2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

Hizmette sınır yok ozycim aşkolsun
yaa utandım teşekkür ederim canım o güzel bakan gözlerinin güzelliği sağol

totosuda tombiş olur seninkinin
kız 40ımız çıksın yumurta almaya gelcez sana
ama kaynananda gelirse :26:
arıtmadan su almaya geldiydik derim

totosuda tombiş olur seninkinin
kız 40ımız çıksın yumurta almaya gelcez sana
ama kaynananda gelirse :26:
arıtmadan su almaya geldiydik derim

Kesin olur kesin benim kocişimin totosu benden güzel beee karpuz gibi
Benim totonunda hakkını yememek lazım ( aa terbiyesiz ben)
Gel yavrum gel adetten mi bu yumurta anlamadım ben
hehehe bak kaynanaya dokundurma hoşuma gitti

burnusu değince bende rüyamda ultrason gibi bişeyden bebişimi görüyodum ama baya baya gerçek bebek burnusu top gibiydi yuvarlak dedesine benziyodu öle mi olcek acep :26:
canım senin kaş göz güzel bebiş de güzel olcak tabi
sengelen ben geleli 2 gün oluyo
sen çok geri kalmışsın havadislerden
bide beşikmi alsak oyun parkımı diye konuştuk
ama bana sorarsan oyun parkları çok naylonumsu kskde hiç güzeller yoktu
evet canım baya geri kaldım gerçi akşamdan sabaha da çok kaynatıyo annişler saolsun hiç yetişemiyorum
bu arda günlerimiz aynı seninle sen ne zamn gitcen 2 li test için

Sagol arkadasım söylediklerini yapicam zaten buralarda corapsiz gezmek mümkün değil okyanus suyu su tonimerler var oğluma kullanıyorum o olur dime

Bendeki dışı mavi beyaz ama ismini hatırlayamadım canım..29 tl gibi bir rakamdı..Sanırım adı "s" ile başlıyor..Senin söylediğini bilmiyorum ama doktorum okyanus suyu al dedi..burnum çok tıkandığı için..Tanıdık eczacım var hamile olduğumu biliyorum bana bunu tavsiye etti..Sor istersen seninkini de ona göre kullan...

kızım ikna et kocanı
benm doktorun ultrasonları son model
geçen sorun yaşadığımda aradım
ertesi günü dr arıyor nasılsın diye
benm doktor çok evhamlı

Merhaba kızlar nasılsınız? Bugün geç kalktık biraz tembellik yapalım dedik..dışarda acayip yağmur var yataktan çıkasımız yoktu ama acıktık..Bu arada herkese hayırlı cumalar

totolardan bahsetmişiniz benimde kzım olursa pek güzel totosu olur benimkinin maşallahı var babsı amcası annenanesi hepimizin totosu karpuz gibi

Rüyan ne güzel ve netmiş canım yani olabilir neden olmasın belkide dedesi burunla olcak senin miniş Sağol canım hepimizin bebişleri güzel olcak inşallaaah

ben de merak ediyorum büyüklük hallerinizi ama kimse bana isimlerini söylemiyo :26: bulanlar nasıl buluyo anlamadım ki

kuzukulağım msj attım sana canım ama zaten benim KK dada var foto albümüm 3 tane kadar

kızım ikna et kocanı
benm doktorun ultrasonları son model
geçen sorun yaşadığımda aradım
ertesi günü dr arıyor nasılsın diye
benm doktor çok evhamlı

İkna ettim zaten benimki benden pimpiriklidir
Ama işte konuştuk karar verdik şu ikili testide atlatınca sağsağlim,
doktorum hazır yani

Kızlar cevaplarınız araştırmalarınız için çok teşekkür ederim valla bebeğime bişey olmasın yeter ki benim midem alışık acıya birşey olmaz evelallah
yiycem yaaa yiycem abartmadan tabiii

gelsin acı biberler bol biberli yemekler oh beee ohhhhhh :118::119::118::119::118::119::118::119::118:

totolardan bahsetmişiniz benimde kzım olursa pek güzel totosu olur benimkinin maşallahı var babsı amcası annenanesi hepimizin totosu karpuz gibi

oooh karpuz totolu bebişler totoları yemelik olcak bizim bebişlerin desene

Merhaba kızlar nasılsınız? Bugün geç kalktık biraz tembellik yapalım dedik..dışarda acayip yağmur var yataktan çıkasımız yoktu ama acıktık..Bu arada herkese hayırlı cumalar
Merhaba hoşgeldin sanada hayırlı cumalar canım nasıl olalım kusmuklu bulantılı günlerden biri sadece aç kalmayın annesi beslenin bolbol

iki haftada bir alıyorum canım ben.. evim çok büyük dubleks bi de yetişemiyorum çalışmamama rağmen ..günlük 100 tl veriyorum ben biraz daha zaman geçsin haftalık alıcam bende..sen de al imkanın varsa büyük kolaylık..

aslında 09.09 du yani 6 kasımda gittiğimde 8+2 olması gerekiyodu ama 7+4 dü canım :26:

Canım bak şimdi bebek 12 haftalık olduğunda yani 11+0 ve 11+6 arası olduğunda 2'li test yapılabilir diye biliyorum..11. ve 14.haftalarda..Seninkinde bir sorun olmaz..Şuan gelişimi hızlanmış ve bi bakmışsın zamanından önde gitmeye başlamış...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…