yardımcı oluyor demişti. ilacı 7. haftamda kullanmaya başladım artık ilaçtan mı yoksa bünyemden mi kaynaklıydı bilemiyorum bir iki güne kesilmişti bulantılar. sonra 10. haftamda artmış bir şekilde geri geldi 1 hafta kadar sürdü sonra tamamen gitti ama bu ilaç için vitamin takviyesi demişti doktor. mide bulantısı b vitamini eksikliğinden olabiliyor demişti. ben kutuyu bitirmiş bir daha da gerek duymamıştım kullanmaya
Canım çok geçmiş olsun. Bak doktorun da demis birsey olmaz insallah. Kafana takma tatlım dualarım seninle.herkese günaydın, gününüz benimkinden daha güzel başlamıştır umarımdr dan geliyorum yine kanamam oldu, bebeklerimi gördüm kalpleri atıyodu, uyuyolardı dr amcaları uyandırdı annelerine iki hareket yaptılar mutlu ettiler:) ama ikinci kesenin yanında kanama vardı dr çok önemli olmadığını o kanın boşalıcanı söyledi ama ben çok üzülüyorum böyle olunca. inş bi daha yaşamam çünkü her seferinde çok korkuyorum bebeklerime bişi oldu diye.. eğer o kanama büyürse keseyi sıkıştırabilir ve düşüğe yol açabilirmiş. ama dr böyle bi risk gözükmüyor dedi.. artarsa kanama ve kasık ağrısıyla devam ederse tekrar gelmemi söyledi. dua edin artmasın..
Canım ben gebeliğimden önce de kabızlık sorununu çok yaşadım. Bilinen ve söylenenlerin coğu çok doğru su herşeyi değiştiriyor. Suyu içemiyordan kayısı hoşafı yap canım ama şekersiz onun suyunu iç. Şimdilerde mevsimi olan cennet hurması muhteşem birşey ertesi gün ve hatta bazen aynı gün sonuç alıyorsun. Bu meyve diğer vitaminler açısından çok zengin. Bir de duphalac diye bir şurup var hamileyken hiç sakıncası yok diyorlar. Doktorumada sormuştum 3 günü geçtiğinde kullanabilirsin demişti. İnşallah bir an önce iyi hissedersin kendini çünkü sıkıntısını çok iyi bilirim.selam kızlar..ben hala kabızım geçecek gibide değil.tiksindim kayısıdan yiyorum yine kabızım .göbeğim cıktı sanırım kabızlıktan bebiş bu kadar erken belli olmaz değilmi
İlksevcim ben kullandım emedur ama simdi kullanıyorum bu bulantilarla yasamaya alışmaya çalışıyorum bende hiç yemek yiyemiyorum akşamları bir kase çorba ve sonrasında meyva kilo almamisimdir herhalde bu ay ama bu yememe inşallah bebeğimi etkilemiyordur
Eki Görüntüle 559426 bebeği gören parmak kaldırsınçok şeker .....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?