- 2 Ocak 2012
- 1.122
- 8
- 158
valla bana doktorum bişey demedi hemen hemen hergün yiyorum
kızzz nie kabul etmiyosun beni
angel ya güldürdün beni kısa özet geçmi,şsin bayakız bu arada senin minikliğin gibi büyüklüğünde güzelmiş maşallah
Ne demek canım benim sende benim gibi geçmiş gazisi olma istedim gözlerim pörtledi
şükür ilksevimiz iyi Maşallah
o burnusunu zaten bende yirim çünkü benim bebişi hayal ediyorumda nokta burunlu olabilir bizim ki
ama belki nanakları tombiş olur onları yeriz artık
totosuda tombiş olur seninkinin
kız 40ımız çıksın yumurta almaya gelcez sana
ama kaynananda gelirse :26:
arıtmadan su almaya geldiydik derim
burnusu değince bende rüyamda ultrason gibi bişeyden bebişimi görüyodum ama baya baya gerçek bebek burnusu top gibiydi yuvarlak dedesine benziyodu öle mi olcek acep :26:Ne demek canım benim sende benim gibi geçmiş gazisi olma istedim gözlerim pörtledi
şükür ilksevimiz iyi Maşallah
o burnusunu zaten bende yirim çünkü benim bebişi hayal ediyorumda nokta burunlu olabilir bizim ki
ama belki nanakları tombiş olur onları yeriz artık
evet canım baya geri kaldım gerçi akşamdan sabaha da çok kaynatıyo annişler saolsun hiç yetişemiyorumsengelen ben geleli 2 gün oluyo
sen çok geri kalmışsın havadislerden
bide beşikmi alsak oyun parkımı diye konuştuk
ama bana sorarsan oyun parkları çok naylonumsu kskde hiç güzeller yoktu
Sagol arkadasım söylediklerini yapicam zaten buralarda corapsiz gezmek mümkün değil okyanus suyu su tonimerler var oğluma kullanıyorum o olur dime
ben de merak ediyorum büyüklük hallerinizi ama kimse bana isimlerini söylemiyo :26:Hizmette sınır yok ozycim aşkolsun
yaa utandım teşekkür ederim canım o güzel bakan gözlerinin güzelliği sağol
ya böyle kötü oluyo işte ben medikale gidiyorum ama ikili test yapan hocaları başkaymış ona randevu aldırıyorlar
ama şimdi bak mesela soru sormak istiyorum doktoruma fakat mümkün değil illa çağrı merkeziyle konuşcam
ama özel doktora gidenler zırt pırt arıyolar ne güzel zaten şu ikili testi yaptırıp bırakcam burayı öyle düşünüyorum
inşallah doğrudur ama ne yapsam bilemedim şimdi :44:
totolardan bahsetmişiniz benimde kzım olursa pek güzel totosu olur benimkinin maşallahı var babsı amcası annenanesi hepimizin totosu karpuz gibiKesin olur kesin benim kocişimin totosu benden güzel beee karpuz gibi
Benim totonunda hakkını yememek lazım( aa terbiyesiz ben)
Gel yavrum gel adetten mi bu yumurta anlamadım ben
hehehe bak kaynanaya dokundurma hoşuma gitti
burnusu değince bende rüyamda ultrason gibi bişeyden bebişimi görüyodum ama baya baya gerçek bebek burnusu top gibiydi yuvarlak dedesine benziyodu öle mi olcek acep :26:
canım senin kaş göz güzel bebiş de güzel olcak tabi
evet canım baya geri kaldım gerçi akşamdan sabaha da çok kaynatıyo annişler saolsun hiç yetişemiyorum
bu arda günlerimiz aynı seninle sen ne zamn gitcen 2 li test için
ben de merak ediyorum büyüklük hallerinizi ama kimse bana isimlerini söylemiyo :26:bulanlar nasıl buluyo anlamadım ki
kızım ikna et kocanı
benm doktorun ultrasonları son model
geçen sorun yaşadığımda aradım
ertesi günü dr arıyor nasılsın diye
benm doktor çok evhamlı
kuzukulağım msj attım sana canımama zaten benim KK dada var foto albümüm 3 tane kadar
totolardan bahsetmişiniz benimde kzım olursa pek güzel totosu olur benimkinin maşallahı var babsı amcası annenanesi hepimizin totosu karpuz gibi
Merhaba hoşgeldin sanada hayırlı cumalar canım nasıl olalım kusmuklu bulantılı günlerden biri sadeceMerhaba kızlar nasılsınız? Bugün geç kalktık biraz tembellik yapalım dedik..dışarda acayip yağmur var yataktan çıkasımız yoktu ama acıktık..Bu arada herkese hayırlı cumalar
Napsam ki acaba arayıp ikili testi ertelesem sadece muayeneyemi gitsem niye böyle yaptı bu doktor şimdi poff:44::44:
ayy deme kız heycanlandım birden kucagıma alıp sıka sıka sevesim geldi dogsalar ya bir an önceoooh karpuz totolu bebişlertotoları yemelik olcak bizim bebişlerin desene
Bende eve haftalık birini çağırmayı düşünüyorum. Haftalık ne kadar veriyorsunuz acaba? Çalışıyorum zor oluyor bu dönemde. Eskiden, evim küçük olduğu için akşamlar temizliyordum. Ama şimdi yıkadığım çamaşırları katlamaya dermanım olmuyor. Tansiyondan sanırım. Normalde benim tansiyonum sürekli 9/6 dır. Düşünce beni halsiz bırakıyor.
canım satın ne senin...
ayy deme kız heycanlandım birden kucagıma alıp sıka sıka sevesim geldi dogsalar ya bir an önce
aslında 09.09 du yani 6 kasımda gittiğimde 8+2 olması gerekiyodu ama 7+4 dü canım :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?