2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

tek rahım agzı olması dahada ıyı bırsey o zman sıkıntı yapma rabbbım bızı boyle yaratmıs elbet dermenıda vardır dıyorum bende.helekı bebeklerımızı nasıp etmıs sonuna kadar da gotururuz ınsallh.

aa dur bakim bu hafta içi gidecem bende kontrole söyleyim bakalım ölçsün.. o arkadaşımın akrabası zamnında doğurdu bak inşaallah bizdede öyle olacak ALLAH ın izni ile...valla magnezyumu bilmiyorum ama doktoruma gittiğimde sorarım çok ii biri ne zorsam cvplıyor zatennn...güveniyorum bende ona... neyse ben bir sağlık ocağına gidim gelim de ilacı yazdırayım ...

progesteronu saglık ocagına yazdırdım odemedı arkadasım bılgın olsun bırde muayene parası odeme bosuna uzman yazması gerekıyormus.yınde sor bana vermedı parayla almak zorunda kalmıstım bende.

Kızlar çok zamandır sorucam sorucam unutuyorum acı yiyomusunuz doktoru acı yemek yasak diyen oldumu son kontrolde bebişimi görünce herşeyi unuttum doktoruma soramadım acı yemenin bi zararı var mı

deli gibi acı seviyorum ama ablam yeme dedi diye yiyemiyorum biraz daha yemezsem ağlıycam yemin ederim o dereceeee

Amin canım..Aynen bende kaptırmak istemiyorum..Ama salmakta istiyorum kendimi..İşte böyle değişik şeyler...

Sen burda mısınnnn

Napıyon bakim haziran annişlerinin topiğinde geleceğe yatırım dimiiii

progesteronu saglık ocagına yazdırdım odemedı arkadasım bılgın olsun bırde muayene parası odeme bosuna uzman yazması gerekıyormus.yınde sor bana vermedı parayla almak zorunda kalmıstım bende.

aaa o zaman hastaneye gideyim ben direk napim. neyse ALLAH tan hastanede uzak değil yazdırayımda alayım...

Ooooo ne güzel benim eşimde oğluma ilgilenerek yardımcı oluyor sagolsun :)

ne güzelll :))))) benimkide erkekler doğursa ben doğuracam diyor :)))) yruluyor canım ama napimm şimdilik böyleee :))))))

hnmm bende kolan hastanesini düşünmeye başladım eve yakın olduğu için bide oraya gideyim diyorum tek dezavantajı randevu sistemi olmaması sanırım :44:

Canim benimki de 6.5 cm:) yakiniz yaneeee

Evet kapışırız ..Yarında bi bakayım

hadı güzel haberlerle gel insallah canım benim
ben inanıyorum küçülmeye basladığına hem o bebisine zarar da vermez..küçülür gider hormonların etkisiyle..

İnşallah canım...

canım benim inşallah geçer çok geçmiş olsun
endişeni çok iyi anlıyorum
yarın güzel haberlerle yazarsın buraya inşallah

İnşallah canım çok teşekkürler..

kız napcan merak ettim, söylemezsen yazmam[/QUOTE]

O bir kelimeyi söyleyemem kk dan uyarılar geliyormuş...

0212 233 23 67
GSM No: 0 530 517 19 21 - 0530 517 19 21 - 0532 295 92 58

Tatlım benim kendi doktorum yapacak. haftaya cumaya randevu verdi. 12+3 12+4 en uygun zamanları oluyor demişti. Radyologla bağlantısı nedir bilemedim. acaba birlikte mi bakacaklar??? sonuçta ikisi de başında olabilir. bugün arayıp bi sorsana tıp merkezini için rahat eder.

Canım ya ne güzel duygular içindesin Maşallah çok güzel hayırlı haberlerle dönmüşsün Allah bizede nasip etsin artık 1 hafta sonra bende böyle güzel haberlerle dönerim İnşallah

Sana da hayırlı Cumalar Minnoscum Maşallah bebişine Allah nice fotoğraf albümleri yapmak nasip etsin diyim artık daha bol bol fotolarınız olsun Maşallah pıtırcığına

Eki Görüntüle 559455 iste bu da benim melegimm. Insallah dogru yuklemeyi becermisimdir canlarrr:)

Hedikcim Allah nazarlardan saklasın teyzeleri yesin onu totosunu ya Maşallah :81:

Kızlar sanırım ben hasta oluyorum

Aman canım ya olma hastan falan meyve sebze tüket koru kendini :94:

herkese merhabalar şu mübarek günde ve saatte Allahım bütün dualarınıızı kabul etsin inşallah

Ayy Burcucum amin canım Allah hepimizin dualarını kabul etsin inşallah Meleklerimizi sağlıkla kucağımıza almak nasip etsin güzel Allah'ım :114:

hanımlar minik totolumun şu haline bakın
yerim onu yerr

Eki Görüntüle 559463

Ne güzel resminiz var sizin annesi Maşallah nasılda huzurla duruyor canım ya Allah sağlıklarını daim etsin bu güzel meleklerin

Arkadaslar ev işleriniz ne durumda benim pek bisi yaptıgım yok gunü kurtarıyorum sadece bir yardımcı bulma zamanım geldi de geçiyor sanırım

Bende pek bişey yapamıyorum bulantılar sağolsun elimi bi işe uzatsam hemen bırakıyorum annem geliyor arada sağolsun en son geldiğinden beri topladığı çamaşırları yerleştiremedim bugünde gelicek ütü odasında onca çamaşırı görünce artık ne laflar işitcem bilmiyorum ama napiim yapamıyorum yardımcıyla falanda rahatlamaz benim içim ben bu eve taşınırken iki tane çağırdım iki kişi bi evi adam edemediler illa kendim yapcam yada annem

İlksevcim güzel kuzum dün bulantılar seni yerle yeksan etmiş ama bugüne enerji depolamışsın :13:
Yarasııın canım benim bu bebişler bizi ne hale getirdi yahu minik sıpalar
Ben bu sabah kaynanamla camiye gittim Kuran öğrenmeye gidiyo o aman ne güzel ortamları var
Keşke hergün gidebilsem ama sabah kahvaltı yapıp öyle çıkayım dedim evde çıkmadan bütün
kahvaltıyı izmir körfezine yolladım Bu bulantılar ne zaman geçicek yahuu doktor banada
verdi bulantı ilacı ama iki kez kullandım yok yani ne fayda zaten sevmiyorum ilaç kullanmayı
Allah yardımcımız olsun, Hepiniz için dua ettim bugün camide Yaşlı ninelerdende dua aldım teeek tek hepinize
ulaşsın inşallah

Hayırlı cumalar annişler! çok şükür iki gündür midem çok iyi yemek yiyebilmeyi özlemişim darısı bulantıları devam eden arkadaşlara zaman geçtikçe kendimi daha iyi hissediyorum buna da çok sevindim zira hep böyle hasta gibi çok zor olurdu inşallah rahat geçiririz kalan hamişliğimizi

Ay Allahım çok güzel..Allah bağışlasın..Alttan muayene mi ,üstten mi bakıyolar canım...

Bende yiyorum tabi sürekli değil ama hiç duymadım bana doktorum tuzu yasakladı, turşu asla dedi acıda mı yemicez (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…