valla bana doktorum bişey demedi hemen hemen hergün yiyorum
kızzz nie kabul etmiyosun beni
angel ya güldürdün beni kısa özet geçmi,şsin bayakız bu arada senin minikliğin gibi büyüklüğünde güzelmiş maşallah
Aaaaa güzel sosyciiiiiiiim ÖĞRETMENLER GÜNÜN KUTLU OLSUN CANIMMMayrıca bütün öğretmen hamişlerimizin de öğretmenler gününü kutlar bebişimle beraber ellerinden öperiz
Cvp içinde teşekkür ederim sosycim 11. haftada oluyosa sorun yok o zaman yani ikili test ister yapsınlar ister yapmasınlar ben artık bebişimi görmek istiyorum Allahın izniyle yahu
aslında 09.09 du yani 6 kasımda gittiğimde 8+2 olması gerekiyodu ama 7+4 dü canım :26:
Merhaba kızlar nasılsınız? Bugün geç kalktık biraz tembellik yapalım dedik..dışarda acayip yağmur var yataktan çıkasımız yoktu ama acıktık..Bu arada herkese hayırlı cumalar
Canım bak şimdi bebek 12 haftalık olduğunda yani 11+0 ve 11+6 arası olduğunda 2'li test yapılabilir diye biliyorum..11. ve 14.haftalarda..Seninkinde bir sorun olmaz..Şuan gelişimi hızlanmış ve bi bakmışsın zamanından önde gitmeye başlamış...
ozz20,angellost keledim tatlım sizleri
senglen,mehsel-eray,monlisa sizde beni eklermisinizzzzzzzzz
kapsonlu olan benimmmmm:)))
ayyy ayyy nasıl da düşünceliymiş benim arkadaşımsağol canım benim..ben de öğretmen olan bütün arkadaşların öğretmenler günün kutluyorum:) yarın bir daha kutlarım sende de yarın istiyrum bir daha:118::118:
yok canım benimde çıkmadı çok az bişey var öle kocamn olmadı bende zayıfım aslında ama iç karınla ilgili bişey o yaşöyle karnım çıktı diyen annelere imreniyorum ben sabahları kalkınca wc ye gittikten sonra bakıyorum karnım normal, her zamanki gibi. hiçbişey belli değil. 14 haftalık olcaz daha tık yok bende. tabi karnı çıkanlar maksimum 50-55 kg sanırım. ben çok az tombikim hep ondan
burnusu değince bende rüyamda ultrason gibi bişeyden bebişimi görüyodum ama baya baya gerçek bebek burnusu top gibiydi yuvarlak dedesine benziyodu öle mi olcek acep :26:
canım senin kaş göz güzel bebiş de güzel olcak tabi
evet canım baya geri kaldım gerçi akşamdan sabaha da çok kaynatıyo annişler saolsun hiç yetişemiyorum
bu arda günlerimiz aynı seninle sen ne zamn gitcen 2 li test için
bende 7 aralıkta mı gitsem 10 aralıkta mı gitsem karar veremedim zaten çatlıcam yakında merak ediyorum bebişi10-14 aralık arasında canım
evet cnm aynı gün doğurcaqz nasipse
kızlaaar kadınlar kulübünün giriş sayfasında böyle bir şey okudum: http://www.kadinlarkulubu.com/portal/saglik/bebeginizin-cinsiyetini-10-haftasinda-ogrenin-33394.html
Acaba alıp denesem mi diye düşünüyorum...yaaa çok merak ediyorum bebişimii kızmı erkekmi diye ve %90 doğru sonuç çıkıyormuş,gerçi haftaya kontrolümüz var ama doktor amca söylermi görebilirmi bilemediiiim...
herkese günaydın, gününüz benimkinden daha güzel başlamıştır umarımdr dan geliyorum yine kanamam oldu, bebeklerimi gördüm kalpleri atıyodu, uyuyolardı dr amcaları uyandırdı annelerine iki hareket yaptılar mutlu ettiler:) ama ikinci kesenin yanında kanama vardı dr çok önemli olmadığını o kanın boşalıcanı söyledi ama ben çok üzülüyorum böyle olunca. inş bi daha yaşamam çünkü her seferinde çok korkuyorum bebeklerime bişi oldu diye.. eğer o kanama büyürse keseyi sıkıştırabilir ve düşüğe yol açabilirmiş. ama dr böyle bi risk gözükmüyor dedi.. artarsa kanama ve kasık ağrısıyla devam ederse tekrar gelmemi söyledi. dua edin artmasın..
Bende hepinizi rahatsızlıklarına takma canını sıkma gibi kelimelerle sizleri rahatlatmak isterdim ama şöyleki ben keseyi ilk gördüğümde bebekten çok 7,5 cm'lik kiste odaklanmıştık..2.ay gittiğimde o kist olmuş 8,5 cm.Bu ay biraz daha büyüyüp artık küçülmesi lazımmış.Bunun korkusunu yaşıyorum..ya küçülmezse diye..Ayrıca toxoplazma çıktığı için son 1 senede geçirdiğimi söyleselerde doktorum beni iknaya çabalasada içimde bebeğime bişey olmuşmudur korkusu yaşıyorum..5.ayda aminiosentez olma ihtimalim var..İdrar testimde yaygın bakteri çıktı..Tekrarlattı doktorum ve malesef devlette yaptırdığım testin tamamen yanlış olduğu ortaya çıktı..Ve hiç bakteri yok Allaha şükür..Yani işim biraz ters gidiyor..Hep endişeyle geçiyor..Şimdi 2'li test zamanı o kadar bilinçaltımı etkilemiş ki...Hep içimde bir korku..O yüzden çoğu yazılan şeyleri okumayıp es geçiyorum çünkü çok etkilendim..Üstüste aldığım haberlerden..Bu sefer okuduğumda ya bende de olursa endişesiyle korkuyorum..Yarın doktor randevum var inş. herşeyi iyidir ve bende size güzel haberlerle gelirim..Lütfen dua edin..Kötü şeyler duymak istemiyorum artık...
Küçülecek diyorlarsa küçülecektir sanırım arkadaşım ya. Ben duymuştum böyle ancak bebek olursa geçen kistler falan. Bana da doktor hiç ikili testle falan uğraşma direk amniyosentez yaptır dedi. Hiç hoş bir durum değil evet. Hayal kurmak istemiyorum mesela ben şimdi. Erkek mi kız mı hiç merak etmiyorum. Tek dileğim şu an için sağlıklı olması. Kendini de salamıyo insan şöööyle kaptırıp bırakamıyo içi içine sığmaz olamıyo. Olsun be canım. İnşaallah sağlıcakla alırız kucağımıza. Rabbim hayırlısını nasip etsin sonunda bize.
kızlar bir şey sorucam çok kafam takıldı.
şimdi benim gittiğim bir doktor vardı sezeryan yanlısı olduğu için ben bu doktoru bıraktım. ikili testi bu doktorla yapacaktık ama fiyatı 260 tl olunca bu hastaneden vazgeçtik test için. yakınlarda bir tıp merkezi buldum, ikili testin ücretini ödedim doktorla konuşmak için odasına gittim. kadın 11+2 de erken dediği için eşimle birlikte gidelim diye 12+6 ya randevu aldık yani yarına. şimdi sorun şurda kadın haftaya gelin test için henüz erken dedi ve testi alt katta yaptıracaksınız radyologumuz yapacak dedi. tabi ben çok şaşırdım ama soramadım o an neden siz yapmıyorsunuz diye kadın dogumcu doktora.
şimdii sizin testlerinizi hep doktorunuz mu yapıyor. yoksa nasıl oluyor da radyolog ense ölçümü yapabiliyor? yarın teste gidiyorum ama içim hiç rahat değil. içime sinmezse başka yerde yaptırmaya zaman da yok çünkü 14. haftaya girmiş oluyorum pazar günü. :44:
canım öncelikle neden radyoloğun yaptığı konusunda bir fikrim yok, benim kendi doktorumda yapıyordu fakat kendi peritonoloji uzmanına yönlendirdi. ilk olarak ultrasyonda bebeğin kalbi,karaciğerleri,beyni, kordonu,idrar torbası herşeyi incelendi parmaklarına kadar tek tek saydı sonra burnunu,alnını ve ense kalınlığını ölçtü bunların hepsi tek odada tek cihazda oldu ilk olarak 2D olarak inceledi sonra 3Dve4D de baktı. ben bunları yaptırırken 12+0 idi hatta 12+5 çıkmıştı doktor bu oynamalar olabilir sorun değil dedi.
bu şekilde olmuştu he birde fiyatada gelince 170 lira ilk incelemeler için alındı 120 lira ise kan tahlili için
bunların hepsi 2li test olarak geçiyor birde eğer olurda Allah korusun bir sorun çıkarsa olarak yeniden daha ayrıntılı olarak inceleyecekti
bu anlattıklarım ultrasyonla bakması ise 20 25 dk sürdü.
hatta 4D görüntümüz var ama videoda koyabilseydim buraya
umarım anlatabilmişimdir.
bizde hatta bugün kan tahlil sonuçlarımızı alıp kendi doktorumuza gösteicez umarım bir sorun çıkmaz.
kizlaar aslinda dunden beri icim icime sigmiyor...gecmisi okumaktan cvp yazmaktan bir turlu guzel haberlerimi sizlerle paylasamadim. Dun aksam doktora gittik. Doktorumuz bana normalde 11+4 de oldugumu ancak kontrolde uygun buyuklukte olursa ikili testi yapacagimizi soyledi. Ultrason da 12+1 ciktikkk Ay nasil mutlu oldum anlatamam. Ben 19 ekimden beri gormuyordum. Masallah bebegime O kadar buyumuskiii onu gordugumdeki duygularimi anlatamam, Allah herkese bu guzel duyguyu yasatsin insallah. Sonra teker teker ellerine baktik teyzeleri, sonra ayaklarina baktik. Midesi olusmus karacigeri olusmus. Ensesini olctu 0.9 cikti. Ben hemen atladim burun kemigi de olusmus mu diye, doktor bakiyorum simdi dedi ve olusmuss. Benim esimin burnu biraz buyuktur hani karadenizliler gibi: benim bebisiminde burnu kocamannnnn Ay ellerini ayaklarini oyle guzel oynattiki. Ben birsey yiyememistim giderken, ama yinede kipir kipirdi:))) Hemen atladim nub teorisine gore birsey diyemezmisiniz diye. Doktor soyle bi bakti ahhh bu internet yokmu dedi ve guldu:) %52 erkek dedi. Eh dedim bende % 2 icin aramizimi bozucaz bari % 50 deseydiniz dedim. O sirada esim ve annem de ultrasona bakiyorlardi baya bi gulduk hep beraber Ultrasonda cok guzeldi ama ciktilari cok flu gorunuyo bebegimin. Biraz sonra yukliycem. Canlar inanamadim artik icimde bitanemi buyutuyorum. Tam bir bebis olmus. Allah isteyen herkese nasip etsin. Bundan daha guzel bir duygu var mi?
totolardan bahsetmişiniz benimde kzım olursa pek güzel totosu olur benimkinin maşallahı var babsı amcası annenanesi hepimizin totosu karpuz gibi
Rüyan ne güzel ve netmiş canım yani olabilir neden olmasın belkide dedesi burunla olcak senin minişSağol canım hepimizin bebişleri güzel olcak inşallaaah
kuzukulağım msj attım sana canımama zaten benim KK dada var foto albümüm 3 tane kadar
İkna ettim zaten benimki benden pimpiriklidir
Ama işte konuştuk karar verdik şu ikili testide atlatınca sağsağlim,
doktorum hazır yani
Kesin olur kesin benim kocişimin totosu benden güzel beee karpuz gibi
Benim totonunda hakkını yememek lazım( aa terbiyesiz ben)
Gel yavrum gel adetten mi bu yumurta anlamadım ben
hehehe bak kaynanaya dokundurma hoşuma gitti
adetmiş kız bende mehselden öğrendim
mehsel nerde ya kız pazaramı gittin yine
bu arada biri rapor istedi anca cvp veriyorum
benmde hakkımı yemeyin
angele sor bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?