0212 233 23 67
GSM No: 0 530 517 19 21 - 0530 517 19 21 - 0532 295 92 58
Tatlım benim kendi doktorum yapacak. haftaya cumaya randevu verdi. 12+3 12+4 en uygun zamanları oluyor demişti. Radyologla bağlantısı nedir bilemedim. acaba birlikte mi bakacaklar??? sonuçta ikisi de başında olabilir. bugün arayıp bi sorsana tıp merkezini için rahat eder.
inan canım benimde pak içimden gelmiyor çok yorgun oluyorum üstünden sadeceArkadaslar ev işleriniz ne durumda benim pek bisi yaptıgım yok gunü kurtarıyorum sadece bir yardımcı bulma zamanım geldi de geçiyor sanırım
Arkadaşlar ya benim 1 hafta sonra ikili test var ama doktor yanlış hesapladı sanırım benim haftayı
benimde beynim durdu hesaplamaya çalışırken bana yardım eder misiniz
Ben en son 1 kasımdı randevum ama unuttum ben o gün iptal olmuştu ve 6 kasıma ertelenmişti
6 kasımda gittiğimde ben 8+2 demesini bekliyodum ama 7+4 günlük dedi 30 kasımda 12 hafta olcak dedi
ve ikili test için başka doktora randevu aldırdı ama ben hesaplıyorum da 30 kasımda 12 hafta olmuyorum ki yaaa dimi :44::44::44:
Arkadaşlar ya benim 1 hafta sonra ikili test var ama doktor yanlış hesapladı sanırım benim haftayı
Ben en son 1 kasımdı randevum ama unuttum ben o gün iptal olmuştu ve 6 kasıma ertelenmişti
6 kasımda gittiğimde ben 8+2 demesini bekliyodum ama 7+4 günlük dedi 30 kasımda 12 hafta olcak dedi
ve ikili test için başka doktora randevu aldırdı ama ben hesaplıyorum da 30 kasımda 12 hafta olmuyorum ki yaaa dimi :44::44::44:
Kızlar çok zamandır sorucam sorucam unutuyorum acı yiyomusunuz doktoru acı yemek yasak diyen oldumu son kontrolde bebişimi görünce herşeyi unuttum doktoruma soramadım acı yemenin bi zararı var mı
deli gibi acı seviyorum ama ablam yeme dedi diye yiyemiyorum biraz daha yemezsem ağlıycam yemin ederim o dereceeee
Canlar ben 1 saat sonra saglik ocagina gidicem. Insallah benim kayit islemim tamamlanmistir. Bide ben daha hamile oldugumu bildirmedim onu bildiricem. Tetenoz asisini ben gecen sene vurulmustum ama sadece 1 kere. Acaba niye 2 kere vuruluyor hamileyken bilen var mi? Neyse gidince onu da sorarim kizlar:) Sonrasinda da yeni dogum yapmis bi arkadasimi ziyarete gitcem. Bebe kokusu bu guzel haberlerden sonra daha da guzel gelecek sanirim.Bu arada kizlar ben kilolu hamile kaldim ama zaten ilaclar hormonlar falan derken ilk basta cok da onemli degildi.Hatta doktorumda simdiye kadar bana hicbisey demedi taaaki dune kadar. 1 aralikta doktorumun yonlendirdigi diyetisyene gidicem. Benim tartima gore 3 kilo verdim ama onlarin tartisina gore hic vermemis gorunuyorum. Sok gecirdim.... neyse iste zaten daha yeni yeni midem duzeliyor 1 araliga kadar insallah tamamen gecer de diyetisyenin dediklerini tam yapabilirim. Gittigimde listeyi size de yazarim kizlar. Herkese simdilik cooookkk guzel bi gun diliyorum. Ogleden sonra geldigimde sayfalar insallah cok ilerlememis olur.
Kızlar çok zamandır sorucam sorucam unutuyorum acı yiyomusunuz doktoru acı yemek yasak diyen oldumu son kontrolde bebişimi görünce herşeyi unuttum doktoruma soramadım acı yemenin bi zararı var mı
deli gibi acı seviyorum ama ablam yeme dedi diye yiyemiyorum biraz daha yemezsem ağlıycam yemin ederim o dereceeee
İlksevcim güzel kuzum dün bulantılar seni yerle yeksan etmiş ama bugüne enerji depolamışsın :13:
Yarasııın canım benim bu bebişler bizi ne hale getirdi yahu minik sıpalar
Ben bu sabah kaynanamla camiye gittim Kuran öğrenmeye gidiyo o aman ne güzel ortamları var
Keşke hergün gidebilsem ama sabah kahvaltı yapıp öyle çıkayım dedim evde çıkmadan bütün
kahvaltıyı izmir körfezine yolladımBu bulantılar ne zaman geçicek yahuu doktor banada
verdi bulantı ilacı ama iki kez kullandım yok yani ne fayda zaten sevmiyorum ilaç kullanmayı
Allah yardımcımız olsun, Hepiniz için dua ettim bugün camide Yaşlı ninelerdende dua aldım teeek tek hepinize
ulaşsın inşallah
olursun cnm olmasan bile 11. haftanın içindeyken de yapılır sıkıntı yapmam bebişim yaaa
benim hesabıma göre 11+0 oluyosun 30 kasımda ama yanlış yapmış da olabilirim :44:
Bende hesaplarken 11+0 da kalıyorum canım teşekkür ederim sanırım 11 haftam dolmuş olcak hayırlısı bakalım gidince görcez
inan canım benimde pak içimden gelmiyor çok yorgun oluyorum üstünden sadece
Aman canım ya olma hastan falan meyve sebze tüket koru kendini :94:
Meyve tüketiyorum da yemek sebze falan hiç aram yok sandviç ve meyve
Bende pek bişey yapamıyorum bulantılar sağolsun elimi bi işe uzatsam hemen bırakıyorum annem geliyor arada sağolsun en son geldiğinden beri topladığı çamaşırları yerleştiremedim bugünde gelicek ütü odasında onca çamaşırı görünce artık ne laflar işitcem bilmiyorum ama napiim yapamıyorumyardımcıyla falanda rahatlamaz benim içim ben bu eve taşınırken iki tane çağırdım iki kişi bi evi adam edemediler illa kendim yapcam yada annem
canım bizim seninle bir gün var aramızda bana doktor ikili test için 8-12 aralık arası dedi o zaman benim 12. haftam dolmuş oluyor ama seninki erken gibi geldi bana da:44:
benim hesabıma göre 11+0 oluyosun 30 kasımda ama yanlış yapmış da olabilirim :44:
Angelimmevet ya sorma benim sıpa bu sabah daha şirkete girer girmez uyandı sanırım
bende cocum daha erken yat yat dedim
karşıdan gelen biri tuhafça baktı
geçicek diye umut ediyorum!
aa ne güzel git öğren tabi benim annemde biliyor ama ben bilmiyorum arapça yasin okuyabiliyorum
amin cnm saol duların için güzel kalpli kuzum benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?