- 2 Ocak 2012
- 1.122
- 8
- 158
Aman canım ya olma hastan falan meyve sebze tüket koru kendini :94:
Meyve tüketiyorum da yemek sebze falan hiç aram yok sandviç ve meyve
Bende pek bişey yapamıyorum bulantılar sağolsun elimi bi işe uzatsam hemen bırakıyorum annem geliyor arada sağolsun en son geldiğinden beri topladığı çamaşırları yerleştiremedim bugünde gelicek ütü odasında onca çamaşırı görünce artık ne laflar işitcem bilmiyorum ama napiim yapamıyorumyardımcıyla falanda rahatlamaz benim içim ben bu eve taşınırken iki tane çağırdım iki kişi bi evi adam edemediler illa kendim yapcam yada annem
angel banada erken geldi çünkü benim 12 veya 14 aralıkta olucak 2li testim
birde ben 1 hafta öndeyim senden :44:
Zaten yataktayim genelde hapsirma burun akıntısı bas ağrısı ve halsizlik var inşallah olmam bol bol mangalına yiyorum limonlu çay iciyorum ama inşallah gecer
Sen sanslisin arkadasım annen yakınında bende istanbulda yaşarken annem geliyordu ama simdi uzak oldugum için burada yardım edecek pek kimsem yok bende genelde hep kendim yaparım ama hiç yapmamamktansa bı yardımcının yapması daha iyidir diye düşünüyorum ve düzenli alıcam memnun kalırsam
Arkadaşlar ya benim 1 hafta sonra ikili test var ama doktor yanlış hesapladı sanırım benim haftayı
benimde beynim durdu hesaplamaya çalışırken bana yardım eder misiniz
Ben en son 1 kasımdı randevum ama unuttum ben o gün iptal olmuştu ve 6 kasıma ertelenmişti
6 kasımda gittiğimde ben 8+2 demesini bekliyodum ama 7+4 günlük dedi 30 kasımda 12 hafta olcak dedi
ve ikili test için başka doktora randevu aldırdı ama ben hesaplıyorum da 30 kasımda 12 hafta olmuyorum ki yaaa dimi :44::44::44:
Bende eve haftalık birini çağırmayı düşünüyorum. Haftalık ne kadar veriyorsunuz acaba? Çalışıyorum zor oluyor bu dönemde. Eskiden, evim küçük olduğu için akşamlar temizliyordum. Ama şimdi yıkadığım çamaşırları katlamaya dermanım olmuyor. Tansiyondan sanırım. Normalde benim tansiyonum sürekli 9/6 dır. Düşünce beni halsiz bırakıyor.
Sen sanslisin arkadasım annen yakınında bende istanbulda yaşarken annem geliyordu ama simdi uzak oldugum için burada yardım edecek pek kimsem yok bende genelde hep kendim yaparım ama hiç yapmamamktansa bı yardımcının yapması daha iyidir diye düşünüyorum ve düzenli alıcam memnun kalırsam
yok anam ben sie yetişemiyorum yine kaynatmışsınız oku oku bitiremedim pes ettim bıraktım valla
neler yapıyosunuz biri özetlesin lütfen gelişmeler var mı merak ediyorum ama yetişmek ne mümkün
Geçen haftalarda bende bir grip geçirdim..Doktorum ayaklarının altına viks sür ve çorabını giy dedi..bol sıvı ve c vitamini..Bide okyanus suyu..
Ultrason kağıdında tahmini doğum tarihin yine 21 haziran mı?Eğer öyle ise 30 kasımda yani 01 aralıkda 12. haftan oluyor benim doktorum aralık ın ilk haftası 2'li test için randevu alabilirsin dedi belki cinsiyetde nub teorisine göre tahmin yapabilirim diye olabildiğince ileri tarihe almak istedim bu yüzden 06 aralıkda gidicem yani 11+6 'da 12 nin sonu oluyor...
angel banada erken geldi çünkü benim 12 veya 14 aralıkta olucak 2li testim
birde ben 1 hafta öndeyim senden :44:
ay çok saol canım benim ya özetle ögrendim herşeyihahaha bende zor yetiştim valla gelişmeler güzel hedik, mlsvt arkadaşlarımız bebişlerinin resimlerini paylaştılar,
ilksevin midesi bulanıyo çoook
bmeltemb arkadaşımız hasta olmak üzere
hayırlı haberlerle dolu bir geçmiş var yani canım Allaha şükür ve herkes hayırlı cumalar diyor
He bide Hedik arkadaşımızın bebişi maşallah beklenenden daha büyükmüş ve sağlıkmış bebişin burnusuda anne babası gibi kocamaaan mış yesinler burnunu
Böyle işte sengelencim
ay çok saol canım benim ya özetle ögrendim herşeyi
ne güzel bi sürü güzel haberler varmış herkesin bebişlerine maşallah diyorum
ilksev in iyi olmasına da sevindim baya merak konusu olmuştu
bebişin burnusunu da yirim ben ya
Hiç bakmadım ki ultrason kağıdında yazana ben direk 7+4 den hesapladım 21 haziranı buldum ama benim tahminler birbirine karıştı sanırım
ooo o zaman ben erken gidiyo olcam ya en iyisi arayıp iptal edeyim sadece doktoruma muayene için randevu alayım bari :26:
angelll ayaklı gazete gibisin
ama git erken derlerse bebişi görmüş olursun
Kızlar çok zamandır sorucam sorucam unutuyorum acı yiyomusunuz doktoru acı yemek yasak diyen oldumu son kontrolde bebişimi görünce herşeyi unuttum doktoruma soramadım acı yemenin bi zararı var mı
deli gibi acı seviyorum ama ablam yeme dedi diye yiyemiyorum biraz daha yemezsem ağlıycam yemin ederim o dereceeee
hnmm bende kolan hastanesini düşünmeye başladım eve yakın olduğu için bide oraya gideyim diyorum tek dezavantajı randevu sistemi olmaması sanırım :44:
hahaha bende zor yetiştim valla gelişmeler güzel hedik, mlsvt arkadaşlarımız bebişlerinin resimlerini paylaştılar,
ilksevin midesi bulanıyo çoook
bmeltemb arkadaşımız hasta olmak üzere
hayırlı haberlerle dolu bir geçmiş var yani canım Allaha şükür ve herkes hayırlı cumalar diyor
He bide Hedik arkadaşımızın bebişi maşallah beklenenden daha büyükmüş ve sağlıkmış bebişin burnusuda anne babası gibi kocamaaan mış yesinler burnunu
Böyle işte sengelencim
hepimiz de film gibi rüyalar görüyoruz kızlar ben ikinci seferdir düngece de aynı rüyayı görüyorum , rüyamda bebeğimi daha şimdiden doğuruveriyorum ama maşallah tosun gibi bi oğlum oluyo çok tatlı ve rüyamda onu emziriyorum hatta daha hiç giydirecek kıyafetim olmadığından üşütecek diye dertleniyorum :))))))) ama çoooook tatlıydı hiç uyanasım gelmedi.
Aslında yanlış olmuyor ilk günü oluyor tam 11+0, sonuçta doktorun 30 kasım dediyse doğrudur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?