Ben henüz hiçbir şey almadım, hiçbir şeye de bakmıyorum ama ben bebek odası yapmaktan yanayım. Eltimin kızı şimdi 4 yaşına geldi takımın kenarlarını çıkardılar onlar küçük dolaplar haline geldi. Yatakta normal tek kişilik yatak oldu. Mis gibi. Daha 2-3 sene daha yatabileceği durumda.
Arkadaşım hani şu hastanelerde cam şeyin içine yatırıyorlar ya bebekleri, ondan almıştı eve de. Gözünü her açtığında görebiliyordu bebeğini içinde cam olduğu için. Bende ilk 2-3 ay için öyle bir şey düşünüyorum. 3 ay sonra da kendi yatağında yatmaya alışsın. Sonra ayırmak çok zor oluyor. 4-5 yaşına gelip hala inatla anne baba yanında yatan çocuklar var tanıdığım.Şu telsizler var ya. Alacaksın ondan iki tane biri senin baş ucuna biri bebeğin. Ağlayınca koşacaksın yanına.
Bebek odasında da bir çekyat olmalı ama. Hasta olduğu zamanlarda en azından orda yatarız bizde. Ama her şartta o kendi odasında yatmalı ki düzeni olsun çocuğunda diye düşünüyorum.
Bende hepinizi rahatsızlıklarına takma canını sıkma gibi kelimelerle sizleri rahatlatmak isterdim ama şöyleki ben keseyi ilk gördüğümde bebekten çok 7,5 cm'lik kiste odaklanmıştık..2.ay gittiğimde o kist olmuş 8,5 cm.Bu ay biraz daha büyüyüp artık küçülmesi lazımmış.Bunun korkusunu yaşıyorum..ya küçülmezse diye..Ayrıca toxoplazma çıktığı için son 1 senede geçirdiğimi söyleselerde doktorum beni iknaya çabalasada içimde bebeğime bişey olmuşmudur korkusu yaşıyorum..5.ayda aminiosentez olma ihtimalim var..İdrar testimde yaygın bakteri çıktı..Tekrarlattı doktorum ve malesef devlette yaptırdığım testin tamamen yanlış olduğu ortaya çıktı..Ve hiç bakteri yok Allaha şükür..Yani işim biraz ters gidiyor..Hep endişeyle geçiyor..Şimdi 2'li test zamanı o kadar bilinçaltımı etkilemiş ki...Hep içimde bir korku..O yüzden çoğu yazılan şeyleri okumayıp es geçiyorum çünkü çok etkilendim..Üstüste aldığım haberlerden..Bu sefer okuduğumda ya bende de olursa endişesiyle korkuyorum..Yarın doktor randevum var inş. herşeyi iyidir ve bende size güzel haberlerle gelirim..Lütfen dua edin..Kötü şeyler duymak istemiyorum artık...
Günaydın kızlar..Ben bebeğim doğduğunda yazlığa götürmeyi düşünüyorum..Sizce sepetlerden alsam 3 ay beni idare eder mi??
benim k.valide beykent ünv arka tarafında oturuyor anaokullarının bol olduğu yerhaftanın 3 günü nerdeyse ordayım kendi evim aşağıda simakentin orda
ayh pardon paradise demişsin orası yeşilkent tarafı doğru ben direk perlavista diye atladım
Canımcım benim doktorumda zofran isimli bir alaç verdi ama
etkisi 4 saatte geçiyor
mahvoluyorum bulantıdan istifrada cabası
ilaç içmeyide pek tasvip etmiyorum
doktoru aramayada korkuyorum gel rapor veriyim diyor
işlerimide bırakamam yerime bakcak biri yok
öyle yani
Bende hepinizi rahatsızlıklarına takma canını sıkma gibi kelimelerle sizleri rahatlatmak isterdim ama şöyleki ben keseyi ilk gördüğümde bebekten çok 7,5 cm'lik kiste odaklanmıştık..2.ay gittiğimde o kist olmuş 8,5 cm.Bu ay biraz daha büyüyüp artık küçülmesi lazımmış.Bunun korkusunu yaşıyorum..ya küçülmezse diye..Ayrıca toxoplazma çıktığı için son 1 senede geçirdiğimi söyleselerde doktorum beni iknaya çabalasada içimde bebeğime bişey olmuşmudur korkusu yaşıyorum..5.ayda aminiosentez olma ihtimalim var..İdrar testimde yaygın bakteri çıktı..Tekrarlattı doktorum ve malesef devlette yaptırdığım testin tamamen yanlış olduğu ortaya çıktı..Ve hiç bakteri yok Allaha şükür..Yani işim biraz ters gidiyor..Hep endişeyle geçiyor..Şimdi 2'li test zamanı o kadar bilinçaltımı etkilemiş ki...Hep içimde bir korku..O yüzden çoğu yazılan şeyleri okumayıp es geçiyorum çünkü çok etkilendim..Üstüste aldığım haberlerden..Bu sefer okuduğumda ya bende de olursa endişesiyle korkuyorum..Yarın doktor randevum var inş. herşeyi iyidir ve bende size güzel haberlerle gelirim..Lütfen dua edin..Kötü şeyler duymak istemiyorum artık...
sepetler 3-4 ay götürür diyorlar. ben de kararsızım yazlık konusunda, sıcaklar bebeklere kötü gelip isilik yapmasın sonra
kızlar sabah yazmıştım kontrolüm var çok gerginim dua edin diye tahmin ettiğim gibi çıktı ense kalınlığı ölçümü yapıldı 7,5 mm ve karnında şişknlik (sıvı) tespit edildi.. izmiri önerdi doktor anormalliklerin nedenini araştırmak için doktor söylemek istemedi ama alınıcak sanırım çnkü çok düşük de olsa iyi olma ihtimalini düşünmek zorundayz dedi
Ben henüz hiçbir şey almadım, hiçbir şeye de bakmıyorum ama ben bebek odası yapmaktan yanayım. Eltimin kızı şimdi 4 yaşına geldi takımın kenarlarını çıkardılar onlar küçük dolaplar haline geldi. Yatakta normal tek kişilik yatak oldu. Mis gibi. Daha 2-3 sene daha yatabileceği durumda.
Arkadaşım hani şu hastanelerde cam şeyin içine yatırıyorlar ya bebekleri, ondan almıştı eve de. Gözünü her açtığında görebiliyordu bebeğini içinde cam olduğu için. Bende ilk 2-3 ay için öyle bir şey düşünüyorum. 3 ay sonra da kendi yatağında yatmaya alışsın. Sonra ayırmak çok zor oluyor. 4-5 yaşına gelip hala inatla anne baba yanında yatan çocuklar var tanıdığım.Şu telsizler var ya. Alacaksın ondan iki tane biri senin baş ucuna biri bebeğin. Ağlayınca koşacaksın yanına.
Bebek odasında da bir çekyat olmalı ama. Hasta olduğu zamanlarda en azından orda yatarız bizde. Ama her şartta o kendi odasında yatmalı ki düzeni olsun çocuğunda diye düşünüyorum.
inş cnm yarın hayrılı haberlerle geliriz bende yarın gideceğim , benim doktorum olumsuz haberler okuma etkilenmene sebep olur demişti , ister istemez etkiliyorişte ins bundan sonra iyi haberler alırsın.
tatlım yakın sayılrıız göbüşlerimizi tokustura tokustura yürüyüş yapmaya ne dersinsonra da bebişlerimizi dolaştırırırız insallah
Tatlım inşallah butun şikayetlerin kaybolur ve endişelerin de son bulur. Nasıl bir kistin varmış canım? İçini biraz rahatlatacaksa benimde kistim var. Bu ay büyümesi durmuş çok şükür ve bundan sonra küçülmeye başlar dedi doktor. Küçülmezse de doğuma kadar bir sorun yaratmazmış merak etme canım. İnşallah hepimiz sağlikla aliriz bebişleri kucaklarımızaBende hepinizi rahatsızlıklarına takma canını sıkma gibi kelimelerle sizleri rahatlatmak isterdim ama şöyleki ben keseyi ilk gördüğümde bebekten çok 7,5 cm'lik kiste odaklanmıştık..2.ay gittiğimde o kist olmuş 8,5 cm.Bu ay biraz daha büyüyüp artık küçülmesi lazımmış.Bunun korkusunu yaşıyorum..ya küçülmezse diye..Ayrıca toxoplazma çıktığı için son 1 senede geçirdiğimi söyleselerde doktorum beni iknaya çabalasada içimde bebeğime bişey olmuşmudur korkusu yaşıyorum..5.ayda aminiosentez olma ihtimalim var..İdrar testimde yaygın bakteri çıktı..Tekrarlattı doktorum ve malesef devlette yaptırdığım testin tamamen yanlış olduğu ortaya çıktı..Ve hiç bakteri yok Allaha şükür..Yani işim biraz ters gidiyor..Hep endişeyle geçiyor..Şimdi 2'li test zamanı o kadar bilinçaltımı etkilemiş ki...Hep içimde bir korku..O yüzden çoğu yazılan şeyleri okumayıp es geçiyorum çünkü çok etkilendim..Üstüste aldığım haberlerden..Bu sefer okuduğumda ya bende de olursa endişesiyle korkuyorum..Yarın doktor randevum var inş. herşeyi iyidir ve bende size güzel haberlerle gelirim..Lütfen dua edin..Kötü şeyler duymak istemiyorum artık...
Bizim yazlıkta akşamları serin oluyo ..Banada bebeğede deniz havası iyi gelir diye düşünüyorum..Bide klimasız bir ortam olucak..En çokda ondan istiyorum..
günaydııınnnnnnn
bugün kendimi hamiş gibi hissediom
tansıyonumda normale döndü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?