2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

ozz20,angellost keledim tatlım sizleri
senglen,mehsel-eray,monlisa sizde beni eklermisinizzzzzzzzz

kapsonlu olan benimmmmm:)))

şöyle karnım çıktı diyen annelere imreniyorum ben sabahları kalkınca wc ye gittikten sonra bakıyorum karnım normal, her zamanki gibi. hiçbişey belli değil. 14 haftalık olcaz daha tık yok bende. tabi karnı çıkanlar maksimum 50-55 kg sanırım. ben çok az tombikim hep ondan

ayyy ayyy nasıl da düşünceliymiş benim arkadaşımsağol canım benim..ben de öğretmen olan bütün arkadaşların öğretmenler günün kutluyorum:) yarın bir daha kutlarım sende de yarın istiyrum bir daha:118::118:

aslında 09.09 du yani 6 kasımda gittiğimde 8+2 olması gerekiyodu ama 7+4 dü canım :26:

Canım bak şimdi bebek 12 haftalık olduğunda yani 11+0 ve 11+6 arası olduğunda 2'li test yapılabilir diye biliyorum..11. ve 14.haftalarda..Seninkinde bir sorun olmaz..Şuan gelişimi hızlanmış ve bi bakmışsın zamanından önde gitmeye başlamış...

Merhaba kızlar nasılsınız? Bugün geç kalktık biraz tembellik yapalım dedik..dışarda acayip yağmur var yataktan çıkasımız yoktu ama acıktık..Bu arada herkese hayırlı cumalar

oyy kız kıza keyif haasezen size geleceğmm
burdada yat havası var tam, hava kapalıı...
ama yatacak yerim yok

Ağzından bal damlıyo canım ya inşallah öyle olmuştur ben doktorun dediği tarihte gideyim madem nasılda her türlü gidicem bebeğimin sağlıklı haberlerini alırım inşallah

ilk ben kutladım ama dimi dimi dimiiiiii dicem ama öğrencilerin kutlamıştır yarın okul olmadığından olsun en kart kutlayan benimdir kesin canım benim yarın yine kutlarım güzel öğretmen seni ilkokul öğretmenimi özledim yaaa kadının doğum günü 24 kasımdı kadın öğretmen doğmuş zaten

yok canım benimde çıkmadı çok az bişey var öle kocamn olmadı bende zayıfım aslında ama iç karınla ilgili bişey o ya

10-14 aralık arasında canım
evet cnm aynı gün doğurcaqz nasipse

bende merak ediyorum da eşim malum öğrenmesen ne olacak cinsiyeti önemlimi diyor :) ben beklicem doktorun demesini ama benim doktorun ultrosonu çok kötü bilemiyorum ne zaman görürür anlar:)

canım çok geçmiş olsun,doktorunda demiş önemli olmadığını.eğer daha vahim bişey görseydi hastaneye yatırırdı bence.sende bol bol yat dinlen...

canım herşey yolundadır inşallah,dua et.hepsi Allaha emanet bebişlerimizin.bende yarın gidicem.heyecanlıyım biraz,hepimiz hayırlı haberlerle geliriz inş..

canım şimdi sen ikili test yaptırmadan direk amniyosentez mi yaptırcaksın?neden peki?yaş sınırından mı?

canım bazı merkezlerde radyolog yapıyor,çünkü ultrason konusunda uzman.her kadın doğumcu yapmıyor bunu.mesela benim doktorumda yapmadı başkasına yönlendirdi.kadın doğumculardanda perinatoloji alanında uzmanlaşmış kişiler yapabiliyor.

canım yazdıklarını okuyunca heyecanım dahada arttı.demek bu kadar inceleniyor bebek.bende yarın görebilecekmiyim acaba?doktorum karından göremezse alttan bakıcaktır dedi.buda beni biraz tedirgin ediyor.keşke videonu koyabilsen
yarın doktora gidicek test yaptırıcak sonuç göstericek çok kişi var.dilerim herkes güzel haberlerle gelir...

canım çok sevindim.önden gidiyor maşallahinşallah benim bebişte geçmiştir gününü...

sayfa ne hızlı akmaya başladı yaaa artık hiç takip edemez oldum yazılanları... benim ikili test tarihim 4 aralık olarak belirlendi sanki erken gibi geliyo bana o yüzden biraz huzursuzum... İnşallah bebişlerimiz iyidir..

2li testten sonra medicale gitmiycenmi artık
nereye gidiceksin anlamadım:44:

adetmiş kız bende mehselden öğrendim
mehsel nerde ya kız pazaramı gittin yine
bu arada biri rapor istedi anca cvp veriyorum

angel öğretmenler günü yarın bugünden kutluyosun
sosyolog ama bende unutmadımki seni yarın kutluycaktm angel atladı bugünden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…