amin canım inşallah cvp ların için teşekkür ediyorum benim ilk bebeğimde sağ rahimdeydi buda sağ rahimde ben memurum tedbir amaçlı raporluyum evde yatıyorum bir wc ye kalkıyorum sonrada arda evde yürüyş yapıyorum o kadar bakalım herşeyin hayırlısı..
minnoşcum sana da teşekkür ederim bende tek rahim ağzı var ama 2 ayrı rahim var ameliyatla düzelcek gibi falan değil yani bağımsız 2 rahim alt tarafta birleşiyo o yüzden de tek rahim ağzı var.. elhamdülillah şuana kadar kanamam olmadı inşallah olmazda bende haftaya yolculuk yapcam inşallah bişey olmazz bana dr um kanama görünüyo rahimde falan demedi ama olsada demez sanırım çünkü arkadaşım beni üzmemek için söylemiyo olabilir neyse ben tedbirimi aldım gerisi rabbime kalmış verecekse sağlıklı kucağıma o ne olursa olsun verir zaten
benim yardımcım var eşim akşam gelcek temizlik yapacak canım benim ya ahahahaha
sagol arkadasım bu konuda bılgı verdıgın ıcın.bende zaten durumumdan dolayı sezeryan ıstıyordum cunku bebegımı rıske atmak ıstemıyorum.olsun bebegımızı kucagımza alalımda sezeryan falan korkmuyorum bende hatta normal dogumdan daha cok korkuyordum durumumdan dolayı.su an sıkıntı yok ama ılerde bende ne yapacagımı bılemıyorum.umarım son ayımıza kadar tasırız.sende doktoruna rahım agzı uzunlugunu olctur.bana demıslerdı rahım anomalısı olanlarda rahım agzı yetmezlıgıde olabılır dıye tabı ılla olacak degıl ama olcturmekte fayda var.benım su an gıttıgım doktor daha once rahım seklımı bılen doktor ben guvenıyorum benı sıkıntıya sokmaz.bana nmagnezyum vermıs doktor.okudugumda erken dogum rıskı olanlarda kasılmalarda falan dıyor benı de o endıselendırdı herkese verılen bırsemı acaba.
kızlarrr ben kaçar sağlık ocağına gidip ilaç yazdıracam progestan ı inşallah yazıyorlardır da hastaneye kadar yorulmam...ben gelene kadar ilerlemeyin okumaktan şaşı olacammmm çok hızlı gitmeyin ağırdan ağırdan:)))))))
benim yardımcım var eşim akşam gelcek temizlik yapacak canım benim ya ahahahaha
Küçülecek diyorlarsa küçülecektir sanırım arkadaşım ya. Ben duymuştum böyle ancak bebek olursa geçen kistler falan. Bana da doktor hiç ikili testle falan uğraşma direk amniyosentez yaptır dedi. Hiç hoş bir durum değil evet. Hayal kurmak istemiyorum mesela ben şimdi. Erkek mi kız mı hiç merak etmiyorum. Tek dileğim şu an için sağlıklı olması. Kendini de salamıyo insan şöööyle kaptırıp bırakamıyo içi içine sığmaz olamıyo. Olsun be canım. İnşaallah sağlıcakla alırız kucağımıza. Rabbim hayırlısını nasip etsin sonunda bize.
progesteronu saglık ocagına yazdırdım odemedı arkadasım bılgın olsun bırde muayene parası odeme bosuna uzman yazması gerekıyormus.yınde sor bana vermedı parayla almak zorunda kalmıstım bende.
Ooooo ne güzel benim eşimde oğluma ilgilenerek yardımcı oluyor sagolsun :)
O kalpler neye göre artıyor kızlar.
Allah gönlüne göre versin canım inşallah istediğin gibi olur sağlıklı olsunlar da
canım beyken kolan hospital de nihan tosun var çok iyi bı Dr benim arkadasın daha 3 4 ay önce onda dogum yaptı ve çok ta memnundu
Canim benimki de 6.5 cm:) yakiniz yaneeee
hadı güzel haberlerle gel insallah canım benim
ben inanıyorum küçülmeye basladığınahem o bebisine zarar da vermez..küçülür gider hormonların etkisiyle..
canım benim inşallah geçer çok geçmiş olsun
endişeni çok iyi anlıyorum
yarın güzel haberlerle yazarsın buraya inşallah
canım hayırlı haberlerle gider gelirin inşallah hepimiz gerginiz bu haftalarda:18: cuma gününün hayrına bütün bebklrimizi korusun rabbim
hmm keşke sorsaymışım o gün sana. ben ayarladım yarın sabah 09.15 randevum var bi gidip görüşeyim yaptırayım testi oradaki duruma ve test sonucuna göre hareket edicem.
ama telefonunu alabilirim çokk teşekkürler
kızlar bir şey sorucam çok kafam takıldı.
şimdi benim gittiğim bir doktor vardı sezeryan yanlısı olduğu için ben bu doktoru bıraktım. ikili testi bu doktorla yapacaktık ama fiyatı 260 tl olunca bu hastaneden vazgeçtik test için. yakınlarda bir tıp merkezi buldum, ikili testin ücretini ödedim doktorla konuşmak için odasına gittim. kadın 11+2 de erken dediği için eşimle birlikte gidelim diye 12+6 ya randevu aldık yani yarına. şimdi sorun şurda kadın haftaya gelin test için henüz erken dedi ve testi alt katta yaptıracaksınız radyologumuz yapacak dedi. tabi ben çok şaşırdım ama soramadım o an neden siz yapmıyorsunuz diye kadın dogumcu doktora.
şimdii sizin testlerinizi hep doktorunuz mu yapıyor. yoksa nasıl oluyor da radyolog ense ölçümü yapabiliyor? yarın teste gidiyorum ama içim hiç rahat değil. içime sinmezse başka yerde yaptırmaya zaman da yok çünkü 14. haftaya girmiş oluyorum pazar günü. :44:
kizlaar aslinda dunden beri icim icime sigmiyor...gecmisi okumaktan cvp yazmaktan bir turlu guzel haberlerimi sizlerle paylasamadim. Dun aksam doktora gittik. Doktorumuz bana normalde 11+4 de oldugumu ancak kontrolde uygun buyuklukte olursa ikili testi yapacagimizi soyledi. Ultrason da 12+1 ciktikkk Ay nasil mutlu oldum anlatamam. Ben 19 ekimden beri gormuyordum. Masallah bebegime O kadar buyumuskiii onu gordugumdeki duygularimi anlatamam, Allah herkese bu guzel duyguyu yasatsin insallah. Sonra teker teker ellerine baktik teyzeleri, sonra ayaklarina baktik. Midesi olusmus karacigeri olusmus. Ensesini olctu 0.9 cikti. Ben hemen atladim burun kemigi de olusmus mu diye, doktor bakiyorum simdi dedi ve olusmuss. Benim esimin burnu biraz buyuktur hani karadenizliler gibi: benim bebisiminde burnu kocamannnnn Ay ellerini ayaklarini oyle guzel oynattiki. Ben birsey yiyememistim giderken, ama yinede kipir kipirdi:))) Hemen atladim nub teorisine gore birsey diyemezmisiniz diye. Doktor soyle bi bakti ahhh bu internet yokmu dedi ve guldu:) %52 erkek dedi. Eh dedim bende % 2 icin aramizimi bozucaz bari % 50 deseydiniz dedim. O sirada esim ve annem de ultrasona bakiyorlardi baya bi gulduk hep beraber Ultrasonda cok guzeldi ama ciktilari cok flu gorunuyo bebegimin. Biraz sonra yukliycem. Canlar inanamadim artik icimde bitanemi buyutuyorum. Tam bir bebis olmus. Allah isteyen herkese nasip etsin. Bundan daha guzel bir duygu var mi?
arkadslar hayırlı cumalar sıkıntısız huzurlu bır gun gecırın ınsallh bebeıslerınızle soz verdıgım uzere bebısımın bastan ıtıbaren ultrason fotolarını koyuyorum.pıtırcıgıma masllah dıyın teyzeleriii
Kızlar sanırım ben hasta oluyorum
herkese merhabalar şu mübarek günde ve saatte Allahım bütün dualarınıızı kabul etsin inşallah
Arkadaslar ev işleriniz ne durumda benim pek bisi yaptıgım yok gunü kurtarıyorum sadece bir yardımcı bulma zamanım geldi de geçiyor sanırım
arkadslar hayırlı cumalar sıkıntısız huzurlu bır gun gecırın ınsallh bebeıslerınızle soz verdıgım uzere bebısımın bastan ıtıbaren ultrason fotolarını koyuyorum.pıtırcıgıma masllah dıyın teyzeleriii
Kızlar çok zamandır sorucam sorucam unutuyorum acı yiyomusunuz doktoru acı yemek yasak diyen oldumu son kontrolde bebişimi görünce herşeyi unuttum doktoruma soramadım acı yemenin bi zararı var mı
deli gibi acı seviyorum ama ablam yeme dedi diye yiyemiyorum biraz daha yemezsem ağlıycam yemin ederim o dereceeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?