2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
0212 233 23 67
GSM No: 0 530 517 19 21 - 0530 517 19 21 - 0532 295 92 58

çokk teşekkürlerr :81:

evet canım yarın anlıcaz bakalım nasılmış sabah 09.15 de gidicem bilgi veririm gelince.

Arkadaşlar ya benim 1 hafta sonra ikili test var ama doktor yanlış hesapladı sanırım benim haftayı
benimde beynim durdu hesaplamaya çalışırken bana yardım eder misiniz
Ben en son 1 kasımdı randevum ama unuttum ben o gün iptal olmuştu ve 6 kasıma ertelenmişti
6 kasımda gittiğimde ben 8+2 demesini bekliyodum ama 7+4 günlük dedi 30 kasımda 12 hafta olcak dedi
ve ikili test için başka doktora randevu aldırdı ama ben hesaplıyorum da 30 kasımda 12 hafta olmuyorum ki yaaa dimi :44::44::44:

olursun cnm olmasan bile 11. haftanın içindeyken de yapılır sıkıntı yapma bebişim yaaa

Son düzenleme:

canım bizim seninle bir gün var aramızda bana doktor ikili test için 8-12 aralık arası dedi o zaman benim 12. haftam dolmuş oluyor ama seninki erken gibi geldi bana da:44:

benim hesabıma göre 11+0 oluyosun 30 kasımda ama yanlış yapmış da olabilirim :44:

Son düzenleme:

Öğrendim, miğde yanması ve hemoroide sebep olabileceği için acı önerilmiyor..Bu arada ablamda hamile 2 hafta var doğumuna doktoru mide yanması için PULCET diye bir ilaç önermiş şimdiye kadar nerdeymiş diyor çok rahatlamış rennie falan hepsini denedi ama Pulcet çok iyi gelmiş bu tip şikayetiniz varsa doktorunuza sorabilirsiniz.

3 doz sanırım tetanoz 2 kere hamileyken bir kere de doğumdan sonra. Ben doğumdan sonrakini unutmuştum daha doğrusu kartım kaybolmuş tu ev ve sağlık ocağı değiştirmiştim kaldı.

Ben baya baya yiyorum kimseden bişey duymadım.

Angelimm evet ya sorma benim sıpa bu sabah daha şirkete girer girmez uyandı sanırım
bende cocum daha erken yat yat dedim
karşıdan gelen biri tuhafça baktı
geçicek diye umut ediyorum!
aa ne güzel git öğren tabi benim annemde biliyor ama ben bilmiyorum arapça yasin okuyabiliyorum
amin cnm saol duların için güzel kalpli kuzum benim

benim hesabıma göre 11+0 oluyosun 30 kasımda ama yanlış yapmış da olabilirim :44:

olursun cnm olmasan bile 11. haftanın içindeyken de yapılır sıkıntı yapmam bebişim yaaa

Aaaaa güzel sosyciiiiiiiim ÖĞRETMENLER GÜNÜN KUTLU OLSUN CANIMMM ayrıca bütün öğretmen hamişlerimizin de öğretmenler gününü kutlar bebişimle beraber ellerinden öperiz
Cvp içinde teşekkür ederim sosycim 11. haftada oluyosa sorun yok o zaman yani ikili test ister yapsınlar ister yapmasınlar ben artık bebişimi görmek istiyorum Allahın izniyle yahu

Aman canım ya olma hastan falan meyve sebze tüket koru kendini :94:
Meyve tüketiyorum da yemek sebze falan hiç aram yok sandviç ve meyve

Bende pek bişey yapamıyorum bulantılar sağolsun elimi bi işe uzatsam hemen bırakıyorum annem geliyor arada sağolsun en son geldiğinden beri topladığı çamaşırları yerleştiremedim bugünde gelicek ütü odasında onca çamaşırı görünce artık ne laflar işitcem bilmiyorum ama napiim yapamıyorum yardımcıyla falanda rahatlamaz benim içim ben bu eve taşınırken iki tane çağırdım iki kişi bi evi adam edemediler illa kendim yapcam yada annem [/QUOTE]

Sen sanslisin arkadasım annen yakınında bende istanbulda yaşarken annem geliyordu ama simdi uzak oldugum için burada yardım edecek pek kimsem yok bende genelde hep kendim yaparım ama hiç yapmamamktansa bı yardımcının yapması daha iyidir diye düşünüyorum ve düzenli alıcam memnun kalırsam

Bende hesaplarken 11+0 da kalıyorum canım teşekkür ederim sanırım 11 haftam dolmuş olcak hayırlısı bakalım gidince görcez

benim doktor 11+2 de erken 12+2 de falan gel tam olarak bakabilelim demişti. ama senin çok zaman olacak görmeyeli bebeğini gör olmadı yeniden gidersin test için canım

bu arada dualar için çokkk teşekkür ederiz

Son düzenleme:
angel banada erken geldi çünkü benim 12 veya 14 aralıkta olucak 2li testim
birde ben 1 hafta öndeyim senden :44:

yok anam ben sie yetişemiyorum yine kaynatmışsınız oku oku bitiremedim pes ettim bıraktım valla
neler yapıyosunuz biri özetlesin lütfen gelişmeler var mı merak ediyorum ama yetişmek ne mümkün

Sen sanslisin arkadasım annen yakınında bende istanbulda yaşarken annem geliyordu ama simdi uzak oldugum için burada yardım edecek pek kimsem yok bende genelde hep kendim yaparım ama hiç yapmamamktansa bı yardımcının yapması daha iyidir diye düşünüyorum ve düzenli alıcam memnun kalırsam[/QUOTE]

Bende eve haftalık birini çağırmayı düşünüyorum. Haftalık ne kadar veriyorsunuz acaba? Çalışıyorum zor oluyor bu dönemde. Eskiden, evim küçük olduğu için akşamlar temizliyordum. Ama şimdi yıkadığım çamaşırları katlamaya dermanım olmuyor. Tansiyondan sanırım. Normalde benim tansiyonum sürekli 9/6 dır. Düşünce beni halsiz bırakıyor.

canım bizim seninle bir gün var aramızda bana doktor ikili test için 8-12 aralık arası dedi o zaman benim 12. haftam dolmuş oluyor ama seninki erken gibi geldi bana da:44:

Banada öyle geldi canım ama hesaplayınca 11 hafta doluyordu ama sanırım ben 1 kasıma göre hesaplıyodum ay valla kafam karıştı neyse artık ben her türlü gitcem bebeğimi görmeyeli uzun zaman oldu çok bile durdum

Benim hesabımda böyle oluyodu canım ama 1 kasımdan hesaplayınca yani çok karıştı aklım ben kaç haftalığım yahuuu

Kıyamam sana kuzucuk yaaa napcaksın daha doğmadan yaramazlık yapıyolar bizede alıştırma oluyo sanırsam
Gönül istiyo her gün gitmek ama bu sabah maratonu beni benden aldı hiç halim keyfim kalmadı yediğimdende bişey anlamadım
Ama siz napcaksınız dimi bide işe gidiyosunuz artık bende totomu sıkcam yapcam inşallah bişeyler çok hoşuma gitti ortam teyzeler nineler mıncıkladı beni
yaa kuzucum böyle işte hem ne demek dualarım hep sizinle benim kocaaa bir hamiş ailem var kimseyi tanımasakta gerçek hayatta hiç sorun değil hepimizin ortak bir yanı var eeeen Şahanesinden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…