2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

Aaa bak o telsiz çok işe yarıyor kesinlikle. Ben kraftınkini almıştım çok memnun kaldım. Kimi cızırtı falan yapıyormuş ya da çekim kapasitesi kısa oluyormuş dikkat edin onlara alırken.

inş cnm yarın hayrılı haberlerle geliriz bende yarın gideceğim , benim doktorum olumsuz haberler okuma etkilenmene sebep olur demişti , ister istemez etkiliyorişte ins bundan sonra iyi haberler alırsın.

tatlım yakın sayılrıız göbüşlerimizi tokustura tokustura yürüyüş yapmaya ne dersin sonra da bebişlerimizi dolaştırırırız insallah

doktoruna bu ilacı sorsan işime karışma der mi acep

inşallah güzel haberler alırsın canım, dua edicem senin için bu mübarek günde

sepetler 3-4 ay götürür diyorlar. ben de kararsızım yazlık konusunda, sıcaklar bebeklere kötü gelip isilik yapmasın sonra

Bizim yazlıkta akşamları serin oluyo ..Banada bebeğede deniz havası iyi gelir diye düşünüyorum..Bide klimasız bir ortam olucak..En çokda ondan istiyorum..

canım benim Allah yardımcın olsun inşallah yanılıyorlardır Rabbim yardımcın olsun

Kızçeler, burda iki arkadaş vardı rahmi kalp şeklinde olan. Nicklerini hatırlayan var mı. O kadar kalabalığız ki karışıyor bazen birbirine herkes.

Canım düşüncene saygı duyarım ama nacizane fikrimi paylaşmak isterim bende oğlumda çok düşündüm bebek odasi yapmayı ama iyiki de yapmamisim simdi kendi odasını kendi seçti ve çok mutlu oldu o mutluluğu görmek çok güzel İnan bana :)

inş cnm yarın hayrılı haberlerle geliriz bende yarın gideceğim , benim doktorum olumsuz haberler okuma etkilenmene sebep olur demişti , ister istemez etkiliyorişte ins bundan sonra iyi haberler alırsın.

Teşekkür ederim canım..İnş.sende güzel haberlerle gelirsin burda bebeklerimiz paylaşırız..Çok ta merak ediyorum..

[video=youtube;zzakHNBgQB4]http://www.youtube.com/watch?v=zzakHNBgQB4[/video]

Son düzenleme:
zencefilim inşallah güzel haberlerini alırsın canım benim hepimiz alalaım Rabbim endişeli bekleyişerimizi umuda ve sağlığa çıakrsın inşallah

Tatlım inşallah butun şikayetlerin kaybolur ve endişelerin de son bulur. Nasıl bir kistin varmış canım? İçini biraz rahatlatacaksa benimde kistim var. Bu ay büyümesi durmuş çok şükür ve bundan sonra küçülmeye başlar dedi doktor. Küçülmezse de doğuma kadar bir sorun yaratmazmış merak etme canım. İnşallah hepimiz sağlikla aliriz bebişleri kucaklarımıza

Bizim yazlıkta akşamları serin oluyo ..Banada bebeğede deniz havası iyi gelir diye düşünüyorum..Bide klimasız bir ortam olucak..En çokda ondan istiyorum..

kesinlikte sana katılıyorum istanbulun sıcağından iyidir , daha temiz, ferah bir ortam olur, bende senin gibi yapmayı düşünüyorum doğum izni sürecince yazlıkta kalsam diyorum ama inş kısmet olur

Küçülecek diyorlarsa küçülecektir sanırım arkadaşım ya. Ben duymuştum böyle ancak bebek olursa geçen kistler falan. Bana da doktor hiç ikili testle falan uğraşma direk amniyosentez yaptır dedi. Hiç hoş bir durum değil evet. Hayal kurmak istemiyorum mesela ben şimdi. Erkek mi kız mı hiç merak etmiyorum. Tek dileğim şu an için sağlıklı olması. Kendini de salamıyo insan şöööyle kaptırıp bırakamıyo içi içine sığmaz olamıyo. Olsun be canım. İnşaallah sağlıcakla alırız kucağımıza. Rabbim hayırlısını nasip etsin sonunda bize.

Kızlar ben hiç hamile gibi değilim noluyor yaaa korkuyorum yani o mide yanlmalrı falan geçti neden böyle oldu bir teslik mi var acaba...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…